Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από free4 »

Δε θα πω πολλά..
Θα πω μόνο ότι η χρονική συγκυρία δε συνάδει με την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα πω κι ότι στο συγκεκριμένο τόπικ διαβάζω σε 17 σελίδες, αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών με όχι κομψό τρόπο. ευθείες βολές προς πρόσωπα ίσωνος σημασίας για το σάιτ, αιχμηρές φράσεις εναντίον άλλων χρηστών και θέλω να κάνω ένα ερώτημα..

Είναι δυνατόν, ποτέ, μέσα από ένα πληκτρολόγιο να μπορεί κάποιος να βγάζει συγκεκριμένη και μη εσφαλμένη άποψη για κάποιον άλλον χρήστη?

Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα βλέποντας πως ένα θέμα, που για την ώρα υπάρχει μόνο ως φιλολογία, καταφέρνει και πάλι να μας διχάσει, όπως τότε με το Σαλπιγγίδη, ή παλιότερα με τη μη συμμετοχή του Δάρλα σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ..

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο δεν παράγουμε ήθος, αλλά βγάζουμε τον κακό μας εαυτό. Ας τεκμηριώσουμε τις απόψεις μας πάνω σε αυτό το θέμα, κι ας αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις και τους ευθείς χαρακτηρισμούς διαδικτυακά..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!

Οι δικές μου απόψεις κατατέθηκαν σε προηγούμενη σελίδα και μένω αμετακίνητος σε αυτές..
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Εγώ θα κάνω υπομονή να δω που θα βγει. Η κίνηση είναι ρίσκο, αλλά μόνο αυτοί που ρισκάρουν στο τέλος πετυχαίνουν πολλά. Από τη στιγμή που την έκανε θα τη στηρίξω και θα τονίσω τα θετικά της.

Εξαιτίας της κατάστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατεί η εύκολη άποψη ότι η ενασχόληση ενός ποδοσφαιρικού παράγοντα έχει να κάνει αποκλειστικά με το παρασκήνιο και τη διατησία. Όπως σε κάθε εταιρία, αλλά και σε κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο χρειάζονται στελέχη που ασχολούνται με πλήθος θεμάτων, και φυσικά θέλεις τα δικά σου στελέχη να είναι όσο πιο έμπειρα και αποτελεσματικά γίνεται. Ο ακατανόμαστος έχει χρόνια προυπηρεσία και γνωρίζει άψογα πως λειτουργει και το ελληνικό και το διεθνές ποδόσφαιρο. Δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό αν π.χ. προσελκύσει επιπλέον χορηγούς, ή αν επισπευσει τη διαδικασία του νέου γηπέδου 1-2 χρόνια, ή αν αφού αυτό χτιστει (λέμε τώρα) αρπάξει κάποιον ευρωπαϊκό τελικό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο μπορει να κάνει.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΤΗΤΙΚΕΣ ΕΥΝΟΙΕΣ .Για πολλούς λόγους, και κυρίως γιατί πλέον δε διαθέτει την ισχύ και τα κονέ στα παρασκήνια που διέθετε. Άσε που η ευνοια πήγαινε στον Κόκκαλη, δεν πήγαινε στον Γκαγκάτση. Όσοι πιστεύουν ότι θα γίνουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη είναι βαθιά νυχτωμένοι (πέρα από το ότι κανείς δεν το θέλει αυτό) για το πως λειτουργούν τα πράγματα στη χώρα μας. Υποτιμούμε νομίζω τη νοημοσύνη των διοικούντων αν πιστέψουμε ότι παίρνουν Γκαγκατση για να τρώμε λιγότερες κόκκινες ή να παίρνουμε κανενα πέναλτυ παραπάνω. Οι λόγοι μου φαίνονται πιο σοβαροί κι επαγγελματικοί.

Όσο για το τι θα λένε οι άλλοι πρέπει ήδη από φέτος να πήραμε το μάθημα πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, οπότε απλά πρέπει συνεχώς να τους έχουμε γραμένους στην καραπουτσ!@#$%^&*ακλάρα μας. Μακριά από αυτό το τρυπάκι. Το γαυρο και την 44 τους πήγαιναν καρότσι φέτος και όλοι μας λέγαν «γκαγκατσομάδα». Θα ζήσουμε με αυτό τα επόμενα χρόνια και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Θα μπορούσαν να μας κατηγορήσουν μέχρι και για την αύξηση του πληθωρισμού. Αδιαφορία και νίκες στο γήπεδο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τελικά τι ΠΑΟΚ θέλουμε? Βρισκόμενοι ήδη σε ανοδική πορεία πρέπει να αφήσουμε να μας κυριεύουν οι τύψεις του νικητή και του επιτυχημένου? Θέλω να πω χρειάζεται τελικά τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ την αδικία εις βάρος του, την γκρίνια, τα προβλήματα και την 4η θέση για να υπάρχει και να είναι ο εαυτός του? Υπάρχει μήπως ο φόβος του ότι αν είμαστε στην κορυφή λειτουργώντας ψυχρά και μεθοδικά όπως οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με μοντέρνες εγκαταστάσεις και διαδικασίες και πάρουμε και κανένα σφύριγμα καταλάθος βρε αδερφέ όπως συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες, υπάρχει ο φόβος επαναλαμβάνω ότι θα χάσουμε κομμάτι της ψυχής μας?
Ερώτηση για προβληματισμό στις 5 το πρωί... Προσωπικά πιστεύω ότι δε νικάει πάντα ο κακός

