Paokmania Τράπεζα Αίματος
Re: Paokmania Τράπεζα Αίματος
Να πούμε πριν τον αγώνα τον επαναληπτικό στην Τούμπα ή νωρίτερα????
Πότε σας βολεύει παιδιά?
Θα μου πεις τώρα καλοκαιριάτικα ποιος πάει να δώσει αίμα???
Καλό είναι να το θυμόμαστε.
Καλύτερο είναι να το έχουμε στο πρόγραμμά μας κάθε 3-4 μήνες.
Για το καλό του διπλανού μας, είτε είναι γνωστός, είτε άγνωστος σε εμάς, αλλά και για εμάς τους ίδιους σε περίπτωση ανάγκης.
Άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όσους έχουν δώσει το παρόν σε αυτή την κίνηση του site.
Πότε σας βολεύει παιδιά?
Θα μου πεις τώρα καλοκαιριάτικα ποιος πάει να δώσει αίμα???
Καλό είναι να το θυμόμαστε.
Καλύτερο είναι να το έχουμε στο πρόγραμμά μας κάθε 3-4 μήνες.
Για το καλό του διπλανού μας, είτε είναι γνωστός, είτε άγνωστος σε εμάς, αλλά και για εμάς τους ίδιους σε περίπτωση ανάγκης.
Άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όσους έχουν δώσει το παρόν σε αυτή την κίνηση του site.
Εσύ είσαι ο τραπεζίτης ΕΣΥ κρίνεις πότε είναι καλύτερα.
Ο καθένας στον ρόλο του αδερφέ.
Υ.Γ Προσωπικά διαφωνώ πριν απο έναν μεγάλο αγώνα καθώς όλοι θα έχουμε κομματιαστεί θα τα χουμε κοπανήσει θα θα θα έχουμε ταξίδι αν είναι κάποιος απο μακρυά κλπ κλπ.
Μια δόση αίματος = 10 αδέρφια
Ο καθένας στον ρόλο του αδερφέ.
Υ.Γ Προσωπικά διαφωνώ πριν απο έναν μεγάλο αγώνα καθώς όλοι θα έχουμε κομματιαστεί θα τα χουμε κοπανήσει θα θα θα έχουμε ταξίδι αν είναι κάποιος απο μακρυά κλπ κλπ.
Μια δόση αίματος = 10 αδέρφια
gash04 έγραψε:Βγάλε ρε ημερομηνία για μια μεγάλη αιμοδοσία και να δηλώσουμε όλοι εδώ ονόματα όπως παλιά.
Άντε γιατί τόσο αίμα που έχω πιει πρέπει να το βγάλω.
Εσείς απο Σαλονίκη και εγώ απο Αθήνα και όποιος άλλος γουστάρει ας δηλώσει να πάμε στο ΚΑΤ
Από την άλλη, αν μπορέσουμε να δηλώσουμε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία περίπου 40 άτομα, μπορούμε να οργανωθούμε ακόμη καλύτερα, καλώντας μονάδα αιμοδοσίας από το νοσοκομείο σε χώρο που θα επιλέξουμε.
(( Τι είπα τώρα εεεεεε????? Περίπου 40 άτομα!!!!!!!! Θα μου πεις ας έρθουν 4 και να είσαι ευχαριστημένος.)))))
Τι λέτε??? Ποιοι μπορούν και προτείνετε χώρο και ημερομηνία αν μπορέσουμε να το οργανώσουμε έτσι.
Μακάρι παιδιά να μαζευτούμε επιτελους γιατί είναι πολύ σημαντική κίνηση αυτή.. Μόνο που εγώ από Δεκέμβρη και μετά μπορώ!!
Προς ενημέρωση όλων.
Η τράπεζα αίματος διαθέτει μόλις 10 φιάλες αίμα.
Ενώ το 2008 έκλεισε με 20 φιάλες υπόλοιπο, μέσα στο 2009 έχουν αιμοδοτήσει μόνο 3 έτομα και έχουμε προσφέρει 13 φιάλες.
Κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!
Να σας παρακαλέσω, όποιος έχει τη δυνατότητα να αιμοδοτήσει, μπορεί να το κάνει στο πλησιέστερό του νοσοκομείο.
Θα οργανώσουμε και σαν site ημέρα αιμοδοσίας.
Εγώ θα πάω την Κυριακή το πρωί στις 9:30 στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Μετά έχει μπανάκι σε μια παραλία. Να περιμένω κανέναν ακόμη????????
Όπως και να έχει το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα ήθελα να αντιμετωπιστεί έτσι.
Η τράπεζα αίματος διαθέτει μόλις 10 φιάλες αίμα.
Ενώ το 2008 έκλεισε με 20 φιάλες υπόλοιπο, μέσα στο 2009 έχουν αιμοδοτήσει μόνο 3 έτομα και έχουμε προσφέρει 13 φιάλες.
Κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!
Να σας παρακαλέσω, όποιος έχει τη δυνατότητα να αιμοδοτήσει, μπορεί να το κάνει στο πλησιέστερό του νοσοκομείο.
Θα οργανώσουμε και σαν site ημέρα αιμοδοσίας.
Εγώ θα πάω την Κυριακή το πρωί στις 9:30 στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Μετά έχει μπανάκι σε μια παραλία. Να περιμένω κανέναν ακόμη????????
Όπως και να έχει το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα ήθελα να αντιμετωπιστεί έτσι.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που είπες αδελφέ μας vosis είναι πολύ σωστό. Εμείς, στην Εταιρία που δουλεύω, κάναμε μία ομάδα εθελοντών αιμοδοτών και δίνουμε δύο φορές το χρόνο αίμα. Επειδή είμαστε καμιά τριανταριά άτομα, έρχεται στον χώρο εργασίας μας ειδικό συνεργείο και κάνει την αιμοληψία.
Αν μπορούσε το paokmania.gr να βρει έναν χώρο, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μαζευτούν εκεί όλοι οι εθελοντές μία συγκεκριμένη ημερομηνία και να πέραν του ωφελίμου να υπάρξει και το τερπνόν (γνωριμία κλπ).
Αν μπορούσε το paokmania.gr να βρει έναν χώρο, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μαζευτούν εκεί όλοι οι εθελοντές μία συγκεκριμένη ημερομηνία και να πέραν του ωφελίμου να υπάρξει και το τερπνόν (γνωριμία κλπ).
Αιμοδοσία Paokmania την μέρα του αγώνα με τον Πανιώνιο Κυριακή 23/8 στις 10:00 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Δηλώστε συμμετοχή ...
vosis
aparadektos
Yiankos
Δηλώστε συμμετοχή ...
vosis
aparadektos
Yiankos
vosis
aparadektos
Yiankos
nirvana4
Άλλος για τη βάρκαααα μαααααςςςςςςς!!!!!

aparadektos
Yiankos
nirvana4
Άλλος για τη βάρκαααα μαααααςςςςςςς!!!!!

gash04
kaminia4
Απο Αθήνα εντός της εβδομάδος μάλλον 1-2 μέρες πριν απο εσάς.
Όποιος καλοθελητής ακόμα υπάρχει απο το ασπρόμαυρο Νότιο μέτωπο ας γράψει εδώ.
kaminia4
Απο Αθήνα εντός της εβδομάδος μάλλον 1-2 μέρες πριν απο εσάς.
Όποιος καλοθελητής ακόμα υπάρχει απο το ασπρόμαυρο Νότιο μέτωπο ας γράψει εδώ.
Yiankos έγραψε:vosis
aparadektos
Yiankos
nirvana4
Κανείς άλλος παίζει;;;
Βάλε κι εμένα μπάρμπα !
Όσοι δίνετε αίμα από άλλες περιοχές της Ελλάδας, να γράφετε φυσικά ότι είναι για το Paokmania, αλλά να στέλνετε και mail στο Paokmania ότι δώσατε ώστε να ξέρουμε κι εμείς τι παίζει!