Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από kostasff »

LoverBoy έγραψε: Άνθρωπος του Παντελωνάτου? Εννοείς αχυράνθρωπος.
Να του κάνεις ενα άγαλμα και να του το βάλεις στον πάτο.
Φιλικά
O Γαλατσόπουλος ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν τελευταία, χωρίς νίκη και σχεδόν ξεγραμμένη. Στο τέλος κατάφερε ένα θαύμα. Η ομάδα σώθηκε.
Νομίζω πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί με αυτούς που πρόσφεραν (ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες) στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παιδιά δεν βγαίνει τίποτα με το να κοιτάμε πίσω. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα...Προσωπικά δεν βάζω ΠΛΕΟΝ ταμπέλες σε παλαιότερους παράγοντες. Καλός ή κακός. Μου φτάνει να βρεθεί βιώσιμη και υγιής λύση από όποιον μπορεί να τη δώσει.
Είναι βαρύ, το ξέρω, αλλά θα το πω: Δεν με νοιάζει καθόλου ποιός έκανε τι στο παρελθόν. Το σήμερα με νοιάζει...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

kostasff έγραψε:
LoverBoy έγραψε: Άνθρωπος του Παντελωνάτου? Εννοείς αχυράνθρωπος.
Να του κάνεις ενα άγαλμα και να του το βάλεις στον πάτο.
Φιλικά
O Γαλατσόπουλος ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν τελευταία, χωρίς νίκη και σχεδόν ξεγραμμένη. Στο τέλος κατάφερε ένα θαύμα. Η ομάδα σώθηκε.
Νομίζω πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί με αυτούς που πρόσφεραν (ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες) στην ομάδα.
Kostasff έλεγες(και ΔΕΝ είσαι ο μοναδικός, αν και προς τιμήν σου είσαι ο μόνος απ'αυτους που συνεχίζουν να γράφουν) να στηρίξουμε το Δρόσο γιατι έβαζε τα λεφτά(χαχαχαχαχαχαχα) του ενώ ο τύπος ήταν για τα πανηγύρια και για κανένα Ριάλιτι Σόου.
Τώρα μας λες να φτιάξουμε άγαλμα στον ακούρευτο. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αλλά κάνε μου τη χάρη...

Dimisk διαφωνώ κάθετα, με αυτή τη λογική (ΜΗΝ κοιτάμε πίσω) πάμε απο ΛΑΜΟΓΙΟ σε ΛΑΜΟΓΙΟ.
Επειδή οποιος ξεχνά την ιστορία του, την ξαναπερνάει, καλό είναι να θυμόμαστε.
Ο τελευταίος σοβαρός άνθρωπος που ασχολήθηκε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο Αλεξόπουλος. Πάνε 10 χρόνια απο τότε....

Μπράβο στον θεματοφύλακα ΑΣ που μας έφερε σ'αυτήν την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

τουλαχιστον ο ΑΣ κανει κατι τωρα(ειναι κατι και αυτο...).παντως απ' οτι εχω καταλαβει βρισκομαστε κοντα σε μια συμβιβαστικη (παλι) λυση πρωτοδικειου.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ελπίζω να γίνει γρήγορα κάτι για να αναπληρώσουμε τους παίκτες έγκαιρα έστω και για μια αγωνιστική!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπράβο στον θεματοφύλακα ΑΣ που μας έφερε σ'αυτήν την κατάσταση.

