Jose Boto
- buffalobill4
Re: Jose Boto
Είπα ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης. Τον θεωρώ καλύτερο αλλά δεν θα μείνω στην σύγκριση αυτών των δύο. Αλλο προσπαθώ να αναδείξω.
ναι ? σε σενα εδωσε τηνπαραιτηση και το ξερεις ? και σε μενα εδωσε αλλες δυο φορες παραιτηση αλλα δεν την δεχθηκα .....να λεμε κατι που να εχει βαση η αναφερετε την πηγη σας ......ελεος δηλαδη αλλιως ειναι κουτσομπολιο......Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι,βλεπω οτι ο Χοσε μαλλον ψαχνει τροπο να την κανει..
Εδωσε δυο φορες παραιτηση μεχρι τωρα που δεν εγινε δεκτη..
Για τα λεφτα π διαχειριστηκε ο Μποτο εκανε καλη δουλειαPAOK_Antarctica έγραψε:Εντάξει, αν είναι να λέμε ότι ο Μπράντον και ο Ναρευ είναι εξαιρετικοί και ο Σαστρε και ο Σοάρες είναι πάρα πολύ καλοί και ο Κουαλιατα θα φέρει τα λεφτά του πίσω, τότε του βγήκε το 250% των μεταγραφών του.
Ουτε μπορουμε να απαξιωνουμε ολο το νεανικο ροστερ κ τις μεταγραφες περιπου ως σαρδελες για να δικαιολογουμε εμμεσα τα πολλα λαθη Λουτσεσκου επι διετια
Το οτι τον Μποτο τον εχει η Ναπολι στη λιστα της λεει πολλα
Κ ουτε μπορουμε να λεμε οτι τα βγαζει ο Μποτο ολα αυτα οτι τον θελουν ξενες ομαδες κ γιατι δεν το ξεκοβει
Και για τον Λουτσεσκου εβγαλαν οτι ενδιαφερεται η Αλ Αϊν κ δεν βγηκε ν το ξεκοψει
Να μην πω οτι δεν υπηρχε περιπτωση ουτε στα πιο τρελα του ονειρα ο Λουτσεσκου ν ειναι σε οποιαδηποτε λιστα υποψηφιων της πρωταθλητριας Ιταλιας
- Amsterdamer_87
Μεινε καλυτερα ενημερωμενος σχετικα με τα δρωμενα στην ομαδα,ασε τις ειρωνειες και μην κανεις τον ξυπνιο..
Μετα το ματς με την Λεφσκι εθεσε την παραιτηση του στην διαθεση της ΠΑΕ,ταδε εφη Μακης και Κυρ..
Την δευτερη ψαξε να την βρεις μονος σου..
Μετα το ματς με την Λεφσκι εθεσε την παραιτηση του στην διαθεση της ΠΑΕ,ταδε εφη Μακης και Κυρ..
- Montrealiotis
Κοίταξε όταν θέτεις την παραίτηση σου στην διάθεση της διοίκησης, σημαίνει ότι αναγνωρίζεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και αν η διοίκηση θεωρεί ότι δεν κανείς καλά την δουλειά σου δέχεται την παραίτηση, χωρίς να χρειάζεται κινηθούν άλλες διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου, όπως αποζημιώσεις κλπ.
- ΑποστόληςΑ
Η παραίτηση δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι αναγνωρίζεις ότι έχεις λάθος. Μπορεί να σημαίνει: "Εγώ αυτό το πλάνο έχω και δεν το αλλάζω. Αν δεν συμφωνείτε, παραιτούμαι".
ΜακάριAmsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι,βλεπω οτι ο Χοσε μαλλον ψαχνει τροπο να την κανει..
- Montrealiotis
Και αυτό. Πάλι δεν σημαίνει όμως ότι ψάχνεταιΑποστόληςΑ έγραψε:Η παραίτηση δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι αναγνωρίζεις ότι έχεις λάθος. Μπορεί να σημαίνει: "Εγώ αυτό το πλάνο έχω και δεν το αλλάζω. Αν δεν συμφωνείτε, παραιτούμαι".
