4. Sergio Peña

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 4. Sergio Peña

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

renegade έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Ο Πένια ήρθε μόλις προχτές από την χώρα του κάνοντας πολύωρο ταξίδι.
Δεν ήταν δυνατόν να τον βάλει στο χτεσινό παιχνίδι. Χρειάζεσαι 48 ώρες για να συνέλθεις από το τζετ λαγκ.
Δεν πήγε ταξίδι ατην Κομοτηνή ο άνθρωπος. Στο Περού πήγε.
Ενώ όταν δεν ήταν στην εθνική 90λεπτα έγραφε
200 λεπτά έγραψε ως τώρα , ενώ στα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια ( δύο φορές με Κούλα,με γάβρο και σκουλήκια) έγραψε μόλις 7 λεπτά με το σκουλήκι
κι ο Μειτέ που είναι επιλογή πόσα λεπτά έχει;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:
renegade έγραψε:Εμένα η ερώτηση μου είναι απλή
Όταν ως προπονητής φέρτε μου αυτόν, σου τον φέρνουν και μετά δεν τον βάζεις να παίζει.
Πώς περιμένεις η ιδιοκτησία μετά να λαμβάνει σοβαρά τις όποιες προτάσεις σου
Που το στηρίζεις ότι ο Πενια είναι επιλογή Λουτσεσκου; Βάσει των γεγονότων εμένα μου κάνει πιο πολύ για επιλογή των «άλλων», γι αυτό και μόλις δήλωσε παραίτηση του φέραν τους παίκτες που ήθελε. Αυτός που ήθελε για το κέντρο ήταν ο Μειτε. Άσε που επίσης και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τύπου «λαβράκι» παραπέμπουν στις επιλογές των «άλλων».

Να ήταν κανένας 33-34 χρονών από Ιταλία πχ, να συμφωνήσω ότι ήταν 100% επιλογή Λουτσεσκου :)
Εγώ δεν ξέρω ποιος φέρνει ποιον.
Αυτοί όμως που ξέρουν έγραψαν ότι είναι επιλογή λουτσεσκου
Κανένας δεν έγραψε, με πάσα επιφύλαξη, ότι ο Πένια ήταν επιλογή του, αντίθετα θυμάμαι το καλοκαίρι ότι κάποιος (ο Ολλανδός;) έγραψε για Τισουντάλι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λέτε λέτε λέτε

Το ότι επί ΧΡΟΝΙΑ ξέρουμε ότι ο Λουτσεσκου αργεί να βάλει νέα αποκτήματα τώρα το μάθατε εσείς;

Το ότι η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη ήταν εντελώς περίεργη αφού ξεκίνησε με τη γραμμή "θα πάρουμε ένα χαφ και αυτό φτηνό" δεν το θυμάστε; Πως ακριβώς είναι "προσωπική του επιθυμία" ένας παίκτης υπό αυτές τις παραμέτρους;

Και πως προέκυψε ότι δεν τον θέλει; Θα τον βάλει όταν νομίζει ότι μπορεί να παίξει καλα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όπως είχαμε πρόβλημα στα στόπερ και ο πολωνός πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, έτσι είχαμε πρόβλημα και στα χαφ..έλα όμως που οι μεταγραφές αγνοούνται.

Υγ @mails πάλι καλά που έβαλες το με επιφύλαξη.
Τοπικ λουτσέσκου σελίδα 79
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Με έκανες να ανοίξω το φόρουμ μέσω του browser για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό :)

Αφού το λέει ο ginola που είναι team Λουτσεσκου, εγώ το πιστεύω. Εκπλήσσομαι όμως με την επιλογή και τον λίγο χρόνο συμμετοχής.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Στο μεταξυ, στην παρακαμερα μονο ξενερωμενος δεν φαινεται... Ο,τι κι αν μπορει να μας πει αυτο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όντως ο Ginola λέει για Πένια. Αν και στην αρχική αναφορά, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το λέει μέσω Διαμαντόπουλου, στο τέλος εμφανίζεται πιο καταφατικός.
Εν πάση περιπτώσει, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ο Πένια έχει την κατάληξη του Τισουντάλι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν το θυμόμουν αυτό που έγραψε ο Ginola και οφείλω να δώσω τα εύσημα στον renegade που το θυμόταν, για το μνημονικό του

Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω αυτό που γράφτηκε

Προφανώς είχα μείνει με λάθος εντύπωση, οπότε όντως προκαλεί μια έκπληξη ότι τον έχει χρησιμοποιήσει λιγότερο κι από τον ανέτοιμο και άνευ προετοιμασίας - αγωνιστικού ρυθμού Μεϊτέ (312 λεπτά ο Μεϊτέ - 217 λεπτά ο Πένια), εν σχέση με τον Πένια που είχε κανονικά αγωνιστικό ρυθμό

Οπότε είχε βάση / δίκιο το point του renegade να "χρεώνει" τον Πένια στον Λουτσέσκου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή πάει να γίνει μία παρανόηση με το αρχικό post.
Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν λουτσέσκου ούτε γιατί τον βάζει ούτε γιατί δεν τον βάζει.
Εγώ αναφέρω πώς μία κατάσταση πως μπορεί να φαίνεται από την πλευρά της ιδιοκτησίας.
Επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει με το " ο προπονητής ήθελε αυτόν και δεν του τον έφεραν, ο προπονητής ήθελε εκείνον και δεν του τον έφεραν".
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

αυτος παιζει σαν πλαυ μεικερ απο πισω αλλα με 2 8ρια , ετσι αποδιδει επειδη δεν εχει τρεξιματα αλλα ...εχει την καλυτερη πασα στην ομαδα μαζι με μειτε, κραταει μπαλλα δεν πανικοβαλλεται ειναι μανουλα σε ποδοσφαιρο κατοχης , σε διδυμο στα χαφ δεν μπορει πολυ , σαν δεκαρι δεν ξερουμε ακριβως . αλλα με 3 χαφ ανεβαινει 200% σαν παικτης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπούζος στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 FM, ο Περουβιανός μέσος λέει ανοικτά πως φεύγει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Η ώρα η καλή. Μέτριος παίκτης και χωρίς λογική η απόκτηση του.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

john4serres έγραψε:Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπούζος στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 FM, ο Περουβιανός μέσος λέει ανοικτά πως φεύγει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ.
Αν είναι να έρθει καλύτερος, γιατί όχι από την στιγμή που πηραμε παίχτη που είναι πολύ καλός σε 3αδα στα χαφ ,αλλά όχι δίδυμο που αναγκαστικά πρέπει να έχεις πολύπλευρη παρουσία.
Οποτε με το καλό πάμε με μειτε(λογικα) καμαρα οζντοεφ και ψάχνουμε 1 χαφ τύπου Ραζβαν μαριν και έναν 5ο τίμιο τύπου τσιγγαρα, ελπίζω αυτη η ευκαιρία να βρεθεί στον Γροσδη.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Το παιδί πάντως το θυμάμαι στο ματς με την Μάλμε σε σύστημα 4-4-2 με 2 χαφ στο κέντρο μας έκανε πλάκα .τώρα σε εμάς δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να παίξει έστω στην θέση του παλαίμαχου σβαμπ ,ούτε τον είδαμε να τον διώξουμε .είναι εν ενεργεία παίκτης εθνικής Περού ,τι να πω ας κρατήσουμε τον σβαμπ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αλίμονο αν ήταν μέτρο σύγκρισης το μεταξύ μας ματς το καλοκαίρι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”