ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 20.5.09 19:00 Νοva
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ εχουμε και αλλο ματς μπροστα μας 20.5.09-7μμ Νοva
+10000000000000
Ξερετε μάγκες? Οι μεγάλες ομάδες κερδιζουν ακόμα και οταν δεν παιζουν καλά. Αυτά ομως γίνονται σε άλλον πλανήτη. Όχι εκεί που σε γαμάνε με άκυρα γκολ και κόκκινες.
Αντε γιατί πολύ υπεράνω γίναμε όλοι. Οκ δεν παιξαμε καλά, οκ κάναμε λάθη. Αν είχαμε 50ρίσια διαιτησιά θα είμασταν στο παιχνίδι ακόμη κι έτσι? Ναι ή όχι?
Ξερετε μάγκες? Οι μεγάλες ομάδες κερδιζουν ακόμα και οταν δεν παιζουν καλά. Αυτά ομως γίνονται σε άλλον πλανήτη. Όχι εκεί που σε γαμάνε με άκυρα γκολ και κόκκινες.
Αντε γιατί πολύ υπεράνω γίναμε όλοι. Οκ δεν παιξαμε καλά, οκ κάναμε λάθη. Αν είχαμε 50ρίσια διαιτησιά θα είμασταν στο παιχνίδι ακόμη κι έτσι? Ναι ή όχι?
Ρε φίλε άμμα είναι να αρχίσουμε να διαμαρτηρώμαστε για όλα...ντάξει....Τι δεν μπορείς να συνεχίσεις..επαγγελματίας είσαι...πληρώνεσαι.ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ...Καταφέραμε να μεταφέρουμε τη μίρλα μας στους παίκτες και γίναμε μπάχαλο...
Εσείς συνεχίστε να διαμαρτήρεστε....και να μην βλέπετε την πραγματικότητα....

Εσείς συνεχίστε να διαμαρτήρεστε....και να μην βλέπετε την πραγματικότητα....

