33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Chuck Norris
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
γενκεν η ωρα Κλαους.... μου το πε κι ο μικρός μου
ευκαιρία σου να γαμησεις τον καρκίνο του ΠΑΟΚ
ευκαιρία σου να γαμησεις τον καρκίνο του ΠΑΟΚ
Εχει μεγάλες ευθύνες ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πραγματα
Ας δειξει αν ειναι αρχηγός η θα πρεπει να χει ρολο ίντζαγκι αλλαγής
Για μενα το δευτερο αλλα Αα βαλει το κεφάλι κατω κ ας συνέλθει
Η στασιμότητα ειναι προμήνυμα κατηφόρας
Ας δειξει αν ειναι αρχηγός η θα πρεπει να χει ρολο ίντζαγκι αλλαγής
Για μενα το δευτερο αλλα Αα βαλει το κεφάλι κατω κ ας συνέλθει
Η στασιμότητα ειναι προμήνυμα κατηφόρας
Ο φιλομενο? Ο φιλομενο? Πλάκα μας κάνεις? Από τους χειρότερους σε προσφορά παίκτες που πέρασαν ποτέΛαέρτης έγραψε:Είχαμε τον μεγάλο Μούσλι και αλλαγές τον Φιλομένο και τον Αναστασάκο. Όλοι τους κλάσεις καλύτεροι από τους τωρινούς, και συνολικά και αν τους πάρεις έναν προς έναν.RoMaN έγραψε:Λαέρτης έγραψε:Θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα λέει με βασικό φορ τον Κλάους και αναπληρωματικούς του τον Κουλούρη και τον Περέϊρα.
Μεταξύ μας υπάρχει μια κατανόηση αλλά τουλάχιστον μην τα λέτε παραέξω και σας πάρουν στο ψιλό.
Ναι ε;
Την προηγούμενη φορά που χτυπήσαμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, ποιον είχαμε CF;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα κ για μούσλι τι λεγαμε τοτε τεσπα θα ανοίξουμε αλλο μαρτυρικό κύκλο
Φορ γενικα ειναι δυςκολη θεςη γιατι κ με δυο μυρρια μπορεις να παρεις μέτριο παικτη ειναι πανάκριβη θεςη
Καλυτερα επένδυση απο μικρότερο αλλα σχετικά καλο πρωταθλημα όπως ρουμανια πχ
Φορ γενικα ειναι δυςκολη θεςη γιατι κ με δυο μυρρια μπορεις να παρεις μέτριο παικτη ειναι πανάκριβη θεςη
Καλυτερα επένδυση απο μικρότερο αλλα σχετικά καλο πρωταθλημα όπως ρουμανια πχ
Εδώ κάποιοι όταν κερδίσαμε την ντορτμουντ είχανε εξαφανιστεί από το φόρουμ και τους βλέπεις που και πότε κάνουν σχόλια περίμενες κάτι καλλιτερο; θετικό ποτέ πουθενά ο ΠΑΟΚ για κάποιους τώρα η επιθεση στον Κλάους πουλαει φταίει για όλα τα στραβά ........kataramenos5 έγραψε:Τι ψαχνεις ρε Μανι.Διαβασε λιγο και θα καταλαβεις.Καποιοι δε τα βρισκουν ουτε με τον εαυτο τους.Ολα στραβα στον ΠΑΟΚ.MANIAKOS έγραψε:Εσυ γιατι επιτίθεσαι στον κλαους
;
Αυτος κανει μετεγγραφες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 01 Σεπ 2016, 08:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ δεν έγραψε έναν καλό λόγο για την νίκη στο Ντόρτμουντ περιμένεις τώραkataramenos5 έγραψε:Γραψε μου Ενα θετικο δικο σου ποστ για την ομαδα κι εγω τις κοβω τις "εξυπναδες".2400 ποστ εχεις δε θα ναι δυσκολο.τσιριγώτης έγραψε: Μιλα για την πάρτη σου ρε φίλε κ άσε τις εξυπνάδες.
Όταν νικήσαμε στο ντορτμουντ όμως έναν καλό λόγο δεν είπες η είναι ψέμματα;τσιριγώτης έγραψε:Ρεαλιστικά πάντα μιλώντας,πες μου πόσο δύσκολο είναι να βρεις επιθετικό..
Δεν μιζεριαζω,απλά επειδή φαίνεται να έχουμε κάνει ωραία ομαδουλα φέτος,είναι κρίμα να παίζει βασικός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Κλάους..
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που θεωρείται,χωρίς να είναι,ο αρχηγός μας..
Εγώ το βράδυ της ήττας στην Τούμπα με αγιαξ,έσκασα,δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι από τον καημό μου. Αυτός άραγε; παραλία και τσιγαρακι;
-
Είναι αλήθεια.. αυτό τι σημαίνει όμως; πως δεν χάρηκα;
Η ομάδα η περσινή ήταν ή του ύψους ή του βάθους,μάλλον πιο πολύ του βάθους...
Πέρα από την νίκη στο χορτάρι, κάτι άλλο δεν κέρδισε εκείνο το βράδυ και δεν μιλάω βαθμολογικα,αλλά από κάτι τέτοιες νίκες περιμένεις πολλά περισσότερα.
Για τις από πάνω παραθέσεις δεν σου λέω κουβέντα..δεν θέλω να τσακωθουμε,άλλωστε φαντάζομαι ότι κ να σου πω,γνώμη δεν θα αλλάξεις..
Πέρα από την νίκη στο χορτάρι, κάτι άλλο δεν κέρδισε εκείνο το βράδυ και δεν μιλάω βαθμολογικα,αλλά από κάτι τέτοιες νίκες περιμένεις πολλά περισσότερα.
Για τις από πάνω παραθέσεις δεν σου λέω κουβέντα..δεν θέλω να τσακωθουμε,άλλωστε φαντάζομαι ότι κ να σου πω,γνώμη δεν θα αλλάξεις..
Εγώ χαίρομαι τις νίκες της ομάδας και στεναχωριεμαι στις αποτυχιες και ας κάνουμε νίκες που τις κάνει πρπονητης που δεν γουστάρω και βάζει γκολ παίκτης που δεν γουστάρω γιατί ο ΠΑΟΚ μετραει
-
Τι παραπάνω να κερδίσεις από 3 βαθμούς και την ικανοποίηση ό,τι νίκησες την Ντορτμουντ? Μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν κατέχω?τσιριγώτης έγραψε:Είναι αλήθεια.. αυτό τι σημαίνει όμως; πως δεν χάρηκα;
πιστευω πως ειναι λιγο παραλογο ,ομαδα που θελει να διεκδικει πρωταθλημα,να εχει βασικο φορ ντοπιο που ομως δεν συμμετεχει καν στις αποστολες της εθνικης του πρωταθληματος αυτου και ουτε εχει σκοραρει ποτε..
μακαρι βεβαια να τα παει τοσο καλα φετος και να μην αφησει περιθωρια αλλα δε φαινεται να εχει τετοια φλογα
-
Αυτοπεποιθηση...Guitarman έγραψε:Τι παραπάνω να κερδίσεις από 3 βαθμούς και την ικανοποίηση ό,τι νίκησες την Ντορτμουντ? Μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν κατέχω?τσιριγώτης έγραψε:Είναι αλήθεια.. αυτό τι σημαίνει όμως; πως δεν χάρηκα;
Για να μην πας μετά κ τρως τριμπαλα από ομάδες σούπερ λιγκ.. κερδισες στο Ντόρτμουντ και μετά μια από τα ίδια