Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
3) Sean Williams (24 ετών, απόφοιτος Boston College, 12 πόντοι- 7 rebounds)
[youtube]gd2LsTWf6oY[/youtube]
[youtube]gd2LsTWf6oY[/youtube]
4) Alexander Johnson (27 ετών, απόφοιτος Florida State, 13 πόντοι- 7 rebounds)
[youtube]QU_nRALn_no[/youtube]
[youtube]QU_nRALn_no[/youtube]
κι ένας ξέμπαρκος που κάπου τον είχε πετύχει το μάτι μου (δεν ξέρω που παίζει καν)
5) Magnum ROlle (24 ετών, απόφοιτος Louisianna TEch, 14 πόντοι- 8 rebounds)
[youtube]8OTybeBsDz4[/youtube]
PS: προσοχή όλοι οι παίκτες που πόσταρα κόπηκαν- δε σημαίνει οτι σήμερα είναι ελεύθεροι απαραίτητα. Και το πιο σημαντικό: δεν έχω ιδέα για το κασέ τους...
5) Magnum ROlle (24 ετών, απόφοιτος Louisianna TEch, 14 πόντοι- 8 rebounds)
[youtube]8OTybeBsDz4[/youtube]
PS: προσοχή όλοι οι παίκτες που πόσταρα κόπηκαν- δε σημαίνει οτι σήμερα είναι ελεύθεροι απαραίτητα. Και το πιο σημαντικό: δεν έχω ιδέα για το κασέ τους...

-
Άστα να πάνε, μια να κυνηγάει τον έναν, μια να βρει τον άλλον...που τον χάνεις που τον βρίσκεις, όλο στα αεροδρόμεια την βγάζει...Trikaliotis έγραψε:Άντε ξανά μανά από την αρχή..Τελικά Σούλη δε το γλιτώνεις το ψάξιμο!

-
Αυτός εδώ μας κάνει? 4άρι δεν είναι? Καλός φαίνεται, πόσα να θέλει άραγε???
[youtube]u_3Wd5bUWKM[/youtube]
-
Πάλοκ μη τους ποστάρεις έτσι σε κοινή θέα γιατί μη ξεχνάς πως μας διαβάζει και ο ΣκουληΚούσης και ο Ρούλης ψάχνει κι αυτός αυτή την εποχή για ψηλό..!

- Aureliano Buendia
Ο palok βρήκε τη χαρά του
Αν θυμηθεί και ο Gray πως άφησε το γκάζι ανοιχτό και ο Marshall πως δεν έχει επιστρέψει κάποιο DVD, τότε να δείτε scouting βίδεοζ

Αν θυμηθεί και ο Gray πως άφησε το γκάζι ανοιχτό και ο Marshall πως δεν έχει επιστρέψει κάποιο DVD, τότε να δείτε scouting βίδεοζ

και εδώ μέσα έχει μπόλικους καλούς που μολις γίνανε draft στην DLeague.
http://www.nba.com/dleague/draft_2010.html
o Rolle Που μου άρεσε αρκετά (και έλεγα οτι είναι και Poulain...) δυστυχώς επιλέχτηκε στο Νο3, οπότε lets forget about him... Τον Fasekas που είναι Νο1 τον είχα γράψει σε ένα από τα αρχικά μου ποστ αλλά 3 λευκοί (incl. λάζος-gece) γύρω στο 2.10 δεν μου κάνουνε κάτω από το καλάθι...
http://www.nba.com/dleague/draft_2010.html
o Rolle Που μου άρεσε αρκετά (και έλεγα οτι είναι και Poulain...) δυστυχώς επιλέχτηκε στο Νο3, οπότε lets forget about him... Τον Fasekas που είναι Νο1 τον είχα γράψει σε ένα από τα αρχικά μου ποστ αλλά 3 λευκοί (incl. λάζος-gece) γύρω στο 2.10 δεν μου κάνουνε κάτω από το καλάθι...