Γιατι ρε παιδια,τρογώμαστε με τον μποτο?
Αυτη την χρονιά θα δειξει τι ''ψαρια'' πιανει....
Ελπιζω να ειναι λιγοστές ....οι σαρδέλες
Μακάρι ΜΙΑ χρονιά, να πανε όλα κατ'ευχην....
Αυτη την χρονιά θα δειξει τι ''ψαρια'' πιανει....
Ελπιζω να ειναι λιγοστές ....οι σαρδέλες

Μακάρι ΜΙΑ χρονιά, να πανε όλα κατ'ευχην....

α μαλιστα το ειπε ο μακης και ο κυρ κυρ λινκ με αυτο δεν το εχω ακουσει .....μπορεις να δωσεις ? αν ειναι επιπεδου σποντογκ ειναι μπουρδες αν οχι και ειναι κανενα σοβαρο σαιτ θα εχεις δικαιο .....αλλα αν υπηρχε ηδη θα το εγραφες ....βαρεθηκα τα εγω ξερω εγω ακουσα απο εγκυρη πηγη που δεν κατονομαζετε.....Amsterdamer_87 έγραψε:Μεινε καλυτερα ενημερωμενος σχετικα με τα δρωμενα στην ομαδα,ασε τις ειρωνειες και μην κανεις τον ξυπνιο..
-
Αν το πλανο του δεν υποστηριζεται αποAmsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι,βλεπω οτι ο Χοσε μαλλον ψαχνει τροπο να την κανει..
τη διοικηση και δεν εξυπηρετειται απ τον
προπονητη τοτε θα ειναι πολυ πιο τιμιο
για τον ιδιο και πολυ πιο επωφελες για
τον οργανισμο ΠΑΟΚ να παραιτηθει και
να φυγει ειτε ομως γινει δεκτη ειτε οχι.-
Τα "ηξεις-αφιξεις" μονο σε οικονομικους
λογους μπορει να οφειλονται ετσι ωστε
να "μενει παραιτουμενος" αλλα στην ουσια
να μην προσφερει οσα θελει και μπορει
κι αυτους θα πρεπει να τους ξεπερασει!
ΥΓ. Προσωπικα θελω να μεινει και η
ομαδα να ακολουθησει το πλανο του
αλλα μονο με προυποθεση την αληθινη
και καθολικη συμπνοια στην πραξη.-
Παντως αν τελικα φυγει θα εχουμε καταφερει να εχουμε φερει εναν επιτυχημενο σκαουτερ και να τον διωχνουμε σαν εναν αποτυχημενο τεχνικο διευθυντη.
- black_star_ninja
Δε θεωρω τοσο αποτυχημενο τον Μποτο. Δεν μπορω να τον θεωρησω υπευθυνο για τις μεταγραφες Κουρτιτς, Ολιβειρα, Κεντζιορα, Ταισον και Καργα. Νομιζω οτι ηταν επιλογες Ραζβαν.
Αντιθετως θεωρω οτι ειναι υπευθυνος για τις επιλογες Κουαλιατα, Φ. Σοαρες, Ρικαρντο και Νασμπεργκ οι οποιες δεν απεδωσαν το αναμενομενο και για Κοταρσκι, Ναρει, Ρ.Σοαρες, Σαστρε και Τομας που επαιξαν αρκετα καλα..
Δυστυχως τα χρηματα που δαπανηθηκαν για Κουαλιατα και Φ. Σοαρες ειναι πολλα..
Αντιθετως θεωρω οτι ειναι υπευθυνος για τις επιλογες Κουαλιατα, Φ. Σοαρες, Ρικαρντο και Νασμπεργκ οι οποιες δεν απεδωσαν το αναμενομενο και για Κοταρσκι, Ναρει, Ρ.Σοαρες, Σαστρε και Τομας που επαιξαν αρκετα καλα..
Δυστυχως τα χρηματα που δαπανηθηκαν για Κουαλιατα και Φ. Σοαρες ειναι πολλα..