Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

keep_paokizein έγραψε:"Alex Ferguson arrived from Aberdeen in 1986. Although his first match in charge, against Oxford United on 8 November 1986, resulted in a 2–0 defeat, Ferguson guided the club to an 11th place finish in the league. A second place finish in 1987–88, may have given fans a tiny glimpse of the future, but they soon returned to mediocrity with another 11th-place finish in 1989. Many of Ferguson's signings did not reach the expectations of the fans, and the manager was reportedly on the verge of being sacked at the beginning of 1990."
Μετάφραση:
"Ο Αλεξ Φεργκιουσον έφτασε απ την Αμπερντην το 1986. Αν και στο πρώτο ματς κέρδισε την Οξφορντ 2-0 οδήγησε την ομάδα στην 11η θέση. Η 2η θέση την περίοδο 1987-88 μπορεί να έδωσε στους οπαδούς μια μικρή ματιά για το τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σύντομα επέστρεψαν στην μετριότητα με μια ακόμα 11η θέση το 1989. Πολλά από τα δείγματα του Φέργκιουσον δεν έφταναν τις προσδοκίες των οπαδών και ο προπονητής ήταν σύμφωνα με τα ρεπορταζ στα όρια του να απολυθεί στις αρχές του 1990."
Ο Φέργιουσον δεν απολύθηκε. Και η Μάντσεστερ πήρε πρωτάθλημα μετά από 3 χρόνια, το 1993. Πριν δε από την πρόσληψη του Φέργκιουσον είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 1967!!! Κι ο Φέργκιουσον χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια για να την οδηγήσει στον τίτλο!!! Τη συνέχεια της ομάδας την γνωρίζετε!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
Slade έγραψε:Αποψη μου , η δευτερη θεση περσι στην κανονικη διαρκεια δεν ηταν ταβανι του Σαντος , ηταν ταβανι δικο μας και μαλιστα πολυ ψηλο , τοσο που ζαλιστηκαμε ολοι μας πολυ ασχημα και δεν ξερουμε τι μας γινεται τωρα

