20. Χρήστος Ζαφείρης

Απάντηση
Maxpaok

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από Maxpaok »

john4serres έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
tad έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:19 Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάφ στον ΠΑΟΚ όλη μου την ζωή ...

γερό να είναι το παλικάρι ... κάνει όλους τους συμπαίχτες του να φαίνονται καλύτεροι ...

σπουδαία προσθήκη ακόμα και στα χρήματα που τον αγόρασε ο πρόεδρος ...

μακάρι να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει με Μπέτις και Λυών και να τον δούμε Ευρώπη από φέτος ...

με τέτοιους παίχτες ανεβαίνεις επίπεδο αμέσως ...
Τόσο καλός ήταν;
Δεν ήταν τόσο καλός αλλά καλός. Φαίνεται όμως ότι θα γίνει, ξανά επαναλαμβάνω ο δικός μας βιτινια.
Είναι μία θέση όπου κατά την γνώμη μου, τον κορυφαίο να φέρεις θα χρειαστεί χρόνο για να φθάσει τον πρωτινο εαυτό του.
Ο Χρήστος μέσα από την πίεση των απαιτητικών αγώνων, την πίεση που έχει αυτή η ομάδα, θα απαλλαγεί από το άγχος και οι σκέψεις του, οι αποφάσεις του θα είναι ακόμη ορθοτερες και κυρίως σε καλύτερο χρόνο.
Ρε σεις, τρέχει ακατάπαυστα!!! Και μάλιστα πάντα στην πλευρά που πηγαίνει η μπάλα. Και κυρίως αλλάζει πλευρές??!!!! Δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να αποφύγουν την όποια αντίπαλη πίεση.
Να ναι καλά το παλικάρι να γυαλίζει το μάτι του και το δικό μας!
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Sal Paradise
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εως τώρα είναι εμφανές οτι είναι διστακτικός και λίγο στα χαμένα. Δεν έχει κάνει κάτι συγκλονιστικό.

Επίσης όμως εμφάνισε κάποιες κινήσεις που περιμέναμε, όπως ας πούμε η προώθηση της μπάλας στο όριο της περιοχής, όπως αυτό που έκανε στο δευτερο γκολ χτες.

Το σημαντικότερο, που ίσως δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι πως με την παρουσία του η ομάδα πατάει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και με περισσότερους παίκτες. Υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση οτι έχουμε αντοχή να ανέβουμε αλλά και να επιστρέψουμε, ενώ επίσης υπάρχει και περισσότερη ευελιξία και αίσθηση "ταχύτητας", κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό με άλλα δίδυμα στα χαφ.

Υπομονή δουλειά και προσοχή στα νεύρα!
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δεν ξέρω τι βλέπετε, γιατί εγώ είδα περίπου 80 επαφές με την μπάλα οι 75 πετυχημένες, οι περισσότερες στο επιθετικό τρίτο. Στήριγμα σε κάθε παίκτη που πήρε μπάλα, ενώ αμυντικά κάλυψε όλα τα κενά που μπορει να δημιουργήθηκαν. Αν δείτε το heat map του έχει πατήσει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ενώ από αυτόν ξεκινάει το 2ο γκολ.
Όλα αυτά ενώ στο 20 άλλαξε το δίδυμο στα χαφ ,και μπροστά παίζαμε με αλλαγές.
Τέτοιο χαφ δεν έχουμε δει στον ΠΑΟΚ, και μ αυτά που θα δούμε του χρόνου τα 10 μύρια άξιζαν τον κόπο, απ το να δίνουμε 4 ,5 για κάποιον αργοκίνητο Κραλ.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
tad, Sal Paradise, Iggy Pop
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”