Εν κατακλείδι ο Ζαγοράκης για μια ακόμα φορά παίζει χοντρό κόλπο για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Προσοχή μη χάσει εξαιτίας μας
:?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το ότι είμαστε δημοκρατικός λαός θεωρώ πως πολλές φορές αποβαίνει μπούμερανγκ στις διάφορες καταστάσεις που κατά καιρούς δρομολογούνταν και δρομολογούνται στην ομάδα.Δε λέω πολλές φορές βοηθηθηκε αυτή η ομάδα αλλά αν κάτσω να σκεφτώ και να συγκρίνω το πόσες φορές ο κόσμος έσφαλλε και πόσες όχι δεν υπάρχει σύγκριση.Τα σφάλματα είναι περισσότερα.Πολλές φορές το να είσαι ξένος παρατηρητής των τεκτενόμενων ενός διαδραματιζόμενου γεγονότος αυτόματα σε καθιστά "επικίνδυνο" ως προς το να εκφέρεις και να προσπαθείς να πείσεις με της απόψεις σου.Είναι λιγάκι οξύμωρο να έχουμε γνώμη και λόγο για κάποια διοικητική προσθήκη σε ένα πετυχημένο σχήμα(μέχρι στιγμής) μιας εταιρείας όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Όπόταν πλέον εγώ αλλάζω ύφος και σκέψη και από εκεί που ήμουν υπέρ της πρόσληψης του Βασίλη Γκαγκάτση λέω απλά περιμένετε και ο χρόνος θα δείξει.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Δε θα κράξω σήμερα,δε θα κράξω αύριο,ούτε μετά από 1 χρόνο.Θα μιλήσω μόλις δω τα πρώτα αποτελέσματα...
Τελειώνοντας θα πω ξανά κάτι που μάλλον επιμένουμε σαν λαός να μην το κατανοούμε...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Με την εισοδο του Β.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ στο Δ,Σ.της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ερμηνευετε η μετακινηση του ΒΙΟΛΙΔΗ στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.Η κινηση αυτη δειχνη πλανο ενισχυσης ολόυ του ΠΑΟΚ.ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ που λεμε.Μενει να δουμε η ΚΑΕ σε ποια χερια θα περαση και απο που θα ελενχετε.Οπως χαρηκα για την εισοδο του πολυπειρου ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ετσι θα επιθυμουσα και την εισοδο του Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ γιατι στο νεο οικοδομημα του ΠΑΟΚ κανεις δεν περισευη.Το μονο μελανο σημειο ονομαζετε ΚΑΤΣΑΡΗΣ αλλα οπως δειχνη η κινηση ,καποιο λογο θα ειχε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΣ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

nikos55 έγραψε:Εγώ θα κάνω υπομονή να δω που θα βγει. Η κίνηση είναι ρίσκο, αλλά μόνο αυτοί που ρισκάρουν στο τέλος πετυχαίνουν πολλά. Από τη στιγμή που την έκανε θα τη στηρίξω και θα τονίσω τα θετικά της.

Εξαιτίας της κατάστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατεί η εύκολη άποψη ότι η ενασχόληση ενός ποδοσφαιρικού παράγοντα έχει να κάνει αποκλειστικά με το παρασκήνιο και τη διατησία. Όπως σε κάθε εταιρία, αλλά και σε κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο χρειάζονται στελέχη που ασχολούνται με πλήθος θεμάτων, και φυσικά θέλεις τα δικά σου στελέχη να είναι όσο πιο έμπειρα και αποτελεσματικά γίνεται. Ο ακατανόμαστος έχει χρόνια προυπηρεσία και γνωρίζει άψογα πως λειτουργει και το ελληνικό και το διεθνές ποδόσφαιρο. Δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό αν π.χ. προσελκύσει επιπλέον χορηγούς, ή αν επισπευσει τη διαδικασία του νέου γηπέδου 1-2 χρόνια, ή αν αφού αυτό χτιστει (λέμε τώρα) αρπάξει κάποιον ευρωπαϊκό τελικό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο μπορει να κάνει.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΤΗΤΙΚΕΣ ΕΥΝΟΙΕΣ .Για πολλούς λόγους, και κυρίως γιατί πλέον δε διαθέτει την ισχύ και τα κονέ στα παρασκήνια που διέθετε. Άσε που η ευνοια πήγαινε στον Κόκκαλη, δεν πήγαινε στον Γκαγκάτση. Όσοι πιστεύουν ότι θα γίνουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη είναι βαθιά νυχτωμένοι (πέρα από το ότι κανείς δεν το θέλει αυτό) για το πως λειτουργούν τα πράγματα στη χώρα μας. Υποτιμούμε νομίζω τη νοημοσύνη των διοικούντων αν πιστέψουμε ότι παίρνουν Γκαγκατση για να τρώμε λιγότερες κόκκινες ή να παίρνουμε κανενα πέναλτυ παραπάνω. Οι λόγοι μου φαίνονται πιο σοβαροί κι επαγγελματικοί.