Με διαφορα τα καλυτερα ποστ εδω και πολυ καιρο στο παρον τοπικ

+100000
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Θα συμφωνησω με τον slade. Τελικα η 2η θεση ηταν ταβανι για εμας. Και να ρωτησω κατι . Τελικα ως οπαδοι δεν μπορουμε να διαχειριστουμε μια κριση ? Πρεπει παντα να καταληγουμε σε αφορισμους και σε εν θερμω σκεψεις ? Και επειδη τα αποτελεσματα μετρανε, να υπενθυμισω οτι τα τελευταια χρονια τα πλεον επιτυχημενα σχηματα , που εφεραν τιτλους στην ομαδα ηταν αυτα με μπατμαν προεδρο και ντουσκο και Αγγελο. Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας. Και αφου εκ του αποτελεσματος κρινεται καποιος, ως εκ τουτου οι προαναφερθεντες κρινονται ως ακρως επιτυχημενοι.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτα που κοροιδευω ( εγω προσωπικα ) με τις αλλαγες προπονητων , με την γκρινια προς την ηγεσια και τους παικτες, μπορει να συμβαινουν και στην ομαδα μου.
Λαθη σιγουροτατα εχουν κανει ολοι. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.Και σιγουρα πρεπει να γινει μια συζητηση για το που παμε. Φωναζουμε και ξαναφωναζουμε χωρις να προτεινουμε ομως τιποτα. Μηπως , λεω μηπως , πρεπει να διαχειριστουμε ολη αυτη την κατασταση με περισσοτερη ψυχραιμια και νηφαλιοτητα ? :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Συμφωνώ με το πανηγυρτζίδες...γιατί στο μπάσκετ τα διαρκείας είναι λίγα...
συμφωνώ με το θέαμα στις κερκίδες...μαζεύονται ώρες πριν,φωνάζουν,πίνουν και μετά δεν έχουν όρεξη για συνθήματα...μάλλον κουράγιο δεν έχουν...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όλα ok. αυτή ειναι και η ιδέα του φόρουμ. διαφωνίες και ατέρμονες συζητήσεις μεχρι να βγει το..τίποτα. ξαναλέω οτι δε σχολιάζω τα καθαρά ποδοσφαιρικά γιατί η παιδεία μου δεν μου έχει δώσει τέτοια δυνατότητα. το αν μου αρέσει να βλέπω έναν ή δύο παίκτες στη μεγάλη περιοχή, αν μου αρέσει η Barcelona ή η MUTD σαν στυλ ποδοσφαίρου είναι καθαρά θέμα προσωπικό. και σίγουρα όση μπάλα και να δεις (και από την τηλεόραση και από το γήπεδο) αν δε μάθεις πράγματα από ειδήμονες, μπάλα δε θα μάθεις ποτέ!!! Ξαναλέω δεν είπα Σάντος φύγε από τον ΠΑΟΚ (οι άλλοι μπορεί, ίσως οι περισσότεροι από χτες...). Κριτική κάνω σε αυτό που βλέπω και σε αυτά που διαβάζω. Για να εξηγηθώ όχι στα καθαρά ποδοσφαιρικά: savini από αριστερό μπακ στόπερ αφού έτσι είχε ξεκινήσει την καριέρα του!!Και ο μαυρίδης ήταν center for πριν πάει στο βάζελο...Ο περισινός περίπου βασικός (ελέω του ψηλού του βραζιλιάνου) Μαλεζάς ούτε αλλαγή όταν λείπουν και οι 3 στόπερ (δε μου γεμίζει το μάτι ο στέλιος απλά μια επισήμανση κάνω). Ο Contreras δεξί μπακ επειδή παίζει εκεί στην εθνική χιλής ενώ πέρισυ ήταν ο καλύτερος στόπερ του πρωταθλήματος. Διώχνουμε τον πρώτο Scorer της ομάδας (baka). Παίρνουμε στη θέση του Κλαους (που έβαλε 3-4 γκολάκια) τον φοβερό και τρομερό Παπάζογλου! Ο (σχεδόν φουνταριστός-αν και δεν έιναι- στην τρίπολη) Filomeno έξω αριστερά στα ματς με τους ολλανδούς. Η αλλαγή του Ivic πέρισυ ο baka, διώχνουμε τον baka και δεν παίρνουμε back up του. Θα παίζαμε με δεξί μπακ τον contreras kai back up Τον snauczner (αφού λιγο πολύ είχαμε δώσει δανεικό τον αραμπατζή) και τελικά μείναμε με τον αραμπατζή και πήραμε και άλλο δεξί μπακ (moun, όχι τον keith moon...).ο μέχρι πέρισυ αναπληρωματικός του αναπληρωματικού Bizera βασικός. ο savini που αποκτήθηκε αριστερό back γιατί δεν παίζει εκεί για να ξεκουράσει και τον 31χρονο Lino?? Kαι τέλος 2 χρόνια τώρα δεν άκουσα τον φίλο μου τον πορτογάλλο να βγει και να μιλήσει για λάθος τακτική σε παιχνίδι (να πει οτι αναλαμβάνει την ευθύνη δε μου λέει κάτι). Αυτά (και λίγα γράφω) τα περίεργα συμβαίνουν και τα επισημαίνουμε (δεν είναι καθαρά ποδοσφαρικά αν δεις-δεν περιέχουν κρίση που απαιτεί ποδοσφαιρική γνώση αλλά απλή λογική). όχι αν παίζει καλά η ομάδα (δεν το ξέρω αυτό εγώ επιμένω). όχι αν είναι ηττοπαθής ή άτυχη. ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορώ να κρίνω. Και γράφω για τον σάντος και οχι για ζαγορ ή βρύζα πρώτον γιατί αυτούς τους 2 θεωρώ περιουσία του ΠΑΟΚ και δεύτερον γιατί είμαι σίγουρος οτι ο σάντος στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει απόλυτο κουμάντο. είμαι 100% σίγουρος για αυτό. τώρα απο κει και πέρα αν δεν πρέπει να τα λέμε αυτά ούτε σε ένα φόρουμ και να τα κρατάμε μέσα μας γιατί κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ και στο Ζαγοράκη, δεν ξέρω τι να πω...Αν είναι έτσι, ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Olorin έγραψε:
arisk έγραψε:Πάντως θα ήθελα ειλικρινά πολύ να απαντήσει κάποιος επι της ουσίας σε αυτό που γράφω... Μην γράφουμε γιατί έβαλε αυτόν και όχι εκείνον ή τον άλλον... Να μου πεί κάποιος, "ναι ρε συ Άρη, εγώ είμαι υπερήφανος για την ομάδα που είδα σήμερα στο γήπεδο"... ή "νιώθω ότι η ομάδα μου αγωνίστηκε σαν μεγάλη ομάδα, έτσι θέλω να την βλέπω να παίζει"... ή "οι δηλώσεις του προπονητή είναι σοβαρές και δεν είναι γελοίες για αυτόν ή τον άλλον λόγο"...
Ειλικρινά θέλω να μου πεί κάποιος ότι κάνω λάθος, θα με κάνετε πολύ χαρούμενο αν όντως κάνω λάθος, ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΡΙΑ...
Μακάρι να είμαι εγώ αυτός που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει και να μην είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ αυτός...
Eγω ειδα στο δευτερο ημιχρονο μια ομαδα που προσπαθουσε να βαλει γκολ και να νικησει παση θυσια και μια αλλη ομαδα (με ερυθρολευκα) που ηταν ευχαριστημενη με το Χ, εκατσ στο 1-1 και περιμενε τη μοιρα της. Ο ΠΑΟΚ πιεσε ως οφειλε σαν μεγαλη ομαδα. Αυτα στο 2ο ημιχρονο. Στο 1ο, μετα το γκολ, η αντιδραση μας ηταν επιοικως αθλια, μικρης ομαδας και μικρου λαου. Προφανως και δεν ειπε ο Σαντος στους παικτες να περιμενουν 20 μετρα πισω απο το κεντρο τον ολυμπιακο (οι τρεις του κεντρου και οι δυο εξτρεμ). Ηταν αυτοματη αντιδραση, που σημαινει οτι δεν εχουμε ακομα παικτες ανταξιους του ΠΑΟΚ. Αυτα ειδα εγω και συμφωνω με τις δηλωσεις του προπονητη.
Δηλαδή είσαι υπερήφανος για την ομάδα που είδες χθές στο γήπεδο... Νιώθεις ότι η ομάδα σου αγωνίστηκε σαν μεγάλη ομάδα... Έτσι θέλεις να την βλέπεις να παίζει...

