Αυτα.Daskalos_4 έγραψε: .......
Όμως ο Μαρκαντωνης σημερα σε εξεθεσε. Οχι γιατι εθελξε με την παρουσία του, αλλα γιατι απέδειξε πως θα μπορούσε να προσφερει ενεργεια στο καταπονημένο και τρομαχτικα αργο κεντρο μας σε αρκετούς αγωνες αλλα προτιμησες να πας με παιχτες που εχουν ξεμεινει απο δυναμεις και σέρνονται (Μειτε).
Razvan Lucescu IV
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu IV
Γιατί είναι παίκτες για την Τρίπολη. Παίξανε με τη Λαμία στην Τούμπα και έπρεπε να χάνουν 0-2 ημίχρονο. Δεν το είδες ? Δεν έγινε πέρσι ,πριν λίγο καιρό ήταν.hasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
Επίσης ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί ο προπονητής μας έχει απενεργοποιήσει εντελώς Σοάρες, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζήμα ??? Θέλετε να μου πείτε πως δεν θα μπορούσαν έστω και για μισό ημίχρονο να προσφέρουν κάτι?
Σιγά μην έλειψε και ο Γκιρτεζιανι
alexgarcia6 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ 0-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-3 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟhasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
Επίσης ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί ο προπονητής μας έχει απενεργοποιήσει εντελώς Σοάρες, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζήμα ??? Θέλετε να μου πείτε πως δεν θα μπορούσαν έστω και για μισό ημίχρονο να προσφέρουν κάτι?
το γραφω με κεφαλαια μπας και το εμπεδωσετε επιτελους
χανουμε, γραφετε για σοαρες τσιγγαρα κλπ κλπ και οταν παιζουν τραβαμε τα μαλλια μας
σώπα ρε φίλε? σοβαρά? τραβάς τα μαλλιά σου? ενώ τόσους μήνες και χρόνια που βλέπεις μουργκ, σαμάτα και μπράντον? ααα, ο τζίμας δεν τραβά αμυντικούς? ααα, ο τσιγγάρας δεν είναι οκτάρι αλλά εσύ βλέπεις κανένα οζντόεφ ως οκτάρι?
Μας μαυρίσατε την ψυχή πάλι σημερα...ΟΛΟΙ σας, και σύ και οι παίκτες και όλο το team.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Τι ακριβως "ετυχε" ρε αδερφε;;;;; Θυμασαι καθολου το ματς; Ετυχε δηλαδη να κανει πλακα τον ραφα ο τσιλουλης και ο σλιβκα;hasio_john έγραψε:ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ και έτυχε και δεν του βγήκε ...alexgarcia6 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ 0-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-3 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟhasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
χανουμε, γραφετε για σοαρες τσιγγαρα κλπ κλπ και οταν παιζουν τραβαμε τα μαλλια μας
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Στο γράφω και γω κεφαλαία μπας και το εμπεδώσεις και συ.
Όταν ένας (ή κάποιοι) παίχτης δεν βρεθεί σε καλή μέρα, τον γαμάμε εντελώς στην συνέχεια, τον εξαφανίζουμε! ΕΕΕεεε??
Πραγματικά παιδιά, να δω τι άλλο θα πούμε - γράψουμε για να δικαιολογήσουμε ΚΑΘΕ κίνηση του προπονητή, ακόμα και αν αυτή είναι τραγικά λάθος.
Πλέον είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται!
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Αν εσυ εχεις 2-3 παικτες που με αντιπαλο την Λαμια στην Τουμπα σου βγαζουν τετοια εικονα, θα τους βαλεις στο καραισκακη επειδη εχουν παραπανω ανασες απτους βασικους;;;
Πραγματικα αυτο το να ειναι παντα καλυτεροι αυτοι που δεν παιζουν ειναι τρομακτικο
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οκ ο Max αν ηταν ο προπονητης του ΠΑΟΚ σημερα θα κατεβαινε με Τζιμα και Τσιγγαρα. ΔεκτονMaxpaok έγραψε:alexgarcia6 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ 0-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-3 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟhasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
σώπα ρε φίλε? σοβαρά? τραβάς τα μαλλιά σου? ενώ τόσους μήνες και χρόνια που βλέπεις μουργκ, σαμάτα και μπράντον? ααα, ο τζίμας δεν τραβά αμυντικούς? ααα, ο τσιγγάρας δεν είναι οκτάρι αλλά εσύ βλέπεις κανένα οζντόεφ ως οκτάρι?