Όσο για το τι θα λένε οι άλλοι πρέπει ήδη από φέτος να πήραμε το μάθημα πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, οπότε απλά πρέπει συνεχώς να τους έχουμε γραμένους στην καραπουτσ!@#$%^&*ακλάρα μας. Μακριά από αυτό το τρυπάκι. Το γαυρο και την 44 τους πήγαιναν καρότσι φέτος και όλοι μας λέγαν «γκαγκατσομάδα». Θα ζήσουμε με αυτό τα επόμενα χρόνια και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Θα μπορούσαν να μας κατηγορήσουν μέχρι και για την αύξηση του πληθωρισμού. Αδιαφορία και νίκες στο γήπεδο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τελικά τι ΠΑΟΚ θέλουμε? Βρισκόμενοι ήδη σε ανοδική πορεία πρέπει να αφήσουμε να μας κυριεύουν οι τύψεις του νικητή και του επιτυχημένου? Θέλω να πω χρειάζεται τελικά τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ την αδικία εις βάρος του, την γκρίνια, τα προβλήματα και την 4η θέση για να υπάρχει και να είναι ο εαυτός του? Υπάρχει μήπως ο φόβος του ότι αν είμαστε στην κορυφή λειτουργώντας ψυχρά και μεθοδικά όπως οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με μοντέρνες εγκαταστάσεις και διαδικασίες και πάρουμε και κανένα σφύριγμα καταλάθος βρε αδερφέ όπως συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες, υπάρχει ο φόβος επαναλαμβάνω ότι θα χάσουμε κομμάτι της ψυχής μας?
Ερώτηση για προβληματισμό στις 5 το πρωί... Προσωπικά πιστεύω ότι δε νικάει πάντα ο κακός

Εν κατακλείδι ο Ζαγοράκης για μια ακόμα φορά παίζει χοντρό κόλπο για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Προσοχή μη χάσει εξαιτίας μας
:?

Τα ειπες ολα αδερφε.Οποιος ειναι επιτυχημενος,θα ακουσει παπαριες τυπου,δεν τα εκανες με την μαγκια σου,σε βοηθησαν,σε εσπρωξαν,το παρασκηνιο,ο Γκαγκατσης,τα κορακια και αλλα νοστιμα.
Ειναι το τιμημα της επιτυχιας.
Για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο την καζουρα που θα μου κανουν καποιοι τιποταδες.
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ , ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ

Το κάνω συχνά όταν βρίσκω τα σκούρα.Έτσι και χθες. Η κυρά Μαριώ ποτέ δεν πέφτει έξω,Την πίστεψα για άλλη μια φορά.
" Βλέπω έναν ασπρομάλλη καβάλα σ΄άσπρο άλογο να περνάει το κατώφλι της Τούμπας. Ξοπίσω του μια αρμάδα χορηγοί κρατάνε σμύρνα, λιβάνι και χρυσό. Άστρο λαμπρό της Ολυμπιακής τους οδηγεί. Το Champions League ανοίγει τις αγκάλες του, η Ευρώπη υποκλίνεται, παιχταράδες έρχονται, το καινούριο γκλαμουράτο στάδιο με την ονομασία - διαφήμιση του ευεργέτη πλησιάζει, ο ΠΑΟΚ σου αλλάζει επίπεδο."

Ανατρίχιασα , τα μάτια μου βούρκωσαν.Επιτέλους, τίποτα δεν πάει χαμένο ψέλισσα με το κορμί να τρέμει από ρίγη συγκίνησης.

Όμως ,συνέχισε η κυρά Μαριώ " πρέπει να πετάξεις όλα αυτά τα χαζά αποκόμματα που κρατάς σαν φυλαχτό, να βγάλεις από τους τοίχους αυτές τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον λαό του ΠΑΟΚ, να κάψεις τις φανέλλες με τον δικέφαλο στο στήθος , να σταματήσεις κι αυτές τις απαίσιες μαλαματίνες....Μιλάμε για καινούρια αρχή Tsi μου και κάθε τι καινούριο θέλει θυσίες...Έλα πες το ναι και όλα δικά σου.."

