Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Θλάση ο Κανιας και ευχόμαστε ολοι να πάει καλά η θεραπεία και να προλάβει το παιχνίδι με τους Σουηδούς....Κατά τα άλλα χτες που έλεγα ότι το 6αρι έπρεπε να ήταν εδώ είχαμε παρεξηγήσεις....Κλείσε σήμερα τον Μαουρίτσιο και είμαστε κομπλέ....Τον δηλώνεις και στη λίστα για τα ευρωπαϊκά και όλα οκ....
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- PaokPatraG4
Ο Μαουρίτσιο είναι 6αρο8αρι....ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μόνο που ο μαουριτσιο δεν είναι 6αρι.
https://www.transfermarkt.com/mauricio/ ... eler/53286
- Vasilis pap
Παίδες ο Μαουρίτσιο είναι καθαρό 8αρι box to box αλλά δεν είναι κακός αναλστατικα. Αλλά δεν είναι 6αρι καθόλου. Είναι κάτι σαν τον μοντριτς για να καταλάβουν κάποιοι. Box to box μέσος που παίζει δίπλα από το εξαρι (στην Ζενίτ πέρσι έπαιζε δίπλα από τον hernani και πίσω από τον παικταρα giuliano). Θέλουμε πάντως και 6αρι aggressive ψηλό που να είναι ατού του τόσο το strength όσο και το composure του. Ο ιδανικός που ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά από αυτούς που ακούστηκαν είναι ο n'diaye. Μακάρι να κάνουμε κίνηση για αυτόν! Με mauricio και n'diaye θα μπορεί άνετα και ο στανογιεβιτς να παίξει επιτέλους το 4-4-2 που θέλει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Πασχαλάκη που ακούγεται, ξέρει κανένας γιατί τον άφησαν ελεύθερο ο ΠΑΣ?
Και επίσης, ο ΠΑΣ άφησε ελέυθερο τον Πασχαλάκη, και θέλει δανεικό τον Μελίσσα για να καλύψει τη θέση του?
Και εμείς θα δώσουμε δανεικό το Μελίσσα (ΠΑΣ ή Λαμία) και θα πάρουμε τον Πασχαλάκη?
Τώρα εμένα γιατί όλα αυτά μου ακούγονται περίεργα?
Και επίσης, ο ΠΑΣ άφησε ελέυθερο τον Πασχαλάκη, και θέλει δανεικό τον Μελίσσα για να καλύψει τη θέση του?
Και εμείς θα δώσουμε δανεικό το Μελίσσα (ΠΑΣ ή Λαμία) και θα πάρουμε τον Πασχαλάκη?
Τώρα εμένα γιατί όλα αυτά μου ακούγονται περίεργα?
Ο ίδιος ο Πασχαλάκης ήθελε να μείνει δανεικός, βρήκε αφορμή για 2 χιλιάρικα που του ζητήσαν και το κατάφερε.
Εμένα στον Μαουρίσιο το μόνο που με χαλάει είναι το μπόι. Ήθελα έναν big τύπο.
Εμένα στον Μαουρίσιο το μόνο που με χαλάει είναι το μπόι. Ήθελα έναν big τύπο.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι οταν πηγαμε ν ρωτησουμε για πασχαλακγ ζητησε το γιαννενο πανω απο 1 εκ.
Προφανως ο μιχελ ξεκαρδιστηκε στα γελια.παρολα αυτα το γιαννενο ειχε χρωστουμενα προς τον παικτη.ο παικτης διεκδικησε την ελευθερια του και λογω των χρωστουμενων δικαιωθηκε.
Αυτα ακουσα χωρις να ξερω κατα ποσο ισχυουν.λογικη παντως εχουν.
Προφανως ο μιχελ ξεκαρδιστηκε στα γελια.παρολα αυτα το γιαννενο ειχε χρωστουμενα προς τον παικτη.ο παικτης διεκδικησε την ελευθερια του και λογω των χρωστουμενων δικαιωθηκε.
