Καλό θα είναι να διαβάζετε πρωτα ΣΩΣΤΑ τι λέει ο άλλος, και μετά να αρπάζεστε μερικοίeorptol1 έγραψε:Έτσι... τα ακούσαμε και αυτό δώσαμε λέει δικαιώματα..... Έλεος τι είναι αυτά που γράφετεsal έγραψε:Τι δικαίωμα δώσαμε που είχαμε 15 σερί νίκες? Ο μόνος λόγος που δεν άρχισαν τα εγκλήματα νωρίτερα ήταν οι γκέλες που κάναμε στον πρώτο γύρο!
Και να είχαμε αυτούς τους 3 βαθμούς σε Λάρισα και Πειραιά θα έμενε το -3 για το Γκαρσία.
Αν δεν είχαμε γκελάρει στον Απόλλων θα έπεφτε και κάνα -3 για τα επεισόδια εκτός γηπέδου.
Κέρδισες στη Νέα Σμύρνη? Πάρε και -3 στα Γιάννενα... τι -9, τι -18?
Τι να πούμε για μεταγραφές όταν κάναμε ομάδα 2 ταχύτητες πάνω από τον δεύτερο και μας πήραν 9 βαθμούς στα δικαστήρια και έδωσαν 3 στους χάρτινους?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- 
				xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Συμφωνώ!Maniaq@Deepwood έγραψε:Λίγοι και καλοί ,που θα κάνουν την διαφορά φέτος για να μπούμε επιτέλους τσουλου
Μια χαρά διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος.... Τελείως λάθος σκεπτικό....xrisitsapa έγραψε:Καλό θα είναι να διαβάζετε πρωτα ΣΩΣΤΑ τι λέει ο άλλος, και μετά να αρπάζεστε μερικοίeorptol1 έγραψε:Έτσι... τα ακούσαμε και αυτό δώσαμε λέει δικαιώματα..... Έλεος τι είναι αυτά που γράφετεsal έγραψε:Τι δικαίωμα δώσαμε που είχαμε 15 σερί νίκες? Ο μόνος λόγος που δεν άρχισαν τα εγκλήματα νωρίτερα ήταν οι γκέλες που κάναμε στον πρώτο γύρο!
Και να είχαμε αυτούς τους 3 βαθμούς σε Λάρισα και Πειραιά θα έμενε το -3 για το Γκαρσία.
Αν δεν είχαμε γκελάρει στον Απόλλων θα έπεφτε και κάνα -3 για τα επεισόδια εκτός γηπέδου.
Κέρδισες στη Νέα Σμύρνη? Πάρε και -3 στα Γιάννενα... τι -9, τι -18?
Τι να πούμε για μεταγραφές όταν κάναμε ομάδα 2 ταχύτητες πάνω από τον δεύτερο και μας πήραν 9 βαθμούς στα δικαστήρια και έδωσαν 3 στους χάρτινους?
Πιστευω οτι ψάχνουν καλύτερο απο κλεισμένο κοντε 
Ν δουμε αν κάτσει του πουκι
Θα θελα κ εξτρεμ λλα εχουμε πολλα συμβολαια
Λημνιος για μενα δανεικός κ ν μαθει ν σκοράρει
Αλλιως δ θα επιβιώσει
Περιμενουμε ενημέρωση απο Κωστα να δουμε τι γινεται
ΠραγματικΑ τους βαζει τα γυαλιά

Αλλιως δ θα επιβιώσει
- ΑποστόληςΑ

Και η έγκυρη Γαλλική L' Equipe έγραψε ότι ο Khacheridi έκλεισε στον ΠΑΟΚ με ετήσια αμοιβή 1,5 μύριο.

το εκανε αληθεια εκλεισε χατσεριδη 
θα κλεισει και το βερνμπλουμ
να δουμε τι θα γινει με πωκησεις εκει ειναι το κλειδι φετος