Οπότε μάλλον δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα... Δεν έχουμε τα ίδια όνειρα... Δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα... Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα... Γιατί εγώ δεν είμαι υπερήφανος... Αντίθετα ντρέπομαι κιόλας για αυτό που είδα... Αν πρέπει θα ζητήσω και συγνώμη, αλλά δυστυχώς έτσι νιώθω...
Είμαι διατεθειμένος να περιμένω επ'αόριστον και να κάνω υπομονή όσο χρειαστεί αν μου πεί ο Ζαγοράκης ότι θα φτιάξει την ομάδα και θα παίξει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... Θα περιμένω όσο χρειαστεί, όπως κάνω τόσα χρόνια... Όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό που είδαμε χθές ήταν ο μεγάλος ΠΑΟΚ που ονειρευόμασταν, η ομάδα για την οποία πρέπει να είμαστε υπερήφανοι...

Υ.Γ.1 Για αυτούς που δηλώνουν υπερήφανοι απο το χθεσινό ανέκδοτο νομίζωντας οτι έτσι προστατεύουν τον Ζαγοράκη και τον προπονητή... Καλό θα ήταν να πληροφορηθούν οτι ο Θόδωρος δεν δηλώνει υπερήφανος για αυτό που είδε χθές... Κάθε άλλο... Γιατί ο Θόδωρος είναι άντρας και δεν είναι γραφικός...

