Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:
BlackBlockAttack έγραψε:Λαοφιλεστερη ομαδα στη Τουρκια ειναι η Φενερ μακραν μετα Γαλατα και Μπεσικτας αλλα εχει μεινει πισω αγωνιστικα και οικονομικα
In a 2011 poll 1.4 million Turks were asked for the team that they support in Turkey by bilyoner.com, the results ended with Galatasaray scoring 35% of the votes while Fenerbahçe scored 34% making up almost seven tenths of the fans.

Διαφωνώ αδερφέ. Στην πράξη αν το δεις, την γαλατά την υποστηρίζει ο λαός... Την φενερ, μεσαία τάξη και πάνω, αν κάνεις μια δημοσκόπηση στα δρομάκια της Πόλης...

Οι ρωμιοι της Πόλης, είναι βέβαια 90% φενερ, για άλλους λόγους.

SM-G935F
Η Fenerbahce (ο κήπος του Φαναριού) είναι η ομάδα του Ερντογάν. Καλή ομάδα για να πάρουμε παίκτη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο ερντογαν ήταν Γκεντσλερ . Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε ομάδα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εχουμε μια μανια να ψαχνουμε δρακους σε παραμυθια.Δυστυχως ενα ειναι μονο το θεμα στο οποιο η παε μπορει ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να δειξει δυναμη.Να επιμεινει στην ρητρα, τοσο στην ομαδα οσο και στον παικτη,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Υ.Γ Βιερινια και Στοχ πακετο,μην ξεχνιομαστε.
Στοχ δεν θέλω.
Επίσης, μπορεί να δοκιμάσει και δεδομένου της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία
να ανανεώσει τον παίχτη με νέα ηψηλότερη ρήτρα και παραπάνω χρήματα στο συμβόλαιο.

Δύσκολη απόφαση (αν είναι στο χέρι της ΠΑΕ) όπως και να χει.

Το χέσιμο που τρώμε είναι για δύο πράγματα.

Είναι μαζί με τον Μάτος ο καλύτερος μας παίχτης και δεύτερον κανείς δεν εμπιστεύεται τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να φέρει κάποιον παίχτη που να τον αντικαταστήσει άμεσα ειδικά τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

KOSTAS54 έγραψε:Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Δυστυχώς ο Ίβιτς δεν λειτούργησε έξυπνα.
Θα διαφωνήσω. Θα συμφωνούσα αν ο ΠΑΟΚ είχε σωστές δομές και ο προπονητής την ΠΛΗΡΗ αποδοχή του μεγαλομετόχου. Βέβαια αν υπήρχαν όλα αυτά δεν θα εύρισκαν χώρο να δράσουν και οι τύποι Τζαβέλλα. Σε έναν ΠΑΟΚ όμως που κάθε χρόνο τρώει τους προπονητές του και είναι εύκολη λεία των αντιπάλων του χρειαζόταν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Αυτό θεωρώ ότι επιχείρησε να κάνει ο Ivic. Με σιωπηρή απομάκρυνση του Τζαβέλλα από την 18άδα οι ΑΡΔ θα περνούσαν πολύ εύκολα την προπαγάνδα τους και θα παρέσερναν πολύ κόσμο που δεν θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί από τη μια μέρα στην άλλη ο mvp βρίσκεται εκτός ομάδας. Όλοι βέβαια (εμού συμπεριλαμβανομένου) θα έριχναν το φταίξιμο στον προπονητή κι αυτό θα είχε ολέθριες συνέπειες στην ομάδα, πολύ χειρότερες απ' ό,τι έχουμε τώρα.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Καλημέρα σας,
Δεν βλέπω να ..κινείται αυτή την εβδομάδα τίποτε μεταγραφικό (..μήπως από Τετάρτη?).
Ελπίζω η Διοίκηση να έχει κάνει σημαντική προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις.
Ας αφήσουμε το θέμα του Garry να πάρει τον δρόμο του.
Οι μεταγραφές πάντα θα είναι στο επίκεντρο.
Σημασία έχει η ομαλότητα και η ηρεμία για τον Γολγοθά των αγώνων που έρχονται.
Αύριο μια νίκη θα δώσει την ψυχολογία για την αναμενόμενη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

