Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009

Δημοσίευση από lefis »

http://liveonsat.com/daily.php?start_dd ... _yyyy=2009
εδω ανακοινωθηκε οτι θα το δειξει το νορβηγικο TV2 Sport. οποιος κατεχει το αθλημα με τα δορυφορικα ας βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ο τσορμπατζογλου το ανακοινωσε για το connx-tv. ποσο μ@λ@κες ειναι εκει στο nova????
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Από τη μια μ@λ@κία, από την άλλη η τηλεόραση μέσω Διαδικτύου είναι κάτι που θα έχει δημοτικότητα στο μέλλον, ίσως να μας βγει σε καλό να μαθαίνουμε τα κατατόπια του χώρου. Δε λέω ότι χαίρομαι, απλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά.
ace1774

Δημοσίευση από ace1774 »

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω :evil: .

Sorry με τεράστιο μάλλον πιάτο(>5m κάνουμε και παεγια μετά) για είναι στην Nordic Beam συγκεκριμένο κανάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1774 την Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

ΕΛΕΟΣ...ποιο connextv την τρέλα μου....έχασε τους απαταιώνιους και την πληρώσαμε εμείς....Γ@#ω τον ΟΤΕ μου μέσα...

@#$#%^&*@$#%@*@@*&@$@#$%!@
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τα γραφεια της Νοβα στην Θεσσαλονικη που στεγαζονται?
Επιπλεον, τι ειναι αυτο το κονεξ τι βι και πως μπορουμε να δουμε τον αγωνα απο το συγκεκριμενο καναλι?
Ονοματα καφετεριων ανα περιοχη θα ηταν επισης χρησιμα.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Η πλάκα με τη νοβα είναι ότι 1 μέρα να καθυστερήσει η πληρωμή αμέσως πέφτει τηλεφωνάκι....(έχουν χάσει ήδη primera, bundesliga, ιταλικά αλλά το 60άρι σταθερό...)

Αυτή η μ@λακία το connextv είναι τηλεόραση μέσω ιντερνετ (χρειάζεται ειδικός αποκωδικοποιητής και συνδρομή)...αμφιβόλου ποιότητας τουλάχιστον προς το παρόν για την Ελλάδα και είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές πόλεις...

Το παιχνίδι μπορούμε να το δούμε στο ίντερνετ, αν το βάλει κάποιος και με ποιότητα γτπ...
για καφετέριες δύσκολα...εκτός κι αν τρέξει να βάλει κανείς για να μαζέψει όλο τον κόσμο...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ξενερωμα...προσωπικα την νοβα που ειναι ιδιωτικο την γραφω στα @@ μου....Για την ερτ3 ομως δεν ξερω τι να πω..ντροπη
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από Thanos4 »

katernik ελπιζω να εχεις conn-x tv.......
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από Photis »

katernik έγραψε:http://www.freewebs.com/katernik Για το ματς απόψε.
Θα είναι και το http://www.justin.tv/hellas_tv_ ανοιχτό/

:?
Και τι μας ενδιαφέρει ρε φίλε η αεκ44???ΠΑΟΚ δείχνει???

:?
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Τηλεόραση μέσω internet είναι αυτό το πράγμα μόνο που δεν είνια διαθέσιμο για όλη την Ελλάδα! Εμείς δηλαδεί στην περιφέρια τι θα κάνουμε; Θα πεθάνουμε?
ace1774 έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω :evil: .

Sorry με τεράστιο μάλλον πιάτο(>5m κάνουμε και παεγια μετά) για είναι στην Nordic Beam συγκεκριμένο κανάλι
Φίλε είσαι σίγουρος γι'αυτό το κανάλι; Αμα είνια το γυρνάω το πιατό και το λέμε και στα καφενία να το κανουν, μπας και δουμε λιγο μπαλα, έστω και στα Νορβηγικά... (Το cs είναι commander έτσι;)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

paokovia έγραψε:Η πλάκα με τη νοβα είναι ότι 1 μέρα να καθυστερήσει η πληρωμή αμέσως πέφτει τηλεφωνάκι....(έχουν χάσει ήδη primera, bundesliga, ιταλικά αλλά το 60άρι σταθερό...)
οτι ειχα πει για το nova πριν μηνες ισχυει ακομα:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=120
δεν θελω να ξεφυγω απο το τοπικ, αλλα αυτο που ειπα τοτε σε κεινη τη κωλοεκπομπη τους...το εφαρμοσα!!
τα μηνιατικα 60αρια οχι πλεον στο νοβα, αλλα στα διαρκειας και ΑΜΚ!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace1774 έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα

Αυτό ακριβώς που λες θέλει, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΑΤΟ στον sirius, πας όμως λίγο πιο δίπλα στον THOR, και το πιάνεις... από κει είδα τη ρέγγα προχτές./
Αθήνα με 1,80μ κινητό, Θεσσαλονίκη ο Thor βγαίνει με 1.35 offset
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 28 Ιούλ 2009, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Στην πράξη δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ......

:x
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , για ΟΣΟΥΣ περιμένουν να σηκώσουν Νορβηγοί το ματσάκι.

ΓΕΝΙΚΑ, οι Νορβηγοί ΔΕΝ κάνουν streaming εύκολα μιας και υπάρχουν κάτι ψιλομπλεξίματα εκεί με τη νομοθεσία τους και από όσο μου έχουν πει φοβούνται.

ΑΝ ΟΜΩΣ τους πιάσετε με το καλό στο φόρουμ τους και λίγο στο μπλα μπλα , μπορεί και να τους πείσετε να streamάρουν το ματσάκι.
Οπότε καλό θα είναι να τους αρχίσετε το... "πιάσιμο" - πέσιμο.
:)

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ JUSTIN.TV το stream , αλλά να το κάνουν ή στο ustream ή στο freedocast.

Αυτά./
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”