Jose Boto
- navigator11
Re: Jose Boto
Κι όμως, μιλώντας για ποδόσφαιρο γενικότερα, τα ποσά αυτά για Φελίπε και Κουαλιάτα δεν μπορούν να θεωρηθούν τίποτα συγκλονιστικά ποσά. Για μέγεθος ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ τουλάχιστον. Οκ, μακάρι να είχαν ήδη φέρει τα προσδοκώμενα αγωνιστικά αποτελέσματα, ποιός δε θα το ήθελε! Άσε που για Κουαλιάτα, γνώμη μου, είναι αρκετά νωρίς να τον θεωρήσουμε ξοφλημένο. Για Φελίπε είμαστε σίγουρα πιο κοντά στο να αποδεχτούμε ότι επρόκειτο για αποτυχημένη επιλογή.
- black_star_ninja
Δεν εχεις αδικο σε οσα λες. Ισως να ειμαι βιαστικος στο θεμα των δυο. Ισως το οτι δωθηκαν αυτα τα χρηματα με κανουν να εχω πιο πολλες απαιτησεις. Τελικα μπορει να αποδειχτει οτι κανω λαθος. Οντως τα χρηματα δεν ειναι πολλα. Σε σχεση με παλιοτερες αγορες μας δεν ειναι πολλα. Απο οσα καταλαβαινω δεν εχουμε το περιθωριο στη φαση που βρισκομαστε να πληρωνουμε αποτυχημενες μεταγραφες σε αυτο το επιπεδο. Ελπιζω να κανω λαθος.
Ωρες ωρες εκει που ειμαι απογοητευμενος μαζι του πιανω τον εαυτο μου να αναρωτιεται....."και που ξερεις τι του ζητησαν το προηγουμενο καλοκαιρι;"
Και μετα καταλαβαινω οτι μαλλον δεν ειναι δικαιο να τον κρινω. Αν δεν εχουμε γνωση και τι του ζητησαν αλλα και τι μπατζετ ειχε να διαχειριστει.
Και μετα καταλαβαινω οτι μαλλον δεν ειναι δικαιο να τον κρινω. Αν δεν εχουμε γνωση και τι του ζητησαν αλλα και τι μπατζετ ειχε να διαχειριστει.
- navigator11
Αν δεν έχουμε τέτοιο περιθώριο όμως (να το σεβαστώ εγώ αν ισχύει, κουμάντο στην τσέπη του κάθε Σαββίδη, που έχει χώσει αποδεδειγμένα ΦΡΑΓΚΑ στον ΠΑΟΚ, δε θα γίνω) να μην περιμένουμε κι από τον όποιον Μπότο να βρει 8 Κοτάρσκι. Δε γίνεται, ανεξαρτήτως θέσης, να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν προτίθεσαι με 2,5 και 3 εκατομμύρια δαπάνες να οικοδομήσεις κέντρο και μεσοεπιθετική γραμμή ... αξιοζήλευτα, πάντα πρέπει να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι το ενδεχόμενο της αποτυχίας είναι ορατό, διότι αυτά τα χρήματα για χαφ και μεσοεπιθετικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι, αντικειμενικά, σοβαρά ποσά. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να τα δαπάνησε λανθασμένα ο Μπότο ενώ μπορούσε να φέρει ασυζητητί καλύτερους αντί Κουαλιάτα και Σοάρες. Όπως το βλέπει ο καθένας.black_star_ninja έγραψε:Δεν εχεις αδικο σε οσα λες. Ισως να ειμαι βιαστικος στο θεμα των δυο. Ισως το οτι δωθηκαν αυτα τα χρηματα με κανουν να εχω πιο πολλες απαιτησεις. Τελικα μπορει να αποδειχτει οτι κανω λαθος. Οντως τα χρηματα δεν ειναι πολλα. Σε σχεση με παλιοτερες αγορες μας δεν ειναι πολλα. Απο οσα καταλαβαινω δεν εχουμε το περιθωριο στη φαση που βρισκομαστε να πληρωνουμε αποτυχημενες μεταγραφες σε αυτο το επιπεδο. Ελπιζω να κανω λαθος.
Μην λέμε πάλι τα ίδια, το πλάνο αυτάρκειας σημαίνει νεαροί με μεταπωλιτική αξία και σε αυτό συμφώνησαν.
Ναι...αλλά την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έφερε
Ράφα 27
Ναρευ 27
Κάργα 27
Μπράντον 27
Νεσμπεργκ 26
Συν κεντζιορα 28 και τάισον 35
Άρα για ποιο πλάνο με νεαρούς μιλάμε?
Ράφα 27
Ναρευ 27
Κάργα 27
Μπράντον 27
Νεσμπεργκ 26
Συν κεντζιορα 28 και τάισον 35
Άρα για ποιο πλάνο με νεαρούς μιλάμε?
Απάντησα σε αυτό που είπε ο navi ότι θα μπορούσε να δαπανήσει καλύτερα τα λεφτά από το να φέρει Κουαλιάτα και Σοάρες, αυτοί θα έρχονταν έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα ήταν με τους "ώριμους", που κάποιοι δεν ήταν τόσο ώριμοι - και εννοείται ότι δεν θα έρχονταν μόνο μικροί.
