Τί ποιά ήταν μωρή;......δεν μπορώ δηλαδή να βάλω κραγιόν να κάνω ενα τσιγάρο;;
Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Έρχεται η άλλη σπίτι βλέπει τσιγάρα με κραγιόν, ποιά ήταν εδω ρε μου λέει;;.........

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"
-"Ναι".
-"Ευχαριστώ".
-";;;;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"
-"Ναι".
-"Πείτε μου όχι".
-"Γιατί;"
-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".
-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;"
-"Ναι".
-"Αν σας έδιναν 200.000.000 το μήνα για να πάτε στον Ολυμπιακό θα το συζητούσατε;".
-"Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ;"
-"Ναι".
-"Τον Ολυμπιακό τον ξέρετε;".
-"Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του"
-"Κερνάω παγωτό. Θέλετε;".
-"Αμέ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: Ξέρω και θέλω!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο;"
-"Ναι".
-"Τι νούμερο φανέλα φοράτε;".
-"XL"
-"Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλλα του Ολυμπιακού αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε;".
-"Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: Πολύ μεγάλη η φανέλα του Θρύλου για μένα!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"
-"Ναι".
-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".
-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά;"
-"Ναι".
-"Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του "έρχομαι" ή "πάρτα μέσα στη μάπα μωρή παλιοχαμούρα".
-"Εεεεε, έρχομαι".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: Ε Ε Ερχομαι!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
-"Καλημέρα".
-"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
-"Γυρίζω".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω!
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"
-"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"
-"Ποιος είναι αυτός;"
-"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"
-"Δεν τον ξέρω".
-"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".
-"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
-"Ναι;"
-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
-"Όχι"
-"Θέλετε να έρθετε;".
-"Ναι βεβαίως".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
-"Ναι"
-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"
-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"
-"Ναι".
-"Ευχαριστώ".
-";;;;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"
-"Ναι".
-"Πείτε μου όχι".
-"Γιατί;"
-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".
-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;"
-"Ναι".
-"Αν σας έδιναν 200.000.000 το μήνα για να πάτε στον Ολυμπιακό θα το συζητούσατε;".
-"Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ;"
-"Ναι".
-"Τον Ολυμπιακό τον ξέρετε;".
-"Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του"
-"Κερνάω παγωτό. Θέλετε;".
-"Αμέ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: Ξέρω και θέλω!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο;"
-"Ναι".
-"Τι νούμερο φανέλα φοράτε;".
-"XL"
-"Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλλα του Ολυμπιακού αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε;".
-"Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: Πολύ μεγάλη η φανέλα του Θρύλου για μένα!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"
-"Ναι".
-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".
-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά;"
-"Ναι".
-"Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του "έρχομαι" ή "πάρτα μέσα στη μάπα μωρή παλιοχαμούρα".
-"Εεεεε, έρχομαι".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: Ε Ε Ερχομαι!
Ντριιιν Ντριιιν
-"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
-"Καλημέρα".
-"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
-"Γυρίζω".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω!
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"
-"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"
-"Ποιος είναι αυτός;"
-"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"
-"Δεν τον ξέρω".
-"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".
-"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
-"Ναι;"
-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
-"Όχι"
-"Θέλετε να έρθετε;".
-"Ναι βεβαίως".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
-"Ναι"
-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"
πάντως αν είχα φέισμπουκ και τουίτερ στο λύκειο, ούτε στο ΤΕΙ Κλωστοϋφαντουργίας δεν με βλέπω να περνούσα..

Μια γυναίκα συναντιέται με τον εραστή της, ο οποίος είναι και ο καλύτερος φίλος του συζύγου της. Κάνουν έρωτα για ώρες. Ενώ βρίσκονται στο κρεβάτι χτυπάει το τηλέφωνο. Η γυναίκα σηκώνει το ακουστικό. Ο καλύτερος φίλος ακούει, εννοείται σιωπηλός: "Γεια σου, Γεια σου ... Είμαι τόσο χαρούμενη που σας κάλεσε ... Αλήθεια; Αυτό είναι υπέροχο ... Λοιπόν, είμαι ευτυχής που ακούω πόσο ωραία περνάτε ... Ω, αυτό ακούγεται καταπληκτικό ... Σ'αγαπώ πάρα πολύ. OK. Bye-bye". Εκείνη κλείνει το τηλέφωνο και ο εραστής της ρωτά: "Ποιός ήταν?" Ο άντρας μου ήταν και μου έλεγε για το πόσο υπέροχα περνάει στο ψάρεμα. Μαζί σου!
"
2 τύποι σε ένα μπαρ:
-κοιμήθηκα με την μάνα σου..!!
-..............
-..............
-..............
-πατέρα πήγαινε σπίτι.... Έχεις μεθύσει!!

