Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
Κατι που δεν αναφερθηκε και το ξεχασα και εγω...εμενα γιατι μου αρεσε πολυ και ο σαββινι σεντερ μπακ????
και ενταξει ρε παιδια δεν περιμενουμε και τπτ παραπανω απο τον αραμπατζη εχει δοκιμαστει αρκετες φορες για να κριθει οτι δεν κανει...ο ΠΑΟΚ το εχασε το παιχνιδι με την εισοδο Κουτσια Φιλομενο...δεν μπορεις να παιζεις 4-2-4..ο σορλεν και ο βιτολο ηταν αυτο που ελειπε για το 3ποντο σημερα...
και ενταξει ρε παιδια δεν περιμενουμε και τπτ παραπανω απο τον αραμπατζη εχει δοκιμαστει αρκετες φορες για να κριθει οτι δεν κανει...ο ΠΑΟΚ το εχασε το παιχνιδι με την εισοδο Κουτσια Φιλομενο...δεν μπορεις να παιζεις 4-2-4..ο σορλεν και ο βιτολο ηταν αυτο που ελειπε για το 3ποντο σημερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 13 Σεπ 2009, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εκπληκτική εμφάνιση από μια ομάδα με νοοτροπία νικητή που από ατυχία ισοφαρίστηκε.........Μετα τον ευρωπαικο θρίαμβο ξεκίνησαμε με το δεξι εκτος έδρας με μια από τις μέτριες ομάδες.
ρε δεν παμε καλά , ρε δεν πάμε καθόλου καλά. ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕ???? Υποστηρικτές του Σάντος ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.....την άλλη κυριακή μετά το νέο Χ (γιατί ο γκευ ειναι για γέλια) ειμαι περίεργος να δω τι θα λέτε. Τουλάχιστον πέρισι ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαινε για το Χ και δε φαινόταν η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του στη δημιουργία επιθετικού ποδοσφαίρου με όποιο σύστημα και να παίξει. Το μόνο που παίζει καλά είναι 5 χαφ, 4 μπακ και ο κούκος μπροστά. Αν μπει το γκολ έχει καλώς αλλιως.... Τουλάχιστον περσι δεν κινδυνε'υαμε να χάσουμε κιολας . Ακου 4-2-4......Κρίμα γιατί φέτος με τα χάλια των άλλων χτύπαγες τουλάχιστον τσουλου. Αντε γεια, τα ξαναλέμε του χρόνου τέτοιο καιρο.
ρε δεν παμε καλά , ρε δεν πάμε καθόλου καλά. ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕ???? Υποστηρικτές του Σάντος ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.....την άλλη κυριακή μετά το νέο Χ (γιατί ο γκευ ειναι για γέλια) ειμαι περίεργος να δω τι θα λέτε. Τουλάχιστον πέρισι ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαινε για το Χ και δε φαινόταν η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του στη δημιουργία επιθετικού ποδοσφαίρου με όποιο σύστημα και να παίξει. Το μόνο που παίζει καλά είναι 5 χαφ, 4 μπακ και ο κούκος μπροστά. Αν μπει το γκολ έχει καλώς αλλιως.... Τουλάχιστον περσι δεν κινδυνε'υαμε να χάσουμε κιολας . Ακου 4-2-4......Κρίμα γιατί φέτος με τα χάλια των άλλων χτύπαγες τουλάχιστον τσουλου. Αντε γεια, τα ξαναλέμε του χρόνου τέτοιο καιρο.
καλα ρε φιλε εσυ δεν αποθεωνες το β ημιχρονο με λειβαδια????Τωρα γιατι σε ενοχλησε???
