Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Thanix »

Οι μονοχρωμες που είδαμε στα φιλικά είναι μόνο για τα φιλικά... Οι επίσημες θα είναι άλλο σχέδιο!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pagotatzis »

Λες ;
Μπα δεν νομίζω ,δεν θα κάνανε τον κόπο
να τηποσουν και το εθνοσημο .
Έτσι νομίζω εγώ,το τι θα γίνει θα το δούμε .

Το έχετε προσέξει ότι το πάμε στοίχημα στην
ευροπη είναι πιο μικρό ;
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ναι η διαφήμιση στην Ευρώπη είναι λίγο πιο μικρή πάντα.
Το πλαίσιο που λέτε το χουνε σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν ριγέ απλά δεν το είχαμε εμείς πέρσι.ΟΚ.
Εμένα με ενδιαφέρει οι φανέλες που θα βγάλουν στη μπουτίκ να ΜΗΝ έχουν το εθνόσημο γιατί θα τη χαλάσουν.
Και να δούμε αν θα έχουν και το τετράφυλλο τελικά μαζί με τον παλιό δικέφαλο, στα ματς της Ελλάδας προφανώς.
Πάντως στις μονόχρωμες δεν είχαν ονόματα οπότε παίζει να αλλάξουν λίγο...
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Παιδες πολυ πλατιαζουμε... για μενα (υποκειμενικο) οι μονοχρωμες ΘΕΙΚΕΣ... ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΗ, ΕΙΤΕ ΛΕΥΚΗ ...ΤΕΛΕΙΕΣ ...ουτε μια γραμμη, ουτε ενα σχεδιο.... σκετο ΜΑΥΡΟ... καταμαυρο ή καταλευκο και μονο ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ... αυτο περιμενα εδω και χρονια... ΠΑΟΚ εισαι!

Η ριγε (αντικειμενικα) ειναι ενα χαλι! πιο χαλι δεν γινεται.... κριμα! για πρωτη χρονια μιας νεας εταιρειας που θελει να εντυπωσιασει .....ακομα πιο χαλι - χειροτερη και απο την puma της επιστροφης Ζαγορακη! Φανελα κωλοπετινιτσας απο design... απο ποιοτητα ειδομεν! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Μ Α Κ Ρ Α Ν (οσο κι αν εχω κουρασει θα το ξαναπω) η περσινη της puma (μετανιωνω που δεν την αγορασα)!

ΥΓ: UMBRO Δωσε ρεστα του χρονου τουλαχιστον!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κι εγώ περιμένω να δω την τελική μαύρη εμφάνιση. Μέσα στο γήπεδο προτιμώ την ριγέ, αλλά για αγορά θα προτιμήσω την ολόμαυρη.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

karabill έγραψε:Παιδες πολυ πλατιαζουμε... για μενα (υποκειμενικο) οι μονοχρωμες ΘΕΙΚΕΣ... ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΗ, ΕΙΤΕ ΛΕΥΚΗ ...ΤΕΛΕΙΕΣ ...ουτε μια γραμμη, ουτε ενα σχεδιο.... σκετο ΜΑΥΡΟ... καταμαυρο ή καταλευκο και μονο ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ... αυτο περιμενα εδω και χρονια... ΠΑΟΚ εισαι!

Η ριγε (αντικειμενικα) ειναι ενα χαλι! πιο χαλι δεν γινεται.... κριμα! για πρωτη χρονια μιας νεας εταιρειας που θελει να εντυπωσιασει .....ακομα πιο χαλι - χειροτερη και απο την puma της επιστροφης Ζαγορακη! Φανελα κωλοπετινιτσας απο design... απο ποιοτητα ειδομεν! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Μ Α Κ Ρ Α Ν (οσο κι αν εχω κουρασει θα το ξαναπω) η περσινη της puma (μετανιωνω που δεν την αγορασα)!

ΥΓ: UMBRO Δωσε ρεστα του χρονου τουλαχιστον!
Συμφωνώ σε όλα !
Άβαταρ μέλους
Thanix

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Thanix »

Το αντικειμενικά που το βασιζεις;

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

στην παρενθεση ! :D

...οκ το παιρνω πισω!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

pagotatzis έγραψε:Εικόνα
Η UMBRO τα σπάει !!
και και γαμώ τις φανέλες !!!

