Εμείς δεν θα παίξουμε με Ολλανδούς ,λαιμαιk_1_episkeptis έγραψε:ποιος μαριν ρε παιδια
τους καταπιαν οι ολανδοι

Εμείς δεν θα παίξουμε με Ολλανδούς ,λαιμαιk_1_episkeptis έγραψε:ποιος μαριν ρε παιδια
τους καταπιαν οι ολανδοι
Τι θες να κάνει ρε φίλε να μοιράζει ποδιές στον φαν Ντάικ; Αν έκανε παπάδες με την υπερομάδα της Ολλανδίας στον ΠΑΟΚ θα ερχόταν; Λες και θα ερθει αν ερθει στον ΠΑΟΚ να παίζει κάθε εβδομάδα με την εθνική ολλανδιαςk_1_episkeptis έγραψε:σημερα απλα δεν απεναντι σε σοβαρους αντιπαλους....
Μονος του να καταπιει την Ολλανδια λιγο δυσκολα φιλε μουk_1_episkeptis έγραψε:ποιος μαριν ρε παιδια
τους καταπιαν οι ολανδοι
Και τι; 5 εκατομμύρια για 2 30+ παίκτες.Shivaspace έγραψε:παρατηρώ πως έχει χαθεί κάθε προσμονή για κάποιον νεαρό παίκτη ταλεντάρα..οι περισσότεροι επιθυμούν φτασμένους παίκτες χιλιοακουσμένους και συνάμα μέτριους..αυτός ο πέτκοβιτς στο γιούρο ούτε πέναλτι δεν έβαλε![]()
5εκ στην ντινάμο ζάγκρεμπ??
700 χιλιάρικα παίρνει ο Σαματα.Blackgr4 έγραψε:Καλά και ο Σαμάττα παίρνει 1 χαρτί το χρόνο..
Δεν μου φαίνεται παράλογο να ζηταει αυτός 2. Άσχετα αν για εμάς είναι πολλά.
Τρεις κλάσεις πάνω ο Μπρεθγουειτ από τον Πέτκοβιτς.Daskalos_4 έγραψε:Μακαρι Πέτκοβιτς και οχι Braithwaite θα πω εγώ, αν και το κοβω για κλασικό παπα
Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει 100%, πάντως από τα ρεπορτάζ θυμάμαι πως το συμβόλαιο του άγγιζε το εκατομμύριο.Odi έγραψε:700 χιλιάρικα παίρνει ο Σαματα.Blackgr4 έγραψε:Καλά και ο Σαμάττα παίρνει 1 χαρτί το χρόνο..
Δεν μου φαίνεται παράλογο να ζηταει αυτός 2. Άσχετα αν για εμάς είναι πολλά.
Προσωπικά θα έλεγα και παραπάνω, δεν μου αρέσει καθόλου σαν παίκτης ο ΚροάτηςOdi έγραψε:Τρεις κλάσεις πάνω ο Μπρεθγουειτ από τον Πέτκοβιτς.Daskalos_4 έγραψε:Μακαρι Πέτκοβιτς και οχι Braithwaite θα πω εγώ, αν και το κοβω για κλασικό παπα