Αχ βρε Παλαιολόγε, πάλι τον Μασούντ σκεφτόσουνα..... (χωρίς παρεξήγηση - πλάκα σου κάνω αδερφέ).Παλαιολόγος έγραψε:ας σπασουντ ον δανεισμο κουλουρη καλυτερα αν ψαχνουν σχετικα ανενεργους ξενους παιχτες για να βοηθησουν στα μισα της σεζον
δεν εχει πιθανοτητες ιδιαιτερες το εγχειρημα
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- sourmenetes
- Moderator
Θα κανουμε ιδιαιτερα στα βραζιλιανικα...navigator11 έγραψε:Πολίχνη! Ποιό Εύοσμο;
Όταν το ... μπονΑΤΙνι θα σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή μέσα στο ΝΑΟ σε μερικά μηνάκια να σας δω όλους εσάς τους απίστους πού θα είσθε κρυμμένοι!!!!
![]()
![]()

Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πρίγιοβιτς προστέθηκε και ο Τζον Γκουιντέτι!! Ο 26χρονος διεθνής φορ της Αλαβές (καλοκαιρινή αγορά αντί 3,6 εκατ. € απο Θέλτα) και συμπατριώτης του Μπέργκ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται σοβαρά. Έτσι τουλάχιστον τους... είπαν
Ακουγονται πολυ καλα ονοματα.
Γκουιντετι, Μπονατινι, Μπεργκ, Φερευρα ολοι κανουν τη διαφορα στο πρωταθλημα μας.
Για Νικολιτς και τον Ρουμανο δεν εχω εικονα.
Γκουιντετι, Μπονατινι, Μπεργκ, Φερευρα ολοι κανουν τη διαφορα στο πρωταθλημα μας.
Για Νικολιτς και τον Ρουμανο δεν εχω εικονα.
ποιος ειπε?? αυτος μεχρι περσυ θεωρουνταν παικταρα... εχει 1-2 χρονια που ψιλοχαθηκε..
Aχ Πούκι-που'σαι Πούκι. Τηλεφώνα ρε τουλάχιστον.Athens έγραψε:Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πρίγιοβιτς προστέθηκε και ο Τζον Γκουιντέτι!! Ο 26χρονος διεθνής φορ της Αλαβές (καλοκαιρινή αγορά αντί 3,6 εκατ. € απο Θέλτα) και συμπατριώτης του Μπέργκ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται σοβαρά. Έτσι τουλάχιστον τους... είπαν
- paok re niamou
Πως απο τα ονειρα για μια γαματη χρονια αρχες Αυγουστου, και με 4-5αρες σε πρωταθλημα και καλη παρουσια στην Ευρωπη, φτασαμε να ειμαστε πρωτοι με διαφορα μεν, αγχωτικα δε, και να εντοπιζονται πολλα κενα και λαθη, που ουτε τα φανταζομασταν.
Αυτοσυγκρατηση και οχι πανηγυρια, και ματακι - χορταρακι οπως λεει και ο Κωστης.
Ο κοσμος μεχτρι σημερα εχει δειξει σημαδια ωριμωτητας και πρεπει και η διοικηση να δειξει τα ιδια σημαδια με γρηγοροτερες αντιδρασεις.
Ο στοχος για το πρωταθλημα εστω και με δυσκολο ντεμαραζ θε επιτευχθει
Αυτοσυγκρατηση και οχι πανηγυρια, και ματακι - χορταρακι οπως λεει και ο Κωστης.
Ο κοσμος μεχτρι σημερα εχει δειξει σημαδια ωριμωτητας και πρεπει και η διοικηση να δειξει τα ιδια σημαδια με γρηγοροτερες αντιδρασεις.
Ο στοχος για το πρωταθλημα εστω και με δυσκολο ντεμαραζ θε επιτευχθει
Για τον Μποτατινι το πιο θετικό στοιχείο που βλέπω είναι η ηλικία του και τα 5εκ value στο τράνσφερ, που όμως δίνεται άμεσα σε παίκτη που συμετέχει σε Πρέμιερ, δίχως να είναι συνήθως κοντά στην πραγματικότητα. Θετικό όμως. πχ ο Άκπομπ είχε πολύ λιγότερο value. Στα βίντεο δε δείχνει τίποτα σπουδαίο, ούτε και τα στατιστικά του. Προσωπικά επιμένω στη λύση Κουλούρη - Μπεργκ. Ακόημ και αν παρθεί ο Μπεργκ για 1,5 έτος και επιστρέψει ο Κουλούρης τουχρόνου, η τριάδα μας θα είναι δυνατή και ο Κουλούρης θα έχει μια σεζόν να αποδείξει ότι μπορεί να βάλει στον πάγκο ένα φορ με ποιότητα, όπως ο Μπεργκ.