οποιος μπορεί ας κάνει μια μονόχρωμη όπως τις rangers
και τον δικέφαλο χωρίς κορνίζα

και με διαφήμιση
Εικόνα
Savvidis:
Μπορεί να ξεκινήσει η στενή συνεργασία με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά οι ανταλλαγές. Σήμερα θα ήθελα να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου.

κάτι ήξερα :opaokara: :opaokara:
bravo βρε ivan !
Άβαταρ μέλους
eorptol

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω θελω στην φανελα την εταιρια που κατασκευαζει αυτο.....

http://www.google.gr/imgres?q=sukhoi&um ... s:45,i:229

ουλελε και αμαναμαν
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Το παλεύουν για την μπουτίκ

Ένα από τα πρώτα θέματα, με τα οποία θα ασχοληθεί το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη, είναι κι αυτό της μπουτίκ, η οποία παραμένει κλειστή…

Ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ στοχεύει να αναπτύξει όλες τις πιθανές πηγές εσόδων της ΠΑΕ και σ΄ αυτή τη φάση, τα έσοδα (;) από την πώληση ειδών με το σήμα του ΠΑΟΚ, δεν συνάδουν με ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα της λανθασμένης πολιτικής που ακολούθησαν οι διοικήσεις τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν, η μπουτίκ έκλεισε καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την Puma, και ακόμη δεν μπορεί να ανοίξει, καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τον νέο προμηθευτή (η επίσημη εξήγηση από την ΠΑΕ είναι πως εδώ και δύο μήνες γίνονται έργα).

Η συμφωνία, που έκλεισε με την Umbro για λογαριασμό της ΠΑΕ ο Στέφανος Σαράτσης, προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ, γι΄ αυτό και δεν έχει υπογραφεί ακόμη (δεν έχει γίνει ούτε παρουσίαση φανέλας ακόμα) κι αυτός είναι ο λόγος, που ακόμη δεν έχει ανοίξει ακόμη, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμα τα προϊόντα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα ανοίξει η μπουτίκ, γίνονται ωστόσο προσπάθειες να ξεπεραστούν όλες οι εκκρεμότητες και θα ξεκινήσει η διάθεση των προϊόντων.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 9&id=20772

:opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
έχει μεγάλη πλακα
παίδες,δεν φτιάχνεται κανένα σχέδιο τις nike και τις adidas
έτσι να έχουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Πόσο μικρή ομάδα είμαστε σε τέτοια θέματα...
ΟΚ το 2015 μπορεί να έρθουν οι φανέλες του 2012/13.
Πρώτη φορά είναι?
Δικαιολογίες όπως πάντα.
Εύχομαι όποιος έχει σχέση με το τμήμα αυτό του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια να πάει και να μη γυρίσει. Στα @@ μου αν μείνει άνεργος ή όχι. Απ τον κάθε πρόεδρο μέχρι τους διευθυντές και να 'χαμε να λέγαμε...Άχρηστοι εσείς θα μεγαλώσετε τον ΠΑΟΚ?
Το καλοκαίρι που είναι η βασική περίοδος που θα πουλήσεις φανέλα που μπορείς να έχεις έσοδα από Έλληνες του εξωτερικού, τουρίστες (χώρια τους Θεσσαλονικείς) ίντερνετ κλπ όχι μόνο δεν έχεις το βασικό προ'ι'όν που έπρεπε να το ΄χεις απ τον Ιούνη αλλά δεν ξέρεις που παν τα 4.
Άντε γεια ρε λίγοι.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

τα είπες όλα

τραγική κατάσταση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη αλλα οταν διαβασατε οτι το θεμα με τη μπουτικ και τη νεα φανελα το ειχε αναλαβει ο σαρατσης ειχατε καμια ελπιδα??σουβλακια ξερει να κανει ο ανθρωπος(και πολυ καλα μαλιστα) δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο...αυτη ηταν η οργανωση της παε ΠΑΟΚ εν ετη 2012...τουλαχιστον πλεον ελπιζουμε σε βαθιες τομες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”