Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009
http://liveonsat.com/daily.php?start_dd ... _yyyy=2009
εδω ανακοινωθηκε οτι θα το δειξει το νορβηγικο TV2 Sport. οποιος κατεχει το αθλημα με τα δορυφορικα ας βοηθησει.
εδω ανακοινωθηκε οτι θα το δειξει το νορβηγικο TV2 Sport. οποιος κατεχει το αθλημα με τα δορυφορικα ας βοηθησει.
ο τσορμπατζογλου το ανακοινωσε για το connx-tv. ποσο μ@λ@κες ειναι εκει στο nova????
- Pegasus1589
Από τη μια μ@λ@κία, από την άλλη η τηλεόραση μέσω Διαδικτύου είναι κάτι που θα έχει δημοτικότητα στο μέλλον, ίσως να μας βγει σε καλό να μαθαίνουμε τα κατατόπια του χώρου. Δε λέω ότι χαίρομαι, απλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω
.
Sorry με τεράστιο μάλλον πιάτο(>5m κάνουμε και παεγια μετά) για είναι στην Nordic Beam συγκεκριμένο κανάλι
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω

Sorry με τεράστιο μάλλον πιάτο(>5m κάνουμε και παεγια μετά) για είναι στην Nordic Beam συγκεκριμένο κανάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1774 την Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΕΟΣ...ποιο connextv την τρέλα μου....έχασε τους απαταιώνιους και την πληρώσαμε εμείς....Γ@#ω τον ΟΤΕ μου μέσα...
@#$#%^&*@$#%@*@@*&@$@#$%!@
@#$#%^&*@$#%@*@@*&@$@#$%!@
Τα γραφεια της Νοβα στην Θεσσαλονικη που στεγαζονται?
Επιπλεον, τι ειναι αυτο το κονεξ τι βι και πως μπορουμε να δουμε τον αγωνα απο το συγκεκριμενο καναλι?
Ονοματα καφετεριων ανα περιοχη θα ηταν επισης χρησιμα.
Επιπλεον, τι ειναι αυτο το κονεξ τι βι και πως μπορουμε να δουμε τον αγωνα απο το συγκεκριμενο καναλι?
Ονοματα καφετεριων ανα περιοχη θα ηταν επισης χρησιμα.
Η πλάκα με τη νοβα είναι ότι 1 μέρα να καθυστερήσει η πληρωμή αμέσως πέφτει τηλεφωνάκι....(έχουν χάσει ήδη primera, bundesliga, ιταλικά αλλά το 60άρι σταθερό...)
Αυτή η μ@λακία το connextv είναι τηλεόραση μέσω ιντερνετ (χρειάζεται ειδικός αποκωδικοποιητής και συνδρομή)...αμφιβόλου ποιότητας τουλάχιστον προς το παρόν για την Ελλάδα και είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές πόλεις...
Το παιχνίδι μπορούμε να το δούμε στο ίντερνετ, αν το βάλει κάποιος και με ποιότητα γτπ...
για καφετέριες δύσκολα...εκτός κι αν τρέξει να βάλει κανείς για να μαζέψει όλο τον κόσμο...
Αυτή η μ@λακία το connextv είναι τηλεόραση μέσω ιντερνετ (χρειάζεται ειδικός αποκωδικοποιητής και συνδρομή)...αμφιβόλου ποιότητας τουλάχιστον προς το παρόν για την Ελλάδα και είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές πόλεις...
Το παιχνίδι μπορούμε να το δούμε στο ίντερνετ, αν το βάλει κάποιος και με ποιότητα γτπ...
για καφετέριες δύσκολα...εκτός κι αν τρέξει να βάλει κανείς για να μαζέψει όλο τον κόσμο...
ξενερωμα...προσωπικα την νοβα που ειναι ιδιωτικο την γραφω στα @@ μου....Για την ερτ3 ομως δεν ξερω τι να πω..ντροπη
Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
Και τι μας ενδιαφέρει ρε φίλε η αεκ44???ΠΑΟΚ δείχνει???katernik έγραψε:http://www.freewebs.com/katernik Για το ματς απόψε.
Θα είναι και το http://www.justin.tv/hellas_tv_ ανοιχτό/