Για το μέλλον του ΠΑΟΚ θα ήθελα έναν προπονητή που μπορεί να εξελίσσει γρήγορα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως αυτός του Ατρομήτου που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Ρεαλιστικά, στο πρωτάθλημά μας, δε γίνεται μια ομάδα να αντικαθιστά άμεσα τους αναντικατάστατους Μακ, Γκάρυ, Πρίγιο, Λούκας. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις αρκετές ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ και έναν προπονητή που να μη φοβάται να τις αξιοποιήσει. Όταν θα έρθει η στιγμή της πώλησης του Μακ, θα έχεις ψήσει τον επόμενο. Σίγουρα δε θα είναι στο επίπεδο ακριβώς του Μακ, αλλά να υπολογίζεις να τον φέρεις σε ένα εξάμηνο. Έτσι είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Σάλπι που αντικατέστησε τον Οκκά. Ακριβώς ένα εξάμηνο του πήρε του Σαλπι να τον φτάσει σε επίπεδο, ενώ όσο ψήνονταν δεν εχανε ο ΠΑΟΚ γιατι απέδιδε μια χαρά.
Οι ακαδημίες μας χρειάζονται αξιοποίηση, γιατί παίκτες βγαίνουν. Ο Λύρατζης πχ για μένα φέτος μπορούσε να πάρει τα μισά ματς και να έχει φρέσκο τον Μάτος. Στο βραχυπροθεσμο είμαι κανοποιημένος από τον Λουτσέσκου, όμως θέλω να δω κάτι καλύτερο στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας. Θέλω ταλέντα σαν τον Ζάμπα, τον Άκπομπ, τον Κουλούρη, τον Λημνιό, να προοδεύσουν. Με Μπάγιεβιτς το είδαμε ξεκάθαρα, Με Μπολονι επίσης, με Άγγελο σε αρκετούς παίκτες, με Σάντος στους έμπειρους και στον Βιέρι, αν και δεν είναι κόουτς του να φτιάχνει παίκτες. Το βλέπω τώρα και στον κόουτς του Ατρόμητου. ΟΥάρτνα MVP, φέτος Κουλούρης. Ο Ντιγκινί πετούσε, τώρα που έφυγε μέτριος. Ο Μάτσον, ένα μέτριο χαφάκι, τον έκανε να τον ζαχαρώνουν οι μεγάλες ομάδες, ενώ φέτος ξεπετάχτηκε ο Bruno, που εγώ παλιότερα γελούσα με την πάρτη του. Θεωρώ τον Damir Canadi πολύ αδικημένο προπονητή. Σε εμάς παπάδες θα έκανε αν τον άφηναν να δουλέψει. Αυτό βέβαια για το καλοκαίρι. Δε βοηθάει τώρα αυτό που λέω, όμως βγάζω μια πίκρα τώρα που πουλήθηκε το πουλέν μου και βλέποντας ότι κανείς στον ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα για πρόληψη. Ούτε οι προπονητές, ούτε η διοίκηση. Ο Μπάγιεβιτς πχ πόσες φορές στην καριέρα του έχασε παίκτες κλειδιά, και από πίσω κατάφερε και έβγαλε παίκτη (νεαρό συνήθως). Μου έχει λείψει αυτό.
Για το μέλλον του ΠΑΟΚ θα ήθελα έναν προπονητή που μπορεί να εξελίσσει γρήγορα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως αυτός του Ατρομήτου που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Ρεαλιστικά, στο πρωτάθλημά μας, δε γίνεται μια ομάδα να αντικαθιστά άμεσα τους αναντικατάστατους Μακ, Γκάρυ, Πρίγιο, Λούκας. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις αρκετές ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ και έναν προπονητή που να μη φοβάται να τις αξιοποιήσει. Όταν θα έρθει η στιγμή της πώλησης του Μακ, θα έχεις ψήσει τον επόμενο. Σίγουρα δε θα είναι στο επίπεδο ακριβώς του Μακ, αλλά να υπολογίζεις να τον φέρεις σε ένα εξάμηνο. Έτσι είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Σάλπι που αντικατέστησε τον Οκκά. Ακριβώς ένα εξάμηνο του πήρε του Σαλπι να τον φτάσει σε επίπεδο, ενώ όσο ψήνονταν δεν εχανε ο ΠΑΟΚ γιατι απέδιδε μια χαρά.