- ContrerasPablo
ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,θελω σορλεν,οχι αλλο καρβουνο-ιβιτσContrerasPablo έγραψε:ας πουμε καποια πραγματα εξω απο τα δοντια,και πειτε οτι κανω κριτικη,γκρινια ο,τι θελετε,σε περναει το σκουληκι,και βγαζεις Χ με το τυρι,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι απουσιες ειχαμε αλλα εισαι παοκ εισαι μεγαλη ομαδα και τετοια <ΧΩΡΙΑ>πρεπει να τα νικας με ο,τι απουσιες και να εχεις,ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ πρεπει να κερδιζεις,βλεπω ορισμενους παικτες που βαριουνται να τρεξουν,αλλους που δεν μπορουν,και αλλους που προσπαθουν αλλα δεν μπορουνε μονοι τους να κανουν κατι,βλεπω εναν παοκ,αργο με κακη αναπτυξη και πολλα λαθοι στο κεντρο,δεν ξερω τι φταει αλλα πρεπει να διορθωθει ΑΜΕΣΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ και αν νοιαζεσαι πρεπει να κριτικαρεις σκληρα,αλλα ΟΧΙ κακοπροαιρετα,για να δουμε τις αδυναμιες μας,γιατι αν μεινουμε στα θετικα,δεν θα βελτιωθουμε.Ευχομαι το καλυτερο για τον παοκ μας,να επιστρεψουν οι τραυματιες και να δουμε εναν παοκ,καλο και πληρη.
σε καλη κατασταση ειναι τον ειδα σερρες...D.A.A.T. έγραψε:Ο Σορλιν προφανως πρεπει να παιζει..Δεν με νοιαζει στη θεση ποιου..Αλλα επεισης ερχεται απο τραυματισμο και κανεις μας δεν ξερει πως ειναι ο Σορλιν και αν ηταν σε καλη κατασταση

-
Δεν παιξαμε καθολου μα καθολου καλα...
Με το χ ευχαριστημενοι να ειμαστε γιατι στο τελος θα το χαναμε απο δικα μας τεραστια λαθοι!
Αυτο τον Ιβιτς τον βλεπω κ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!Βαλε τον Σορλεν δεν βλεπεις οτι ο σερβος δεν βλεπεται;;;;;;;
Ο Αραμπατζης πολυ λιγος.Δεν υπαρχει το παιδι!!!!!!
Χασαμε κ τον Βιτολο....
Μακαρι να ρολλαρει γρηγορα η ομαδα να σταματησουν οι τραυματισμοι κ να γυρισουν οι τραυματιες γιατι δεν μας βλεπω καλα.
Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μονο για να σβηστει απο την μνημη μας κ να προχωρησουμε μπροστα...

Με το χ ευχαριστημενοι να ειμαστε γιατι στο τελος θα το χαναμε απο δικα μας τεραστια λαθοι!
Αυτο τον Ιβιτς τον βλεπω κ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!Βαλε τον Σορλεν δεν βλεπεις οτι ο σερβος δεν βλεπεται;;;;;;;
Ο Αραμπατζης πολυ λιγος.Δεν υπαρχει το παιδι!!!!!!
Χασαμε κ τον Βιτολο....
Μακαρι να ρολλαρει γρηγορα η ομαδα να σταματησουν οι τραυματισμοι κ να γυρισουν οι τραυματιες γιατι δεν μας βλεπω καλα.
Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μονο για να σβηστει απο την μνημη μας κ να προχωρησουμε μπροστα...

Ξέχασα να πω την πρόβλεψη πριν για τη φετινή σεζόν....Θα δυσκολευτούμε να μπούμε 4άδα!!!!Θα μπούμε αλλά δύσκολα...Δεν είμαστε για παραπάνω δυστυχώς...Ειλικρινά μιλώντας..
Για να καταλαβω,ειμαι ο μονος που πιστευει οτι απο το συγκεκριμενο χαλι και αδιαφορια ο Ιβιτσ ειναι το τελευταιο προβλημα?????Αυτη η υπερβολικη χαρα να ξεσκισουμε τους ιδιους δεν αντεχεται..Ποιος επαιξε καλα σημερα?Ο Μουλσιμοβιτσ,ο Βιερινια,ο Κουτσια ή ο Τσιριλο????
