Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Τι ακυρο είναι αυτό που ανέβηκε στο Γκαζέτα για έντονο ενδιαφέρον για Πέτκοβιτς;
Καλά και ο Σαμάττα παίρνει 1 χαρτί το χρόνο..
Δεν μου φαίνεται παράλογο να ζηταει αυτός 2. Άσχετα αν για εμάς είναι πολλά.
Δεν μου φαίνεται παράλογο να ζηταει αυτός 2. Άσχετα αν για εμάς είναι πολλά.
Που το γράφουν ;van rooy έγραψε:Γράφουν ότι ο μειτε περιμένει πρόταση από Αθήνα...
Γενικά περιμένει πρόταση .. από Αθήνα μόνο ο γαβρος ψάχνει χάφ αν δεν πάρει εναν Ισπανό .. γενικά ο μειτε περιμένει προτάσεις .. δεν νομίζω ότι τον νοιάζει από που .. αν πάει πρόταση από Ινδία 2 εκ το χρόνο θα πάει
Ακουστηκε και για τον γαυρο το πρωι. Προφανως απο τις ιδιες πηγες. Μαλλον κανουν ουρα για τον παικταρα και προσπαθουν να τον πασαρουν οπου βρουν.Blackgr4 έγραψε:Τι ακυρο είναι αυτό που ανέβηκε στο Γκαζέτα για έντονο ενδιαφέρον για Πέτκοβιτς;
Που το γράφουν ;van rooy έγραψε:Γράφουν ότι ο μειτε περιμένει πρόταση από Αθήνα...
Γενικά περιμένει πρόταση .. από Αθήνα μόνο ο γαβρος ψάχνει χάφ αν δεν πάρει εναν Ισπανό .. γενικά ο μειτε περιμένει προτάσεις .. δεν νομίζω ότι τον νοιάζει από που .. αν πάει πρόταση από Ινδία 2 εκ το χρόνο θα πάει
το προβλημα με Πετκοβιτς ειναι πως θα παρεις και τον Μισιτς . θα ζοριστουν αυτοι να δωσουν 2 βασικους μαζι
σκασε Ιβαν απο τωρα 5 εκ και λυνεις ολο τον βασικο κορμο .
αν μπουμε ομιλο τσουλου κανε και ενα μπαμ 31 αυγουστου απο αυτα που μονο εσυ ξερεις αρχοντα
σκασε Ιβαν απο τωρα 5 εκ και λυνεις ολο τον βασικο κορμο .
αν μπουμε ομιλο τσουλου κανε και ενα μπαμ 31 αυγουστου απο αυτα που μονο εσυ ξερεις αρχοντα
που το γραφουν??van rooy έγραψε:Γράφουν ότι ο μειτε περιμένει πρόταση από Αθήνα...
-
-
Ε καλά ρε φίλε δες τι συμπαίκτες έχει και παίζει με τον Φαν Ντάικ και οτν τσαβι Σίμονς όχι με τον καλενς και τον τσεριν