Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μην αγχώνεστε και έτσι βγαίνει η χρονιά. Εάν μπει και ο Βούλγαρος στο παιχνίδι, είμαστε άνετα. Για το καλοκαίρι θα ήθελα τερματα, γιατί δεν μπορώ τον γλυκο, έναν αμυντικό, πώληση Αθανασιάδη και μετά επιθετικό. Κερασάκι στο τέλος ένα δεκαρι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

«Μάτια» ΠΑΟΚ σε Βιγιαφάνιες – Ουάρντα
Ο ΠΑΟΚ βλέπει, εδώ και καιρό, το δίδυμο Βιγιαφάνιες – Ουάρντα. Και σήμερα τους «τσέκαρε» στο ματς της Κομοτηνής

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αρέσουν πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως έχει αποκαλύψει το Gazzetta, γι’ αυτό και η παρακολούθησή τους έγινε πιο έντονη το τελευταίο διάστημα.

Μόνο τυχαία, λοιπόν, δεν ήταν η παρουσία του Γιώργου Κωστίκου στο δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής για τον αγώνα, Πανθρακικός – Παναιτωλικός. Ο αρχι-σκάουτερ και παλιά δόξα του ΠΑΟΚ βρέθηκε για συγκεκριμένο λόγο στην Κομοτηνή με τα μάτια του στραμμένα πάνω στους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
χαζετα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ανακύκλωση
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλα εντάξει,αν ήταν να τους πάρει θα τους είχε πάρει απο 1/1
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Κωστίκος, πληροφοριακά, είχε "δει-βρει" και τον Σικαμπάλα παλιότερα, από τον οποίο τα 'κονόμησε τότε ο Π.Α.Ο.Κ. κι έκανε και μία κηδεία και τον π@υστόγαυρο μέσα στο γ@μωτήγανο... ;) Τυχαίο; :roll: :roll: :roll:

Εμένα όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα μου αρέσει πολύ ο (Γ)ουάρντα σαν επένδυση με τετραετές γύρω στα 200 χιλιάρικα τον χρόνο...Μου θυμίζει στις κινήσεις του λίγο από :shock: :shock: :shock: (Γ)ουίλιαν της (τσελ)ΣΟΥΛΑΣ... :o :o :o

Μακάρι γι αυτόν να μην είναι π@υστρογαυροαρδιά και να τον έχουν ήδη κλεισμένο αφήνοντας τον δανεικό στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι...Αλλά δυστυχώς είναι το πιθανότερο αφού έχει ήδη "βγει προς τα έξω"... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιαν 2016, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

goran 64 έγραψε:Ο Κωστίκος, πληροφοριακά, είχε "δει-βρει" και τον Σικαμπάλα παλιότερα, από τον οποίο τα 'κονόμησε τότε ο Π.Α.Ο.Κ. κι έκανε και μία κηδεία και τον π@υστόγαυρο μέσα στο γ@μωτήγανο... ;) Τυχαίο; :roll: :roll: :roll:

Εμένα όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα μου αρέσει πολύ ο (Γ)ουάρντα σαν επένδυση με τετραετές γύρω στα 200 χιλιάρικα τον χρόνο...Μου θυμίζει στις κινήσεις του λίγο από :shock: :shock: :shock: (Γ)ουίλιαν της (τσελ)ΣΟΥΛΑΣ... :o :o :o
Ουτε καν ρε συ.Μονο στο μαλλι μοιαζουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τον έχω δει σε πάνω από 10 αγώνες Κώστα...Στο τρανζίσιον μοιάζει πολύ η κίνηση τους... ;)

Υ.Γ. Και το μαλλί φυσικά "πανομοιότυπο"... :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιαν 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Όχι αλλα πειράματα ,αν ειναι να φέρετε κάποιον έτοιμο και να μας ανεβασει επίπεδο καλώς αλλιώς καλα είμαστε Ετσι
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

goran 64 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δηλαδή σαν να λέμε, όποιος "πονάει" και αγαπάει την ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε :shock: :shock: :shock: και να ξέρει τουλάχιστον 99% καλύτερα απ τους ειδικούς... :o :o :o

Λιγάκι "έλεος" δεν υπάρχει παρακαλώ; :oops:
Ρε συ φίλε σοβαρά τώρα (και το "φίλε" δεν το γράφω ειρωνικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα), επειδή παρακολουθώ τα αμέτρητα ποστ σου σε όλα τα τόπικ, ειλικρινά είναι κουραστικό για τη συζήτηση αυτό που κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να διαφωνείς συνεχώς ή να κάνεις συνέχεια επισημάνσεις.