Ρε μη μιλάτε γαμώ το... Βουλεστε το... Πάτε μια βολτα, πιειτε τα ξύδια σας, και όταν επιστρέψετε τα λέμε...
Μη μιλάτε εν βρασμό...
Ξελαμπηκάρετε πρώτα και μετά...
Σε κανέναν δεν αρεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά σχόλια του τύπου τα λέμε του χρόνου... ειναι απαραδεκτα... Ο γαυρός τι να πει ρε???
Πάτε μια βολτα και γυριστε ήρεμοι να μιλήσουμε...
Μη μιλάτε εν βρασμό...
Ξελαμπηκάρετε πρώτα και μετά...
Σε κανέναν δεν αρεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά σχόλια του τύπου τα λέμε του χρόνου... ειναι απαραδεκτα... Ο γαυρός τι να πει ρε???
Πάτε μια βολτα και γυριστε ήρεμοι να μιλήσουμε...
εγω ειμαι σαντοσκυλο. δεν τον εχω κραξει ποτε. σημερα θα τον κραξω.
δεν μπορει να εχει μεσα τον ιβιτς βρεξει χιονισει. ειναι αποδεδειγμενο οτι εχει κολημα μαζι του.
το εχω γραψει εδω μεσα 50 φορες. αν ημουν ο μουσλι θα τον πλακωνα στο ξυλο.
@αμω τα συστηματα και τα σχεδιαγραμματα. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ.
δεν μπορει να παιζει με την πλατη ο φορ να κανεις την κινηση μεσα στην περιοχη, να σου δινει μισο γκολ και να μην προλαβαινεις καν να σουταρεις.
οσο και να τρεχεις, οσο χιλιομετρα και να κανεις, οσο φιλοτιμος και να εισαι, αν δεν μπορεις να κανεις αυτο που ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ η προσφορα σου ελαχιστη.
υπαρχουν και αλλοι που η αποδοση τους ηταν μετρια εως αρνητικη αλλα αυτο του ιβιτς εχει καταντησει αηδια.
απο περυσι ακομη δεν υπηρχε ματς που να ηταν υγιης ο ιβιτς και να εκατσε στον παγκο. αν υπαρχει ενα ας μου το θυμησει καποιος. ο ανθρωπος εχει παρει την φανελα στο σπιτι του (πραγμα που φετος δεν ισχυει ουτε για τον γκαρσια ουτε για τον κονσεισαο). και περυσι μπορει να μην υπηρχαν επιλογες αλλα φετος υπαρχουν. ο σορλεν δεν μπηκε ουτε σαν αλλαγη. δεν μπορει να παιξει εκει ο γαλλος?
ορισμενοι θα πουν οτι εφυγε ο μπαλαφας και βρηκαμε αλλον. δεν εχω κραξει ποτε ουτε τον μπαλαφα ουτε τον σαντος. αυτα που βλεπω αυτα λεω. μπορει να κανω και λαθος αλλα εχω αγανακτησει.
δεν μπορει να εχει μεσα τον ιβιτς βρεξει χιονισει. ειναι αποδεδειγμενο οτι εχει κολημα μαζι του.
το εχω γραψει εδω μεσα 50 φορες. αν ημουν ο μουσλι θα τον πλακωνα στο ξυλο.
@αμω τα συστηματα και τα σχεδιαγραμματα. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ.
δεν μπορει να παιζει με την πλατη ο φορ να κανεις την κινηση μεσα στην περιοχη, να σου δινει μισο γκολ και να μην προλαβαινεις καν να σουταρεις.
οσο και να τρεχεις, οσο χιλιομετρα και να κανεις, οσο φιλοτιμος και να εισαι, αν δεν μπορεις να κανεις αυτο που ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ η προσφορα σου ελαχιστη.
