36. Mirko Savini
Re: 36. Mirko Savini
το οτι εχει ιδιο μανατζερ με μπερετα δεν ξερω αν ειναι πιο ευκολο ή δυσκολο αυτο...
- Aureliano Buendia
Sera4 έγραψε:δυστυχως δε φαινεται μεχρι στιγμης να προσαρμοζεται αριστερα...χθες ο σναουτσερ αριστερα ηταν πολυ καλυτερος...και για σεντερ μπακ σιγουρα δεν υπολογιζεται...αποψη μου ειναι οτι επρεπε να κινηθουμε για την αποδεσμευση του...![]()
Ακριβώς έτσι.
παιζουμε με μειον παικτη στην επιθεση απο αριστερα και ντουμπλαραν 2 και μερικες φορες τρεις παικτες τον βιερινια χθες....πηρε τα πανω του ο βιερι μολις μπηκε ο σναου....τι να πω....δεν ειναι αριστερο μπακ με τιποτε....κριμα
μην δουμε κανενα μπουσαιντι αριστερα στο τελος....
μην δουμε κανενα μπουσαιντι αριστερα στο τελος....

Και εμένα δεν μου είναι και πολύ συμπαθής..Προτιμότερο θα είναι να παίξουμε από αριστερά με τον Snaoutzner..
Πολύ πιο αξιόπιστος αμυντικά από τον Ιταλό αν και ο Savinis έχει καλύτερα ανεβάσματα..
Θα προτιμούσα τώρα ο Mirko να έκανε τα μπάνια του κάπου στην Σικελία και στην θέση του να είχαμε πάρει τον Κανακούδη...
Πολύ πιο αξιόπιστος αμυντικά από τον Ιταλό αν και ο Savinis έχει καλύτερα ανεβάσματα..
Θα προτιμούσα τώρα ο Mirko να έκανε τα μπάνια του κάπου στην Σικελία και στην θέση του να είχαμε πάρει τον Κανακούδη...
- Aureliano Buendia
Εξυπακούεται αυτό.
Θα ήταν σαφώς προτιμότερος ένας, έστω περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά καθαρός αριστερός μπακ, ο οποίος δεν θα αναπολούσε συνεχώς με δάκρυα τις παλιές καλές μέρες που έπαιζε στο κέντρο της άμυνας και ούτως ή άλλως θα προοριζόταν για ανπληρωματικός.
Ούτε ο Δάρλας θα με χαλούσε με αυτά τα κριτήρια, ούτε ο Ντομί.
Μέγιστη γενικά η απώλεια του Λίνο...
Θα ήταν σαφώς προτιμότερος ένας, έστω περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά καθαρός αριστερός μπακ, ο οποίος δεν θα αναπολούσε συνεχώς με δάκρυα τις παλιές καλές μέρες που έπαιζε στο κέντρο της άμυνας και ούτως ή άλλως θα προοριζόταν για ανπληρωματικός.
Ούτε ο Δάρλας θα με χαλούσε με αυτά τα κριτήρια, ούτε ο Ντομί.
Μέγιστη γενικά η απώλεια του Λίνο...
συμφωνουμε αδερφε...κριμα που τραυματιστηκε και ο σταφυλλιδης θα ειχαμε την ευκαιρια να τον δουμε εκει ανα αξιζει..
Δυστυχώς φαίνεται να είναι η μόνη παραφωνία σε ένα αξιόπιστο ρόστερ. Κι αυτό γιατί ούτε καθαρό σέντερ μπακ είναι, πόσο μάλλον αριστερό φουλ μπακ. Είναι όμως φιλότιμος και όσο μπορέσει θα παίξει....
- ΑποστόληςΑ
Σταφυλλίδης; Πιστεύετε ότι μπορεί ο παίκτης να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας;
(δεν παίρνω θέση, ρωτάω γιατί δεν τον έχω δει)
(δεν παίρνω θέση, ρωτάω γιατί δεν τον έχω δει)
ο Σαβινι θυμιζει κτ που μ ειχε πει ενας καθηγητης χημειας.....ειναι ολα που αρχιζουν με α....σε αυτην την περιπτωση αδυναμος ατεχνος αργος αδιαφορος.....κλπ
-
αν δε μπορει να παιξει να μην κλεγεται που ειναι παγκο...αμπαλος...μονο να διωχνει ξερει...
τουλαχιστον περιμεναμε να ειναι αξιοπιστος πισω...τραγικος και πισω και μπροστα εκθετει την ομαδα και στην αναπτυξη και στην αμυνα...δε μπορουμε με καμι παναγια να κατεβουμε με αυτον αριστερα...2 επιπεδα πανω ο σναουτσερ..
αλλα 300 000 που κλαιμε ειναι αυτα.....αφου δεν παιζει αρ μπακ που θα ταν η μονη χρησιμοτητατου ...δεν εχει λογω υπαρξης στο ροστερ......
- ΑποστόληςΑ
Ας μην είμαστε υπερβολικοί! Και ο Λίνο έκανε αρκετά άσχημα - αμυντικά - παιχνίδια πέρυσι. Τον παραδέχθηκα όμως στα αμυντικά του καθήκοντα στο Καραϊσκάκη, στη νίκη μας, στα play-off.