Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Προβλέπεται πολύ sureal match την Κυριακή....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αυτο το ποσταρα τη δευτερα στο τοπικ του τσιριλο:
"μπρουνο τη κυριακη συμαδευεις καροτιδα ντιογκο χωρις να το δει ο...κακος! :mrgreen: "
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

επιλεγομενου του κασιδοτασσου,πιο ξεκαθαρο δε θα μπορουσε να γινει πως στοχος για το γαυρο την κυριακη ειναι πρωτιστως το χ.καθολου επισης δε χαλιεται κι ο λαγουδιακος με το αποτελεσμα αυτο.το θεμα ειναι εμεις τι προτιθεμεθα να πραξουμε εντος χορτου?απαιτω επιτελους να αποβαλουμε αυτο το ακατανοητο "αγχος",οταν αντιμετωπιζουμε το γαυρο ολα αυτα τα χρονια.παιζεις συναμα με παθος και συνεση,εκλογικευμενο τσαμπουκα και καλως εννοουμενη "πονηρια"?το εχεις το παιχνιδι.αν ομως το ριξουμε στην κλωτσια και την αποδειξη κακως εννοουμενου παοκτσηδιλικιου,προς τερψιν της κερκιδας,οι μονες ελπιδες που θα εχουμε,θα'ναι να κρατησουμε την ισοπαλια με 10 παιχτες.δεν πρεπει επ'ουδενι να δωσουμε στον Κακο,ειτε εντος αγωνιστικου χωρου,ειτε εκ κερκιδας,την αφορμη να τιναξει το παιχνιδι και τα νευρα μας στον αερα.σιγουρα θα την αξιοποιησει,εφοσον του κανουμε το χατιρι!για μια φορα ας φανουμε εμεις πιο εξυπνοι απο τους εμπνευστες μιας ακομα προμελετημενης φαρσοκωμωδιας!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ελπίζω να έγινε ξεκάθαρο σήμερα ότι ο αντίπαλος δεν είναι κανένα πτώμα προς ταφή. Σχόλια του τύπου "χειρότερος των τελευταίων χρόνων", "αν όχι φέτος, τότε πότε" κλπ, μάλλον πρέπει να τα αποφεύγουμε. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και η νίκη θα είναι επιτυχία, όπως και η ήττα αποτυχία (πάντα είναι αποτυχία η ήττα). Πάντως θεωρώ ότι η χθεσινή τους νίκη (επί των πρωταθλητών Ολλανδίας) μπορεί να τους "κοιμίσει" λίγο και αυτό είναι καλό.
Για τον "αγαπημένο" μου Τάσο Κάκκο, θα τα ξαναγράψω. Είναι ο ικανότερος Έλληνας διαιτητής σήμερα, αλλά έχει μερικά γνωστά αρνητικά. Μην τον βρίσεις (κερκίδα) και μην τον κοροϊδέψεις (παίκτες). Θα σε σφάξει με το βαμβάκι. Περιμένω 50-50 και ελπίζω τα γραμμάτια του Γκαρσία να τα ξοφλήσαμε πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

...εγώ πάλι
γιατί...έχω την αίσθηση...ότι θα ''σφάξει'' με το βαμβάκι...διακριτικά τον γαβρουά ?
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Το ξέρω ότι θα πικράνω πολλούς με αυτά που θα πω αλλα νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να γίνει μια σκληρή αυτοκριτική στην ομάδα.

