Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η έκρηξη του Πουρουπουπού σε ένα ντροπιαστικό βίντεο γι αυτούς που το μόνο που προκαλεί είναι μένος..

http://www.youtube.com/watch?v=XGu_7SkL ... ox/?ref=mb
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εγω ξερω οτι απο αυτα τα γεγονοτα,μεσω του ΠΑΟΚ μας απεκτησε φωνη ολη η επαρχιακη ελλαδα(ανεξαρτητου ομαδας-εκτος ποκ βεβαια-),που συμφωνει μαζι του και ντρεπεται για την καταντια της κρατικης τηλεορασης..
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Παιδιά προσέξτε τι λέτε! Αυτά που γράφετε μερικοί σηκώνουν μήνυση η οποία δεν θα υποβηλθεί εναντίον σας αλλά εναντίον του site. Επειδή δεν θέλω να διορθώνω τα ποστ και να τα σβήνω περιμένω να συμβιβαστείτε. Όσοι θέλουν να βγάζουν απλά χολή καλό είναι να μην γράφουν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

http://www.youtube.com/watch?v=5thl_hMphKc

Τους μαμάς η δεν τους μαμάς ;
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να
μην ασχολουμαστε μαζι τους γιατι ειναι οντως
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ας ξεκινήσουμε το μάζεμα υπογραφών ή σε πρώτο χρόνο, συμμετοχών!
Μέσα κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κωσταντίνου: «Αναγνωρίζω το λάθος μου, ζητάω συγνώμη»

Ο Βασίλης Κωσταντίνου τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του κατά του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να δεχθεί την σύγνωμη μου ή όχι. Δεν είχα καμία πρόθεση ούτε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να θίξω, ούτε την διοίκηση που κάνει μεγάλη προσπάθεια, ούτε τους παίκτες που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Είχα κάτι άλλο στη σκέψη μου και αλλιώς τοποθετήθηκα. Τελείωνε η εκπομπή και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την σκέψη μου. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την τηλεόραση και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν παίρνω πίσω κάτι που λέω, αλλά αναγνωρίζω τα λάθη μου και ζητάω συγνώμη όταν πρέπει».

http://www.metrosport.gr/?p=8186
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Συννεφιασμένη Κυριακή

http://www.gazzetta.gr/content/view/15596/2/
tsormba

Δημοσίευση από tsormba »

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....
Άβαταρ μέλους
gash042

Δημοσίευση από gash042 »

+1
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Οι "απερίσκεπτες" δηλώσεις Κωνσταντίνου και ο βράχος των δακρύων και της συγγνώμης.

Μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται?Αφορμή για αυτήν τη σκέψη αποτέλεσε μια πιο ψυχρή αξιολόγηση των γεγονότων των τελευταίων αγωνιστικών.Δύο Κυριακές πριν γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. η οποία δικαιολογημένα μας εξόργισε.Ηταν ίσως η πιο εξόφθαλμη αδικία στους μέχρι τότε αγώνες.Σημειώνω ότι συνέβη μόλις δύο αγωνιστικές πριν το ματς με τον Ολυμπιακό με τον Π.Α.Ο.Κ. δεύτερο.Ακολούθησε μια,για πρώτη φορά φέτος,ευνοική διαιτησία στο Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος.Μία Κυριακή πριν το ματς με ΟΣΦΠ,σύμπτωση?Μάλλον όχι.Ποιός είχε λοιπόν όφελος από τη δημιουργία κλίματος?Προσέξτε μια κατάφωρη αδικία και αμέσως μετά μια εξωφρενική εύνοια δύο γεγονότα πολύ κοντά το ένα με το άλλο και εκ διαμέτρου αντίθετα.Και έρχομαι τώρα στην εκπομπή του απογεύματος της Κυριακής όπου ο κ.Κωνσταντίνου είπε αυτά που είπε.Η πρώτη παρατήρηση είναι το ότι ο εν λόγω κύριος σαφώς "εκπροσωπεί" την ΠΑΕ Παο.Η οποία απείχε πριν το ντέρμπι της Κυριακής 5 βαθμούς από την κορυφή .Με το αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό.Ο κ.Κωνσταντίνου με τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο (ενδεχομένως και με "γνώσεις "πάνω στα "άπλυτα" του Ελληνικού ποδοσφαίρου)προβαίνει σε μία δήλωση χωρίς προηγούμενο στα χρονικά,με την οποία πάνω κάτω, λέει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. μέσω του Χρυσόστομου Γκαγκάτση "στήνει" παιχνίδια με τη διαιτησία υπέρ του.Είναι προφανές ότι γνωρίζει αρκετά καλά ελληνικά για να αντιλαμβάνεται τις πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας δήλωσης.Είναι επίσης προφανές ότι μία και μόνο ευνοική διαιτησία δεν μπορεί να δικαιολογήσει μία τέτοια δήλωση.Γιατί λοιπόν την έκανε?Ηταν μια απερισκεψία της στιγμής και μόνο?Η μήπως εξυπηρετούσε τη δημιουργία μιας κατάστασης από την οποία θα βγει "ωφελημένος" ο Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα της Κυριακής?Και αν "ωφεληθεί" ο Π.Α.Ο.Κ., ωφελείται η τουλάχιστον δεν αδικείται και κάποιος άλλος που παραμονεύει?Αυτά γιατί εμένα τα κροκοδείλια δάκρυα συγγνώμης με αφήνουν τουλάχιστον αδιάφορο για να μην πω καχύποπτο.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

+1
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Πολύ ωραία τον έθεσες τον προβληματισμό σου στο θέμα, 11121969solitario.

Όλα αυτά τα έχω σκεφτεί και εγώ ... και σε διαφορες παραλλαγές.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Ακούω αυτή την στιγμή metropolis που μιλάει βετεράνος του ΠΑΟΚ, ...
ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΉ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Ανάλογα με το ποιον θα στείλουμε, πιστευώ θα το διασκεδάζουμε το έργο στο εξης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ, ...
(Να ρίχνει και καμμιά κουτουλιά στις διαφημισεις)
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Συμφωνώ.Είναι μοναδική ευκαιρία τώρα που έχουμε το "πάνω" χέρι να το καταφέρουμε.Και να δείξουμε ποιός έχει μέγεθος και ποιός όχι.Και άσε μετά τον "είμαι ο φόβος και ο τρόμος των βρυκολάκων" (το πιάσατε το υποννοούμενο)να βγάζει αφρούς.Η μήπως δόντια?Διαλέγετε και παίρνετε.Εγώ θα έλεγα να πάει ο Κράχτης ως εκπρόσωπος.Παλαίμαχος δεν είναι αλλά μια χαρά τα χώνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”