Αλήθεια τωρα, αυτό κατάλαβες από αυτό που είπα εγώ και το άλλο το παιδί;
Ειλικρινά, δεν γίνεται να κατάλαβες αυτό, προσθέτεις λόγια.

Εγώ εξέφρασα μία άποψη σε μία δημόσια συζήτηση για το πού πρέπει να ενισχυθούμε. Και εισέπραξα την ξερή απάντηση "ο προπονητής ξέρει μπλα μπλα". Το μόνο που είπα και ξαναλέω είναι ότι είναι αστείο σε μία άποψη που εκφράζει ο οποιοσδήποτε να έρχεται ως απάντηση "ο τάδε ξέρει". Είναι τρομερά αντιπαραγωγική για οποιαδήποτε συζήτηση αυτή η απάντηση. Και πέρα από αντιπαραγωγική είναι και άστοχη. Ας σου φέρω ένα παράδειγμα στο οποίο δυνητικά θα μπορούσες να εμπλακείς εσύ.

Εσύ υποστηρίζεις, επειδή σε παρακολουθώ, ότι ο Βεζυρτζής δεν έχει λόγο ύπαρξης στα διοικητικά και πιο συγκεκριμένα, στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου. Δεν θα ήταν λίγο γελοίο να σου απαντούσε κάποιος σε αυτή την άποψή σου "Ο Ιβάν τον έβαλε εκεί, ο Ιβάν ξέρει."

Αυτά περί "κατά 99% ότι ξέρουμε εμέις καλύτερα" κτλ, πού τα είδες; Ούτε εγώ ούτε το άλλο παιδί τα είπαμε. Μην είσαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να απαντήσεις και να διαφωνήσεις, έτσι καταλήγεις να παρερμηνεύεις όπως έκανες και με το άλλο το παλικάρι στο τόπικ του ματς με την Καλλονή.
Δεν απάντησα σε δικό σου πόστ αλλά στου "άλλου παιδιού"...Ούτε πρόσθεσα λόγια μιας και δεν το συνηθίζω, αλλά θα το είχες παρατηρήσει αν όντως παρακολουθούσες όλα τα ποστς μου σε όλα τα topic όπως υποστηρίζεις...Απλά γράφω το "ακριβώς αντίστροφο (το 99% είναι ακριβώς αντίστροφο του 1% που γράφει εκείνος κ.τ.λ.) των γραφομένων του" που σημαίνει όμως τελικά "ακριβώς" το ίδιο πράγμα !!!...

Ηρέμησε σε παρακαλώ...

Εξ άλλου (όπως εσύ έχεις δηλώσει σε παλαιότερο ποστ σου όσον αφορά εμένα) "δεν θα κάθεσαι να ασχολείσαι με αργόσχολους που δεν έχουν τι να κάνουν παρά να λένε εδώ μέσα την στραβοστόμικη άποψη τους στον καθένα"...

Μήπως το ξέχασες; Γιατί εγώ δεν ξεχνάω εύκολα... ;)