υπαρχουν και αλλοι που η αποδοση τους ηταν μετρια εως αρνητικη αλλα αυτο του ιβιτς εχει καταντησει αηδια.
απο περυσι ακομη δεν υπηρχε ματς που να ηταν υγιης ο ιβιτς και να εκατσε στον παγκο. αν υπαρχει ενα ας μου το θυμησει καποιος. ο ανθρωπος εχει παρει την φανελα στο σπιτι του (πραγμα που φετος δεν ισχυει ουτε για τον γκαρσια ουτε για τον κονσεισαο). και περυσι μπορει να μην υπηρχαν επιλογες αλλα φετος υπαρχουν. ο σορλεν δεν μπηκε ουτε σαν αλλαγη. δεν μπορει να παιξει εκει ο γαλλος?
ορισμενοι θα πουν οτι εφυγε ο μπαλαφας και βρηκαμε αλλον. δεν εχω κραξει ποτε ουτε τον μπαλαφα ουτε τον σαντος. αυτα που βλεπω αυτα λεω. μπορει να κανω και λαθος αλλα εχω αγανακτησει.
Καλό είναι μερικοί που γράφουν τώρα εν θερμώ κάποια πράγματα να τα θυμούνται.
Εγώ απλά ΞΑΝΑΛΕΩ ότι ακόμα δεν έχει φανεί η φετινή ένδεια της άμυνας μας, μιας και δεν έχει πιεστεί σε κανέναν αγώνα.
Εγώ απλά ΞΑΝΑΛΕΩ ότι ακόμα δεν έχει φανεί η φετινή ένδεια της άμυνας μας, μιας και δεν έχει πιεστεί σε κανέναν αγώνα.
Ο Μουσλίμοβιτς γιαμένα προσωπικά ήταν καλύτερος από το μέσο όρο όπως και ο Φωτάκης που χαραμίζεται ανασταλτικά για να κάνει το κέφι του ο ίβιτς...

A ρε Μπρουνο...
Κακοι Φωτάκης, Ιβιτς...δεν υπήρχε κέντρο...και στο 2ο τα ίδια και οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου...
Κακοί επίσης Αραμπατζής, Λίνο...
Vieirinha λίγα πράγματα (πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του)
ο Conceicao καλός ήταν προσπάθησε...μάλλον δεν έπρεπε βγει αυτός αλλαγή.Πιστεύω αν έμενε θα κάναμε έστω 1 ευκαιρία στο τέλος...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξε ο Sorlin...
Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ο αστέρας δεν έκανε και τίποτα, τζάμπα χάθηκαν οι βαθμοι...τζάμπα...
Α ρε Μπρούνο...
Κακοι Φωτάκης, Ιβιτς...δεν υπήρχε κέντρο...και στο 2ο τα ίδια και οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου...
Κακοί επίσης Αραμπατζής, Λίνο...
Vieirinha λίγα πράγματα (πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του)
ο Conceicao καλός ήταν προσπάθησε...μάλλον δεν έπρεπε βγει αυτός αλλαγή.Πιστεύω αν έμενε θα κάναμε έστω 1 ευκαιρία στο τέλος...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξε ο Sorlin...
Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ο αστέρας δεν έκανε και τίποτα, τζάμπα χάθηκαν οι βαθμοι...τζάμπα...
Α ρε Μπρούνο...
- ContrerasPablo
+1,ολοι σκατα ΗΤΑΝD.A.A.T. έγραψε:Για να καταλαβω,ειμαι ο μονος που πιστευει οτι απο το συγκεκριμενο χαλι και αδιαφορια ο Ιβιτσ ειναι το τελευταιο προβλημα?????Αυτη η υπερβολικη χαρα να ξεσκισουμε τους ιδιους δεν αντεχεται..Ποιος επαιξε καλα σημερα?Ο Μουλσιμοβιτσ,ο Βιερινια,ο Κουτσια ή ο Τσιριλο????