barlow4 έγραψε: υγ.α!κ αν ισχυει οτι ο γκαρυ ειπε πως δεν μπορει να εχει το μυαλο του στην ομαδα,γ@μιεται.ειναι κ πολλα τα λεφτα για να το παιξεις κ μπρουκλης.κανονικα η ατακα αυτη ειναι για να του κοψεις τη μπαλα.η εισαι επαγγελματιας κ φερεσαι αναλογα μεχρι το τελευταιο λεπτο.η τρως καψωνι να ισιωσεις.ο καθε γκαρυ τωρα..
Έτσι.
Αρκεί να θυμηθούμε ότι τον Cimirot τον κράτησε παραπάνω η ομάδα του γιατί είχε να δώσει έναν σημαντικό αγώνα και εξ αυτού μάλιστα μας ήρθε τραυματίας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Σωτηριου και Ματεους γραφει ο αλλος με τα λεφτα μαλιστα του Ροντριγκεζ,να το παθω τωρα το εμφραγμα η να περιμενω? Δηλαδη χωρις τα λεφτα του,ποιους θα εφερνα,τον Μαντζιο και τον Μπριτο?
Να περιμένεις, όπως κάνω κι εγώ.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Δυστυχώς ο Ίβιτς δεν λειτούργησε έξυπνα.
Θα διαφωνήσω. Θα συμφωνούσα αν ο ΠΑΟΚ είχε σωστές δομές και ο προπονητής την ΠΛΗΡΗ αποδοχή του μεγαλομετόχου. Βέβαια αν υπήρχαν όλα αυτά δεν θα εύρισκαν χώρο να δράσουν και οι τύποι Τζαβέλλα. Σε έναν ΠΑΟΚ όμως που κάθε χρόνο τρώει τους προπονητές του και είναι εύκολη λεία των αντιπάλων του χρειαζόταν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Αυτό θεωρώ ότι επιχείρησε να κάνει ο Ivic. Με σιωπηρή απομάκρυνση του Τζαβέλλα από την 18άδα οι ΑΡΔ θα περνούσαν πολύ εύκολα την προπαγάνδα τους και θα παρέσερναν πολύ κόσμο που δεν θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί από τη μια μέρα στην άλλη ο mvp βρίσκεται εκτός ομάδας. Όλοι βέβαια (εμού συμπεριλαμβανομένου) θα έριχναν το φταίξιμο στον προπονητή κι αυτό θα είχε ολέθριες συνέπειες στην ομάδα, πολύ χειρότερες απ' ό,τι έχουμε τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο έτσι ο Ivic μπορούσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Τώρα χρειάζεται ηρεμία και με μεταγραφική βοήθεια να προχωρήσει η ομάδα μπροστά και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο με Γκάρι, δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα ο παίχτης.
Πιο πολύ μου μοιάζει για άκομψο επικοινωνιακό παιχνίδι της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ένα είναι σίγουρο πάντως....Ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο δεν πληττουμε ποτέ....Ας κάνει τις κινήσεις της η ομάδα και όλα θα φανούν στο χορτάρι....Και για τον Κρεσπο το καλοκαίρι έπεσε το κράξιμο και το ξενερωμα της αρκούδας (μέσα σε αυτούς που ξενερωσαν αρχικά ήμουν κ εγώ) αλλά μετά από 3μιση αγωνιστικούς μήνες έκανα τριπλό τολουπ με φλιπ και διπλό αξελ...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Εγώ πιστεύω πως η ανάδειξη του Γκάρι οφείλεται στην δουλειά του Ιβιτς.
Όταν ο Τουντορ ρωτήθηκε φέτος ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ απάντησε πώς ήταν ο Μακ που έφυγε.
Σαν τον Γκάρι υπάρχουν πολλοί παίκτες. Όταν μια ομάδα είναι δουλεμένη μπορεί να τους εκμετάλλευτει.
Τα δύσκολα είναι στην εύρεση 8-10 και φορ.
Ο Μιχελ και ο Ιβιτς παίζουν τα κεφάλια τους φυσικά και θα κριθούν αλλά το καλοκαίρι.
Εμείς ας δείξουμε εμπιστοσύνη και ας απολαύσουμε το ταξίδι.
Να είστε σίγουροι πως όλοι μας φοβούνται και προσπαθούν να μας κάνουν άνω κάτω. Βλέπω πρωτοσέλιδο της Γκολ και της σπορτντει για το θέμα. Βρείτε τις διαφορές.
Ασπίδα στην ομαδαρα μας.
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Ο Σωτηριου μας κανει? εχει αποψη κανεις?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:Να και το ποιος "χώθηκε" ενώ μέχρι τότε απαντούσα σε σένα και στον Νάσο... :oops: :(
Gospi έγραψε:κατσε ρε Goran για να καταλαβω... απο ποια ομαδα πηρες τον κοντρερας?τι θεση ειχε στην βαθμολογια?απο ποια ομαδα πηρες τον Γκαρσια?Απο ποια και με ποιο βιογραφικο τον Μουσλι?ή ποια ακριβως ηταν η μεχρι τοτε πορεια του βιειρινια που τον καθιστουσε παιχταρα?Αλλο το τι καριερα ειχε κανει καποτε ο Γκαρσια και ο Κοντρερας και αλλο η κατασταση στην οποια βρισκονταν οταν ηρθαν σε σενα!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά ο Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς, ο Κοντρέρας, αυτοί που παίξανε μεγάλη μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ., το έκαναν σε μία μόλις εβδομάδα φίλε μου Νέτο??? Αν αυτό νομίζεις, σεβαστή η γνώμη σου αλλά είμαι κάθετα αντίθετος...
Τελικα εχεις σοβαρο θεμα. Το ignore ειναι δωρο για σενα και δεν θα σου το δωσω ετσι ευκολα. Σπαω πλακα με την παρτη σου ρε μπαγασα, κριμα ειναι να χασω τετοιο σοου!Συνεχισε να απαντας σε ο,τι νομιζεις οτι καταλαβες με ο,τι υφος θελεις!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δυνατό παιδί..λένε ο πρώτος Κύπριος μετα οκκα - Κωνσταντίνου με προοπτική.. αλλα μου φαινεται στυλ κουλουρη - κλαους ,οχι μπαλαδόρος κ ιδιαίτερα γρήγορος... στην σημερινή ομαδα με τους υοαρχοντες δεν βλέπω που χωράει και σε τι θα οφελήσει ,εκτος και αν διώξουμε κάποιον...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Demir έγραψε:Δυνατό παιδί..λένε ο πρώτος Κύπριος μετα οκκα - Κωνσταντίνου με προοπτική.. αλλα μου φαινεται στυλ κουλουρη - κλαους ,οχι μπαλαδόρος κ ιδιαίτερα γρήγορος... στην σημερινή ομαδα με τους υοαρχοντες δεν βλέπω που χωράει και σε τι θα οφελήσει ,εκτος και αν διώξουμε κάποιον...
Όταν ακούω για επιθετικό, να λένε σαν πρώτο προσόν ''δυνατό παιδί'',
μου έρχεται το εξής:
Η γκόμενα τι λέει; Καλό κορμί; Όμορφη;
Εεεε, καλή ψυχή έχει, καλό κορίτσι είναι....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”