Υ.Γ.2 Βλέπω γύρω μου πτηνά... Πολλά πτηνά... Απο τη μιά κοράκια και γύπες... Έτοιμα να κατασπαράξουν σάρκες... Μου φαίνονται πολύ γελοία... Προφανώς δεν ξέρουν τι σημαίνει το ρητό "δρυός πεσούσης πας ανηρ ξυλεύεται"... Που να το μάθαιναν άλλωστε...
Απέναντί τους στέκονται παπαγαλάκια και κοτόπουλα... Έτοιμα να πουν ότι να'ναι αρκεί να επιβάλλουν μια φαινομενική τεχνητή νιρβάνα... Για να ζήσουν την δική τους παραμυθένια εικονική πραγματικότητα... Είναι εξίσου γελοίο θέαμα...
Μαζευτείτε και οι μέν και οι δέ... Είναι αναξιοπρεπές θέαμα... Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

arisk,

Η πρωτη σου παραγραφος παραποιει αυτα που ειπα. Δεν ειπα οτι ειμαι υπερηφανος. Ειπα οτι μου αρεσε το πως παιξαμε στο 2ο ημιχρονο, γιατι πιεζαμε και ειχαμε σωστη νοοτροπια. Διαχωρισα επισης τα ημιχρονα, ειπα οτι στο πρωτο οπισθοχωρησαμε ανεπιτρεπτα. Οποτε μη βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Orwell έγραψε:Για να τελειώνουμε όντως....
με όποιον νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε μπάλλα και του αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου...
με όποιον νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι απλά άτυχος.....
με όποιον νομίζει ότι αν έβαζε το γκολ ο Φιλομένο ή ο Τσιρίλο όλα θα ήταν καλά και όλοι χαρούμενοι...
με όποιον νομίζει ότι έχουμε κάποιο ακατανόητο βίτσιο να γκρινιάζουμε για το κάθε τι ενώ όλα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι πάνε πρίμα....
με όποιον άκουσε τις χθεσινές δηλώσεις του Σάντος σαν συνέχεια αρκετών άλλων που έχει κάνει κατά καιρούς και αισθάνθηκε υπερήφανος.....
με όποιον έχει την εντύπωση ότι ο Σάντος είναι πολυτέλεια για μας στην τελική...

Είναι φανερό ότι άλλο άθλημα βλέπουμε και κυρίως άλλο ΠΑΟΚ προσδοκούμε...
Και για να μην σπάμε και άσκοπα τα @ρχίδια μας και αρχίσουμε τα μπινελίκια μεταξύ μας τα οποία δεν θα προσφέρουν και τίποτα τελικά ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ....
Συμφωνώ απόλυτα... Με την μόνη διαφορά (ίσως όμως να είναι ειδοποιός διαφορά) ότι πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάξει αυτή τη στιγμή ο προπονητής... Θεωρώ ότι πρέπει να πάει τουλάχιστον ώς τον Δεκέμβριο αν όχι ώς το καλοκαίρι... Ο Σάντος κάηκε την πρώτη σεζόν που έπαιζε με τις "σαρδέλες" και έβγαλε την ομάδα ένατη χωρίς ο ίδιος να προσφέρει απολύτως τίποτα (όπως παραδέχτηκε)... Τότε μπήκε (ίσως και άδικα) στο στόχαστρο και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια δυσπιστία απέναντί του, ακόμα και όταν δεν φταίει και δεν κάνει κάτι λάθος... Ας μην κάψουμε και τον επόμενο προπονητή μας δίνοντάς του μια ομάδα σχεδιασμένη και δουλεμένη απο άλλον, με καταρακωμένη ψυχολογία και χωρίς αυτοπεποίθηση... Ας του δώσουμε την ευκαιρία στον Σάντος να δείξει τελικά τι ψάρια πιάνει, αφού την πρώτη χρονιά ήταν άθλιος, την δεύτερη επιτυχημένος, ας περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα να δούμε την τρίτη... Θα προστατεύσουμε και το κεφάλι του επόμενου προπονητή μας με αυτό τον τρόπο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 21 Σεπ 2009, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φίλε olorin συγνώμη αν θεωρείς οτι παραποίησα τα γραφόμενά σου, όμως δεν κατάλαβα να έκανα κάτι τέτοιο... Αν το έκανα συγνώμη... Όμως έγραψες επι λέξη στον επίλογό σου ότι:
"Αυτα ειδα εγω και συμφωνω με τις δηλωσεις του προπονητη"...