Υ.Γ. Για το "άλλο παλικάρι" που έκανα λάθος, βγήκα παντελονάτα και ζήτησα αμέσως συγγνώμη (που ξεχνάς να το αναφέρεις εντελώς τυχαία κι αυτό φυσικά εμένα μου λέει "κάτι" για την κρίση σου προς το άτομο μου) επειδή έτσι κάνω όταν αναγνωρίζω ένα λάθος μου...Βλέπεις πολλούς να το κάνουν εδώ μέσα; Εγώ πάντως μέχρι τώρα μόνο ένα ή δύο το πολύ "sorry" έχω διαβάσει και αρκετά για κωλοτούμπες !!!
Βρε συ goran, τι κάθεσαι και λες; Δεν ξέρω αν έχεις μνημονικό, μακάρι να έχεις, είναι πολύτιμο πράγμα η καλή μνήμη, αλλά λίγο εύκολα παρεξηγιάρης είσαι ;) .
Δεν έχω αναφερθεί ΠΟΤΕ με τέτοιους χαρακτηρισμούς σε ΚΑΝΕΝΑ μέλος. Προφανώς εσύ εξέλαβες ότι πάει σε σένα.
Σιγά μην κάθομαι να μαλώνω σε πληκτρολόγια ολόκληρος μαντράχαλος.
Είναι και κάπως άκυρο το ότι μου λες να ηρεμήσω. Δεν έχει τπτ το επιθετικό το ποστ μου.
Όσο για το παράδειγμα του τόπικ με την Καλλονή, ήταν απλώς για να πω ότι καμιά φορά η βιασύνη να απαντήσουμε μας κάνει να σκοντάφτουμε, όπως σου συνέβη και σένα.
Όσο για τη συγγνώμη, καλά έκανες που ζήτησες συγγνώμη, αλλά όχι, δεν είναι για να αναρριγούμε και από δέος, ήταν τόσο εμφατική η παρερμηνεία των λεγομένων του άλλου, που είναι προφανές ότι θα το αντιλαμβανόσουν και θα έλεγες ένα σόρρυ.
Τέλος πάντως, επειδή α)μου φαίνεται πραγματικά γελοίο να διαπληκτίζομαι σε οπαδικό φόρουμ, β)καταλαβαίνω ότι αγαπάς τον ΠΑΟΚ με ωραίο και πιστό τρόπο και γ) επί της ουσίας δεν υφίσταται κάποιο θέμα, ας μην έχουμε διελκυστίνδα εκατέρωθεν ανουσιων απαντήσεων, που θα κουράσει και τους άλλους άνευ λόγου και αιτίας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ace79grpaok έγραψε:Όχι αλλα πειράματα ,αν ειναι να φέρετε κάποιον έτοιμο και να μας ανεβασει επίπεδο καλώς αλλιώς καλα είμαστε Ετσι
Για "επένδυση" γράφω ρε συ ace...δηλαδή εκτός του "έτοιμου"... ;)

Άσε που μπορεί να παίζει και εξτρέμ, οπότε... ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Η ομάδα θέλει ενα Έτοιμο 10αρι και ένα σέντερ Μπακ αν δεν μπορούν να τους φέρουν ΑΣ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ :evil:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

συμφωνω με τον ace, αν δε φερουν ετοιμο παιχτη καλυτερα να μην ερθει κανενας
ας φερουν 2 παιχτες να κανουν τη διαφορα να βγουμε πρωτοι στα πλευ οφ περπατωντας..
ηδη εχουμε και πιτσιρικαδες που περιμενουν καμια ευκαιρια, τι να μου κανει ο μισθοφορος που δε ξεχωριζει καν σε μια μικρομεσαια ομαδα της λιγδας
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aντε φαλεσκου σας βρηκα και μεταγραφη εκ Ρωσοουκρανιας :D :D :D .Σεντερ μπακαρα,λειγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι,εχει βασανιστει απο πολλους τραυματισμους,αλλα τα τελευταια χρονια εχει επανελθει σε σταθερα επιπεδα.

Πως σας φαινοταν?

http://www.transfermarkt.co.uk/dmytro-c ... eler/25732
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από ότι είδα σε απόσπασμα συνέντευξης Άρνεσεν που θα παιχτεί αύριο στο κανάλι του αλαφΟύζου, είπε ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι δεξί μπακ και το κλασικό, ότι κίνηση θα γίνει μόνο για κάτι το εξαιρετικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Σάβ 16 Ιαν 2016, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Mīngus έγραψε:Από ότι είδα σε απόσπασμα συνέντευξης Άρνεσεν που θα παιχτεί αύριο στο κανάλι του αλαφΟύζου, είπε ότι αυτό αυτό που χρειαζόμαστε είναι δεξί μπακ και το κλασικό, ότι κίνηση θα γίνει μόνο για κάτι το εξαιρετικό.
Άρα πάμε όπως είμαστε ,καλό μας καλοκαίρι και κερδίζω στον ξερολα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”