Καθώς ο απαίσιος ήχος του ξυπνητηριού μου υπενθύμιζε πως άλλη μια σκυλίσια μέρα ξεκινά, ιδρωμένος όπως ήμουν από το άσχημο όνειρο,πετάχτηκα κι άρχισα βιαστικά-βιαστικά να ετοιμάζομαι.
Άλλη μια μέρα είχε ξεκινήσει κι η πρώτη σκέψη της ημέρας και πάλι ήταν ο ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ, ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Βαρέθηκα την αλητεία τους και την βρωμιά τους. Βαρέθηκα να με θεωρούν φυτό και γραφικό . Βαρέθηκα να με θεωρούν πολίτη Β΄ κατηγορίας βαρέθηκα να τρώω την προπαγάνδα τους στην μάπα τόσα χρόνια και να κάθομαι αδύναμος απέναντι τους χωρίς η φωνή μου να μπορεί να περάσει τα σύνορα της πόλης μου.
Θέλω να τους ξεσκίσω να τους διαλύσω να τους κάνω να πικραθούν , θέλω να τους κάνω να νοιώσουν όπως ένιωθα εγώ τόσα και τόσα χρόνια.Δεν πάει άλλο !!
Όταν ένα επαναστατικό κίνημα γεννιέται υπάρχει ενθουσιασμός ,με τα χρόνια όμως και αν δεν έχει έρθει κάποια επιτυχία στο ενδιάμεσο το κίνημα θα αρχίσει να αργοσβήνει και κάποια στιγμή θα χαθεί. Παραλίγο να γίνει αυτό πριν κανά δυό χρονάκια μην ξεχνάμε τόσο γρήγορα φτάσαμε(ή μάλλον μας φτάσανε) στο παρά πέντε της βουτιάς στην ανυπαρξία.
Θέλω να τους βγάλω το μάτι να τους ξεφτυλίσω να τους χλευάζω όταν αυτοί πονάνε και να τους ειρωνεύομαι όταν αυτοί ψάχνουν τρόπο να με κατηγορήσουν.
Θέλω τον ΠΑΟΚ μου μεγάλο θέλω όλοι να μιλάνε για την ΠΑΟΚΑΡΑ του 21ου αιώνα και όχι για κάποια ασπρόμαυρα βιντεάκια που προσπαθούν να μου θυμίσουν μια μεγάλη ομάδα πριν 40 χρόνια.
Πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα μεγάλη και αξιοσέβαστη. Πρέπει όλοι να ακούνε ΠΑΟΚ και να τρέμουν .Πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα από παντού!!

Θέλω να πάρω πίσω όλα αυτά που μου στέρησαν κάποιοι αληταράδες που έπλασαν την ελληνική κοινωνία με τον τρόπο που τους βόλευε..Θέλω να τους χαλάσω αυτό το βόλεμα και να τους μπώ στο μάτι!!Θέλω τα Παοκτσάκια που βγαίνουν τώρα να μην βιώσουν όλη αυτή την αδικία που βίωσα εγώ στο βωμό του σύγχρονου εμπορικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
ΦΤΑΝΕΙ πρέπει να δοθεί τέλος !!!
Φέρτε μου και τον διάβολο στην ανάγκη και θα συμμαχήσω μαζί του για να αλλάξω αυτό το γαμημένο κατεστημένο τους και να ζητήσω λίγη δικαιοσύνη!!!
Για να μπορούν οι νεότερες γενιές να γελάνε και να βλέπουν το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ να πετάει ψηλά στην κυριολεξία και όχι μόνο στις συνειδήσεις μας!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Γκαγκάτση

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά της για την πετυχημένη παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση τα εφτά τελευταία χρόνια στην προεδρία της ΕΠΟ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.

Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση από την Εθνική ομάδα των ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η 2η συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, η καλή ως σήμερα πορεία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η διάκριση των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, καταδεικνύουν τον σωστό προγραμματισμό, καθώς και την άρτια, συνεπή και οργανωμένη δουλειά που έγινε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι επιτυχίες αυτές, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για μία χώρα με το βεληνεκές της Ελλάδας. Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου και του συμβουλίου της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό θέμα, το οποίο επέφερε τόσο τον οικονομικό αποκλεισμό της Ε.Π.Ο. από κάθε οικονομική στήριξη της πολιτείας όσο και την αντιπαράθεση της με τους εκπροσώπους των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και κάποια μικροσυλλογικά συμφέροντα, που στόχευαν επί μονίμου βάσεως την ηγεσία της Ε.Π.Ο., ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. σε παραίτηση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική του ενασχόληση".
http://www.athina984.gr/node/31770

Στην χώρα της Βορείου Αφρικής η ζέστη χτύπησε σφόδρα.
Μάλλον.
Επιτέλους η νέα τάξη πραγμάτων είναι ένα γεγονός.
Ο ΠΑΟΚ ποτέ ξανά δεν θα είναι παοκ.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα απο τα μεγαλύτερα σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης 90000 θέσεων το Marfin ΠΑΟΚ sports arena στην περιοχή Άνω Κωλοτούμπας.
Μεγάλη χορηγία στο μπροστινό τμήμα της φανέλλας απο μεγάλη εταιρεία της Ελλάδος την γνωστή Intracom.
Το μέρος που η ομάδα θα κάνει τις προπονήσεις θα ονομαστεί σε Σωκράτης Κόκαλης εις μνήμην του ευεργέτη της ομάδας.
Δάφνες θα στολίσουν το σήμα της ομάδας πιθανόν να μπουν και 7 αστεράκια στο πάνω μέρος του συμβόλου.Του δικέφαλου αετού.
Ίσως να προστεθεί και μια κόκκινη ρίγα ακόμα στην φανέλα.
Μεγάλοι παίχτες θα πλαισιώσουν το ρόστερ αυτής της μικρής ομάδας η οποία θα γίνει πανίσχυρη.
Στην συνέχεια θα παίζουν στην μεγαλύτερη ομάδα της νότιας Αφρικής.
Στον βωμό του εκσυγχρονισμού η αλλοίωση πάνω απο όλα.
Έτσι μας δίδαξαν κάποιοι.Αυτά είναι τα ιδανικά σήμερα.Ίσως θα έκανε καλό να αλλαχθεί και το άθλημα.Να συμμετάσχουν οι ομάδες σε τηλεοπτικά show με cameres και πρωταθλήτρια να βγαίνει η ομάδα που θα ψηφίζει το κοινό.