Και σε αυτό απάντησα μιάς και οι δηλώσεις του προπονητή μιλούσαν για υπερηφάνια για αυτό που είδαμε χθές, μεγάλες ομάδες χθές στο γήπεδο, μεγάλες νίκες που θα έρθουν με αυτή την απόδοση...

Γι'αυτό δεν θεωρώ ότι παραποίησα κάτι και αν το έκανα δεν το έκανα εσκεμμένα ή κακοπροαίρετα... ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

χιλια δικια εχεις αδερφε trelopaoki.ωστοσο,δειχνει να εχει ηδη αποφασιστει απο την πλειονοτητα το τι εξελιξη θα'χει το εγχειρημα του ζαγορακη(τουλαχιστον αν εξακολουθει να παρεχει στηριξη στο σαντος).βλεπεις τα ραδιοφωνα εχουνε μεγαλυτερη εμβελεια απο οποιες φωνες διατηρουν ακομα καποια ψυγματα λογικης.δυστυχως...

κι εγω λοιπον σου απαντω αρη οτι,ανεξαρτητως του τι πιστευει ο ζαγορακης,εγω ως αυλοκολακας του,διαφοροποιουμαι και λεω πως ειμαι ευχαριστημενος απο την εικονα που παρουσιασε ο ΠΑΟΚ σε ντερμπυ απο παρουσιας στον παγκο της ομαδας του σαντος κι ας εχασε."δυστυχως" ο προπονητης δεν επελεξε να παιξει φουλ επιθεση,κερδιζοντας ηδη απο το 10λεπτο,και να δωσει τη δυνατοτητα σε μια ομαδα,που εκ των πραγματων δε θα εκβιαζε να βγει μπροστα για να ισοφαρισει απο το 10 αλλα θα το πηγαινε λαου-λαου το πραγμα,οπως κι εκανε,να βγαινει στην κοντρα κατα βουληση και με στοιχειωδη ψυχραιμια στην τελικη προσπαθεια,δεδομενης και της πειραματικης αμυντικης μας συνθεσης,η ληξη του αγωνα να σφυριζοταν γυρω στο 50.ο σαντος δεν προκειται ποτε να βρει ακρη με μας διοτι ο ρεαλισμος του παντα θα συγκρουεται με το "ποιος γκει,βαζελος,αεκακι?ΠΑΟΚ εισαι,καποτε χανανε απο το αεροδρομιο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 21 Σεπ 2009, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

αυτό όντως δεν το είχα σκεφτεί...μπορεί να έχεις δίκιο...αλλά απ' την άλλη με τέτοιο κλίμα ούτε ο ίδιος πλέον μπορεί να λειτουργήσει....και αυτό φαίνεται ήδη απ' την αρχή της χρονιάς παίζοντας συστήματα που φανερά δεν τα πιστεύει.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

orwell διαφωνώ..το 4-3-3 το παίζει συνέχεια με ΠΑΟΚ και παλιότερα έπαιζε το 4-4-2 το οποίο προσπάθησε και σε μας με τον γρήγορο αμυντικό χαφ...
αυτό πιστεύω πως θα είναι και το σύστημα μας αν δεν έχουμε απουσίες...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

L-O-S-E-R :evil:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

arisk έγραψε:Φίλε olorin συγνώμη αν θεωρείς οτι παραποίησα τα γραφόμενά σου, όμως δεν κατάλαβα να έκανα κάτι τέτοιο... Αν το έκανα συγνώμη... Όμως έγραψες επι λέξη στον επίλογό σου ότι:
"Αυτα ειδα εγω και συμφωνω με τις δηλωσεις του προπονητη"...

