ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
35
29%
ΣΑΣΤΡΕ
1
1%
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
2
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
2
2%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΜΑΤΑ
73
60%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
2
2%
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 121

PablitoV2

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Αν έχω καταλάβει καλά αυτό με τα ΜΑΤ γίνεται σε χρονική στιγμή πριν από αυτό.
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

PablitoV2 έγραψε:Το να βγει ο Κωνσταντινιδης με τον Τσονακα και να κυνηγάει αυτολυς του τρεις ειναι εξίσου τραγικό.
Συγγνώμη αλλά αυτή την άποψη έχω.
Εσύ πιστεύεις ότι για μια μπλούζα θα έβγαινε έτσι ο Παντελής λες και είναι το λεωφορείο της 4 από εκδρομή; Ή μπορούσε να δει κανείς από το λεωφορείο το βίντεο ντεμεκ; Πολύ συνδεσμιακο με ακούγεται, οδηγε άνοιξε την πόρτα .....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PablitoV2 έγραψε:Αν έχω καταλάβει καλά αυτό με τα ΜΑΤ γίνεται σε χρονική στιγμή πριν από αυτό.
Ακόμα χειρότερα.

Δε νομίζω πάντως.
PablitoV2

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Το να βγει ο Κωνσταντινιδης με τον Τσονακα και να κυνηγάει αυτολυς του τρεις ειναι εξίσου τραγικό.
Ξέρουμε όμως τι ακριβώς προηγήθηκε και τι ακολούθησε;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρεις βλάκες τρόλλαραν την ομάδα έξω από το λεωφορείο και με κάποιο τρόπο οι δικοί μας έπεισαν τον οδηγό να σταματήσει και κατέβηκαν οργισμένοι λες και πάνε για σούτια. Μιλάμε για 30ρηδες, όχι για βλαμμένα 15χρονα.

Συνολικά ήταν καμιά 8-10 άτομα και το λεωφορείο είχε κολλήσει και δεν προχωρούσε. Οι μπάτσοι απλά καθόντουσαν και δε τους έδιωξαν. Άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου για να κατέβει ο υπεύθυνος ασφαλείας να τους διώξει.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Το να πιστεύεις ότι κατέβηκαν έξαλλοι για να κυνηγήσουν αυτούς τους τρεις λοβοτομημενους συγγνώμη αλλά είναι τραγικότερο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μόνο εγώ γελάω με την ηλιθιότητα των χάρτινων;
Τόσες πουτσες έχουνε φάει στο 93' τα τελευταία χρόνια και πάλι ξανά μάνα πανηγυρίζουν σαν να νίκησαν επειδή προηγούνται στο 45'.

Ηλιθιότητα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα κάνα και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Ε νομίζω πλέον μπορούμε αντικειμενικά να συμπεράνουμε ότι οι χάρτινοι είναι ηλίθιοι.
PablitoV2

Συμφωνώ.
Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε για τη διοίκηση μας που κάθε καλοκαίρι κάνει τα ίδια και περιμένει μέσα στη χρονιά ο Λουτσέσκου να βγάζει λαγούς από το καπέλο.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

potamda έγραψε:
Το να πιστεύεις ότι κατέβηκαν έξαλλοι για να κυνηγήσουν αυτούς τους τρεις λοβοτομημενους συγγνώμη αλλά είναι τραγικότερο.
+++++
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