Κανενα πλανο, κανενα β σχεδιο. Γενικα εδω και τρια χρονια η ομαδα δεν δειχνει τιποτα. Καμια ταυτοτητα και φυσικα μηδεν εως τωρα τροπαια. Αλλα ξεχασα πρεπει να σε εχουμε εδω για παντα επειδη πηρες ενα πρωταθλημα πριν απο πεντε χρονια. Σημερα τι ειδαμε; μια ομαδα ασυνδετη, μια ομαδα που δεν ξερει τι να κανει την μπαλα, μια ομαδα που δεν θελει να παρει την νικη, που δεν εχει παθος..Καποιες αναλαμπες μεσα στην σεζον και τιποτα αλλο. Ποιος ειναι ο υπευθυνος για αυτο; Κραξτε οσο θελετε αλλα με αυτον στον παγκο να με θυμηθειτε τιτλο αλλον δεν προκειται να παρουμε. Τον ευχαριστουμε για τα δυο πρωταθληματα και για τα κυπελλα αλλα νομιζω πως εχει κλεισει ο κυκλος του. Η ομαδα απο την νεα σεζον χρειαζεται μια αλλαγη κατι να ξυπνησει τους παικτες. Εχει κανταντησει ευνουχισμενη. Δεν γινεται να εχεις χασει απο την μπριζ δηλαδη να ξερεις πως δεν υπαρχει η ευρωπη πλεον και να δειχνεις αυτην την εικονα για το πρωταθλημα..δηλαδη τον μονο στοχο που σου εμεινε. Εδω και πεντε χρονια καθε περσι και καλυτερα.. Και η διοικηση δεν κανει κατι γιαυτο..Ο κοσμος ομως εχει κουραστει.
Δεν εισαι οαρης. Εισαι ΠΑΟΚ με ισχυρο ιδιοκτητη και πρεπει να εχουμε απαιτησεις για τιτλους. Δεν παιζουμε μονοι μας το ξερω αλλα εδω και πεντε χρονια καναμε βηματα μπροστα; εγχωρια; Στην ευρωπη δεν λεω τα πηγαμε σχετικα καλα αν και εγω μετα το πρωταθλημα πιστευα πως θα πηγαιναμε και ομιλους τσαμπιονς λιγκ.
Στα playoffs καταρρεουμε. Δεν μπορουμε να σταυρωσουμε νικη ειδικα με τον ολυμπιακο και με την αεκ. Φετος θα αλλαξει αυτο; Εχουμε την ευκαιρια, παιζουμε και στην εδρα μας. Αμα νικησουμε μπορουμε να βγουμε πρωταθλητες. Το θεμα ειναι θα τα καταφερουμε; η θα γινει οτι και περυσι, προπερσυ..
Δεν εισαι οαρης. Εισαι ΠΑΟΚ με ισχυρο ιδιοκτητη και πρεπει να εχουμε απαιτησεις για τιτλους. Δεν παιζουμε μονοι μας το ξερω αλλα εδω και πεντε χρονια καναμε βηματα μπροστα; εγχωρια; Στην ευρωπη δεν λεω τα πηγαμε σχετικα καλα αν και εγω μετα το πρωταθλημα πιστευα πως θα πηγαιναμε και ομιλους τσαμπιονς λιγκ.
Στα playoffs καταρρεουμε. Δεν μπορουμε να σταυρωσουμε νικη ειδικα με τον ολυμπιακο και με την αεκ. Φετος θα αλλαξει αυτο; Εχουμε την ευκαιρια, παιζουμε και στην εδρα μας. Αμα νικησουμε μπορουμε να βγουμε πρωταθλητες. Το θεμα ειναι θα τα καταφερουμε; η θα γινει οτι και περυσι, προπερσυ..
Δηλαδή πήρες νίκη με τον τσιγγαρα απέναντι στην Άιντραχτ αλλά δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφ να δώσει κάποια τρεξίματα δίπλα στον μεϊτέ? Ούτως ή άλλως αποφάσισες να παίξεις με γιομες ,με την μπάλα να περνάει ελάχισταTolaros έγραψε:Γιατί είναι παίκτες για την Τρίπολη. Παίξανε με τη Λαμία στην Τούμπα και έπρεπε να χάνουν 0-2 ημίχρονο. Δεν το είδες ? Δεν έγινε πέρσι ,πριν λίγο καιρό ήταν.hasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
Σιγά μην έλειψε και ο Γκιρτεζιανι
Ο Μάρκος Αντώνιο σήμερα έδειξε πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το σημείο των αγώνων το να είσαι ξεκούραστος.
