-κοιμήθηκα με την μάνα σου..!!
-..............
-..............
-..............
-πατέρα πήγαινε σπίτι.... Έχεις μεθύσει!!
Αυτο το λές εσύ...............ΑποστόληςΑ έγραψε:Στάθη πρέπει να βελτιώσεις το χιούμορ σου επειγόντως1 Είναι ανάγκη να περιορίσεις την απόστασή σου από μένα στη μία κλάση, το πολύ!
Είναι αλήθεια ότι είμαι φίλος με τον ανταγωνιστή σου...stathis73 έγραψε:Να υποθέσω αγαπητέ Μάξιμε οτι σε χρημάτισε ο μεταξουργιώτης ετσι;;;
Καλα λοιπόν δεν ξαναγράφω, αμα ειναι να τρέχετε να αγοράσετε καλοριφέρ τετοιο καιρό οπως εχουν οι υπόλοιποι στο ράδιο αρβυλα δεν ξαναγράφω.
ΥΓ: Αλλα Μαξιμε σε παρακαλώ μην με υποβιβάζεις στην Β εθνικη που ειναι ο Αποστολος.
Μη μασάς, έχεις κοινό (εχω και κρυφό γκάλοπstathis73 έγραψε:Να υποθέσω αγαπητέ Μάξιμε οτι σε χρημάτισε ο μεταξουργιώτης ετσι;;;
Καλα λοιπόν δεν ξαναγράφω, αμα ειναι να τρέχετε να αγοράσετε καλοριφέρ τετοιο καιρό οπως εχουν οι υπόλοιποι στο ράδιο αρβυλα δεν ξαναγράφω.
ΥΓ: Αλλα Μαξιμε σε παρακαλώ μην με υποβιβάζεις στην Β εθνικη που ειναι ο Αποστολος.
kataramenos5 έγραψε:Μη μασάς, έχεις κοινό (εχω και κρυφό γκάλοπstathis73 έγραψε:Να υποθέσω αγαπητέ Μάξιμε οτι σε χρημάτισε ο μεταξουργιώτης ετσι;;;
ΥΓ: Αλλα Μαξιμε σε παρακαλώ μην με υποβιβάζεις στην Β εθνικη που ειναι ο Αποστολος.).