Την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπυ μπροστά μας με την ομάδα που όλοι μας μισούμε θανάσιμα. Το θέμα είναι ρε παιδιά όμως κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ένα ντέρμπυ;;;;; Μήπως πρέπει να αναλογιστούμε ότι κάτι μας λείπει;;; Και αυτή η παράδοση των 12 χρόνων χωρίς νίκη με το γαύρο μήπως δεν πρέπει πια να τη φορτώνουμε στη διαιτησία;; μήπως πρέπει κι εμείς να κοιτάξουμε λίγο τη δική μας την καμπούρα;;;

Κάποτε ο γαύρος έχανε απο το αεροδρόμιο, γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ κατέβαινε μόνο με τη φανέλα του και τον κέρδιζε... δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω.... τώρα τι άλλαξε;;;; γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει πια τη στόφα του παρελθόντος στα μεγάλα ντέρμπυ και εμφανίζεται μονίμως ως κομπάρσος;;;; Στο παρελθόν όποτε κοιτάξαμε κατάματα τον Ολυμπιακό πετύχαμε μεγάλες και επιβλητικές νίκες..... έτσι πήραμε το Κύπελλο του 2001, έτσι πήραμε διπλά σε Ριζούπολη και Καραϊσκάκη, έτσι κοντέψαμε να πάρουμε πέρυσι και την πρόκριση στο τηγάνι τους.... Αλλά γιατί στην Τούμπα να εμφανιζόμαστε ως κομπάρσοι;;; Μήπως τελικά οι παίκτες μας δεν έχουν ψυχολογία νικητή;;; Μήπως ο προπονητής δεν μπορεί να τους μεταδώσει αυτή την ψυχολογία;;;; Γιατί δεν πορώνονται όπως παλιά;;;;;

Δεν αμφιβάλλω ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και το ποδόσφαιρο δεν είναι οπως παλιά... Όμως τα ντέρμπυ είναι πάντα ντέρμπυ και δεν αλλάζουν.... Εύχομαι οι παίκτες μας να αποκτήσουν επιτέλους ψυχολογία νικητή και να κατέβουν την Κυριακή στο γήπεδο όπως πρέπει....... ειδάλλως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα.....
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αμα δεν νικήσουμε το συνοθυλευμα του γαυρου την Κυριακή είμαστε για γέλια και για κλάματα. Πρέπει να μπούνε και να μην χαμπαριάσουν ούτε από κακους ουτε απο τίποτα.
ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ!!!
Τα υπόλοιπα θα είναι δικαιολογίες...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

χαμηλά την μπάλα γιατί και με τους ψαράδες της νορβηγίας και με τους ολλανδούς στο ναό παίζαμε και ΠΑΟΚ είμασταν αλλά το αποτέλεσμα άλλο ήταν.και αυτό επειδή δεν παίζουμε εμείς μπάλα αλλά οι ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