Συμφωνώ με την φράση ποιο πάνω που είπε ο αδερφός Loverboy.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φίλε LoverBoy, ακόμα και σήμερα πιστεύω πως ο Δρόσος δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "δεν πάω να διαλύσω τον ΠΑΟΚ?". Τι κέρδος θα είχε από μία τέτοια κίνηση? Απλά δεν θα μπορούσε να περάσει από τα Τέμπη και πάνω. Πιστεύω πως είχε σκοπό να πάει καλά ο ΠΑΟΚ και έτσι θα κέρδιζε και ο ίδιος. Η οικονομική καταστροφή που φαίνεται να έπαθε στις επιχειρήσεις του όμως, παρέσυραν και τον ΠΑΟΚ στον πάτο (λες και μέχρι να έρθει ο Δρόσος ήμασταν καλά)
Όσο για τον Γαλατσόπουλο επί της ουσίας έχει προσφέρει. Ο οικονομικός έλεγχος του καλοκαιριού έδειξε ότι έβαλε περίπου 400.000€. Πέρα από το ότι ήταν πρωτεργάτης για την σωτηρία της ομάδας.
Βλέπω πως συμφωνούμε στο θέμα Αλεξόπουλου αλλά αυτή η αχαριστία του κόσμου (ή μέρος αυτού) είναι που τον κρατάει μακρυά. Γιατί θεωρούμε υποχρέωση του κάθε προέδρου να έρθει και να σπρώξει τα ωραία του χρήματα στην ομάδα οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τον ευχαριστήσουμε.
Φιλικά και χωρίς καμία πρόθεση αντιδικίας
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Συμφωνώ με gash που συφωνεί με Loverboy.
Έχουμε ένα στολίδι στο μπάσκετ και οι παράγοντες και ο "θεματοφυλακας" σε απωθούν χιλιόμετρα μακρυα.
Που σαι ρε Μπανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωστός ο teacher που μου θύμισε ποιος με κράτησε σαν ΠΑΟΚΤΣΗ και μου χάρισε απίστευτες συγκινήσεις. Υπέροχος αθλητής, με τεράστιο ήθος που έκανε πολλούς νέους ΠΑΟΚτσήδες (σε χρόνια βουλινού) αλλά και ωθήσε τους νέους να παίξουν μπάσκετ στις αλάνες. Μόνο μια σημείωση. Στην καρδιά την απλών ΠΑΟΚτσηδων ο Μπάνε -Μπάνε δεν έχει καεί. Αυτός μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και να σουτάρει μια και καλή τα λαμόγια.
Ω Μπάνε -Μπάνε..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πάλι τρίποντο όχι γιατί συμφωνείς μαζί μου αν και θα γούσταρα να διαφωνήσουμε.
Αλλά γιατί είπες για τον Μπάνε.
Είναι η καλύτερη ένεση για το τμήμα.
Όλα τα άλλα είναι καρπουζόφλουδες.
LoverBoy

kostasff έγραψε:Φίλε LoverBoy, ακόμα και σήμερα πιστεύω πως ο Δρόσος δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "δεν πάω να διαλύσω τον ΠΑΟΚ?". Τι κέρδος θα είχε από μία τέτοια κίνηση? Απλά δεν θα μπορούσε να περάσει από τα Τέμπη και πάνω. Πιστεύω πως είχε σκοπό να πάει καλά ο ΠΑΟΚ και έτσι θα κέρδιζε και ο ίδιος. Η οικονομική καταστροφή που φαίνεται να έπαθε στις επιχειρήσεις του όμως, παρέσυραν και τον ΠΑΟΚ στον πάτο (λες και μέχρι να έρθει ο Δρόσος ήμασταν καλά)
Όσο για τον Γαλατσόπουλο επί της ουσίας έχει προσφέρει. Ο οικονομικός έλεγχος του καλοκαιριού έδειξε ότι έβαλε περίπου 400.000€. Πέρα από το ότι ήταν πρωτεργάτης για την σωτηρία της ομάδας.
Βλέπω πως συμφωνούμε στο θέμα Αλεξόπουλου αλλά αυτή η αχαριστία του κόσμου (ή μέρος αυτού) είναι που τον κρατάει μακρυά. Γιατί θεωρούμε υποχρέωση του κάθε προέδρου να έρθει και να σπρώξει τα ωραία του χρήματα στην ομάδα οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τον ευχαριστήσουμε.
Φιλικά και χωρίς καμία πρόθεση αντιδικίας
Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιές είναι αυτές οι επιχειρήσεις στις οποίες αναφέρεσε και οι οποίες "καταστράφηκαν". Ποιές είναι? σε ποιό χώρο δραστηριοποιούνται?Επίσης γιατί πίστεψεις οτι θα έμενε στον ΠΑΟΚ περισσότερο ενω σε όποια ομάδα μπλέχτηκε έφευγε νύχτα μετα απο ένα χρόνο?και γιατί φεύγει μετά απο 1 χρόνο σε όλες τι ομάδες?
Γιατί ο ΑΣ δεν ζήτησε εγγυήσεις απο το Δρόσο όπως ορθά έκανε στην περίπτωση Ζήτρου?
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

