Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Συμφωνώ, ίσως και σε συνεννόηση με τον Τ.Δ ακόμα και τον Ιβάν και τον Γιώργη που πληρώνουν, να ζητήθηκε απο τον προπονητή να κρίνει ποιοί παίχτες θα μείνουν στο ροστερ και μελλοντικά.
Βέβαια αυτό δεν υποστηρίζεται από το γεγονός ότι παίχτες όπως οι Μιχογεβιτς,Μουλεν,Μυστακιδης δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία.
Γιατί δηλαδή ο Κάτσε και όχι ο Μουλεν;
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι πάρθηκαν αποφάσεις και στο δεύτερο στάδιο θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει.
24 +4 τερματαδες,αρχίστε το μέτρημα και το κόψιμο βάζοντας μέσα στους 24,τέσσερις νέους και βγάζοντας οριστικά από αυτο και τους τρεις τραυματίες.
Εγώ έτσι το βλέπω.
4 μεταγραφές δηλαδή + είκοσι από τους υπάρχοντες,και βερνμπλουμ οριστικά έξω.
Βέβαια αυτό δεν υποστηρίζεται από το γεγονός ότι παίχτες όπως οι Μιχογεβιτς,Μουλεν,Μυστακιδης δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία.
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι πάρθηκαν αποφάσεις και στο δεύτερο στάδιο θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει.
24 +4 τερματαδες,αρχίστε το μέτρημα και το κόψιμο βάζοντας μέσα στους 24,τέσσερις νέους και βγάζοντας οριστικά από αυτο και τους τρεις τραυματίες.
Εγώ έτσι το βλέπω.
4 μεταγραφές δηλαδή + είκοσι από τους υπάρχοντες,και βερνμπλουμ οριστικά έξω.
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να πάρουμε τρεις: Coentrao, Sankare ή Vukcevic και Oliveira.joshua έγραψε:Δεν ξερω,πολυ μπερδεμα χωρις ιδιαιτερο λογο...Παντως αν πρεπει να αποκωδικοποιησω τα λογια του προπονητη,παμε σιγουρα για αριστερο μπακ,επιθετικο και το ερωτημα ειναι ποσα χαφ.
Προτιμώ αυτούς τους 3, παρά έναν λιγότερο χαφ και επιθετικό στη θέση του.
Προσπαθω να καταλαβω και ποιους εννοουσε ο προπονητης οταν μιλουσε για μειωμενη διαθεση γιατι δεν μπορω να πω οτι διεκρινα κατι τετοιο. Τον Μισιτς που μοιαζει λιγο βαρυς,τον Λαμπρου,τον Ελ Καντουρι που νιωθει ενοχλησεις με το παραμικρο?
Υ.Γ Απορω πραγματικα με οσους λενε οτι δεν βλεπουν διαφορα στο σχηματισμο.
Αν και μονο παρακολουθω δεν γραφω τοσο συχνα απο αυτα που ειδα μαγκες στα φιλικα η ομαδα θελει πολλες προσθαφαιρεσεις.
Στις θεσεις 6 και 8 μπαζει η ομαδα στα εξτρεμ θες εκει γρηγορους καλοι αυτοι που εχουμε ως 1 επιπεδο για εμενα
μονο ο Jaba-Stoch με τον Λημνιο και Λαμπρου θες 1 γρηγορο τριπλαδωρο να παταει περιοχη απο πανω ραφι οπωςσδηποτε.
6 και 8 θεσεις βλεπω Misic πολυ μετριος Kace το ιδιο δεν μπορουμαι ετσι πρεπει να φυγουν οσους ανεφερα και παραπανω. Ο μονος που μου αρεσε για την θεση 8 ηταν ο Kaddouris αν θελει να μεινει βεβαια.
Οσο αφορα που γραφεται εδω συχνα για Wernbloom ο παιχτης εχει τελειωσει ηρθε με αλλες ορεξεις που τον ηθελε ο Λουτσος και περιμενουμε στο αν παιξει και ποτε μονο Vieirinha-Mauricio υπαρχουν πολυ απλο!
Στις θεσεις 6 και 8 μπαζει η ομαδα στα εξτρεμ θες εκει γρηγορους καλοι αυτοι που εχουμε ως 1 επιπεδο για εμενα
μονο ο Jaba-Stoch με τον Λημνιο και Λαμπρου θες 1 γρηγορο τριπλαδωρο να παταει περιοχη απο πανω ραφι οπωςσδηποτε.
6 και 8 θεσεις βλεπω Misic πολυ μετριος Kace το ιδιο δεν μπορουμαι ετσι πρεπει να φυγουν οσους ανεφερα και παραπανω. Ο μονος που μου αρεσε για την θεση 8 ηταν ο Kaddouris αν θελει να μεινει βεβαια.
