Άρτι αφιχθείς από την συμπρωτεύουσα!
Ένιωσα και γω τη μαγεία της εκδρομής 1000 χιλιομετρων για τον ΠΑΟΚ.
Κατ΄αρχην να εκφράσω τη χαρά μου που μετα απο 1.5 χρόνο(!) κατάφερα και γνώρισα εξαίρετα μέλη του σαιτ όπως ο
teacher, o
VAGGT, o
Stallion , o
Yiankos, o
Tetradje και ο
Οutsider.
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στον
keep_paokizein για τις διευκολύνσεις που μου προσέφερε και τη μεγάλη του βοήθεια στον .. προσανατολισμό!
Στα αγωνιστικά, η ομάδα έδειξε οτι αποκτά παιχνίδι με παιχνίδι ομοιογένεια και αρχίζει να ρολλάρει και να κάνει σωστές επιθέσεις.
Διλήμματα μεταξύ Γκαρσία και Βιτόλο δεν υπάρχουν , όσον αφορά το ΟΑΚΑ....πρέπει να παίξουν
και οι δύο βασικοί.
Ασφαλώς διαθέταμε και τύχη γιατι κάλλιστα ο πας θα μπορούσε να προηγηθεί στο α' μέρος.
Μπράβο πάντως στην ομάδα του ΠΑΣ που δεν ήρθε να παίξει αντιποδόσφαιρο και κατέθεσε και στεφάνια.
Y.Γ.Είμαι απο τους τυχερούς που τράβηξαν το γκόλ του λίνο από την αρχή.Κάποια στιγμή θα το ανεβάσω στο paoktube.Η λήψη είναι από την 4 και απορώ πως έχω ακόμα κινητό.
Υ.Γ(2). Ενα πανό: "
Να ζήσετε, να ευτυχίσετε" που απευθυνόταν?
Υ.Γ(3). Αυτός ο παναθηναϊκος που χάνει απο την καβάλα αυτη τη στιγμή, είναι μόνο σε ένα πράγμα καλύτερος του ΠΑΟΚ.Στις στημένες φάσεις.
Υ.Γ(4). Αν διαβάζει η κοπέλα απο την μπουτίκ, την κυκλοφόρησα τελικά την σακούλα με τα πράγματα από την μπουτίκ, στο κέντρο της αθήνας νωρίτερα...Μην ανησυχεί!

Π.Α.Ο.Κ.