Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Χωρις να θελω να γκρινιαξω [FACE WITH TEARS OF JOY]
τη δευτερα τελειωνουν οι μεταγραφες!
Τρεξτεεεεεεεεεε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρεξτεεεεεεεεεε
- Sick Bastard
3 πουλάκια κάθονταν....Gospi έγραψε:Χωρις να θελω να γκρινιαξω [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τρεξτεεεεεεεεεε
Δευτέρα βράδυ τα υπόλοιπα γράμματα
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποδοσφαιριστης που έχει στην πλάτη του το 10 σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ουρουγουάης και βγάζει μάτια 2 χρονιές στο εθνικό πρωτάθλημα, στα 20του για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πρότζεκτ. Μπαίνει και παίζει ως δεύτερος επιθετικός από το αεροδρόμιο. Αν έχουμε και με τα κονέ του Πάμπλο, την ευκαιρία να τον φέρουμε Θεσσαλονίκη, πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά.
[youtube]uLEC3VS2A4w[/youtube]
[youtube]uLEC3VS2A4w[/youtube]
Σε μενα παει η εξυπνάδα πιλοτε?
Θα στο εξηγήσω 2α, αν και θα το καταλάβεις μόνος σου
Δεν εχω ορεξη για φασαρια αληθεια.
Αν αυτη λοιπον η εξυπνάδα αναφερεται στον μεταγραφικο σχεδιασμο καλως.
Αν παει σε μενα, απλα σκασιλα μου...
Αν αυτη λοιπον η εξυπνάδα αναφερεται στον μεταγραφικο σχεδιασμο καλως.
Αν παει σε μενα, απλα σκασιλα μου...
Μεγάλος παίχτης μεγάλος αθλητης και μεγάλος χαρακτήρας ο Μάτος. Ένας προπονητής δε βρέθηκε τόσα χρόνια να τον κάνει εξτρέμ(που ήτανε) να μην ψάχνουμε τόσα χρόνια εξτρέμ;(Παρένθεση).
Ελπίζω, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου αν θα αξιοποιηθεί από τον προπονητή του το μεγιστο.....έτσι πως τα κάνανε όλοι εκεί μέσα....
Ελπίζω, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου αν θα αξιοποιηθεί από τον προπονητή του το μεγιστο.....έτσι πως τα κάνανε όλοι εκεί μέσα....
Λες και τον ξέρει τον σχεδιασμό... Γράφουμε για να γράφουμε διαφορα διφορούμενα και αναλόγως πως θα καταλήξει μετά λέμε σας τα είχα πει...Η πατρίδα των χρησμών είμαστε άλλωστε...
- pagotatzis
Βρε φέρτε έναν Καντε των φτωχών !!!
Α και έναν γέρμανο τερματοφύλακα (δόξα τον θεό ο Καριους έκλεισε Ουνιον)
Α και έναν γέρμανο τερματοφύλακα (δόξα τον θεό ο Καριους έκλεισε Ουνιον)
Όσο αφορά τις μεταγραφές πιστεύω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από αμυντικό χαφ και επιθετικό χαφ εγώ θα επιμείνω και στην απόκτηση τερματοφυλακα, παρότι ο Ζιφκο βγάζει μάτια φέτος και είναι σαφώς πιο ολοκληρωμενος από Πάσχα.
Ωστόσο πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κορυφαίο γιατί είναι η θέση που από μόνη της σου δίνει και σου παίρνει βαθμούς!
Κατά τα άλλα όπως έχω ξαναπεί εφόσον κάποιος θα φύγει θα αντικατασταθεί(φορ,αριστερό Μπακ,τερμα,κλπ.)
Ξαναλέω βλέπω εκτός ομάδας Μπισε,Εσιτι,Πάσχα,Ρευ, και ίσως Σφιντερσκι και κάποιον κεντρικό αμυντικό με τις ανάλογες αναπληρώσεις. Ο Μάτος πιστεύω επέστρεψε και ως πασπαρτου αν και εφόσον του δοθούν παιχνίδια αφού μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός.
Ωστόσο πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κορυφαίο γιατί είναι η θέση που από μόνη της σου δίνει και σου παίρνει βαθμούς!
Κατά τα άλλα όπως έχω ξαναπεί εφόσον κάποιος θα φύγει θα αντικατασταθεί(φορ,αριστερό Μπακ,τερμα,κλπ.)