O Κάκος θα είναι ο διαιτητής του ματς. Τέλος. Εκνευριστήκαμε, τσατιστήκαμε, εξοργισθήκαμε, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ας σταματήσουμε εδώ λοιπόν, γιατί βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ας επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, στο πως θα παίξουμε και με ποιούς. 5-6 σελίδες πριν, είδα το τελευταίο αγωνιστικό ζήτημα. Έλεος ρε παιδιά. Ξυπνήστε. Την Κυριακή έχουμε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, το οποίο βέβαια είναι ένα απλό ματς και όχι τελικός κυπέλλου.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι από εσάς είδατε τον γαύρο με τους Ολλανδούς. Έχουμε και λέμε: Μέτριο ποδόσφαιρο έπαιξε, αλλά αποτελεσματικό. Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι ο γαύρος είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, είτε μόνη της, είτε ελέω διαιτησίας. Ας δούμε όμως την περίπτωση που κερδίζει μόνη της: Η ψυχολογία τους τώρα είναι στα ύψη. Κερδίσανε ένα ματς ξεγραμμένο, ενώ απέκτησαν και καινούργιο προπονητή, μεγάλο όνομα, τουλάχιστον ως παίκτη. Τι το καλύτερο από το να ανέβουν Τούμπα με αέρα. Όλες οι εφημερίδες σήμερα τους εξυμνούν, και σε ένα βαθμό όχι άδικα, αφού έπεσαν από την Ακρόπολη και στάθηκαν όρθιοι. Ο γαύρος θα ανέβει πάνω λυσσασμένος. Το ματς θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.
Πρέπει εμείς να είμαστε...πιο λυσσασμένοι. Οι παίκτες μας να τα δώσουν όλα. Ευρώπη δεν έχουμε πλέον και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς. ΟΛΑ! Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, δίπλα στους παίκτες και να τους στηρίξουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ενδέχεται το ματς να κριθεί στο ένα γκολ. Το οποίο μπορεί να έρθει και στο τέλος. Είτε από εμάς, είτε από αυτούς. Να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ενισχύσουμε τα παιδιά και να τους δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτά, άσχετα από τον Κάκο και τον κάθε Κάκο.
Ναι, μπορεί την Κυριακή να μας σφάξει. Και τι πρέπει να κάνουμε; Από το πρώτο λεπτό να αρχίσουμε το κράξιμο και να σπρώχνουμε εμμέσως πλην σαφώς τους δικούς μας παίκτες να παίξουν σκληρά; Και μετά θα μείνουμε με 10, με 9 και με 8; Και να ξεχάσουμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο; Αφήστε τον Κάκο. Αν εμείς μπούμε και πιάσουμε το γαύρο από το λαιμό, το μόνο που θα καταφέρει ο Κάκος είναι να περιορίσει τη ζημιά για τον θρήνο. Αλλά όχι να την εξαλείψει.
Δεν παίζουμε με τον Κάκο, παίζουμε με τον γαύρο. Που πλέον ανακάμπτει...
Πρέπει να παίξουμε μεγάλη μπάλα! Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους....
Απαιτείται σοβαρότητα και καθαρό μυαλό από όλους μας.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aν υπάρχει κάποιος που θέλει εισιτήριο για την 7 και βαριέται να ψάχνεται απ τα εκδοτήρια, ας στείλει pm... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Pegasus1589 έγραψε:Ας ωριμάσουμε επιτέλους. Η διαιτησία είναι ένας αστάθμητος, ορισμένες φορές εχθρικός παράγοντας και αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο για κάθε ομάδα που θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Δεν είναι όμως το απόλυτο κακό ούτε η αιτία όλων των δεινών του ΠΑΟΚ. Είναι απλά ακόμα ένα εμπόδιο.

Αγνοήστε τον Κάκο. Εγώ σας λέω ότι για 50-50 έρχεται εδώ και ας φωνάζουν οι Ολυμπιακοί κάτω για άδικη διαιτησία (ω ναι). Έχω τους λόγους μου να το πιστεύω αυτό αλλά δε θα εκτρέψω τη συζήτηση σε διαιτητολογία, ήδη είπα πολλά. Αγνοήστε τον. Τελείως. Δεν υπάρχει ρε, πώς το λένε. 11 παίχτες με ασπρόμαυρα ας υπάρχουν μόνο για εμάς, όπως μόνο αυτοί υπάρχουν όταν παίζουμε με τον ΠΑΣ, τον Εργοτέλη και τη Λάρισα.

Και κάτι άλλο. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι αντιολυμπιακοί. Δε με νοιάζει αν μαμιέται ο Πειραιάς, με νοιάζει να μαμάει η Τούμπα.
+1
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καταρχην, βλέπω μερικα αδελφια να υποτιμουν τον γαυρο με αστειους χαρακτηρισμους...Να τους θυμισω οτι αγωνιστικά ο γαυρος ισως ειναι ενα σκαλοπατι πάνω απο εμας...Οπως και να εχει, εμεις καλυτεροι δεν ειμαστε...Αρα, χαμηλα την μπαλα...

2ον) Μην κανετε το λαθος και νομιζετε οτι η διαιτησια αλλαζει χερια απο την μια πλευρα στην αλλη μεσα σε μια νυχτα...Αυτα τα πραγματα δεν γινονται...Οι βαζελοι με τους γαυρους παντα μαζι θα ευνοουνται και ποτε μονο ο ενας απο τους δυο...Απλα οποιος εχει το πανω χέρι ευνοειται λιγο περισσοτερο και με πιο κραγμενα σφυριγματα...Αυτοι οι δυο πανε πακετο και ειναι απο πριν μεσα στο κολπο...