Οσο αφορα που γραφεται εδω συχνα για Wernbloom ο παιχτης εχει τελειωσει ηρθε με αλλες ορεξεις που τον ηθελε ο Λουτσος και περιμενουμε στο αν παιξει και ποτε μονο Vieirinha-Mauricio υπαρχουν πολυ απλο!
- constadine
Πιστεύω Στοχ ,Μπίσεσβσρ ήταν αυτοί που έτρεξαν λιγότερο .joshua έγραψε:Προσπαθω να καταλαβω και ποιους εννοουσε ο προπονητης οταν μιλουσε για μειωμενη διαθεση γιατι δεν μπορω να πω οτι διεκρινα κατι τετοιο. Τον Μισιτς που μοιαζει λιγο βαρυς,τον Λαμπρου,τον Ελ Καντουρι που νιωθει ενοχλησεις με το παραμικρο?
- invincible
Από την εμπειρία ως ΠΑΟΚτσης βλέπω ότι τα εξής:
1) Ο προπονητής μιλάει ανοιχτά... Δεν είναι Λουτσεσκου… Τα βγάζει όλα στην φόρα… Ζητάει ανοιχτά μικρό ρόστερ 23 παιχτών με δύο ισάξιες 11αδες! Δεν ξέρω αυτό αν θα είναι αρεστό ή όχι από την διοίκηση. Δεν είναι διπλωμάτης. Και από την μία λέει εγώ δεν κολλάω στο 4 4 2 …αλλά από την άλλη δεν άλλαξε σύστημα ούτε για πλάκα σε οικογενειακό διπλό… μμμμμμμμμμμ
2) Βλέπω παίχτες να πετάνε μπηχτές, όπως ο Μπισε, του στυλ αυτό το 4 4 2 είναι στα χαρτιά μόνο… σαν λέει εγώ δεκάρι είμαι αν θες να με βαφτίσεις σεκον στραίκερ δικαίωμα σου. …μμμμμμμμ
3) Δεν έχει αριστερό μπακ δυστυχώς ο Γιαννουλης πάει από το κακό στο χειρότερο δεν ξέρω τι έχει πάθει πραγματικά 2,5 εκ. πρόταση από Γαλλία και δεν τον πουλήσατε ? Μάλιστα
4) Ο κόσμος είναι σκασμένος θέλει ομίλους οπωσδήποτε και δεν το διαπραγματεύεται με τίποτα αυτό ούτε κάνει υπομονή.
5) Δηλαδή ο προπονητής ζητάει 3-4 παίχτες ακόμη και στέλνει εκτός πολλούς πείτε μου τους 23 με 3 προσθήκες μέσα?
1) Ο προπονητής μιλάει ανοιχτά... Δεν είναι Λουτσεσκου… Τα βγάζει όλα στην φόρα… Ζητάει ανοιχτά μικρό ρόστερ 23 παιχτών με δύο ισάξιες 11αδες! Δεν ξέρω αυτό αν θα είναι αρεστό ή όχι από την διοίκηση. Δεν είναι διπλωμάτης. Και από την μία λέει εγώ δεν κολλάω στο 4 4 2 …αλλά από την άλλη δεν άλλαξε σύστημα ούτε για πλάκα σε οικογενειακό διπλό… μμμμμμμμμμμ
2) Βλέπω παίχτες να πετάνε μπηχτές, όπως ο Μπισε, του στυλ αυτό το 4 4 2 είναι στα χαρτιά μόνο… σαν λέει εγώ δεκάρι είμαι αν θες να με βαφτίσεις σεκον στραίκερ δικαίωμα σου. …μμμμμμμμ
3) Δεν έχει αριστερό μπακ δυστυχώς ο Γιαννουλης πάει από το κακό στο χειρότερο δεν ξέρω τι έχει πάθει πραγματικά 2,5 εκ. πρόταση από Γαλλία και δεν τον πουλήσατε ? Μάλιστα
4) Ο κόσμος είναι σκασμένος θέλει ομίλους οπωσδήποτε και δεν το διαπραγματεύεται με τίποτα αυτό ούτε κάνει υπομονή.
5) Δηλαδή ο προπονητής ζητάει 3-4 παίχτες ακόμη και στέλνει εκτός πολλούς πείτε μου τους 23 με 3 προσθήκες μέσα?
πανηγυρικα αποκλειστικα στα γαβροσαιτ, οτι ο καλος μητσοτακης εβαλε βετο στην συμφωνια της ερτ,για το καλο του ελληνικου λαου που θα ματωνε οικονομικα γιατι ο ΠΑΟΚ θα επερνε δωρο 33 εκ ευρω..
υ.γ αυτος παντως που παιζει να μην ακουμπησε μπαλα στα φιλικα ηταν ο λημνιος, αχρωμος -αοσμος..
υ.γ αυτος παντως που παιζει να μην ακουμπησε μπαλα στα φιλικα ηταν ο λημνιος, αχρωμος -αοσμος..