Ξαναλέω βλέπω εκτός ομάδας Μπισε,Εσιτι,Πάσχα,Ρευ, και ίσως Σφιντερσκι και κάποιον κεντρικό αμυντικό με τις ανάλογες αναπληρώσεις. Ο Μάτος πιστεύω επέστρεψε και ως πασπαρτου αν και εφόσον του δοθούν παιχνίδια αφού μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
1. Μεταγραφή η Ζιφκοβιτς
2. Μάτος η Ουαγκε
3 Γιαννούλης
4. Μεταγραφή η Ινγκασον
5. Βαρελά
6. Κρέσπο
7. Μπρανταριτς
8. Ελ Καντουρι
9. Ντιαμπε
10.Ζιβκοβιτς
11. Τσολάκ
ΑΛΛΑΓΕΣ 25αδας
Ζιφκοβιτς
Μάτος η Ουαγκε
Περειρα
Ροντριγκο
Μιχαηλίδης
Μιχαι
Αουγκουστο
Σβαμπ
Νινουα
Πέλκας
Τζόλης
Βράκας
Κουτσιας
Σφιντερσκι
Με μια τέτοια 25αδα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά. Αν γίνει κάποια πώληση μπορεί να γίνει και μια μεγάλη υπέρβαση. Για αυτό υπομονή λίγο ακόμα.
Κοιτάς στον πάγκο και βλέπεις Ουαγκε, Μιχαηλίδη,Ροντρίγκο για άμυνα, Αουγκούστο, Σβαμπ για κέντρο, Πέλκα,Τζόλης,Σφιντερσκι για μπροστά.
Και όλα αυτά με δύο τρεις κινήσεις.Οτι περιμένουμε δηλαδή...
1. Μεταγραφή η Ζιφκοβιτς
2. Μάτος η Ουαγκε
3 Γιαννούλης
4. Μεταγραφή η Ινγκασον
5. Βαρελά
6. Κρέσπο
7. Μπρανταριτς
8. Ελ Καντουρι
9. Ντιαμπε
10.Ζιβκοβιτς
11. Τσολάκ
ΑΛΛΑΓΕΣ 25αδας
Ζιφκοβιτς
Μάτος η Ουαγκε
Περειρα
Ροντριγκο
Μιχαηλίδης
Μιχαι
Αουγκουστο
Σβαμπ
Νινουα
Πέλκας
Τζόλης
Βράκας
Κουτσιας
Σφιντερσκι
Με μια τέτοια 25αδα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά. Αν γίνει κάποια πώληση μπορεί να γίνει και μια μεγάλη υπέρβαση. Για αυτό υπομονή λίγο ακόμα.
Κοιτάς στον πάγκο και βλέπεις Ουαγκε, Μιχαηλίδη,Ροντρίγκο για άμυνα, Αουγκούστο, Σβαμπ για κέντρο, Πέλκα,Τζόλης,Σφιντερσκι για μπροστά.
Και όλα αυτά με δύο τρεις κινήσεις.Οτι περιμένουμε δηλαδή...
Πάντως για τον Τσόριτς που γράφτηκε εδώ και πήγε Φένλο τελικά,τον είδα σε φωτογραφία.
Πολύ Φλώρος ρε παιδάκι μου.Αυτος σε γεμάτη Τούμπα θα έβαζε τα κλάματα.Μούτρα για ρούλη...
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ Φλώρος ρε παιδάκι μου.Αυτος σε γεμάτη Τούμπα θα έβαζε τα κλάματα.Μούτρα για ρούλη...
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σάββατο σήμερα και διαβάζοντας τα νέα των ομάδων για το στοίχημα, σκέφτομαι ότι κάτι ομάδες τύπου Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και λοιπές, ξέρουν επίσης ότι κι εφέτος θα καταλήξουν δευτερο-τριτο-τέταρτες (τύπου εμείς δηλαδή) κι όμως έχουν ένα μεταγραφικό σχεδιασμό αξιώσεων, στοχεύοντας στο καλύτερο που μπορεί να τους κάτσει, έχοντας και το βλέμα πάντα σε μια αξιοπρεπή ευρωπαϊκή πορεία. Ακόμη κι ο Μαρινάκης ξέρει ότι ο οαρης μόνο σε τέτοια επίπεδα μπορεί να στοχεύσει ( δευτερο-τριτο-τέταρτος) αλλά προχωρά σε ένα εξίσου αξιοπρεπή μεταγραφικό σχεδιασμό- ενίσχυση της συγκεκριμένης ομάδας του. Σε εμάς δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως και να αρμενίζει καλά το καράβι όμως εμείς λόγω μίρλας (προερχόμενη κι από τα αποκαϊδια της προσωπικής ζωής μας) ή λόγω αρρωστημένης ξερολίασης, να τα βλέπουμε όλα στραβά. Τι άλλο να πω...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πες τα! Και αυτοί έχουν ψυχηSick Bastard έγραψε:Εχει κι ελεύθερους