Το είδα το βίντεο, δεν είναι η φάση πάντως που βγαίνουν οι δικοί μας πιστεύω, αν ήταν όντως έτσι δεν θα υπήρχε συνεχόμενο βίντεο που να δείχνει ότι βγαίνουν; Ουτε το σημείο με φαίνεται ίδιο
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Μη πέφτεις θυμα της προπαγανδας. Στο αλλο βιντεο εχει 100 οπαδους και ΜΑΤ. Στο βιντεο αυτο που σχολιαζεις το λεωφορειο βαζει μπρος και φευγει
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά τα ΠΟΚεμον και η προπαγάνδα τους, είναι ικανά να σου τιμωρήσουν παίχτες για τα επεισόδια στο parking. Εδώ ο Λουτσεσκου τιμωρήθηκε γιατί "πλακωθηκε" μόνος του πριν 2 μήνες
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Αδερφέ συγνώμη και από μένα που όταν είδα τον τίτλο του «ρεπορτάζ» αυθόρμητα σκέφτηκα, καλά ποιος μαλ@κας θα την πιστέψει αυτή την πίπα των χάρτινων;;;!!
PablitoV2

Έγραψα πιο πάνω τι ακριβώς συνέβη, (σε απάντηση στον Μπαρκαρούτσο) και είναι αυτό που έμαθα. Ότι ήταν 8-10 άτομα που εμπόδιζαν το πούλμαν από το να φύγει κάνοντας χειρονομίες κλπ. Όποιος ξέρει κάποιον που ήταν στην αποστολή χθες ας τον ρωτήσει.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Γαργάρα ο μ@λ@κ@ς ο Γάλλος για τη φάση του φάουλ πριν το γκολ της χάρτινης.

Ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ορθώς είδε την κίτρινη- και όχι κόκκινη- κάρτα ο Κοτάρσκι, ότι ήταν σωστή η αποβολή Λόβρεν, αλλά έπρεπε να δοθεί φάουλ στον Σαμάτα και κίτρινη κάρτα στον Ρότα.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής αναφέρει χαρακτηριστικά για την κίτρινη κάρτα που είδε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ- φάση για την οποία η ΑΕΚ «φώναζε» για κόκκινη: «Όταν ένας παίκτης υποπίπτει σε παράβαση (εδώ ο τερματοφύλακας) εναντίον αντιπάλου μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του και αρνείται στον αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία για γκολ, ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι και ο παραβάτης τιμωρείται με κίτρινη κάρτα αν ο σκοπός του ήταν να παίξει τη μπάλα. Αυτή την περίπτωση είχαμε εδώ με τον τερματοφύλακα».

Όσο για την ακύρωση του γκολ, είπε: «Πριν την εκτέλεση του πέναλτι ένας συμπαίκτης του παίκτη που το εκτελούσε εισέρχεται στην μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια σκοράρει. Το var ήλεγξε το περιστατικό και παρενέβη με σκοπό την ακύρωση του τέρματος και τη επανεκίννηση του αγώνα με έμμεσο φάουλ εκεί που ο παίκτης που εισήλθε στη μεγάλη περιοχή ακούμπησε τη μπάλα».

Για τη φάση στην εκπνοή, στην οποία αποβλήθηκε ο Λόβρεν, ο Γάλλος σημειώνει ότι ήταν σωστή η αποβολή του μεν, αλλά έπρεπε να δοθεί φάουλ στον Σαμάτα και κίτρινη κάρτα στον Ρότα.

«Εδώ έχουμε μια περίπτωση ενδεχόμενου πέναλτι με κόκκινη κάρτα για σοβαρό μαρκάρισμα» και προσθέτει. «Το var ήλεγξε το ενδεχόμενο πέναλτι, το κράτημα που έγινε λίγο έξω από την περιοχή και το σοβαρό μαρκάρισμα. Το var oφείλει να καλέσει τον διαιτητή να δει τη φάση, να του δείξει τα περιστατικά που έχασε και να επανεκκινήσει το παιχνίδι με:

1. κόκκινη κάρτα για σοβαρό μαρκάρισμα

2. Φάουλ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και κίτρινη κάρτα για το κράτημα».
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PablitoV2 έγραψε:Συμφωνώ.
Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε για τη διοίκηση μας που κάθε καλοκαίρι κάνει τα ίδια και περιμένει μέσα στη χρονιά ο Λουτσέσκου να βγάζει λαγούς από το καπέλο.
Για αυτό τον πήραμε!

Χάχαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”