91. Dario Krešić
- Maximus
Re: 91. Dario Krešić
Πιο πολύ είναι θέμα Χαλκιά και το πόσο αυτός θα θελησει να παραχωρησει τη θεση του σε καποιον νεότερο και εξελιξιμο... Λεπτες οι ισορροπίες πλέον... Δεν ειναι βαζουμε-βγαζουμε παιχτες και ολα μελι γαλα οπως στα φουτμπολι μανατζερς που παιζετε εσεις οι νεοι...
- Aureliano Buendia
Μετά το ατυχές παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Τούμπα, βρήκες το σθένος να το βάλεις πίσω σου, να μάθεις από τα λάθη σου και να γίνεις βασικός πυλώνας μίας μεγάλης πρόκρισης.
Αυτοκυριαρχία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ήταν τα όπλα σου.
Μπράβο Δαρείε, αυτοκρατορική εμφάνιση.
ΥΓ: Με κάνεις να αισιοδοξώ ότι ορισμένα ελαττώματα που έχεις, θα τα δουλέψεις και θα τα εξαλείψεις.
Εύγε και πάλι.
Αυτοκυριαρχία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ήταν τα όπλα σου.
Μπράβο Δαρείε, αυτοκρατορική εμφάνιση.
ΥΓ: Με κάνεις να αισιοδοξώ ότι ορισμένα ελαττώματα που έχεις, θα τα δουλέψεις και θα τα εξαλείψεις.
Εύγε και πάλι.
Νομίζω ότι θα είναι βασικός για πολλά χρόνια...Μεγάλη υπόθεση, οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε από μεγάλους τερματοφύλακες. Θέλει ακόμη αρκετά στοιχεία για τη θέση, που δεν είναι ξέρω να πηδάω, αλλά ξέρω να καθοδηγώ. Συμφωνώ με Maximus, οι ισορροπίες είναι λεπτές και το χρονικό σημείο κρίσιμο...Ο Χαλκιάς δε νομίζω να είναι έτοιμος να παραδώσει σκυτάλη...
ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ.. Εχει ολο το μελλον μπροστα του!moican4 έγραψε:Αυτη την στιγμη αν βγει απο την ενδεκαδα θα ειναι εγκλημα κατ εμε...
Παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνεται και σταθεροποιει την αποδοση του...
Χθες απο τους καλυτερους...
- sourmenetes
- Moderator
Και οι δυο μας οι τερματοφυλακες ειναι πολυ καλοι...Απο τους καλυτερους στην ελλαδα.
Ο καθενας εχει ομως τα μειονεκτηματα του.π.χ ο χαλκιας ειναι πιο εμπειρος-καθοδηγει καλυτερα κτλ.
Ο κρεσιτς εχει καλυτερα αντανακλαστικα,πεταγεται καλυτερα κτλ.
Αλλα και οι δυο ειναι πολυ καλοι.Μετα υπαρχουν και κακες στιγμες οπως χαλκιας με τον αγιαξ οπως και κρεσιτς με αγιαξ.
Μπορουν να μοιρασθουν τα ματς και αναλογα ποιος ειναι σε καλυτερη φορμα.
Ο καθενας εχει ομως τα μειονεκτηματα του.π.χ ο χαλκιας ειναι πιο εμπειρος-καθοδηγει καλυτερα κτλ.
Ο κρεσιτς εχει καλυτερα αντανακλαστικα,πεταγεται καλυτερα κτλ.
Αλλα και οι δυο ειναι πολυ καλοι.Μετα υπαρχουν και κακες στιγμες οπως χαλκιας με τον αγιαξ οπως και κρεσιτς με αγιαξ.
Μπορουν να μοιρασθουν τα ματς και αναλογα ποιος ειναι σε καλυτερη φορμα.
Ειμαστε τυχεροι που εχουμε τον Νταριο και σε καλη ηλικια αλλα εγω θεωρω οτι έχει πολλα να μαθει ακομα.
Σε μενα τουλαχιστον ο Χαλκιας εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη
Σε μενα τουλαχιστον ο Χαλκιας εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη
Αρχίσαμε πάλι τα εγκλήματα και τα διάφορα;; Αράξτε ρε και οι δύο καλοί είναι, θέλει απλά καλή διαχίριση της φόρμας τους.Μέχρι πριν δυο μήνες λέγαμε πόσο άμπαλος είναι στις εξόδους ο Ντάριο. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ, αλλά θέλει δουλειά.
«Έχω πολλά να δώσω ακόμη»
28 Αυγ 2010 10:37, Από PAOK24
Ο Ντάριο Κρέσιτς αποτελεί ένα από τα μεγάλα οφέλη του Δικεφάλου αυτό το κρίσιμο και δύσκολο καλοκαίρι. Ο Κροάτης γκολκήπερ παραχώρησε συνέντευξη για την μεγαλειώδη εμφάνισή του στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε στην SportDay και δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψει στο Ζάγκρεμπ, στην πατρίδα του, για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Από εκεί και πέρα όσο δήλωσε για την προσωπική του απόδοση και στον αγώνα με την Φενέρ είναι εντυπωσιακά.
«Τι κρατάς ως πιο σημαντική στιγμή σε αυτό τον τελευταίο αγώνα»;
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εκεί ένιωσα απελευθερωμένος. Μέχρι τότε υπήρχε απίστευτη πίεση και ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου.
