9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΝΤΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΝΤΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLl ρε πούστη(γαύρε) μου.............
-
Dimg4
"ΓΑΥΡΕ" ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ
ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΗΣ

ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΗΣ
Γαυρε να δω το πρωτοσελιδο σου αυριο, τι θα γραψεις στα πραγματικα γιδια τους αναγνωστες σου, εγω παντως θα σε αγορασω αυριο για να σκουπησω το κωλο μου. 
- Mario Jardel
Α ρε Σαλπι βαλε και κανα ευκολο...<Τι κοντρολ στην μικρη περιοχη;;;;
ΧΑΛΑΛΙ
ΧΑΛΑΛΙ
ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑSteenage έγραψε:ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[youtube]wp7lUIcM_fg[/youtube]
-
Dimg4
Γκολ-προκριση... σου παει φετος Μητσαρα... αντε και ο τιτλος με την επιστροφη!!
ΣΑΛΠΙ...ΓΙΔΗΣ ΣΕ ΕΧΩΣΕ ΒΟΕΙΔΟΠ()ΥΤΣΑdj_timo έγραψε:obanebane έγραψε:Ο σαλπι-γιδης θα σας γλεντησει και μετα να δω τι θα γραφετε ρε πουτανας γιοι κωλογαυροι ρουφιανοι
Σαλπι-γιδης ε "γαυρε"?? τα λεμε σε 2 βδομαδες.. ο ποντιος δεν ξεχνα να το ξερεις... ετοιμαζει μπλουζακι απο κατω...