- Federacion
γουστάρω Ike Diogu!!!
τί κανει αυτο το παλλικάρι τωρα στη ζωη του; ελευθερος;
τί κανει αυτο το παλλικάρι τωρα στη ζωη του; ελευθερος;
[youtube]sJSQrj-u-ww&feature=related[/youtube]Trikaliotis έγραψε:Αυτός εδώ μας κάνει? 4άρι δεν είναι? Καλός φαίνεται, πόσα να θέλει άραγε???
- Aureliano Buendia
Το όνομά του εμφανίστηκε αρκετές φορές στον ελληνικό Τύπο, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Αθήνα μετά την εξαιρετική χρονιά του στον Πανελλήνιο. Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του, αλλά εκείνος προτίμησε να περιμένει.
Τις επόμενες ημέρες, όμως, ο Ρόντρικ Μπλέικνι αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα και να πάρει (προσωρινά;) τη θέση του τραυματία Τερέλ Μακ Ιντάιρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο 34χρονος πόιντ γκαρντ δέχτηκε πρόταση από την ισπανική ομάδα για δίμηνο συμβόλαιο. Αντίστοιχη προσφορά λέγεται ότι κατέθεσε η Μάλαγα και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν την αποδέχτηκε και εξακολουθεί να είναι ο πιο αστραφτερός «free agent» στην Ευρώπη περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στα παρκέ.
Οι Ισπανοί πρότειναν στον έμπειρο γκαρντ δίμηνη συνεργασία, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία (στο πέλμα) Μακ Ιντάιρ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 3-6 εβδομάδες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, και σήμερα (10/11) το βράδυ ο Μπλέικνι πιθανότατα θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ανδαλουσία.
Μελετώντας τα δεδομένα της ευρωπαϊκής αγοράς ο «Μου-Μου» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη δουλειά, έστω και για δύο μήνες, ενώ το ρίσκο που παίρνει δεν είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι διαθέτει βουλγαρικό διαβατήριο και οποιαδήποτε ομάδα του βεληνεκούς της Μάλαγα δεν θα είχε πρόβλημα να τον εντάξει στο ρόστερ της. Οσο για το «προσωρινά», που αναφέρθηκε νωρίτερα; Ο ίδιος εκτιμά ότι οι δύο μήνες θα αυξηθούν μέσω της απόδοσής του στην ACB και στην Ευρωλίγκα.
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/m ... 28738.html
Τις επόμενες ημέρες, όμως, ο Ρόντρικ Μπλέικνι αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα και να πάρει (προσωρινά;) τη θέση του τραυματία Τερέλ Μακ Ιντάιρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο 34χρονος πόιντ γκαρντ δέχτηκε πρόταση από την ισπανική ομάδα για δίμηνο συμβόλαιο. Αντίστοιχη προσφορά λέγεται ότι κατέθεσε η Μάλαγα και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν την αποδέχτηκε και εξακολουθεί να είναι ο πιο αστραφτερός «free agent» στην Ευρώπη περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στα παρκέ.
Οι Ισπανοί πρότειναν στον έμπειρο γκαρντ δίμηνη συνεργασία, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία (στο πέλμα) Μακ Ιντάιρ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 3-6 εβδομάδες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, και σήμερα (10/11) το βράδυ ο Μπλέικνι πιθανότατα θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ανδαλουσία.
Μελετώντας τα δεδομένα της ευρωπαϊκής αγοράς ο «Μου-Μου» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη δουλειά, έστω και για δύο μήνες, ενώ το ρίσκο που παίρνει δεν είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι διαθέτει βουλγαρικό διαβατήριο και οποιαδήποτε ομάδα του βεληνεκούς της Μάλαγα δεν θα είχε πρόβλημα να τον εντάξει στο ρόστερ της. Οσο για το «προσωρινά», που αναφέρθηκε νωρίτερα; Ο ίδιος εκτιμά ότι οι δύο μήνες θα αυξηθούν μέσω της απόδοσής του στην ACB και στην Ευρωλίγκα.
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/m ... 28738.html
Ώστε εδώ το έβαλες βρε ζαγάρι..... 
Θα το βάλω σε 5-6 ακόμη, μήπως πάθει κανένα εγκεφαλικό ο novi και ησυχάσουμε....

Θα το βάλω σε 5-6 ακόμη, μήπως πάθει κανένα εγκεφαλικό ο novi και ησυχάσουμε....

- Aureliano Buendia
kostasff έγραψε: Θα το βάλω σε 5-6 ακόμη, μήπως πάθει κανένα εγκεφαλικό ο novi και ησυχάσουμε....

υ.γ. θα το κανες αυτο στον denis τωρα...?