3ον) Το ξαναλέω εδώ...

Η διαιτησια ειναι επιστημη! Μην περιμενετε να δωσει κοκκινη ή πέναλτι για να πειτε οτι αδικηθηκε η ομαδα μας...Οι ανθρωποι ειναι επιστημονες....Ξερουν ποτε θα σφυριζουν συνεχεια φαουλ για να πεσει ο ρυθμος, ξερουν ποτε πρεπει να αφησουν το παιχνιδι να τρεχει με φρενηρεις ρυθμους, ξερουν σε ποιον θα δωσουν κοκκινη,κιτρινη κλπ κλπ... Η σφαγη ειναι με το βαμβακι και εμεις, το 90% των αμπαλων στις κερκιδες, ουτε που καταλαβαινουμε οτι η ομαδα μας αδικειται...Περσι στα πλει οφ,βλεποντας το ματς απο την τηλεοραση και εγω τσιμπησα το τυρακι του Κακου με τον παμπλο...Μεχρι να δω το ριπλει καλυτερα και να αξιολογησω τα πραγματα αντικειμενικα στο μυαλο μου, νομιζα οτι ο παμπλο εκνευριστηκε επειδη ειναι οξυθυμος και δικαιως εβγαλε καρτα ο Κακος...Ομως δεν ειδα την κοκκινη του Σιμαο με το επικινδυνο σηκωμα ποδιου, δεν ειδα οτι ο Κακος ουσιαστικα εκανε τα στραβα ματια και αφησε την φαση να συνεχιστει και μετα απο απαιτηση των βαζελοπαιχτων εβγαλε την καρτα...Τελος παντων, το πιασατε το νοημα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Φίλε εγώ είμαι αντιολυμπιακός...
Πρώτα ΠΑΟΚ αλλά μετά αντιολυμπιακός...
Όταν μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΣΦΠ, είναι η αδικία προσωποποιημένη, όταν για πόσα σερί χρόνια παίρνει τα πρωταθλήματα εις βάρος κάποιων άλλων, όταν μας κλέβει, όταν μας θεωρεί κατώερα όντα, όταν προσβάλει την καταγωγή μας, δεν μπορεί παρά να είμαι φανατικός ΕΧΘΡΟΣ της... Αρα φίλε μου, ΝΑΙ είμαι αντιολυμπιακός...
:nairepaok:
Παλικάρι μου, να με συγχωρείς που θα διαφωνήσω σε ορισμένα πράγματα, αλλά σε θεωρώ πολύ εντάξει άτομο και αρκετά σωστό για την ηλικία σου και γι' αυτό θα σου πω την άποψή μου (η οποία δεν είναι βέβαια και η πιο σωστή, αλλά καλύτερα να γνωρίζεις και μια άλλη άποψη, έστω και αν δεν την ακολουθείς).
Κατ' εμέ όλα τα αντι...κάτι είναι άσχημα συναισθήματα. Άσχημα γιατί βγάζουν χολή που κάνουν κακό, όχι μόνο στους άλλους, αλλά πρωτίστως σ' εμάς που έχουμε μέσα μας το μικρόβιο του μίσους.
Το ότι ο Ολυμπιακός σαρώνει όλα τα πρωταθλήματα χωρίς απαραίτητα να το αξίζει είναι σωστό. Αλλά γι' αυτό δεν φταίει η ομάδα των γάβρων, ούτε και οι φίλαθλοι που την υποστηρίζουν. Φταίει ο μεγαλοπαράγοντας που κάνει ό,τι θέλει (έτσι έχει μάθει να κάνει εδώ και δεκαετίες), αλλά και οι όποιοι κυβερνητικοί που τον ανέχονται (για κάποιο σάπιο λόγο, προφανώς)!
Ο κόσμος ΔΕΝ μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τον έμπειρο διαιτητή, η ΠΑΡΑΓΚΑ όμως μπορεί.
Εμείς όμως (οι αντίπαλοι οπαδοί) τρώμε την πεπονόφλουδα που μας πετάνε και μισούμε ο ένας τον άλλον, λες και για την σάπια κατάσταση φταίει ο 17χρονος γάβρος ή ο 16χρονος βάζελος. Λες και φταίνε όλοι αυτοί που τραγουδάνε και χοροπηδάνε στις κερκίδες βλέποντας την ομάδα τους να κερδίζει. Αυτό βολεύει το σύστημα που μας διοικεί και μας θέλει φανατισμένους, δηλαδή ανίκανους να σκεφτούμε, ώστε κάποια στιγμή να διώξουμε από πάνω μας, όλους αυτούς που μας ξεζουμίζουν τόσα χρόνια.
Εμείς οι οπαδοί δεν είμαστε παρά τα πιόνια.
Σε πληροφορώ ότι έχω φίλους μου που είναι Ολυμπιακοί και είναι μια χαρά παιδιά, όπως και Παναθηναϊκοί ή ΑΕΚτσήδες. Κακοί οπαδοί υπάρχουν άλλωστε σε όλες τις ομάδες, όπως και καλοί.
Δεν ωφελεί να γίνουμε ρατσιστές και να βρίζουμε ή χτυπάμε τον συνάνθρωπό μας (τον συμπολίτη μας, για να μιλήσω πιο πολιτικά), επειδή έχει διαφορετικό χρώμα από εμάς (οπαδικό, δερματικό, ή ιδεολογικό). Αυτό είναι φασισμός. Και όταν επικρατεί ο φασισμός, τίποτε το καλό δεν πρόκειται να προκύψει.
Να με συγχωρείς για το μακροσκελές της δημοσίευσής μου.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Θέμα με τον ορισμό του Κάκου σιγουρα υπάρχει αλλά αυτό καλύτερα να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...την Κυριακή με το γάβρο παίζουμε και ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ.