Υ.ΓΚάποιοι είπανε να αλλάξουμε.
Οι άλλοι μετά θεώρησαν πως πρέπει να γίνουμε τρανσέξουαλ.
ΖΗΤΩ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ακουσα ότι ο Κόκαλης τα μήλα τα λέει μήλα.Και γαμώτο μου!Και ο Γκαγκάτσης το ίδιο, κι αυτός μήλα τα λεει!Γιά τόν λόγο αυτό εγώ ποτε δεν πρόκειται να ξαναπώ τα μήλα μήλα.Και καλώ και όλα τούς αγνούς Παοκτσήδες να κάνουν το ίδιο.Τέρμα!Δέν θέλω να ταυτίζομαι με Κόκαλη-Γκαγκάτση-κλπ-κλπ.Φτάνει πια!Πέστε τα όπως θέλετε αλλά οχι ξανά μήλα.Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο λαός μας εχει Αρ@@δ@@@!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αναβλήθηκε για τις 21 Οκτωβρίου η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών του πρώην προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση και των στελεχών της κκ. Βασίλη Χατζηαποστόλου , Γιώργου Γκιρτζίκη, Γιάννη Οικονομίδη, Αριστείδη Σταθόπουλου , Γιάννη Φαρφαρέλλη και του πρώην μέλους του ΔΣ κ. Θανάση Παπαγιάννη , οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία και απιστία. Η αναβολή ζητήθηκε επειδή ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της πλαστογραφίας, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, βρισκόταν στην Πάτρα για άλλη δικαστική υπόθεση.

Ο κ. Γκαγκάτσης και οι πρώην συνεργάτες του κατηγορούνται ότι το 2003 πλαστογράφησαν κατ΄ εξακολούθηση στα πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την υπογραφή του τότε α΄ αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ. Κανελλόπουλου, ενώ οι κκ. Γκαγκάτσης και Γκιρτζίκης κατηγορούνται επίσης για απιστία, επειδή σύμφωνα με τον εισαγγελέα Εφετών κ. Σταύρο Μαντακιορίδη προκάλεσαν εν γνώσει τους ζημιά στην ΕΠΟ ύψους 645.000 ευρώ, ποσό το οποίο ενέκριναν υπό μορφήν επιχορήγησης σε δύο ερασιτεχνικά σωματεία της Φλώρινας, χωρίς αυτά να τη δικαιούνται.

Το καινούργιο στην υπόθεση, η οποία από τον περασμένο Δεκέμβριο αναβλήθηκε ή διεκόπη έξι φορές (!), είναι ότι για πρώτη φορά έκανε παράσταση πολιτικής αγωγής το ελληνικό Δημόσιο κατά των κκ. Γκαγκάτση και Γκιρτζίκη.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 13/05/2009

Άσχετο?
Μπορεί ναι μπορεί και όχι.
Θα επανέλθω με περισσότερα μετά τα Play off και ανάλογα με την συνέχεια του θέματος.
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η καταμέτρηση δυνάμεων γκάλοπ ή στήριξης ή κακόγουστης φάρσας με το όποιο αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε συνιστώ ψυχραιμία στήριξη και προσοχή επαναλαμβάνω στα γραπτά σας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σκέφτηκα πολύ αυτές τις μέρες και έχω να πω το εξής: Αν νομίζουμε ότι η έλευση στον ΠΑΟΚ ενός ανθρώπου όπως ο Γκαγκάτσης είναι ικανή να αλλάξει άρδην την φιλοσοφία και τις αξίες της ομάδας μας, μάλλον υποτιμούμε τις αξίες αυτές, αλλά και την ίδια την ομάδα μας.
Και ταυτόχρονα υπερτιμούμε τον Γκαγκάτση.

Τι είναι πια ο Γκαγκάτσης; Ο υπεράνθρωπος του παρασκηνίου που κινεί τα νήματα παντού, σε κάθε τι; Που όποιος τον κάνει συνεργάτη του, θα γεννάνε και τα κοκόρια του;

Νομιζω ότι σιγά-σιγά περνάμε στα όρια της υπερβολής. Ας περιμένουμε.

Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Κανείς Γκαγκάτσης δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει! Ερθει, δεν έρθει....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PAOKmadness έγραψε:Βαρέθηκα την αλητεία τους και την βρωμιά τους. Βαρέθηκα να με θεωρούν φυτό και γραφικό . Βαρέθηκα να με θεωρούν πολίτη Β΄ κατηγορίας βαρέθηκα να τρώω την προπαγάνδα τους στην μάπα τόσα χρόνια και να κάθομαι αδύναμος απέναντι τους χωρίς η φωνή μου να μπορεί να περάσει τα σύνορα της πόλης μου.
Θέλω να τους ξεσκίσω να τους διαλύσω να τους κάνω να πικραθούν , θέλω να τους κάνω να νοιώσουν όπως ένιωθα εγώ τόσα και τόσα χρόνια.Δεν πάει άλλο !!
Όταν ένα επαναστατικό κίνημα γεννιέται υπάρχει ενθουσιασμός ,με τα χρόνια όμως και αν δεν έχει έρθει κάποια επιτυχία στο ενδιάμεσο το κίνημα θα αρχίσει να αργοσβήνει και κάποια στιγμή θα χαθεί. Παραλίγο να γίνει αυτό πριν κανά δυό χρονάκια μην ξεχνάμε τόσο γρήγορα φτάσαμε(ή μάλλον μας φτάσανε) στο παρά πέντε της βουτιάς στην ανυπαρξία.
Θέλω να τους βγάλω το μάτι να τους ξεφτυλίσω να τους χλευάζω όταν αυτοί πονάνε και να τους ειρωνεύομαι όταν αυτοί ψάχνουν τρόπο να με κατηγορήσουν.
Θέλω τον ΠΑΟΚ μου μεγάλο θέλω όλοι να μιλάνε για την ΠΑΟΚΑΡΑ του 21ου αιώνα και όχι για κάποια ασπρόμαυρα βιντεάκια που προσπαθούν να μου θυμίσουν μια μεγάλη ομάδα πριν 40 χρόνια.
Πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα μεγάλη και αξιοσέβαστη. Πρέπει όλοι να ακούνε ΠΑΟΚ και να τρέμουν .Πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα από παντού!!

Θέλω να πάρω πίσω όλα αυτά που μου στέρησαν κάποιοι αληταράδες που έπλασαν την ελληνική κοινωνία με τον τρόπο που τους βόλευε..Θέλω να τους χαλάσω αυτό το βόλεμα και να τους μπώ στο μάτι!!Θέλω τα Παοκτσάκια που βγαίνουν τώρα να μην βιώσουν όλη αυτή την αδικία που βίωσα εγώ στο βωμό του σύγχρονου εμπορικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
ΦΤΑΝΕΙ πρέπει να δοθεί τέλος !!!
Φέρτε μου και τον διάβολο στην ανάγκη και θα συμμαχήσω μαζί του για να αλλάξω αυτό το γαμημένο κατεστημένο τους και να ζητήσω λίγη δικαιοσύνη!!!
Για να μπορούν οι νεότερες γενιές να γελάνε και να βλέπουν το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ να πετάει ψηλά στην κυριολεξία και όχι μόνο στις συνειδήσεις μας!!!

Ποιός από εμάς μπορεί να πει με το χέρι στην καρδιά ότι δεν ήρθαν στιγμές που αισθάνθηκε ακριβώς έτσι; Πιστεύω ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Κι όποιος πει όχι, θα πει ψέματα!

Οπότε, μπορούμε να καταλάβουμε τα αισθήματα αυτού του παιδιού.

Ποιός μπορεί να του δώσει άδικο;

Εγώ δεν μπορώ...
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Οταν ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σαν μελος του Δ.Σ.ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκανε την μαγικη κινηση με το θεμα της ρυθμισης τοτε του εγραψα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ γιατι κατα την γνωμη μου εκεινη την στιγμη υπηρετησε την ιδεα ΠΑΟΚ υπο την ηγεσια του Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Ετσι και τωρα γραφω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ γιατι καταφερε να ενταξη στην οργανωτικη δομη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Β.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ εναν πολυπειρο διοικητικο παραγοντα που μονο ωφελει μπορει να προσφερει,αρκει να ενταχθη υπο την ηγεσια του Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Οι προσωπικοτητες θελουν ειδικο χειρισμο δειτε στο ποδοσφαιρο με τους κοντρερας ,γκαρσια,κονσεισαο,μουσλιμοβιτς την συμπεριφορα τους(αποβολες,καρτες,κλπ)ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Κώστα συμφωνώ μαζί σου.Το γραψα και το ξαναγράφω.Εγώ είμαι υπέρ της πρόσληψης Γκαγκάτση.Ασμ τσι ξέρεις το πόσο σε πάω και σ αγαπάω,αλλά στο παραπάνω ποστ το γ@μησες κι ψώφησε.Εντάξει.Δεν έχουν άδικο όσοι είναι ενάντια στον Γκαγκάτση,αλλά δεν νομίζω πως θα ξυλώσουμε όλα αυτά που λες με τον Γκαγκάτση.Και να μην τον πάω τον Γκαγκάτση...Αν έρθει σημαίνει ότι πεθαίνει ότι έζησα μέχρι τώρα με την ΠΑΟΚάρα?Οχι εννοείτε.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω.Ολοι λέμε να πάμε μπροστά,να γίνουμε ΠΑΟΚ κι όχι παοκ,Ολοι λέμε θέλουμε νέο γήπεδο,ευρωπαική ομάδα,να κάνουμε βήματα μπροστά,κι στην περίπτωση Γκαγκάτση τα ξεχνάμε όλα και μένουμε πίσω.Πιστεύω πως για φέτος είναι η καλύτερη κίνηση για την ομάδα μας.Πέρα και από κάθε μεταγραφή.Για την συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.Ανθρωπος με απίστευτες γνωριμίες,μέσα στα μέσα.Εδώ είναι "κολλητός"με τον Πλατινί...
Και μην προδικάζετε....Κι κράζετε.Τα ίδια γινόταν το καλοκαίρι με τις μεταγραφές...Ποιος Χαλκιάς,η παλιοκουνέλα,ποιος Μπάκα,ο τελειωμένος,ποιος Ιβιτς,ποιος ο ένας ποιος ο άλλος...Και είδατε.Αυτοί οι παίχτες μας έχουν 4 αγωνιστικές πριν το σεντόνι,αν τελικά βγούμε τσου λου...Αυτά.Με Γκαγκάτση θα κάνουμε τεράστια βήματα μπροστά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Βασίλη Γκαγκάτση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το μέλλον του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας και αν θα διατηρήσει το δικαίωμα να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο ισχυρός ανήρ της ΕΠΟ στις 17 Σεπτεμβρίου θα καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομοσπονδίας, κατηγορούμενος για παράνομη επιχορήγηση δύο ερασιτεχνικών σωματείων της Φλώρινας με χρήματα τα οποία διατέθηκαν από τη ΓΓΑ για άλλη δραστηριότητα και για πλαστογράφηση της υπογραφής του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ και πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Θανάση Κανελλόπουλου για συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ με προφανή στόχο να φανεί ότι οι αποφάσεις για αναθέσεις έργων στον Αγιο Κοσμά σε συγκεκριμένη εταιρεία και χωρίς διεθνή διαγωνισμό ελήφθησαν ομόφωνα.