- paok4kyriakos
Τηλεόραση μέσω internet είναι αυτό το πράγμα μόνο που δεν είνια διαθέσιμο για όλη την Ελλάδα! Εμείς δηλαδεί στην περιφέρια τι θα κάνουμε; Θα πεθάνουμε?
Φίλε είσαι σίγουρος γι'αυτό το κανάλι; Αμα είνια το γυρνάω το πιατό και το λέμε και στα καφενία να το κανουν, μπας και δουμε λιγο μπαλα, έστω και στα Νορβηγικά... (Το cs είναι commander έτσι;)ace1774 έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
οτι ειχα πει για το nova πριν μηνες ισχυει ακομα:paokovia έγραψε:Η πλάκα με τη νοβα είναι ότι 1 μέρα να καθυστερήσει η πληρωμή αμέσως πέφτει τηλεφωνάκι....(έχουν χάσει ήδη primera, bundesliga, ιταλικά αλλά το 60άρι σταθερό...)
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=120
δεν θελω να ξεφυγω απο το τοπικ, αλλα αυτο που ειπα τοτε σε κεινη τη κωλοεκπομπη τους...το εφαρμοσα!!
τα μηνιατικα 60αρια οχι πλεον στο νοβα, αλλα στα διαρκειας και ΑΜΚ!
ace1774 έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε.Όποιος έχει cs με viasat και έχει κινούμενο κάτοπτρο για να το γυρίσει Viasat στον Sirius 4 στα 4.8°E και συχνότητα
11747 V είναι εντάξει.Όποιος έχει και cs και δεν έχει κινητό κάτοπτρο είτε βάζει ένα μικρο στις 4,8Ε είτε περνάει τον dm παραμάσχαλα και πάει σε φίλο με κινητό κάτοπτρο.Εγω έχω cs αλλά σταθερό κάτοπτρο.Και viasata cs έχω.
Αυτό ακριβώς που λες θέλει, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΑΤΟ στον sirius, πας όμως λίγο πιο δίπλα στον THOR, και το πιάνεις... από κει είδα τη ρέγγα προχτές./
Αθήνα με 1,80μ κινητό, Θεσσαλονίκη ο Thor βγαίνει με 1.35 offset
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 28 Ιούλ 2009, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , για ΟΣΟΥΣ περιμένουν να σηκώσουν Νορβηγοί το ματσάκι.
ΓΕΝΙΚΑ, οι Νορβηγοί ΔΕΝ κάνουν streaming εύκολα μιας και υπάρχουν κάτι ψιλομπλεξίματα εκεί με τη νομοθεσία τους και από όσο μου έχουν πει φοβούνται.
ΑΝ ΟΜΩΣ τους πιάσετε με το καλό στο φόρουμ τους και λίγο στο μπλα μπλα , μπορεί και να τους πείσετε να streamάρουν το ματσάκι.
Οπότε καλό θα είναι να τους αρχίσετε το... "πιάσιμο" - πέσιμο.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ JUSTIN.TV το stream , αλλά να το κάνουν ή στο ustream ή στο freedocast.
Αυτά./
ΓΕΝΙΚΑ, οι Νορβηγοί ΔΕΝ κάνουν streaming εύκολα μιας και υπάρχουν κάτι ψιλομπλεξίματα εκεί με τη νομοθεσία τους και από όσο μου έχουν πει φοβούνται.
ΑΝ ΟΜΩΣ τους πιάσετε με το καλό στο φόρουμ τους και λίγο στο μπλα μπλα , μπορεί και να τους πείσετε να streamάρουν το ματσάκι.
Οπότε καλό θα είναι να τους αρχίσετε το... "πιάσιμο" - πέσιμο.

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ JUSTIN.TV το stream , αλλά να το κάνουν ή στο ustream ή στο freedocast.
Αυτά./