Βέβαια δεν σε παίρνει και να διαμαρτυρηθείς ιδιαίτερα όταν πριν λίγους μήνες σε μία από τις σπάνιες ανακοινώσεις σου τον επαινούσες και τον χαρακτήριζες ως τον καλύτερο Ελληνα διαιτητή.....για να αποδειχθεί λίγο μετά πόσο λάθος έκανες....δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ ούτε τον γάβρο ούτε τον βάζελο να κάνει κάτι παρόμοιο ούτε για τον Καζναφέρη,ούτε για τον Παπαπέτρου....ίσως ο Γκαγκάτσης να προλάβει τέτοια λάθη στο μέλλον(θου Κύριε,φυλακι τω στοματι μου...τι λέω και δεν ανατινάζεται το πληκτρολόγιο).

Π'ιστεύω ότι ο Κάκος τουλάχιστο ηθελημένα τουλάχιστον δεν θα αδικήσει κανένα λόγω ότι υπάρχει πίεση both sides...για Χ θα το πάει.

Τι στο καλό γίνεται με αυτό το κλίμα στα αποδυτήρια??
Τι φταίει και το περυσινό κλίμα δεν υπάρχει??
Εχουν τίποτα χωραφάκια να μοιράσουν και δεν το ξέρουμε??
Αντε ας συνέλθουν και ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Δε θέλουν τον Κάκκο!
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένοι από το γεγονός ότι ο Κερκυραίος θα "σφυρίξει" το ντέρμπι

Ενταση επικρατεί στην Θεσσαλονίκη μετά από τον ορισμό του Τάσου Κάκκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ενοχλημένοι από αυτή τη κίνηση της ΚΕΔ, που επιλέγει τον Κερκυραίο διαιτητή για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Τάσος Κάκκος τους αδίκησε στα πλέι-οφ κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι η παρουσία του στην Τούμπα μπορεί να προκαλέσει επεισόδια!

«Πλάκα μας κάνουν;», σχολίασε σχετικά ένα στέλεχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102 ... rtid=91077
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”