Η ομαδα δεν εκανε καμια μεταγραφη επιπεδου κσι ειπλρον δεν εχρι ουτε εναν χαφ να μας προσφερει μια σιγουρια. Η διοικηση ειναι υπευθυνη για αυτα.
Ειναι δυνατον ομαδα που εχει στοχο να ανεβει επιπεδο να ξαναβλεπει Κατσε, Χατζηισαια και να ειναι μονο με τον Μισιτς στο κεντρο; Εκτος απο την αμυνα μας που μπορρι οντως να στεκεται σε λιγο υψηλοτερο επιπεδο, η ομαδα μπροστα δεν εχει μια σταθερα να λεμε προχωραμε με σωστα βηματα.
Τα εξτρεμ ειναι ολα ελλειπη για επιπεδο τσλ, επιθεση ο Ακπομ πολυ καλος αλλα κατι του λειπει. Αμυντικα χαφ θανατος.
Πρεπει να μπει το χερι βαθρια στην τσεπη τωρα. Για αυτο και εχουμε τοση στασιμοτητα. Για να παρεις πσικταρα θες ενα 5αρι σιγουρα.
Ειναι δυνατον ομαδα που εχει στοχο να ανεβει επιπεδο να ξαναβλεπει Κατσε, Χατζηισαια και να ειναι μονο με τον Μισιτς στο κεντρο; Εκτος απο την αμυνα μας που μπορρι οντως να στεκεται σε λιγο υψηλοτερο επιπεδο, η ομαδα μπροστα δεν εχει μια σταθερα να λεμε προχωραμε με σωστα βηματα.
Τα εξτρεμ ειναι ολα ελλειπη για επιπεδο τσλ, επιθεση ο Ακπομ πολυ καλος αλλα κατι του λειπει. Αμυντικα χαφ θανατος.
Πρεπει να μπει το χερι βαθρια στην τσεπη τωρα. Για αυτο και εχουμε τοση στασιμοτητα. Για να παρεις πσικταρα θες ενα 5αρι σιγουρα.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο προπονητής σε αυτή τη χρονική στιγμή να άφησε υπονοούμενα για μειωμένη διάθεση αλλά και ανεπάρκεια σε κάποιες θέσεις για παίχτες που έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ροστερ.
Το σχόλιο του αφορούσε κάποιους ή και όλους τον καθένα για διαφορετικό λόγο,από αυτούς που παλεύουν για μια θεση στο ροστερ.
5-6 είναι αυτοί και προφανώς δεν είναι οι δύο μικροί.
Το σχόλιο του αφορούσε κάποιους ή και όλους τον καθένα για διαφορετικό λόγο,από αυτούς που παλεύουν για μια θεση στο ροστερ.
5-6 είναι αυτοί και προφανώς δεν είναι οι δύο μικροί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τα λεγόμενα του προπονητή για 2 11αδες μεταφράζονται ως 2(ίσως και 3) χαφ, ένα φορ και ένα αριστερό Μπακ! Τα υπόλοιπα ανάλογα τις αποχωρήσεις..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 χαφ ενα 6αρι και ενα 8αρι ενα αριστερο μπακ διωξιμο kace, πουλημα kaddouri κτλπ κρατας τσιγγαρα στο ροστερ και γαιτανιδη και φορ θα πω παλι οτι θελομε καποιον εμπειρο που δεν θα κλεβει αναγκαστικα λεπτα απο Ακπομ Swiderski οχι κατι το τρελο. Ο Δευτερος φορ αφου εχει φανει θα ειναι στυλ Bise-Pelkas-Gaitainidi-Labrou ktlp. 4 μεταγραφες και ισως καποιες αποχωρησεις που δεν περιμενουμε. Επισης ο Καρελης θα ηταν ταμαμ με τον τροπο που παιζει τωρα φερτε τον πισω
Η διοίκηση θα είναι υπεύθυνη αν δεν κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της στο τέλος της χρονιάς όχι τώρα.iasoiako έγραψε:Η ομαδα δεν εκανε καμια μεταγραφη επιπεδου κσι ειπλρον δεν εχρι ουτε εναν χαφ να μας προσφερει μια σιγουρια. Η διοικηση ειναι υπευθυνη για αυτα.
προέρχεται από τις ακαδημίες μαςobanebane έγραψε:...
...
Πρεπει οπωσδήποτε να παρουμε αριστερο μπακ. Ο Γιαννουλης αμυντικα ειναι η χαρα του αντιπαλου. Και σημερα δεν πηρε μιση μονομαχία στο ένας με έναν.
tolis01 έγραψε:προέρχεται από τις ακαδημίες μαςobanebane έγραψε:...
...
Λάθος απομόνωση έκανες, δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, δε λέω αν είναι σωστό ο Κάτσε και όχι ο Μουλεν.
Εννοούσα γιατί να μην τους πάνε και τους δύο στην προετοιμασία,αν του έχει ζητηθεί να κρίνει και για το μέλλον.