-«Ήταν δύσκολο γιατί σήμαινε και πολλά για τον ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι»;
Βεβαίως. Όλοι οι παίκτες να ξέρετε ότι συζητήσαμε πολλές φορές για την σημασία αυτής της αναμέτρησης. Για τον σύλλογο και τα οικονομικά του, αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που ήθελαν πολύ μία πρόκριση μέσα στην Τουρκία.
-«Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι όμως εσύ έκανες μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας σου…»
Όχι, όχι δε νομίζω. Έχω κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια. Με περισσότερες και πιο δύσκολες επεμβάσεις.
-«Ήταν όμως και πολύ δύσκολη η ατμόσφαιρα για εσάς τους παίκτες του ΠΑΟΚ…»
Εμένα με βοήθησε πολύ ότι στο πρώτο ημίχρονο καθόμουν στην εστία που βρίσκονταν και οι οπαδοί μας. Σε εκείνο το διάστημα μόνο αυτούς άκουγα και προσαρμόστηκα στις συνθήκες του αγώνα.
Μετά από αυτούς τους αγώνες μπορούμε να πούμε και για εσένα ότι βρίσκεσαι σε ένα ποσοστό αγωνιστικής φόρμας που φθάνει στο 70-80 % των δυνατοτήτων σου;
-«Δε νομίζω. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω στον ΠΑΟΚ. Αυτό το πιστεύω πραγματικά γιατί επί ένα χρόνο δεν έπαιξα πολύ και ακόμη ψάχνω τον ρυθμό μου. Ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».
28 Αυγ 2010 10:37, Από PAOK24
Ο Ντάριο Κρέσιτς αποτελεί ένα από τα μεγάλα οφέλη του Δικεφάλου αυτό το κρίσιμο και δύσκολο καλοκαίρι. Ο Κροάτης γκολκήπερ παραχώρησε συνέντευξη για την μεγαλειώδη εμφάνισή του στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε στην SportDay και δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψει στο Ζάγκρεμπ, στην πατρίδα του, για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Από εκεί και πέρα όσο δήλωσε για την προσωπική του απόδοση και στον αγώνα με την Φενέρ είναι εντυπωσιακά.
«Τι κρατάς ως πιο σημαντική στιγμή σε αυτό τον τελευταίο αγώνα»;
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εκεί ένιωσα απελευθερωμένος. Μέχρι τότε υπήρχε απίστευτη πίεση και ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου.
-«Ήταν δύσκολο γιατί σήμαινε και πολλά για τον ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι»;
Βεβαίως. Όλοι οι παίκτες να ξέρετε ότι συζητήσαμε πολλές φορές για την σημασία αυτής της αναμέτρησης. Για τον σύλλογο και τα οικονομικά του, αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που ήθελαν πολύ μία πρόκριση μέσα στην Τουρκία.
-«Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι όμως εσύ έκανες μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας σου…»
Όχι, όχι δε νομίζω. Έχω κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια. Με περισσότερες και πιο δύσκολες επεμβάσεις.
-«Ήταν όμως και πολύ δύσκολη η ατμόσφαιρα για εσάς τους παίκτες του ΠΑΟΚ…»
Εμένα με βοήθησε πολύ ότι στο πρώτο ημίχρονο καθόμουν στην εστία που βρίσκονταν και οι οπαδοί μας. Σε εκείνο το διάστημα μόνο αυτούς άκουγα και προσαρμόστηκα στις συνθήκες του αγώνα.
Μετά από αυτούς τους αγώνες μπορούμε να πούμε και για εσένα ότι βρίσκεσαι σε ένα ποσοστό αγωνιστικής φόρμας που φθάνει στο 70-80 % των δυνατοτήτων σου;
-«Δε νομίζω. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω στον ΠΑΟΚ. Αυτό το πιστεύω πραγματικά γιατί επί ένα χρόνο δεν έπαιξα πολύ και ακόμη ψάχνω τον ρυθμό μου. Ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».
σημερα δε μαρεσε οχι για τα γκολ αλλα εδειχνε φοβισμενος σε ορισμενες φασεις...
Σήμερα δεν έκανες καλή εμφάνιση. Ελπίζω οι καλές εμφανίσεις με Φενέρ να μη σου φούσκωσαν τα μυαλά.
χαρακτηριστική η φάση στο τελος που καλυπτει ο μπουσαιντι τον παιχτη του πανσεραικου και ο κρεσιτς βγαινει αλλα αντι να μπλοκαρει την μπαλα την διωχνει με τα ποδια πλαγιο και απο το πλαγιο ερχεται η λακαμια του βιτολο παλι με το απλωμενο χερι που τρωει την κιτρινη και τους δινει και το φαουλ μισο μετρο εξω απο την περιοχη.MANIAKOS έγραψε:σημερα δε μαρεσε οχι για τα γκολ αλλα εδειχνε φοβισμενος σε ορισμενες φασεις...
αυτοπεποιθηση θελει το παλικαρι.....οταν σκουπιζεις παγκο και ξαφνικα παιζεις τσουλου και ουεφα,το σκεφτεσε και στις εξοδους.....μεγαλη τονωση για αυτον το οτι ο δεμιρτζακης τον υπολογιζει ακομα και οταν ειναι υγειης ο χαλκιας....σε 1 2 χρονια θα μιλαμε για εναν απτους καλυτερους τερματοφυλακες στην ελλαδα και μαλιστα τους πιο ολοκληρομενους,γιατι φαινεται πως και τα προσοντα εχει αλλα και τη θεληση!!!