Οι ακαδημίες μας χρειάζονται αξιοποίηση, γιατί παίκτες βγαίνουν. Ο Λύρατζης πχ για μένα φέτος μπορούσε να πάρει τα μισά ματς και να έχει φρέσκο τον Μάτος. Στο βραχυπροθεσμο είμαι κανοποιημένος από τον Λουτσέσκου, όμως θέλω να δω κάτι καλύτερο στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας. Θέλω ταλέντα σαν τον Ζάμπα, τον Άκπομπ, τον Κουλούρη, τον Λημνιό, να προοδεύσουν. Με Μπάγιεβιτς το είδαμε ξεκάθαρα, Με Μπολονι επίσης, με Άγγελο σε αρκετούς παίκτες, με Σάντος στους έμπειρους και στον Βιέρι, αν και δεν είναι κόουτς του να φτιάχνει παίκτες. Το βλέπω τώρα και στον κόουτς του Ατρόμητου. ΟΥάρτνα MVP, φέτος Κουλούρης. Ο Ντιγκινί πετούσε, τώρα που έφυγε μέτριος. Ο Μάτσον, ένα μέτριο χαφάκι, τον έκανε να τον ζαχαρώνουν οι μεγάλες ομάδες, ενώ φέτος ξεπετάχτηκε ο Bruno, που εγώ παλιότερα γελούσα με την πάρτη του. Θεωρώ τον Damir Canadi πολύ αδικημένο προπονητή. Σε εμάς παπάδες θα έκανε αν τον άφηναν να δουλέψει. Αυτό βέβαια για το καλοκαίρι. Δε βοηθάει τώρα αυτό που λέω, όμως βγάζω μια πίκρα τώρα που πουλήθηκε το πουλέν μου και βλέποντας ότι κανείς στον ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα για πρόληψη. Ούτε οι προπονητές, ούτε η διοίκηση. Ο Μπάγιεβιτς πχ πόσες φορές στην καριέρα του έχασε παίκτες κλειδιά, και από πίσω κατάφερε και έβγαλε παίκτη (νεαρό συνήθως). Μου έχει λείψει αυτό.
παρεμπίπτοντος ο πουκι σπερνει στην τσαμπιονσιπcellophan έγραψε:Aχ Πούκι-που'σαι Πούκι. Τηλεφώνα ρε τουλάχιστον.Athens έγραψε:Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πρίγιοβιτς προστέθηκε και ο Τζον Γκουιντέτι!! Ο 26χρονος διεθνής φορ της Αλαβές (καλοκαιρινή αγορά αντί 3,6 εκατ. € απο Θέλτα) και συμπατριώτης του Μπέργκ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται σοβαρά. Έτσι τουλάχιστον τους... είπαν
αυτος ο Ivelin Popov που εμεινε ελευθερος απο μοσχα μερια φενεται καλη περιπτωση για αριστερα της επιθεσης.
ειναι και αρχηγος της εθνικης βουλγαριας (ισχυρη προσωπικότητα)
σε τυχον φυγη καντουρι ή ουαρντα ειναι οτι πρεπει.
ειχε κανει και δηλωσεις νομιζω το καλοκαιρι οτι θα γουσταρε να ερθει σε εμας αν δεν κανω λαθος!
[youtube]N4mqwy18564[/youtube]
ειναι και αρχηγος της εθνικης βουλγαριας (ισχυρη προσωπικότητα)
σε τυχον φυγη καντουρι ή ουαρντα ειναι οτι πρεπει.
ειχε κανει και δηλωσεις νομιζω το καλοκαιρι οτι θα γουσταρε να ερθει σε εμας αν δεν κανω λαθος!
[youtube]N4mqwy18564[/youtube]
-
Δείτε τα γκολ του Μπονατινι με την Εστοριλ.Μια χαρα παίκτης ειναι,με κίνηση έξω από την περιοχή ,παίκτης με πολύ καλές κινήσεις και πολύ καλά τελειώματα. Δουλειά του σέντερ φορ είναι να είναι στην κατάλληλη θέση και να την σπρώχνει μέσα.
- Mauricio-8-
Ρε παιδιά δεν μου αρέσουν τα πανυγηρια γενικά αλλά πολύ καιρό δεν έχουμε να πάμε στο αεροδρόμιο να καλωσορίσουμε κανέναν παικταρα?Εχουνε ακουστεί από προχθές Μπεργκ,Μπεριτς, Γκουεντετι,Κεσερου, Φερευρα,Αραουχο,Μπονατινι,Νικολιτς γιατί πιστεύω ότι αυτός ο Πορτογάλος ο Μπρανκο είναι γάτα και θα ρθει παίκτης που δεν έχει ακουστεί και γραφτεί πουθενά έχω αυτήν την αίσθηση.η κουλά ανανέωσε μπακασετα μέσα σε 2 μέρες εμείς τι κάνουμε ακόμη να τελειώσουμε με Βαρελα, Κρεσπο Μπισεσβαρ?