Ο Μανιακός δημιούργησε σχολήche4 έγραψε:το εκανε αληθεια εκλεισε χατσεριδη
MANIAKOS έγραψε:Πιστευω οτι ψάχνουν καλύτερο απο κλεισμένο κοντε
Αλλιως δ θα επιβιώσει
μανι παμε για τρελες πωκησεις
για να δουμε τι θα βγαλει ο περαιας γιατι πιστευω εχει ειδησεις σχετικα
ψαχτειτε για μεταφορες κυριακου ολοι μπας και καταλαβουμε ποιοι κουναν μαντηλι
αδερφε μετα το περσινο καλοκαιρινο γκολ του τσιμι και τον τρελο πανηγυρισμο του μανι στην τουμπα οπου ολοι φωναζουν γκολ και ο μανι πωκηση με αποτελεσμα στην επομενη μεταγραφικη να πωκηθει ο τσιμι δεν ειναι θεμα σχολης. ειναι αναγνωρηση στη διορατικοτητα του μανι στο θεμα πωκησεων.Dimpatra έγραψε:Ο Μανιακός δημιούργησε σχολήche4 έγραψε:το εκανε αληθεια εκλεισε χατσεριδη
μανι βγαλε ειδησεις για πωκησεις λεμεεεεεεεεεε
Καημο ιδιαιτερο για τον Καμπος δεν εχω,ισα ισα,αλλα καταλαβαινω οτι κουμπωνει στα πλανα Λουτσεσκου και με τον Μακ να εχει αναχωρησει ηδη,νομιζω πως αυτη η περιβοητη ισορροπια και ομοιογενεια κινδυνευει και θα πρεπει να παμε στα προκριματικα με 3-4 αλλαγες στην εντεκαδα κατι που δεν ξερω αν ενθουσιαζει τον ρουμανο.2 αλλαγες στα εξτρεμ πριν καλα καλα ξεκινησει το καλοκαιρι ακουγονται καπως.
Y.Γ Αν αναρωτηθω παλι πως ειναι δυνατον με 1,5 μυριο διαθεσιμο να μην μπορει να βρεθει κατι καλυτερο απο τον Χατσεριδη θα κατηγορηθω παλι ως εμμονικος φανταζομαι.Τεσπα μακαρι να μας βγει...

Y.Γ Αν αναρωτηθω παλι πως ειναι δυνατον με 1,5 μυριο διαθεσιμο να μην μπορει να βρεθει κατι καλυτερο απο τον Χατσεριδη θα κατηγορηθω παλι ως εμμονικος φανταζομαι.Τεσπα μακαρι να μας βγει...
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 31 Μάιος 2018, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- 
				montekristo

- sourmenetes
 - Moderator

Με 1,5 εκ. μονο ελευθερο βρισκεις.joshua έγραψε:Καημο ιδιαιτερο για τον Καμπος δεν εχω,ισα ισα,αλλα καταλαβαινω οτι κουμπωνει στα πλανα Λουτσεσκου και με τον Μακ να εχει αναχωρησει ηδη,νομιζω πως αυτη η περιβοητη ισορροπια και ομοιογενεια κινδυνευει και θα πρεπει να παμε στα προκριματικα με 3-4 αλλαγες στην εντεκαδα κατι που δεν ξερω αν ενθουσιαζει τον ρουμανο.2 αλλαγες στα εξτρεμ πριν καλα καλα ξεκινησει το καλοκαιρι ακουγονται καπως.
Παικτης με συμβολαιο αρχες της μεταγραφικης περιοδου,πως θα βρεις;;;;
Τον βαρελα ποσο καιρο τον πιλατευαμε;;;
Δε δωσαμε 1-2 εκ. για να σπασουμε το συμβολαιο;;;
Για Κάμπος έχω πει κι εγώ τη θέση μου.
Μέτριος παίκτης με σημαντικά θετικά όμως.
Τακτικά σωστός, σκυλί, χρήσιμος.
Για πάγκο τον θελω, δεν είναι καλό να φύγει τελείως.
Σίγουρα θέλω κάποιον καλύτερο για βασικό όμως.
Τώρα αυτά τα σενάρια των Τούρκων θα φανεί αν έχουν βαση

Μέτριος παίκτης με σημαντικά θετικά όμως.
Τακτικά σωστός, σκυλί, χρήσιμος.
Για πάγκο τον θελω, δεν είναι καλό να φύγει τελείως.
Σίγουρα θέλω κάποιον καλύτερο για βασικό όμως.
Τώρα αυτά τα σενάρια των Τούρκων θα φανεί αν έχουν βαση
- 
				montekristo

ειναι ρολιστας και πιστευω οτι ειναι και μεσα στον κορμο που εχει αναφερει ο Λουτσεσκου
Μπορει να μην ειναι φαντεζι παιχτης αλλα ξερει να κραταει μπαλα , ξερει ποτε να τη δωσει και εχει καλη μεταβιβαση μπαλας γενικα
Πολυ χρησιμος παιχτης
Τωρα οπως εχει χιλιοειπωθει, ολοι οι ποδοσφαιριστες ειναι αποδεκτο να πουληθουν στη καταλληλη τιμη

Μπορει να μην ειναι φαντεζι παιχτης αλλα ξερει να κραταει μπαλα , ξερει ποτε να τη δωσει και εχει καλη μεταβιβαση μπαλας γενικα
Πολυ χρησιμος παιχτης
Τωρα οπως εχει χιλιοειπωθει, ολοι οι ποδοσφαιριστες ειναι αποδεκτο να πουληθουν στη καταλληλη τιμη