vanroy έγραψε:Συμφωνώ με gash που συφωνεί με Loverboy.
Έχουμε ένα στολίδι στο μπάσκετ και οι παράγοντες και ο "θεματοφυλακας" σε απωθούν χιλιόμετρα μακρυα.
Που σαι ρε Μπανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωστός ο teacher που μου θύμισε ποιος με κράτησε σαν ΠΑΟΚΤΣΗ και μου χάρισε απίστευτες συγκινήσεις. Υπέροχος αθλητής, με τεράστιο ήθος που έκανε πολλούς νέους ΠΑΟΚτσήδες (σε χρόνια βουλινού) αλλά και ωθήσε τους νέους να παίξουν μπάσκετ στις αλάνες. Μόνο μια σημείωση. Στην καρδιά την απλών ΠΑΟΚτσηδων ο Μπάνε -Μπάνε δεν έχει καεί. Αυτός μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και να σουτάρει μια και καλή τα λαμόγια.
Ω Μπάνε -Μπάνε..

+1000
μπροσταρης ο κυριος στο αβαταρ μου και εγω θα ηθελα (το ξαναγραφω...) Γ.Παπαδοπουλο και τον ματζικ σε μια θεση καταλληλη με τα προσοντα του.
διαβασα στη σημερινη ειδησεογραφια οτι συζητανε για τον ματζικ μπροσταρη και δεν μπορω να πω (προσωπικα) οτι με τρελανε αυτη η ιδεα.
σιγουρα μπορει να προσφερει αλλα σαν τον ΜΠΑΝΕ δεν νομιζω να συσπειρωσει το λαο μας...
α ρε Μπανε η εφηβικη μου λατρεια δεν εχει φυγει 15 χρονια μετα... τωρα ειναι η καταλληλη ωρα που η μπαλα καιει...ναι οπως παλια που φοραγες σορτσακι εσενα εψαχναν ολοι ετσι και τωρα ηρθε η ωρα σου!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φίλε LoverBoy ο Γαλατσόπουλος έβαλε χρήματα (αναλόγως των δυνατοτήτων του) Το ότι δεν έχω αποδεικτικά έγγραφα δεν αποδεικνύει το αντίθετο. Το ότι δεν έχω ανάλογες αποδείξεις για τον Αλεξόπουλο δεν σημαίνει ότι δεν έβαλε χρήματα.
LoverBoy

kostasff έγραψε:Φίλε LoverBoy ο Γαλατσόπουλος έβαλε χρήματα (αναλόγως των δυνατοτήτων του) Το ότι δεν έχω αποδεικτικά έγγραφα δεν αποδεικνύει το αντίθετο. Το ότι δεν έχω ανάλογες αποδείξεις για τον Αλεξόπουλο δεν σημαίνει ότι δεν έβαλε χρήματα.
Έβαλε? Ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος που είχε το σθένος να πεί οτι έβγαλε λεφτα. Μαγκιά του, τουλάχιστον δεν καταχράστηκε και μας είχε πρώτους. Ας ξαναέρθει, ας βγάζει χρήματα αρκεί να μας έχει Ευρωλίγκα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

axl4 έγραψε: +1000
μπροσταρης ο κυριος στο αβαταρ μου και εγω θα ηθελα
Πιστεύω πως όλοι ζούμε με αυτό το όνειρο. Δεν φτάνει όμως μόνο ο Μπάνε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι μεγάλο. Πρέπει να βρεθεί και κάποιος-κάποιοι που θα βάλουν ένα σεβαστό ποσό. Ποσό το οποίο δεν συμπληρώνεται από τα ετήσια έσοδα της ομάδας (εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά κλπ) Τα sold out δεν σώζουν την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
kostasff

LoverBoy έγραψε: Έβαλε? Ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος που είχε το σθένος να πεί οτι έβγαλε λεφτα. Μαγκιά του, τουλάχιστον δεν καταχράστηκε και μας είχε πρώτους. Ας ξαναέρθει, ας βγάζει χρήματα αρκεί να μας έχει Ευρωλίγκα.
Και βέβαια έβαλε. Όμως με σωστό προγραμματισμό και γενναίες αποφάσεις στο τέλος το ταμείο ήταν θετικό.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι έγκλημα κάποιος επενδυτής να βγάλει χρήματα από την επένδυσή του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”