Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/6), με τον ΠΑΟΚ να είναι στους ισχυρούς. To πρωί της ίδιας μέρας αυτές οι επιλογές υποψηφίων αντιπάλων θα περιοριστούν, καθώς οι ομάδες-ζευγάρια θα χωριστούν σε υπογκρούπ.

Να σαι καλά φίλε!kayde έγραψε:Αυτα που εγραψα -ντορτμουντ-ρεαλ- δεν αφορουσαν εσενα.
Σ'ευχαριστω που μου ανοιγεις τα ματια.Εισαι οτι καλυτερο και εγκυρο στα ευρωπαικα.Καταλαβες..
Δεν ξέρω αν βγαίνουν στην τύχη αυτά ή αν παίζει ρόλο η βαθμολογία.Jim_Chatz έγραψε:Όλοι πιστεύω ξέρουμε ότι στο υπογκρουπ θα είναι και Στεάουα και Γιαγκελονια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην τύχη βγαίνουν αν δεν κάνω τεράστιο λαθοςMitsospaoki4 έγραψε:Δεν ξέρω αν βγαίνουν στην τύχη αυτά ή αν παίζει ρόλο η βαθμολογία.Jim_Chatz έγραψε:Όλοι πιστεύω ξέρουμε ότι στο υπογκρουπ θα είναι και Στεάουα και Γιαγκελονια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ειδικός εδώ θα μας διαφωτίσει.
Doomlord4 έγραψε:Να σαι καλά φίλε!kayde έγραψε:Αυτα που εγραψα -ντορτμουντ-ρεαλ- δεν αφορουσαν εσενα.
Σ'ευχαριστω που μου ανοιγεις τα ματια.Εισαι οτι καλυτερο και εγκυρο στα ευρωπαικα.Καταλαβες..
Για ποιο λες; Που το έγραψες,δεν βρήκα κάτι
Μην το μιλας βρε Γκικα. Παμε συνταγη doomlord και Ραγκα: «Δεν υπαρχει περιπτωση να προκριθουμε Τσουλου, αποκλειεται»gika έγραψε:Δεν γίνεται να μείνουμε εκτός τσουλου από τέτοια ομάδα. Δεν γίνεται.