Σε κλητήριο θέσπισμα το οποίο εξέδωσε ο εισαγγελέας Εφετών κ. Σταύρος Μαντακιοζίδης λίγους μήνες προτού το αδίκημα παραγραφεί, ο κ. Γκαγκάτσης κατηγορείται μαζί με τον ταμία της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη ότι το 2003 εν γνώσει τους προκάλεσαν ζημιά ύψους 645.000 ευρώ στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο πρόεδρος και ο ταμίας της ομοσπονδίας προέβησαν στη διάθεση 322.500 ευρώ, στις 24.12.2003 και στις 3.3.2004, αντιστοίχως, στα σωματεία της Φλώρινας Αρης Λόφων και Μακεδονικός Βεύης, εκταμιεύοντάς τα από την επιχορήγηση ύψους 645.000 ευρώ που είχε δοθεί από τη ΓΓΑ στην ΕΠΟ για την κάλυψη λειτουργικών της δαπανών. Τα δύο σωματεία εισέπραξαν από 322.500 ευρώ, όταν η ετήσια επιχορήγηση την οποία δικαιούνταν από την ΕΠΟ για το 2003 ανερχόταν μόλις σε 2.500 ευρώ.

Ο κ. Γκαγκάτσης και ο κ. Γκιρτζίκης κατηγορούνται επίσης ότι από κοινού με τα τότε μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ κκ. Αριστείδη Σταθόπουλο, Θανάση Παπαγιάννη, Γιάννη Οικονομίδη, Βασίλη Χατζηαποστόλου και Γιάννη Φαρφαρέλη «κατήρτισαν πλαστά και νόθευσαν έγγραφα με σκοπό να παραπλανήσουν άλλον» και με προφανή σκοπό να φανεί ότι οι αποφάσεις για την ανάθεση των έργων στον Αγιο Κοσμά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σε συγκεκριμένη εταιρεία και χωρίς διεθνή διαγωνισμό λαμβάνονταν ομόφωνα. Την καταγγελία της πλαστογράφησης των πρακτικών και της υπογραφής του, και μάλιστα όχι σε ένα αλλά σε οκτώ πρακτικά συνεδριάσεων, έκανε ο κ. Κανελλόπουλος το 2004.

Αν κατά την ακροαματική διαδικασία κριθεί ότι οι κατηγορίες ευσταθούν, ο κ. Γκαγκάτσης και οι κκ. Οικονομίδης, Χατζηαποστόλου και Σταθόπουλος που συμμετέχουν και σήμερα στο ΔΣ της ΕΠΟ, όχι μόνο θα εκπέσουν των αξιωμάτων τους αλλά κινδυνεύουν επίσης και με ποινή φυλάκισης δύο ετών. Σύμφωνα με το άρθρο 50 του αθλητικού νόμου 2725/1999 «δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε φορέα να διαθέτει την επιχορήγηση της ΓΓΑ χωρίς έγκρισή της για σκοπό διαφορετικό από εκείνον για τον οποίο δόθηκε η επιχορήγηση. Μέλος της διοίκησης ή ειδικός συνεργάτης ή υπάλληλος επιχορηγούμενου φορέα ή οποιοσδήποτε άλλος διαχειρίζεται χρηματικά ποσά από την επιχορήγηση της ΓΓΑ και από πρόθεση τα διαθέτει για σκοπό διαφορετικό από τον καθορισμένο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. Εάν πέτυχε ή επεδίωξε υπέρ εαυτού ή τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου όφελος που υπερβαίνει το ποσό των 5 εκατ. δρχ. τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών. Αν το ποσό του οφέλους είναι πάνω από 20 εκατ. δρχ. ο υπαίτιος τιμωρείται με ποινή κάθειρξης. Το ποσό που δεν διατέθηκε για τον καθορισμένο σκοπό καταλογίζεται σε βάρος προσώπων που αποφάσισαν και πραγματοποίησαν τη διάθεση αυτή». Ο κ. Γκαγκάτσης αν και ερασιτέχνης παράγοντας, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί στο ποδόσφαιρο, έχει καταφέρει να χτίσει εντυπωσιακή διώροφη βίλα στην Εύβοια και να διατηρεί πολυτελές διαμέρισμα στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο κ. Γκαγκάτσης και οι άλλοι κατηγορούμενοι, στελέχη της ΕΠΟ, θα περάσουν από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και στις 8 Αυγούστου, καθώς έχουν καταθέσει έφεση στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφασίσει ως προς τη νομιμότητα της δίωξης. Ο κ. Γκαγκάτσης όμως κινδυνεύει να κατηγορηθεί για κακούργημα, καθώς τα ποσά τα οποία διατέθηκαν «για άλλους σκοπούς» είναι πολύ μεγαλύτερα των 20 εκατ. δρχ. (58.000 ευρώ). Στο κλητήριο θέσπισμα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται τα στελέχη της ΕΠΟ χαρακτηρίζονται ως πλημμελήματα όμως την τελική απόφαση για τον χαρακτήρα τους θα πάρει το Συμβούλιο Εφετών.