Κάτσε ρε Ρενε. Πόσους άλλους νέους χωράει η ομάδα;
Κοταρσκι, Λυρατζης, Σαστρε, Κουλιερακης, Μιχαηλιδης, Τσαούσης, Νταντας, Φελιπε, Κωνσταντελιας, Κουαλιατα, Ρικαρντο και Τζιμας όλοι κάτω των 24ων.
Πόσους ακόμα; Επαγγελματική ομάδα είμαστε όχι το 4ο νηπιαγωγείο άνω τούμπας.
Κοταρσκι, Λυρατζης, Σαστρε, Κουλιερακης, Μιχαηλιδης, Τσαούσης, Νταντας, Φελιπε, Κωνσταντελιας, Κουαλιατα, Ρικαρντο και Τζιμας όλοι κάτω των 24ων.
Πόσους ακόμα; Επαγγελματική ομάδα είμαστε όχι το 4ο νηπιαγωγείο άνω τούμπας.
Μα εγώ δεν είπα ότι χωράει και άλλους νέους,απλά λέω ότι ακόμα και αν οι επιλογές Σοάρες κουαλιατα ήταν πεταμένα λεφτά και τεράστια αποτυχία,το πρόβλημα το μεγαλοβειναι στους δήθεν έμπειρους που ήρθαν που το ταβάνι τους είναι βαριά για Ατρόμητο
Μας γέμισες μετριότητες μίστερ Μποτο.
Καταλαβαίνω ότι τα διαθέσιμα χρήματα είναι ψίχουλα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά οι αγορές σου δεν αποδίδουν και οι ελεύθεροι που έφερες είναι όλοι μέτριοι.
Με έναν Κοταρσκι και έναν Ναρει δεν έρχεται η άνοιξη.
Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι πρέπει να πάμε σε παίχτες λογικής Μιχελ, με τρεις από αυτούς να είναι ακριβοί και παιχταράδες.
Κεντρικό χαφ και φορ με πάνω από 1,5 ετήσιο κασέ και εξτρέμ άνω του μυριου.
Δε βλέπω πως αλλιώς θα μπορέσουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί απέναντι στο ΠΟΚ,του οποίου τα έσοδα αρχίζουν να εκτοξεύονται και αυτό θα έχει ως συνέπεια κάθε χρόνο να μένουμε πίσω.
Καταλαβαίνω ότι τα διαθέσιμα χρήματα είναι ψίχουλα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά οι αγορές σου δεν αποδίδουν και οι ελεύθεροι που έφερες είναι όλοι μέτριοι.
Με έναν Κοταρσκι και έναν Ναρει δεν έρχεται η άνοιξη.
Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι πρέπει να πάμε σε παίχτες λογικής Μιχελ, με τρεις από αυτούς να είναι ακριβοί και παιχταράδες.
Δε βλέπω πως αλλιώς θα μπορέσουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί απέναντι στο ΠΟΚ,του οποίου τα έσοδα αρχίζουν να εκτοξεύονται και αυτό θα έχει ως συνέπεια κάθε χρόνο να μένουμε πίσω.
ο μπότο είναι τόσο ακριβοπληρωμένος και έχει τέτοιο όνομα, που δε δικαιολογείται η μέχρι τώρα μικρή βοήθειά του στην ομάδα
εμένα προσωπικά, μέχρι στιγμής, εκτός του κοτάρσκι δε μου χει δείξει κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους τραγικούς τδ
εμένα προσωπικά, μέχρι στιγμής, εκτός του κοτάρσκι δε μου χει δείξει κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους τραγικούς τδ
- kataramenos5
Κι ο Μποτος δε θελει? Τα λεγαμε καλοκαιρι, επρεπε να γεμισει η ομαδα ,θελαμε 10 μεταγραφες .Ε δε γινεται να σε φερει 10 παικταραδες.Κατσε να δουμε και φετος(αν μεινει)obanebane έγραψε: Με έναν Κοταρσκι και έναν Ναρει δεν έρχεται η άνοιξη.
.
Οι τελευταίοι μπορεί όντως να απέδωσαν σχετικά καλά, αλλα μέχρι εκεί. Είναι χρυσές μετριότητες (εκτός του Νάρει) που θα έπρεπε να έρχονται από τον πάγκο σαν αλλαγές, όχι να ξεκινάνε βασικοί.black_star_ninja έγραψε:Δε θεωρω τοσο αποτυχημενο τον Μποτο. Δεν μπορω να τον θεωρησω υπευθυνο για τις μεταγραφες Κουρτιτς, Ολιβειρα, Κεντζιορα, Ταισον και Καργα. Νομιζω οτι ηταν επιλογες Ραζβαν.
Αντιθετως θεωρω οτι ειναι υπευθυνος για τις επιλογες Κουαλιατα, Φ. Σοαρες, Ρικαρντο και Νασμπεργκ οι οποιες δεν απεδωσαν το αναμενομενο και για Κοταρσκι, Ναρει, Ρ.Σοαρες, Σαστρε και Τομας που επαιξαν αρκετα καλα..
Δυστυχως τα χρηματα που δαπανηθηκαν για Κουαλιατα και Φ. Σοαρες ειναι πολλα..
- ΑποστόληςΑ
Το ότι βγήκε τον Γενάρη με 1Μ και δεν βρήκε φορ, που τόσο πολύ χρειαζόταν η ομάδα δεν είναι υπέρ του