Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...
Ενα ειναι το σιγουρο..Πρεπει ο Δροσος να μας ενημερωσει τωρα..Ο κοσμος που τοσο στηριζει δικαιουτε να μαθει τι γινεται..Ο Πεδουλακης πηγε να κανει προπονηση..Αν δεν μπορει να τον αποζημιωσει γιατι δημιουργειται τετιοιο θεμα..Αν διαφωνησαν πολιτισμενα τοτε να βγει να το πει..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..Η ομιχλη οδηγει ολους μας σε λαθος συμπερασματα
ΌΧΙ φίλε Dimis, προφανώς υπερασπίζεται τα συμφέροντά του ο Πεδουλακης.
Αν τον Απολύσει ο Δρόσος προφανώς θα πάρει αποζημίωση. Αν παραιτηθεί ο ίδιος όπως του ζήτησε ο Δρόσος, δεν παίρνει ευρώ.
Εγώ βλέπω τα χρέη να εκτοξέυονται για να πώ την αλήθεια. Αλλά ας περιμένουμε μερικές ώρες να δούμε που θα βγάλει η ιστορία...
Αν τον Απολύσει ο Δρόσος προφανώς θα πάρει αποζημίωση. Αν παραιτηθεί ο ίδιος όπως του ζήτησε ο Δρόσος, δεν παίρνει ευρώ.
Εγώ βλέπω τα χρέη να εκτοξέυονται για να πώ την αλήθεια. Αλλά ας περιμένουμε μερικές ώρες να δούμε που θα βγάλει η ιστορία...
εδω http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=209 κραζει λιγο μπουντουρο-μπαλογιαννη κ νομιζω πως εχει ψιλοδικιο...κ μη ξεχναμε...ο παοκ πανω απ΄ολα.αν στο τελος της χρονιας ειμαστε 7οι μπορουμε να κραξουμε...τωρα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
Όπως έχω ξεκάθαρα τοποθετηθεί είμαι κατά της απομάκρυνσης του Πεδουλάκη(το έχω γράψει πολλές φορές). Αυτό όμως καλώς ή κακώς δεν έγινε. Τώρα τι κάνουμε; Για την ώρα βλέπω να "σφαζόμαστε" (τρόπος του λέγειν). Ποιο είναι το ζητούμενο αυτή την κρίσιμη στιγμή; Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Λέγαμε από την αρχή στήριξη στον Δρόσο. Με το πρώτο του λάθος όμως τον θάψαμε. Μήπως κάνουμε το ίδιο λάθος μ΄αυτόν; Με την πρώτη στραβή λέμε άντε γεια; Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι δεν έβαλε μία και ότι απλά διαχειρίζεται τα χρήματα των εσόδων. Τότε γιατί δεν αναλάμβανε κανένας Παοκάρας το καλοκαίρι; Λέμε ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα. Σίγουρα ναι, αλλά μήπως το συμφέρον του ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή είναι ο Δρόσος. Αν ξενερώσουμε και δεν γεμίσει το γήπεδο, πιο θα είναι το αποτέλεσμα; Είμαι σίγουρος πως θα επικρατήσει η λογική και παρά τις αντιρρήσεις μας θα γεμίσουμε το παλατάκι. Μην τα σκατώσουμε τώρα. Στηρίζω Δρόσο = στηρίζω ΠΑΟΚ. Ας σταματήσει εδώ η κατρακύλα μας και ο αλληλοσπαραγμός.
Σας περιμένω αύριο στην Λάρισα. Πάμε όλοι μαζί. Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ
Όπως έχω ξεκάθαρα τοποθετηθεί είμαι κατά της απομάκρυνσης του Πεδουλάκη(το έχω γράψει πολλές φορές). Αυτό όμως καλώς ή κακώς δεν έγινε. Τώρα τι κάνουμε; Για την ώρα βλέπω να "σφαζόμαστε" (τρόπος του λέγειν). Ποιο είναι το ζητούμενο αυτή την κρίσιμη στιγμή; Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Λέγαμε από την αρχή στήριξη στον Δρόσο. Με το πρώτο του λάθος όμως τον θάψαμε. Μήπως κάνουμε το ίδιο λάθος μ΄αυτόν; Με την πρώτη στραβή λέμε άντε γεια; Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι δεν έβαλε μία και ότι απλά διαχειρίζεται τα χρήματα των εσόδων. Τότε γιατί δεν αναλάμβανε κανένας Παοκάρας το καλοκαίρι; Λέμε ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα. Σίγουρα ναι, αλλά μήπως το συμφέρον του ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή είναι ο Δρόσος. Αν ξενερώσουμε και δεν γεμίσει το γήπεδο, πιο θα είναι το αποτέλεσμα; Είμαι σίγουρος πως θα επικρατήσει η λογική και παρά τις αντιρρήσεις μας θα γεμίσουμε το παλατάκι. Μην τα σκατώσουμε τώρα. Στηρίζω Δρόσο = στηρίζω ΠΑΟΚ. Ας σταματήσει εδώ η κατρακύλα μας και ο αλληλοσπαραγμός.