Δεν θα μπορούσε να παίξει ο ξεκούραστος Όττο στην θέση του μπαμπα ο οποίος πλέον δεν μπορεί να περπατήσει?
Καλά για την περίπτωση Τζίμα και την εξαφάνιση του την στιγμή που οι επιθετικοι μας δεν υπάρχουν δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Φυσικά όμως ο τελευταίος που φταίει είναι ο λουτσέσκου. Αυτός τόσο μπορεί τόσα κάνει
-
Daskalos_4
Φιλε μου ο ανθρωπος ενα εικοσαλεπτο επαιξε ολο κι ολο τι περιμενες να κανει? Ουτε ειπα πως εθελξε. Αλλα δεν μπορεί να ειδα μονο εγω οτι απεκτησε το κέντρο μας ταχύτητα και κινητικότητα με το που μπήκεsamatta έγραψε:τι εκανε σημερα ο μαρκανωνης εκτος απο το να μας εκνευρισει στο γκολ με τα χαχαχουχα?σου πω εγω, ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανε,οτι χειροτερο εχει περασει απο την ομαδαDaskalos_4 έγραψε:Στρατηγε δεν θα σου καταλογισω κάτι για την σημερινή εμφάνιση γιατί πρώτον σε αφησε γυμνό απο παιχτες η διοίκηση και δευτερον γιατι μας έσφαξε στο γόνατο η διαιτησια.
Όμως ο Μαρκαντωνης σημερα σε εξεθεσε. Οχι γιατι εθελξε με την παρουσία του, αλλα γιατι απέδειξε πως θα μπορούσε να προσφερει ενεργεια στο καταπονημένο και τρομαχτικα αργο κεντρο μας σε αρκετούς αγωνες αλλα προτιμησες να πας με παιχτες που εχουν ξεμεινει απο δυναμεις και σέρνονται (Μειτε).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 21 Απρ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
elvetos giatros
Το αυτόfigurehead4 έγραψε:Μίστερ μεταξύ μας καλά να μιλάμε όλοι για διαιτησία, αλλά κοίτα να συνέλθουμε. Αμόλα την ομάδα, μόνο όταν φτάνουμε στο αμήν παίζουμε. Δεν το βλεπεις; Όσο πάμε by the book ειμαστε ακινδυνοι. Αμόλα την ομάδα. Παίξε σύστημα "μπείτε μέσα και γαμήστε τους τη μάνα" όπως έλεγε ο προπονητής μας, στο χωριό, καλή του ώρα εκεί που είναι.
Γάμα τις πασουλες και τα μπιλντ απ και τις πουτσες μπλε.
Δικό μας είναι μίστερ, δικό μας. Απλώς πωρωσε τους όπως ξερεις. Δικό μας είναι. 5Χ3=15+69=82
Εκεί δεν φτάνει κανείς.
Εληξε!
Με το μαχαίρι στα δόντια
- WeWillRockYou
Κάποιοι συνεχίζουν να τον σιχαίνονται και όσο είναι στον ΠΑΟΚ.
Εδώ γράφεται πως είδαμε αναλαμπές μόνο μέσα στην χρονιά, για μια ομάδα που πετούσε και τερμάτισε στην κανονική διάρκεια με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.
Δεν μας φτάνει η πίκρα των τελευταίων ηττών, βλέπουμε να γράφονται και εντελώς ανυπόστατα πράγματα.
Εδώ γράφεται πως είδαμε αναλαμπές μόνο μέσα στην χρονιά, για μια ομάδα που πετούσε και τερμάτισε στην κανονική διάρκεια με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.
Δεν μας φτάνει η πίκρα των τελευταίων ηττών, βλέπουμε να γράφονται και εντελώς ανυπόστατα πράγματα.
δεν ειναι πεναλτι αυτα, αμα τα εδιναν αυτα σε καθε ματς θα ειχαμε 10-20 πεναλτι, απλα ο τυπος ηρθε να παιξει αεκ
Συμφωνώ. Για τον Σαστρε να δεχτώ την διαμαρτυρία, να πάρεις και την πίεση από την πλατη της ομάδας. Αλλά για του Κουλιερακη να πεις τι;renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Μας θυμίζεις γιατί σε σιχαινομασταν όταν ήσουν στην Ξάνθη
- episimos73