Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Re: Νέο φόρουμ

Δημοσίευση από Boreios4 »

Παιδιά να σας συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου για το μεράκι σας και το νέο ντιζάιν του forum, πολύ μοντέρνο και δυναμικό (αν κι εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι λίγο με τις αλλαγές, γεράματα γαρ..)

μια ερώτηση και προκαταβολικά συγγνώμη αν κάπου ήδη έχει απαντηθεί: η εικόνα στο avatar μου δε φαίνεται (όπως και κάποιων άλλων μελών), πρέπει να την ξανανεβασω ή θα λυθεί σταδιακά τις επόμενες ώρες/μέρες?

υγ. πάντως 1-2 μέρες χωρίς Paokmania και το στερητικό σύνδρομο χτύπησε κόκκινο! τι "μικρόβιο" είναι αυτό ρε παιδιά!!?? :)
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ

Δημοσίευση από fidel »

Μπραβο στην τιτανια προσπαθεια σας για ενα site αναφορα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ.

Υπαρχουν καποια προβληματα και δεν ξερω που να τα πω.

1 στην κεντρικη σελιδα πανω πανω στην περιοχη μελων γραφω κωδ kai username αλλα δεν μου επιτρεπει την εισοδο γραφει αυτο

joomla_int SESSION CREATE: You do not have access to this page! Your usergroup is:. As a minimum you should be a member of:USERS

2 αρα δεν μπορο να ποσταρω σχολια στα κειμενα της αρχικης σελιδας

3 μονο μεσα forum μου επιτρεπει την εισοδο αλλα σχολια για τα ρθρα της αρχικη σελιδα δεν μου επιτρεπει

παρακαλω να με κατευθυνη καποιος
Άβαταρ μέλους
seon4

Δημοσίευση από seon4 »

DimisK έγραψε:Ελέγξτε λίγο ρε παιδιά και το θέμα των εικονιδίων και των γραμματοσειρών. Δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα πόστ, ούτε βλέπω όλα τα άβαταρ. Έτσι δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποιες συζητήσεις. Αν πρέπει να κάνετε εσείς κάποια ρύθμιση, κάντε την. Αν πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς ενημερώστε μας.
Να είστε καλά! Και σας ευχαριστούμε για το νέο μας σπίτι!!! :) :)

Αδερφε ποστ τα οποια γραφηκαν πριν την "ανακαινηση" και ηταν με λατινικους χαρακτηρες εγιναν κινεζικα απ οτι καταλαβα, οσο για τα αβαταρ επειδη ειναι ακομα αρχη οι περισσοτεροι χρηστες δεν εχουνε ξανανεβασει φωτογραφιες κ μαλλον μπερδευεσαι...τα παλια αβαταρ πανε...χαθηκαν :)
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Γιατί δεν μπορούμε να "κατεβάσουμε" στον υπολογιστή μας τις φωτογραφίες που υπάρχουν στα κεντρικά άρθρα του σάιτ;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Βόρειε τα avatar πρέπει να τα ξανά ανεβάσετε οι ίδιοι στα profile σας. Όπως επίσης και όποια επιλογή του profile (Τόπος κλπ) φαίνεται πλέον με τα γνωστά Κινέζικα πρέπει να την αλλάξετε κι αυτήν εσείς.

Stepa είναι κλειδωμένη η επιλογή .. θα αλλάξει λογικά σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Καλα τα συχαρικια μου τα εχω δωσει...
Απο εκει και μετα , μηπωςς θα μπορουσατε να βαλετε τα ποιο προσφατα αθεματα του φορουμ στην κεντρικη σελιδα αριστερα, ή δεξια???
Άβαταρ μέλους
blue_eyes

Δημοσίευση από blue_eyes »

πολύ καλύτερο το προηγούμενο παιδιά..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

aparadektos έγραψε:Όσο για τα ποστ στην κεντρική σελίδα μέχρι αύριο θα έχει γίνει .Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα με τον σέρβερ γιαυτό δεν το έχουμε ανεβάσει ακόμα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ok! Το άβατάρ μου το ανέβασα πάλι και το βλέπω κανονικά. Οπότε όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Οσο για τα ποστ, όλα τα καινούργια τα βλέπω, οπότε όλα καλά...
Ευχαριστώ παιδιά για τις διευκρινήσεις. Πάμε γερά....
memts

ΑΛΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ

Δημοσίευση από memts »

Παιδια απο τοτε που αλλαξε μορφη το site τα περισσοτερα θεματα στο forum δεν μπορω να τα διαβασω γιατι ειναι σε αλλαμπουρνεζικη μορφη!!!!
Τι εγινε?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν τα σβήνετε όλα να το ξαναπάμε απο την αρχή?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παιδιά μη λέμε τα ίδια .. κάποια ποστ καταστράφηκαν και φαίνονται Κινέζικα .. τι θα κάνουμε τώρα θα λέμε τα ίδια;
1. Τα avatar πρέπει να τα ξαναβάλετε οι ίδιοι.
2. Σε λίγο θα βγουν στην κεντρική σελίδα τα τελευταία ποστ, λειτουργία που ήταν και στο προηγούμενο site, ώστε να σας βοηθάει.
3. Τα αλλαμπουρνέζικα - Κινέζικα ποστ δεν μπορούν να διορθωθούν και τα αφήνουμε όπως είναι ..
4. Οι αλλαμπουρνέζικοι - Κινέζικοι τίτλοι των τόπικ θα αλλάξουν σιγά σιγά και παρακαλείστε κι εσείς όταν συναντάτε έναν τίτλο με Κινέζικα και θυμάστε ποιος ήταν ο ακριβής τίτλους του τόπικ να στέλνετε pm ή σε μένα ή σε κάποιον άλλον moderator για να τον αλλάξει.
5. Τα μέλη που είχαν αλλάξει username και μέχρι να έρθουμε σ' αυτό το site έγραφαν με το παλιό nick τους και τώρα ξαφνικά αλλάξανε, ας στέλνουν pm σε κάποιον admin και κυρίως στον stallion για να το φτιάξει.
memts

Δημοσίευση από memts »

το θεμα ειναι πως δεν ειναι μονο παλια θεματα αλλαμπουρνεζικα αλλα και καινουρια απο 1/2/09 δηλαδη και μετα
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αποκλείεται!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τα αρχικά προβλήματα που είχα λύθηκαν. Το μόνο που θέλω πλέον να ρωτήσω είναι γιατί δεν με αφήνει το σύστημα να γράψω σχόλιο στα άρθρα της πρώτης σελίδας. Δεν μου εμφανίζει χώρο για να το κάνω. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”