Αυτα ακουσα χωρις να ξερω κατα ποσο ισχυουν.λογικη παντως εχουν.
- zarathustra79
Είναι 6ρι όσο ήταν και ο natkho. Ξεκινάει πιο πίσω στο γήπεδο, αλλά δε θα τον δεις να κόβει μπάλες. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στα highlights του στο youtube. Δεν ξέρω αν έχει κακό μάνατζερ που παράβλεψε να προσθέσει φάσεις στις οποίες αμύνεται, αλλά σε όλα τα στιγμιότυπα έχει τη μπάλα στα πόδια του και στις περισσότερες φάσεις τελειώνει ο ίδιος την επίθεση.
Η θλαση του Κανιας δεν ειναι τοσο σοβαρη, μεχρι το πρωτο παιχνιδι θα ειναι ετοιμος. Σιγουρα ομως θελουμε 6αρι, ή αν μπορεσει να γινει 6αρι ο Τσιμιροτ τοτε ενα σουπερ 8αρι
- paokovios1974
Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Δευτ Ιούλ 17, 2017 8:27 pm
Η συνέχεια εδώ
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Λημνιός,Λεβέκ,Μακ και Ρέι
Περιμένουμε (λογικά) έναν σέντερ μπακ και ένα ακόμη χαφ
Που να στα λεω Κωστα, ακομα περιμενουμε.
Η Νις που γραφτηκε οτι κοιταει Βιειρινια,μαλλον παιρνει Σναιντερ,καλη εξελιξη για μας,κακη για Βολσμπουργκ που δε θα μπει σε πλειστηριασμο.
-
Δυστυχώς έτσι είναι τεμετεροPetros1988 έγραψε:Ιβάν το καταλαβαίνω για μια ομάδα που δεν παίζει champions leugeu και δεν έχει τα έσοδα από εκεί όπως πχ ο Γαυρος έχεις κάνει όντως τόσα χρόνια πολύ ακριβές μεταγραφές! Αλλά αν θες να απογειωθεί η ομάδα να μπεις Ομίλους Τσουλου και να πάρεις Πρωτάθλημα πρέπει να τα χώσεις φέτος χοντρά! Μην το σκέφτεσαι η Τώρα η Ποτέ!Δώσε 2 με 2.5 Πάρε Ζαμπρανο Δώσε αλλά 2 πάρε μια χαφαρα και άλλα 2 για τον Βιερηνια 6εκ ριξτα στο τραπέζι! Θα τελειώσουν τα διάρκειας μονο από αυτές τις μεταγραφές άλλαξε μας επίπεδο ήρθε η Ωρα!
-
Κι αυτο σωστόsic-4 έγραψε:Παντως ο Τιαμ παιζει να ειναι η μονη τοσο χαλια μεταγραφη επι Μιχελ και παιζει το ονομα του να εχει αναφερθει περισσοτερο απο ολες τις υπολοιπες. Αυτες οι λεπτομερειες προσωπικα μου λενε πολλα για την ποιοτητα (ισως και τις προθεσεις) της κριτικης που ασκειται.
Επειδη εκατσε κι ενας Τιαμ, δικαιολογουμαστε να ξεσκιζουμε την ΠΑΕ οτι κοιμουνται... λογικο..
Γιατί και οι κρίνοντες κρινονται
Πάντα βέβαια χαλλλαρα, όπως επιβάλλεται σε ένα οπαδικο φόρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 06 Αύγ 2017, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαβάζω οτι δίνουμε άλλον ενα δανεικό (αντί για πώληση) και μαλιστα θα πληρώσουμε το μισο συμβόλαιο για τον Ζαιρο. Πλακα μας κανουν στην Παε. Δωσανε οι Σέρβοι 4,5 τον Λεονάρντο και δεν μπορουν να πληρώσουν ουτε καν το συμβόλαιο του παίκτη?