Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Όταν μας πρότεινες το παιχνίδι Γκας, μας έβαλες κάποιους κανόνες βάση στους οποίους ποντάραμε.
Αν έπαιζες στοίχημα με λεφτά δεν θα πόνταρες σε ένα ματς με απόδωση 1,10. Και τώρα αυτοί που πόνταραν σε αυτό με 10 ψήφους μετατρέψαν την απόδωση από 1 σε 4...!!!
Ας το λέγατε από την αρχή άμα είναι.
Θέλετε να αλλάξουν οι κανόνες, ας αλλάξουν για τους από δω και πέρα αγώνες.
Αυτό το στυλ του άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε και άλλα κάνουμε εκ των υστέρων, με εκνευρίζει αφάνταστα. Χαρακτηρίζεται από αφελές και πισωγύρισμα έως ύποπτο.
Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και για τον νικητή δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτως ή άλλως το παιχνίδι αυτό είναι απλά ένα κίνητρο για να ασχοληθείς πιο πολύ με το μουντιάλ και για να γεμίσει ο χρόνος σου. Δεν παίζουμε και λεφτά.
Αλλά ο τρόπος που έγινε η αλλαγή αυτή με θύγει. Άλλα συμφωνούμε και άλλα κάνουμε...
Αν σε σας αρέσει αυτή η συμπεριφορά πάω πάσο. Εγώ την απεχθάνομαι.
ΥΓ: Εγώ, προτιμώ να είμαι ξεκάθαρος. Αυτά που σκέφτομαι τα λέω. Αυτά που με πειράζουν τα λέω. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
ΕΝΤΙΤ: ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ Χ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΜΟυ ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ 1 ή 2 ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΟΥ "ΠΟΥΣΤΙΚΟ" ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΘΥΞΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 22 Ιουν 2010, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπως και να χει και εγώ αδικούμε επίσης απο τα αποτελέσματα αλλά είμαι υπερ παρ αυτά γιατί έτσι είναι ποιο δίκαιο το παιχνίδι και γιατί έτσι και αλλιώς για χαβαλέ γίνεται.
Λοιπόν πες μου ακόμα και με λεφτά τι θα έπαιζες ισοπαλία απο τα παραπάνω να σου βάλω τους βαθμούς να τελειώνουμε.
Η πλειοψηφία είναι ΥΠΕΡ εκτός απο σένα.
Επίσης όταν βγάζαμε την βαθμολογία υπήρχαν αντιρρήσεις που ήταν σωστές εξ αρχής.
Την επόμενη φορά να μιλάτε και να βοηθάτε περισσότερο σε κάτι που δεν σας αρέσει.
Ακόμα και με τις αλλαγές μικρές είναι οι διαφορές που αλλάχθηκαν είτε έτσι είτε αλλιώς.
Επίσης διέγραψε ή τροποποίησε το παραπάνω ποστ σου πριν σε μπανάρω οριστικά.
Και ξέρεις σε ποια σημεία του αναφέρομαι.