Και σε αυτό απάντησα μιάς και οι δηλώσεις του προπονητή μιλούσαν για υπερηφάνια για αυτό που είδαμε χθές, μεγάλες ομάδες χθές στο γήπεδο, μεγάλες νίκες που θα έρθουν με αυτή την απόδοση...

Γι'αυτό δεν θεωρώ ότι παραποίησα κάτι και αν το έκανα δεν το έκανα εσκεμμένα ή κακοπροαίρετα... ;)
Αδερφε arisk, επρεπε να διευκρινησω οτι τις δηλωσεις του τις διαβασα στο contra.gr. Eκει, η τελευταια προταση του λεει: "Ειλικρινά, καταλαβαίνω το γεγονός ότι οι οπαδοί λυπημένοι, το ίδιο κι εμείς, αλλά θα πρέπει να είναι περήφανοι γιατί οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο". Εγω αυτα που ειδα στο 2ο ημιχρονο με ικανοποιησαν και θεωρω το 1-2 μαγικη εικονα. Εννοω τη διαθεση για νικη και γιατι οχι και την αποδοση της ομαδος, δεδομενου οτι ηταν ντερμπι και δεν παιζουμε μονοι μας στο γηπεδο.

Απο εκει και περα, απο τα παραπανω ως το να πω οτι "αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαι" και περι "υπερηφανιας για τον ΠΑΟΚ" υπαρχει τεραστιο χασμα. Αυτο νομιζω παρεξηγησες.

Εdit: να συμπληρωσω, οτι παιζοντας αυτο το συστημα, με τους παικτες που παιξαμε χτες και την ταχυτητα που ειδα μπροστα, και τη διαθεση, καμια μικρη ομαδα δεν εχει τυχη ειτε στην Τουμπα ειτε εκτος. Θεωρω πως και φετος εχουμε σιγουρους τους 60 βαθμους απο τα μικρα ματς. Απο εκει και περα για να κανουμε το κατι παραπανω, πρεπει να παρουμε και κανενα ντερμπι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 21 Σεπ 2009, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

μην διαφωνείς Πάνο...πέρυσι δεν υπήρχε ματς που να μην κατεβήκαμε με 2 αμυντικά χαφ...
φέτος έχουμε παίξει και 4-4-2 και 4-3-3...χθες ξεκίνησε με το δεύτερο και στο β' πέρασε τον Σορλέν δίπλα στον Γκαρσία για να το γυρίσει στο παλιό καλό 4-2-3-1 με το Φωτάκη μπροστά τους...και γι' αυτό είδαμε και τη όποια βελτίωση στο β'...αυτό το σύστημα ξέρει η ομάδα...με 2 αμυντικά χαφ....έτσι το είδα εγώ.
Για να μη πούμε για παίκτες που παίζουν εκτός θέσης.
Πέρυσι ήταν ο ίδιος συντηρητικός Σάντος με ξεκάθαρες ιδέες όμως πως θα παίξει, με το ίδιο πάντα σύστημα και με ξεκάθαρους ρόλους για όλους τους παίκτες....φέτος βλέπω μεγάλη τρικυμία και στο σύστημα και στους παίκτες...και είναι μία ίσως η πιό βασική αιτία που δεν πάει η ομάδα.
Και όλα αυτά λόγω της πίεσης που δέχτηκε για να παίξει καλύτερη μπάλλα η ομάδα....και ας λέει ότι δεν αλλάζει ιδέες λόγω του κόσμου...φέτος πάει να κάνει κάτι που φανερα και δεν το ξέρει και δεν το πολυπιστεύει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Βαρεθηκα να ακουω για το συστημα,για τα 2 αμυντικα χαφ κλπ κλπ...

Ποτε πρεπει να καταλαβει ο πορτογαλλος οτι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ντερμπι στηριζονται στο παθος;

Ο Γκαρσια χτες αρνηθηκε να δωσει το χερι στον προπονητη του...Ο Σερτζιο παλι τον ειχε αμφισβητησει 2-3 βδομαδες πριν...Μηπως τελικα εχουν καποιο δικιο και οι παιχτες; Μηπως βλεπουν κατι που δεν βλεπουμε εμεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”