- LittleJohn
Ρε παιδια σοβαρα μιλατε;Απο τα νευρα μας τωρα κανενας ΠΑΟΚτσης δεν μπορει να παρακολουθησει το παιχνιδι και εσεις μιλατε για το αν παιζουμε καλα η οχι;Ελεος πια,εσεις λετε να μην εχουν επηρρεαστει με αυτα τα οργια σημερα;
-
Εγώ ξέρω πάντως ότι η αεκ μας πήρε χωρίς διαιτησία στην Τούμπα με 9 παίχτες.. Ενώ εμείς, ακόμα και με 10 ή με 11 ούτε χ δε μπορούμε να πάρουμε.. Φταίμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι.
- PAOKSaLoNiCa
Καποιος αλλος δεν βλέπει την πραγματικότιτα μαλλον..αντε μην παίζες με τα νευρα μας ρε φιλαρακι..
Ολοι εχουμε νευρα................Δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε.......κιολας
Photis αν εσενα ερχοταν ενας επιτηρητης στην δουλεια σου και σου εβαζε προστιμο στο προστιμο επειδη δεν πας καλα θα ειχες την ιδια διαθεση?Φτανει λιγο με αυτη την ταχα ανωτεροτητα.Μην γινομαστε τοσο βλαχοι.Επειδη παλιοτερα κοιτουσαμε μονο την διαιτησια και δν βλεπαμε την ομαδα και τωρα ηρθε η ωρα να αλλαξουμε καποια πραγματα δεν σημαινει οτι τωρα θα φταινε για ολα οι παικτες μας.Υπαρχουν και καποια ορια.
PAOKSaLoNiCa έγραψε:photis οταν απο το 9 τρως γκολ απο χερι..μετα σε ΓΑΜΑΝΕ ειναι δινατον να μπορεις να συνεχείσης?βάλαμε γκολ και ηρεμίσαμε λιγο το παιχνίδη...μετα βλεπεις στο 40 να αποβάλουν τον παικτη σου επειδή ο διαιτητής είναι κερατωμένος από ΠΑΟΚτζή..ε εγω δεν θα μπορούσα να συνεχίσω..
Και ο Κολίνα να σφύριζε σήμερα αδερφέ το τρίμπαλλο θα το τρώγαμε.
Όταν 5 με 6 από τους 11 παίχτες είναι Χ Ω Μ Α.... δεν πρόκειτε να νικήσεις ομάδα από το κέντρο και αυτό δικαιολογημένα.
Φίλε μου Photis οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται για να παίζουν μπάλα. Όταν όμως οι συνθήκες(όπως σε όλα τα επαγγέλματα) δεν είναι οι σωστές δεν είσαι ρομπότ και θα αντιδράσεις. Μην λέμε και ότι θέλουμε.
- LittleJohn
Συγγνωμη ρε μανιακε,με 2 ακυρα γκολ και με μια αποβολη που δεν εχει ξαναυπαρξει συζηταμε για το οτι δεν παιξαμε καλα σημερα και δεν τους πατησαμε;Ελεος πια!Στο κατω κατω πριν την αποβολη που τρελαθηκε το συμπαν 5 κλασσικες ειχαμε,αμαν πια!
breakdown88 έγραψε:Εγώ ξέρω πάντως ότι η αεκ μας πήρε χωρίς διαιτησία στην Τούμπα με 9 παίχτες.. Ενώ εμείς, ακόμα και με 10 ή με 11 ούτε χ δε μπορούμε να πάρουμε.. Φταίμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι.
Που κολάει το ματς της Τούμπας? ΡΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ?
LittleJohn έγραψε:Συγγνωμη ρε μανιακε,με 2 ακυρα γκολ και με μια αποβολη που δεν εχει ξαναυπαρξει συζηταμε για το οτι δεν παιξαμε καλα σημερα και δεν τους πατησαμε;Ελεος πια!Στο κατω κατω πριν την αποβολη που τρελαθηκε το συμπαν 5 κλασσικες ειχαμε,αμαν πια!
Μαζι σου ειμαι απλα επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση......Εχω βαρεθει τις χαζες καρτες και τα χαζα γκολ/////
ρε συ αδερφε paokpool. Αν επαιζες με ίσους όρους, ακομα και με τους 5-6 χώμα οπως λες, θα το παλευες το παιχνίδι. Γιατί δηλαδή πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτό, δεν καταλαβαινω. Κάναμε κανένα συμβόλαιο ότι απο δω και περα θα έχουμε παντα αριστη απόδοση?
Ακόμα και η Μαντσεστερ έχει κακές βραδιές, αλλά δεν τρώει δυο άκυρα γκολ και κόκκινη. Όταν δεν παιζει καλά, χάνει στα ίσια... Μπορεί να χάναμε κι εμείς στα ίσια. Δεν αντιλεγω. Αλλά γιατί να μην μας δοθει η δυνατότητα να το κάνουμε?
Ακόμα και η Μαντσεστερ έχει κακές βραδιές, αλλά δεν τρώει δυο άκυρα γκολ και κόκκινη. Όταν δεν παιζει καλά, χάνει στα ίσια... Μπορεί να χάναμε κι εμείς στα ίσια. Δεν αντιλεγω. Αλλά γιατί να μην μας δοθει η δυνατότητα να το κάνουμε?
- PAOKSaLoNiCa
MANIAKOS έγραψε:LittleJohn έγραψε:Συγγνωμη ρε μανιακε,με 2 ακυρα γκολ και με μια αποβολη που δεν εχει ξαναυπαρξει συζηταμε για το οτι δεν παιξαμε καλα σημερα και δεν τους πατησαμε;Ελεος πια!Στο κατω κατω πριν την αποβολη που τρελαθηκε το συμπαν 5 κλασσικες ειχαμε,αμαν πια!
Μαζι σου ειμαι απλα επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση......Εχω βαρεθει τις χαζες καρτες και τα χαζα γκολ/////
Θα συμφωνήσω μανιακε αλλα εχω να σε πω οτι αυτο δεν ηταν χαζη καρτα αλλα μ@λ@κ@ς διαιτητής χανούμια ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ... ΜΟΝΟ

- LittleJohn
paokpool έγραψε:PAOKSaLoNiCa έγραψε:photis οταν απο το 9 τρως γκολ απο χερι..μετα σε ΓΑΜΑΝΕ ειναι δινατον να μπορεις να συνεχείσης?βάλαμε γκολ και ηρεμίσαμε λιγο το παιχνίδη...μετα βλεπεις στο 40 να αποβάλουν τον παικτη σου επειδή ο διαιτητής είναι κερατωμένος από ΠΑΟΚτζή..ε εγω δεν θα μπορούσα να συνεχίσω..
Και ο Κολίνα να σφύριζε σήμερα αδερφέ το τρίμπαλλο θα το τρώγαμε.
Όταν 5 με 6 από τους 11 παίχτες είναι Χ Ω Μ Α.... δεν πρόκειτε να νικήσεις ομάδα από το κέντρο και αυτό δικαιολογημένα.
Γιαυτο στο πρωτο ημιχρονο τι σκορ θα επρεπε να ειναι 1-1 και θα μπορουσε να ειναι και 1-3.Με τετοια ωραια νοοτροπια πολυ καλα κανουν και μας πηδανε,τι τρελενομαστε αδικα...