18. Γιώργος Φωτάκης

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Γιώργος Φωτάκης

Δημοσίευση από Photis »

1ο ημίχρονο ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές της εθνικής...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καλά ρε κομπλεξικέ παππού, τον Φωτάκη πάς και βγάζεις? και βάζεις Πλιάτσικα!
3 σουτ είχε η Εθνική, και τα 3 του Φωτάκη ήτανε! Στο 1ο ειδικά, κερδίσαμε κόρνερ, από το οποίο κάναμε το 1-0.
ΗΗΗηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον ρε λακαμά! :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βγαζει τον πιο δραστηριο απο τους ελληνες χαφ και περναει στη θεση του εναν αμυντικο χαφ(για να κρατησει το σκορ ξερω και εγω :whatever: )...ημαρτον με λουξεμβουργο παιζουμε..και επιπλεον κραταει μεσα τοροσιδη-πατσατζογλου που ειναι στο οριο με τις καρτες...δεν πειραζει θα ειναι πιο ξεκουραστος το σαββατο ;)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν μου αρέσει να κράζω προπονητές και ξέρω πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο ρεχάγκελ, δεν χρειάζεται να τα ξαναγράψετε αλλά ρε παιδάκι μου??? τι βλέπεις εσύ και βγάζεις τον φωτάκη και δεν το είδαμε εμείς???
Πέρναγε κανένας άλλος πάσες μπροστά και δεν το πρόσεξα???
Τι να πω άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Γενικά η ομάδα είναι στημένη ότι να ναι
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Πας με όλη τη καλή πρόθεση να δεις το παιχνιδάκι. Κερδίζεις 2-0 στο ημίχρονο χαλαρά. Και περιμένεις το 2ο ημίχρονο να χαρείς τον πάιχτη σου, δεν σου δίνεται άλλωστε πολλές φορές αυτή η ευκαιρία.
Είναι και ο Γιώργαρος από τους καλύτερους στα πρώτα 45' ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ο ΛΑΚΑΜΑΣ ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ!

Σου γυρίζουν ή δεν σου γυρίζουν τα μυαλά βραδυάτικα!
Και μετά μας λένε κομπλεξικούς!

ΓΙΩΡΓΑΡΕ ήσουν γαμάτος! Μπράβο ρε παιχταρά μου! Θα σε χορτάσουμε στην Τούμπα το Σάββατο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και δεν ειναι το θεμα οτι βγαινει ο φωτακης αλλα μπαινει ο πλιατσικας...δηλαδη πλιατσικας τοροσιδης πατσατζογλου κοντρα σε λουξεμβουργο δε σταυρωνουμε φαση...ΕΛΕΟΣ αφου ειναι και η πρωτη του συμμετοχη και ειναι απο τους κορυφαιους αστον να παιξει τι σε χαλαει...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τι μου θυμίζει ρε συ αυτός ο Ρεχάγκελ...τι μου θυμίζει....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν φτάνει που ο Φωτάκης έπαιξε καλά λόγω Ότο τον βρίζετε και απο πάνω :shock: :?: :?: :?: :o :shock:
Ολόκληρο Γιούρο μας πήρε και πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι.
Τι να πω.... :shock:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά ρε τι καψώνι ήταν αυτό με τον Φωτάκη?? Πρώτο επίσημο ματς και τον βγάζει στο ημίχρονο?? Ωραίο σκεπτικό. Καλύτερα να μη τον ξεκινούσε καθόλου. Και να ήταν αρνητικός πάει στο διάολο. Από τους διακριθέντες του α' ημιχρόνου ήταν.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μοιρασε το χρονο ισοποσα μεταξυ φωτακη και πλιατσικα....οπως μοιρασε ενενηνταλεπτα στους κιπερ.....χαλαρωστε με τη κριτικη στο ρεχαγκελ.......ουτως η αλλως η ιστορια γραφει και δε ξεγραφει.......αρχοντιδη ή ανχελ, παναγουλιας ή δανιηλ.....παρελαβε το σουργελο της πενταρας απο τη φιλανδιας του γιονας κολκα και παρεδωσε μια εθνικη με συμμετοχες σε δυο γιουρο και ισως ενα παγκοσμιο....και ενα τιτλο......η ιστορια εγραψε....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ηρεμηστε, δοκιμαζε παικτες. Γιατι να μην παιξει και ο Πλιατσικας δηλαδη? Λετε κομπλεξικους τους προπονητες, μηπως εχετε εσεις το προβλημα?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

γιατί είναι άχρηστος και μόνο κλωτσιές ξέρει να ρίχνει
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ειναι το θεμα γιατι να μην παιξει ο πλιατσικας...εσυ μονος σου λες δοκιμαζε παιχτες και ο φωτακης ηταν ενας απο αυτους οποτε γιατι να μην του δωσει εναν αγωνα απο τη στιγμη μαλιστα που ανταποκρινοταν και μια χαρα???και αντε το να βγει ο φωτακης παει στο καλο αλλα να μπει αμυντικο χαφ μαζι με τοροσιδη πατσατζογλου κοντρα στο λουξεμβουργο??αδιανοητα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

και γιατί δεν έβγαλε πατσατσόγλου και τοροσίδη που είχαν πρόβλημα με κάρτες?
και μου βγάζει Φωτάκη ο κομπλεξάρας, ο γκαντέμης, που όσες φορές έρχεται Τούμπα, γκαντεμιά μας φέρνει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο φωτακης ηταν καλος απο τους καλλιτερους στο α ημιχρονο ....εβαλε αυτον τον πλιατσικα που ηταν τραγικος με ολη την σημασια της λεξεως ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΕΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Ο ΟΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”