Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μην σου πω τις αναπολώ αυτές τις εποχές .
Όπου φτωχός και η μοίρα του . Άκουγα και λίγο Καζαντζίδη .μια χαρά .
Τώρα γίνεται πόλεμος και πατάω Ιράν αν είναι σύμμαχος Ρωσίας μην πουλήσουμε κάνα ντελια ξέρω γω
Όπου φτωχός και η μοίρα του . Άκουγα και λίγο Καζαντζίδη .μια χαρά .
Τώρα γίνεται πόλεμος και πατάω Ιράν αν είναι σύμμαχος Ρωσίας μην πουλήσουμε κάνα ντελια ξέρω γω
Για εμένα τον ταπεινό Eagle αν ισχυουν αυτα που λέει ο Γκουερινιο , τοτε να φτιάξει πρώτα το γήπεδο ο Τέλης και υστερα ο ΙΒΑΝ να δώσει αν δεν μπορεί να φέρνει κεφάλαια να δώσει και την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ !!! Το παραπάνω βέβαια δεν το ευχομαί εγω τον θέλω συμπαίχτη στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑς .Αλλα ο ΙΒΑΝ εχει αποδείξει με τις πράξεις του και τα έργα του ως τώρα , ο άλλος είπε απλώς σήμερα ένα λόγο να δούμε και το έργο.
Special 4 έγραψε:Patron έγραψε:Special 4 έγραψε:Με τα μηδενικά αντανακλαστικά που μας έχει συνηθίσει από την ΠΑΕ σε απλούστερα θέματα, την βλέπεις να βγαίνει σύντομα την απάντηση της ΠΑΕ, μετά τη σημερινή έκρηξη μεγατόνων;
Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας κάτι θα σκάσει
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες κι έτσι ;
Οι ΑΡΔ που εξαφανίστηκαν βρε, αυτοί οι αρουραίοι της είδησης, αυτοί οι γύπες της ενημέρωσης, αυτά τα παιδιά τα ζουμπουρλούδικα;
Είχαν ρίξει το βάρος στις μεταγραφές
Ο Ιβάν άνοιξε την πόρτα ο ίδιος όταν δήλωσε αδυναμία κατασκευής του νέου γηπέδου και προέτρεψε τον ΑΣ να βρει χρηματοδότη.
Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό να γίνεται χωρίς την γνώση και του συναίνεση του Ιβάν. Από πλευράς business πάντως πολύ δύσκολα θα βγει ζημιωμένος οικονομικά από πιθανή πώληση της ΠΑΕ.
Προσωπικά, από την στιγμή που δεν έχουμε κάποιο μοντέλο κοινοτικής ιδιοκτησίας όπως στην Γερμανία ή την Ισπανία, λίγη διαφορά μου κάνει αν τον μισθό κάποιου παικταρά τον πληρώνει ένας πάμπλουτος ολιγάρχης ή ένας βαρώνος των μετάλλων. Θέλω μια ομάδα που να παίρνει τίτλους και να παίζει μπαλάρα.
Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό να γίνεται χωρίς την γνώση και του συναίνεση του Ιβάν. Από πλευράς business πάντως πολύ δύσκολα θα βγει ζημιωμένος οικονομικά από πιθανή πώληση της ΠΑΕ.
Προσωπικά, από την στιγμή που δεν έχουμε κάποιο μοντέλο κοινοτικής ιδιοκτησίας όπως στην Γερμανία ή την Ισπανία, λίγη διαφορά μου κάνει αν τον μισθό κάποιου παικταρά τον πληρώνει ένας πάμπλουτος ολιγάρχης ή ένας βαρώνος των μετάλλων. Θέλω μια ομάδα που να παίρνει τίτλους και να παίζει μπαλάρα.
Πρόεδρε μην κρατήσεις όμηρο την ομάδα ,μην πουλήσεις και τα πόμολα αν δεν βγαίνεις .μπορεί να δέχεσαι πιέσεις για να μην φύγεις από τον ΠΑΟΚ από αυτούς που είναι πιο ψηλά από εσένα αλλά μην μας βάζεις να μπούμε στην μέση ,αν δεν μπορείς άλλο φύγε σαν ευεργέτης του ΠΑΟΚ κ ηγέτης .
Cylon-4 έγραψε:Δυστυχως δεν αποφευγουμε τον εμφυλιο.....
Κανένας εμφύλιος αγαπητέ.
Μην τα μεγαλοποιούμε και μην τα δραματοποιούμε.
