14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- ΑποστόληςΑ
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Το τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι θα πρέπει να το δούμε στο χόρτο σε κανονικές συνθήκες αγώνα, όπου η πίεση και το ενδιαφέρον είναι αυξημένα. Για κάνεναν παίκτη δεν μπορούμε να σχηματίσουμε σωστή γνώμη μόνο από τις προπονήσεις και τα φιλικά.
Μην μου πει κανείς ότι τον ξέρουμε τόσα χρόνια γιατί και ο Etto άλλος ήταν πέρυσι και άλλος φέτος.
Μην μου πει κανείς ότι τον ξέρουμε τόσα χρόνια γιατί και ο Etto άλλος ήταν πέρυσι και άλλος φέτος.
- george aspromayros
48' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Καταπληκτικό σκάψιμο του Λάζαρ για τον Παπάζογλου ο οποίος με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
ρε Αποστολη μαγε το χες δηλωσει απο πριν!!!! προσκυνω!!

π καλος σημερα ..παθιασμενος ...στο κρατημα της μπαλας ο καλυτερος φορ που εχουμε
Mπραβο ρε Σακη...πιστεψε λιγο στον εαυτο σου και ολα γινονται το ειδες...αφου προσοντα εχεις...
Πολυ μεστη και καλη εμφανιση σημερα!
(αιντε να δικαιωσεις και εμας που σε πιστευουμε
)
Πολυ μεστη και καλη εμφανιση σημερα!

(αιντε να δικαιωσεις και εμας που σε πιστευουμε

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
περα απο το γκολ αυτο που μου αρεσε ειναι οτι σε σχεση με ΟΛΕΣ τισ αλλες φορες τωρα πειρε το 80%+ των μονομαχιών στον αερα.
Κατα τ'αλλα στον ΠΑΟΚ και παλι δεν θα τον ηθελα μιας και δεν τον πιστευω καθολου σαν ποδοσφαιριστη.
και το λεω τωρα μετα το γκολ του.
Κατα τ'αλλα στον ΠΑΟΚ και παλι δεν θα τον ηθελα μιας και δεν τον πιστευω καθολου σαν ποδοσφαιριστη.
και το λεω τωρα μετα το γκολ του.
Επειδη τρεφω μεγαλη συμπαθεια σε σενα μια συμβουλη...
Δυο μετρα π@π@ρι εισαι ρε γαμωτο αντε βαλε λιγο μυαλο και θα παιξεις μπαλα...
Μπραβο για σημερα γιατι εκανες ενα μεστο παιχνιδι..
Δυο μετρα π@π@ρι εισαι ρε γαμωτο αντε βαλε λιγο μυαλο και θα παιξεις μπαλα...
Μπραβο για σημερα γιατι εκανες ενα μεστο παιχνιδι..

- ΑποστόληςΑ
Σ' ευχαριστώ παλικάρι μου γιατί σήμερα απέδειξες:
1. Ότι έχεις ικανότητες, που αν δουλευτούν καλά υπό τον Μπόλονι θα είσαι ο νέος Κράουτς
2. Ότι δεν φώναζα άδικα τόσα χρόνια...
1. Ότι έχεις ικανότητες, που αν δουλευτούν καλά υπό τον Μπόλονι θα είσαι ο νέος Κράουτς
2. Ότι δεν φώναζα άδικα τόσα χρόνια...
Δεν εχω τιποτα μαζι σου Γιωργο αλλα ο αποστολης σε καθε ματς λεει ότι θα βαλει γκολ ο Σακηςgeorge aspromayros έγραψε:48' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Καταπληκτικό σκάψιμο του Λάζαρ για τον Παπάζογλου ο οποίος με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

Θετικότατος..............μπράβο παλληκάρι μου αλλά θες ακόμα πολυ δουλειά ...οπότε το κεφάλι κάτω και δούλεψε.
Μπράβο και πάλι!!
Μπράβο και πάλι!!
ναι αλλα τωρα επαιξε πρωτη φοραerevos187 έγραψε:Δεν εχω τιποτα μαζι σου Γιωργο αλλα ο αποστολης σε καθε ματς λεει ότι θα βαλει γκολ ο Σακηςgeorge aspromayros έγραψε:48' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Καταπληκτικό σκάψιμο του Λάζαρ για τον Παπάζογλου ο οποίος με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
ρε Αποστολη μαγε το χες δηλωσει απο πριν!!!! προσκυνω!!![]()

μπραβο Σακη, συνεχιζουμε ετσι !
Μάγκες χαλαρώστε.
Ένα γκολ έβαλε.
Ο άλλος λέει, ευχαριστώ που με δικαιώσες για τόσα χρόνια που φωνάζω.
Ένας ανίκανος φορ είναι και τίποτα παραπάνω.
Και η ανικανότητα φαίνεται ακόμα περισσότερο στο γεγονός οτί έβαλε ένα γκολ και μιλάμε σαν να έβαλε σήμερα 16 γκολ.
Φορ είναι, γκολ έβαλε, μη τρελαθούμε κιόλας και μην κωλοτουμπιάζουμε για κάτι που δεν έχει νόημα.
Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.
Είναι παίχτης του ΠΑΟΚ για χαλάρωσε λίγο....άκου ανίκανος!
Argonaut4
Ένα γκολ έβαλε.
Ο άλλος λέει, ευχαριστώ που με δικαιώσες για τόσα χρόνια που φωνάζω.
Ένας ανίκανος φορ είναι και τίποτα παραπάνω.
Και η ανικανότητα φαίνεται ακόμα περισσότερο στο γεγονός οτί έβαλε ένα γκολ και μιλάμε σαν να έβαλε σήμερα 16 γκολ.
Φορ είναι, γκολ έβαλε, μη τρελαθούμε κιόλας και μην κωλοτουμπιάζουμε για κάτι που δεν έχει νόημα.
Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.

Είναι παίχτης του ΠΑΟΚ για χαλάρωσε λίγο....άκου ανίκανος!
Argonaut4
Για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Παπάζογλου βασικό, ανέφερε: "Δουλεύει πολύ τις τελευταίες δυο εβδομάδες και μάλιστα είχα αποφασίσει να τον βάλω και με την Σάμροκ. Δουλεύει καλά στις προπονήσεις και θέλω να του πω μπράβο για την προσπάθεια που κάνει". εμενα αυτο μ φτανει. Δεν θα πω αν επαιξε καλα η οχι. Υπαρχει αλλος να το πει
Έκανε μεγάλη προσπάθεια..
Μπράβο του, χωρίς αγώνες, χωρίς ρυθμό έκανε ένα ωραίο γκολ με το δυνατό του προσόν.
Το κεφάλι..
Μπράβο του, χωρίς αγώνες, χωρίς ρυθμό έκανε ένα ωραίο γκολ με το δυνατό του προσόν.
Το κεφάλι..