-..............
-..............
-..............
-πατέρα πήγαινε σπίτι.... Έχεις μεθύσει!!
Γράφει η άλλη :
- Κάηκα από τον ήλιο και ξεφλουδίζομαι.
Σχολιάζω από κάτω :
- Μην ανησυχείς . Όλα τα φίδια , κάποια στιγμή αλλάζουν δέρμα ...

- Κάηκα από τον ήλιο και ξεφλουδίζομαι.
Σχολιάζω από κάτω :
- Μην ανησυχείς . Όλα τα φίδια , κάποια στιγμή αλλάζουν δέρμα ...
Πιο ευκολα πιανεις ψαρι μες στην θαλασσα παρα κουκουτσι απο καρπουζι που επεσε στο πλακακι..

- ΑποστόληςΑ
Στάθη πρέπει να βελτιώσεις το χιούμορ σου επειγόντως1 Είναι ανάγκη να περιορίσεις την απόστασή σου από μένα στη μία κλάση, το πολύ!
-
mitsogrande
-Με είπε πουτάνα.
-Ελα ρε! Κι εσύ τι έκανες;
-Φτύνω το πουλί του Νίκου που είχα στο στόμα μου, σηκώνομαι απο τον γιούτσο του Μιχάλη,αφήνω και το πουλί του Χρήστου που κρατούσα,τον πλησιάζω και του λέω... "Πως τολμάς ρε;"
-Ελα ρε! Κι εσύ τι έκανες;
-Φτύνω το πουλί του Νίκου που είχα στο στόμα μου, σηκώνομαι απο τον γιούτσο του Μιχάλη,αφήνω και το πουλί του Χρήστου που κρατούσα,τον πλησιάζω και του λέω... "Πως τολμάς ρε;"
Αυτο το λές εσύ...............ΑποστόληςΑ έγραψε:Στάθη πρέπει να βελτιώσεις το χιούμορ σου επειγόντως1 Είναι ανάγκη να περιορίσεις την απόστασή σου από μένα στη μία κλάση, το πολύ!
- Maximus
Σας βλέπω στα βήματα του Στάθη από το ράδιο αρβύλα για το ποιος θα πει το πιο κρύο και καμμένο ανέκδοτο!
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι τυχαίο οτι έχετε το ίδιο όνομα, κύριε stathis73;!;
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι τυχαίο οτι έχετε το ίδιο όνομα, κύριε stathis73;!;
Να υποθέσω αγαπητέ Μάξιμε οτι σε χρημάτισε ο μεταξουργιώτης ετσι;;;
Καλα λοιπόν δεν ξαναγράφω, αμα ειναι να τρέχετε να αγοράσετε καλοριφέρ τετοιο καιρό οπως εχουν οι υπόλοιποι στο ράδιο αρβυλα δεν ξαναγράφω.
ΥΓ: Αλλα Μαξιμε σε παρακαλώ μην με υποβιβάζεις στην Β εθνικη που ειναι ο Αποστολος.
Καλα λοιπόν δεν ξαναγράφω, αμα ειναι να τρέχετε να αγοράσετε καλοριφέρ τετοιο καιρό οπως εχουν οι υπόλοιποι στο ράδιο αρβυλα δεν ξαναγράφω.
ΥΓ: Αλλα Μαξιμε σε παρακαλώ μην με υποβιβάζεις στην Β εθνικη που ειναι ο Αποστολος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis73 την Τρί 11 Ιουν 2013, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Maximus
Είναι αλήθεια ότι είμαι φίλος με τον ανταγωνιστή σου...stathis73 έγραψε:Να υποθέσω αγαπητέ Μάξιμε οτι σε χρημάτισε ο μεταξουργιώτης ετσι;;;
...αλλά αν κάνεις μία καλή τιμή, σε βλέπω και σένα φιλικά.
Κοιτά, λίγο κρύο θα το χρειαστούμε τώρα το καλοκαιράκι.