Παίζουν μπάλα οι δισεκατομμυριούχοι και οι υπερδυνάμεις για τα γεωπολιτικά.
Σιγά να μην μαλώσει ο οποιοσδήποτε με τον συνανθρωπάκο του - συνοπαδό, επειδή μαλώνουν τα βουβάλια.
Εμείς ποπ - κορν και παρατηρητές.
Άλλαξαν οι εποχές.
Αυτοί που έχουν τα γένια (κυριολεκτικά) έχουν και τα χτένια.
Εμείς είμαστε τελείως αδύναμοι για το οτιδήποτε.
Ήξερα ότι θα φάει τρύπημα ο Ιβάν αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα, με τις ευλογίες κόμματος πρεσβείας κλπ. Ερχετε ο εκλεκτός ελπίζω να μην βγει νέος μποτατουδης, του συστήματος ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.... Ερασιτέχνης φίλαθλοι ποστ τρυληρακη όλα μυριζσν τρύπημα.... Κύριοι ΠΑΟΚ και θεσσαλονικευς είναι προτέρημα για να ΞΕΡΩ? ΚΑΙ ΤΟ ΛΈΤΕ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΈΜΦΑΣΗ? .... Ο ΙΒΆΝ ΈΒΑΛΕ ΨΗΛΆ ΤΟΝ ΠΉΧΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΜΕΣΗ ΣΎΓΚΡΙΣΗ....
tenten4GT έγραψε:Πρόεδρε μην κρατήσεις όμηρο την ομάδα ,μην πουλήσεις και τα πόμολα αν δεν βγαίνεις .μπορεί να δέχεσαι πιέσεις για να μην φύγεις από τον ΠΑΟΚ από αυτούς που είναι πιο ψηλά από εσένα αλλά μην μας βάζεις να μπούμε στην μέση ,αν δεν μπορείς άλλο φύγε σαν ευεργέτης του ΠΑΟΚ κ ηγέτης .
Ρε φίλε μπαμ κάνει ότι είναι τρύπημα με άμεση συμμετοχή ΝΔ
Δυστυχώς ερχετε ένας άμεσα εξαρτωμενος από το κόμμα και το αθηναϊκό σύστημα.... Τουλάχιστον να μην βγει Μπάτμαν
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς τρυπηθηκε ο Ιβάν.
Είπε ο Κυρ Κυρ ότι αδυνατεί η ΠΑΕ να κάνει το γήπεδο και έριξε το μπαλάκι σε ΑΣ;
Το τρύπημα ποιο είναι;
Αντίστοιχο σουσουρο θα γινόταν ακόμα κι αν ο Μυστακίδης έβγαινε κι έλεγε θέλω την ΠΑΕ αλλά δεν πουλάει ο Σαββίδης.
Πάλι τρύπημα θα ήταν;
Είπε ο Κυρ Κυρ ότι αδυνατεί η ΠΑΕ να κάνει το γήπεδο και έριξε το μπαλάκι σε ΑΣ;
Το τρύπημα ποιο είναι;
Αντίστοιχο σουσουρο θα γινόταν ακόμα κι αν ο Μυστακίδης έβγαινε κι έλεγε θέλω την ΠΑΕ αλλά δεν πουλάει ο Σαββίδης.
Πάλι τρύπημα θα ήταν;
Dimitrisou έγραψε:Το οτι τα γαλαζια μουλικα εβγαλαν αμεσως διαρροη εμενα παντως σε καλο δεν μου κανει ως προς την αναμειξη τους..
Και το συστημικο κυβερνητικο protothema ειχε ετοιμο αρθρο με 30 παραγραφους λεπτομερως γραμμενες με σαφες αιχμες κατα του Ιβαν, το αρθρο ηταν γραμμενο ηδη απο χθες και το αναρτησαν μολις εσκασε η ανακοινωση του ΑΣ
eorptol1 έγραψε:Δυστυχώς ερχετε ένας άμεσα εξαρτωμενος από το κόμμα και το αθηναϊκό σύστημα.... Τουλάχιστον να μην βγει Μπάτμαν
Δεν ξέρω τι θα βγει, Μπάτμαν βέβαια πολύ δύσκολο. Εξαρτώμενος ο Μυστακίδης από που κ ως που? Το πράσινο φως σε πολιτικό επίπεδο σίγουρα το πήρε για να προχωρήσει, πολύ πιθανόν ούτε καν από την Αθήνα.