Σας περιμένω αύριο στην Λάρισα. Πάμε όλοι μαζί. Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ

Υπαρχει καποιος ανθρωπος ρε παιδια ο οποιος μπορει να μου εξηγησει λιγο τι γινετε το τελευταιο 24ωρο???Διοχνουν με την μια Πεδουλακη,Μπουντουρη,Μπαλογιανη λεν οτι ειναι κοντα σε Μαρκοβιτς ο οποιοσ ξαφνικα τελικα ειναι μακρια και πιο κοντα ειναι ο Καλαφατακης ο οποιος συζηταει με Δροσο....Εκτος αυτων των γεγονοτων γιωνουν απ οτι μαθαινω και τον Τομασεβιτς και στην θεση του λεει ειναι κοντα ο Μπετς.....Τι γινετε???Τι ειναι αυτα???Γιατι τετοιος πανικος ρε παιδια???και μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο υποτιθεται οτι παιζουμε και με ολυμπια για το κυπελο αν το θυμαται κανενας γιατι απ οτι καταλαβαινω στο μπασκετ οι υποτιθεμενοι υπευθυνοι ο καθενας εχει της.....τετοιας του το χαβα......
Μαλιστα καλα ολα αυτα ρε συ lion αλλα γιατι αυτος ο πανικος???αυτος ο οργασμος....πριν 2 μηνες ξεκινας κατι καινουργιο το οποιο στην ουσια το αναιρεις στο πι και φι και προσπαθεις να ξεκινησεις κατι νεο????δηλαδη εγω σου λεω μακαρι να του βγει του Δροσου για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι αλλα αν κατα λαθος η ομαδα δεν παει καλα σε 5 αγωνιστικες παλι θα ψαχνει νεο επιτελειο???εννοω ρε παιδι μου οτι καπως δεν βιαστηκε ο Δροσος?? τελος παντων αντε να δουμε τι θα γινει...thanx παντως
gash042 δεν αδικώ κανέναν και αν διαβάσεις πιο πάνω γράφω για λάθος του Δρόσου. Είναι λάθος η απομάκρυνση του Αρτζι. (οι άλλοι 2 παραιτήθηκαν και αυτό τους τιμά) ¨Εχω ξαναγράψει ότι εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον Μπουντούρη γιατί είναι πανέξυπνος και έφαγε τα γήπεδα με το κουταλάκι. Άλλο είναι το νόημα αυτών που έγραψα όμως. Η διαμάχη και η γκρίνια που ξέσπασε (ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ) κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα μας. Ας πνίξουμε την πίκρα μας και ας στηρίξουμε τον πρόεδρο όπως υποσχεθήκαμε στην αρχή της χρονιάς. Ας κρίνουμε τον Δρόσο στο τέλος όπως ζητούσαμε να κρίνει και αυτός τον Πεδουλάκη στο τέλος. Μην κάνουμε τα ίδια λάθη για τα οποία κατηγορούμε τον Δρόσο. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ.

-
Αφού ο Κύριος Δρόσος δεν έχει υπομονή και θέλει άμεσα αποτελέσματα και η ομάδα να κερδίζει παναθηναϊκό και ολυμπιακό από τον πρώτο μήνα, ας τα στάξει τότε και να φέρει τον Σκοτ Σκάιλς..Άφήστε που και με τα λεφτά που θα γλιτώσουμε από τον Τομάσεβιτς πάλι δε βλέπω το διαβατήριο του Ουέσον και πάλι κοινοτικό ψηλό θα πάρουμε...Πάντως το ότι ο Δρόσος ήθελε από το καλοκαίρι να φέρει τον φίλο του τον Καλαφατάκη, το είχα πεί εδώ και καιρό..! Σε λίγο μιλάει στα μ.μ.ε ο Μπουντούρης.
-
-
Για να μην εκθέσει εκ πρώτης φάσης τον Μπουντούρη που ήθελε Πεδουλάκη μάλλον..Δε ξέρω ο Δρόσος είναι πολύ αψυχολόγητος και μου φαίνεται έχουμε πολλά να δούμε ακόμα..ευτυχώς έχει το άλλοθι της οικονομικής του ευρωστίας (για να μη παραξηγηθώ δε λέω ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή έχει λεφτά, αλλά τουλάχιστον, μπορεί να είναι ψυχάκι αλλά δεν είναι και άφραγκος..όπως τον πανελούδη!)
-