Το κατηγορητήριο παραμένει ανοιχτό και ως προς το σκέλος των δύο σωματείων της Φλώρινας τα οποία καλούνται να αποδείξουν με παραστατικά πού πήγαν τα ποσά των 322.500 ευρώ που εισέπραξε έκαστο. Οι ανακριτικές αρχές ψάχνουν επίσης αν αληθεύει ότι τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δύο σωματείων αλλά στους προσωπικούς λογαριασμούς των προέδρων τους ή άλλων προσώπων, καθώς επίσης αν υπάρχουν αποφάσεις και πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων τους αναφορικά με τη διάθεση των κονδυλίων. Η κατηγορία σε βάρος των στελεχών της ΕΠΟ θα είναι σοβαρότερη αν αληθεύει ότι τα δύο σωματεία της Φλώρινας, χωρίς να τηρήσουν έστω για τα μάτια τις τυπικές διαδικασίες, έδωσαν τα χρήματα μέσω ιδιωτών στο σωματείο των εργαζομένων εταιρείας λιγνίτη, η οποία λειτουργεί στην περιοχή.
Τι προβλέπει η αθλητική νομοθεσία

Αν το πλημμέλημα για το οποίο κατηγορούνται ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης και τα άλλα στελέχη της ΕΠΟ μετατραπεί σε κακούργημα, όπως είναι και το πιθανότερο, καθώς το ποσό το οποίο διέθεσαν για άλλο σκοπό από εκείνο για τον οποίο επιχορηγήθηκαν από τη ΓΓΑ είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από εκείνο το οποίο απαιτείται από τον νόμο για να θεωρηθεί μια πράξη κακουργηματική, άπαντες εκπίπτουν των καθηκόντων τους. Ο αθλητικός νόμος απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή στα κοινά των σωματείων και των ομοσπονδιών σε όσους παράγοντες έχουν «παραπεμφθεί στο δικαστήριο για κακούργημα με κλητήριο θέσπισμα».

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την ΕΠΟ ούτε από το μέτωπο του ΣΔΟΕ αναφορικά με την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων της εθνικής ομάδας μέσω εταιρείας η οποία εδρεύει στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και θα ανακοινωθεί στην ΕΠΟ περί τα τέλη Αυγούστου, ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. Αν μάλιστα κληθεί να το καταβάλει εφάπαξ αυτό θα αποδειχθεί θηλιά στον λαιμό της ομοσπονδίας, η οποία παρακάμπτοντας την ελληνική αθλητική νομοθεσία έχει προκαλέσει την αντίδραση του υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο διέκοψε την τελευταία τετραετία τις επιχορηγήσεις στην ΕΠΟ από τον κρατικό κορβανά. Στο διάστημα της σύγκρουσης με τις κρατικές αθλητικές αρχές, το βεβαιωμένο οικονομικό άνοιγμα της ΕΠΟ έχει ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ. Επί της ουσίας η ΕΠΟ συντηρείται σήμερα με... δανεικά, υποθηκεύοντας το μέλλον της. Για να αντιμετωπίσει τα δυσβάσταχτα λειτουργικά έξοδά της έχει πουλήσει ακόμη και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της εθνικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010 - 2014! Χωρίς την κρατική επιχορήγηση η ΕΠΟ οδεύει μαθηματικά σε χρεοκοπία ενώ η ΓΓΑ αρνείται δικαιολογημένα να χρηματοδοτήσει μια ομοσπονδία η οποία δηλώνει ότι λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν εφαρμόζει πολλές από τις διατάξεις της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 27/07/2008

Εδώ είναι όλη η κατηγορία.
Όποιος βρεί ένα θετικό λίνκ για το όνομα του νέου αγγελικού Μεσία θα χαρώ πολύ να το δω.
Μάλλον όμως θα υπάρχει και συνέχεια.
Τα γκάλοπ πως πάνε?
Υπάρχει κανά νεώτερο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”