Τηλεοπτικά δικαιώματα
- bersekeros
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Έβαλα Βέλγιο στο VPN, με βλέπει ότι είμαι Βέλγιο (γιατί όταν πάω να κάνω registration, μου βγάζει κωδικό Βελγίου).
Αλλά μετά, μπα, εμένα δεν αφήνει να φτιάξω λογαριασμό με ελληνικό κινητό.
Βγάζει '' NetTV Plus offer is not anailable for you''.
- invincible
Πάνε κάνε κλικ πάνω στον κωδικό Βελγίου και σε βγάζει μία λίστα από προθέματα επιλέγεις την Ελλάδα. Μπορείς να το αλλάξεις σε +30 σε αφήνει. Το πρόβλημα είναι τι VPN έχεις περιμένετε να δοκιμάσω κάτι μήπως στο τζαμπέ τα καταφέρουμε.bersekeros έγραψε:Έβαλα Βέλγιο στο VPN, με βλέπει ότι είμαι Βέλγιο (γιατί όταν πάω να κάνω registration, μου βγάζει κωδικό Βελγίου).
- bersekeros
Invi το έκανα. Το άλλαξα το πρόθεμα.
Δεν δέχεται το ελληνικό κινητό. Πιο πολύ για να τσεκάρω το VPN το έκανα. (έχω συνδρομή cyberghost)
Δεν δέχεται το ελληνικό κινητό. Πιο πολύ για να τσεκάρω το VPN το έκανα. (έχω συνδρομή cyberghost)
- paok re niamou
Εχουν βαλει και το Οπεν στα καναλια, που ειναι Novasports prime kai novasport 2 απο αθλητικα συν κατι παιδικα.
Κατεβασα το App σε τηλεοραση LG και αφου εκανα λογκιν παιζει κανονικα, αλλα η ποιοτητα ειναι ενα κλικ χαμηλοτερη σε σχεση με αυτο που βλεπω στο Οπεν δορυφορικα απο κοσμοτε τβ
Κατεβασα το App σε τηλεοραση LG και αφου εκανα λογκιν παιζει κανονικα, αλλα η ποιοτητα ειναι ενα κλικ χαμηλοτερη σε σχεση με αυτο που βλεπω στο Οπεν δορυφορικα απο κοσμοτε τβ
- navigator11
Δεν ξέρω πώς και τι πάντως στο ΠΑΟΚ τβ το έχει κανονικά το παιχνίδι προς αγορά για εξωτερικό. Πριν λίγο το τσέκαρα.
- paok re niamou
Οι αργοσχολοι ποι ειναι επιφορτισμενοι με την επικοινωνια της ομαδας μας, θα μπορουσαν να βγουν και να ενημερωσουν τον κοσμο για το τι προκειτε να γινει σχετικα με τα παιχνιδια και την μεταδοση τους εκτος αιλαδος.
Εμεις ημασταν αργοσχολοι της ΠΑΕ που στηριξαμε κατα χιλιαδες απο το εξωτερικο το ΠΑΟΚ τβ και τωρα προσπαθουμε να βρουμε μια λυση εφικτη και με οποιο κοστος να βλεπουμε την ομαδα μας. Εγω εχω ηδη κοσμοτε και θα πρεπει να βαλω αλλη μια συνδρομη 17€ τον μηνα αναγκαστικα.
Εσεις ομως ρε αργοσχολοι που ειστε σε ολο αυτο να μας ενημερωσετε ?
ααααα ξεχασα, κανατε κατι σχολια στο ινστα προχθες, οποτε για αυτο τον μηνα βγηκε το μηνιατικο, τον αλλο μηνα παλι
Εμεις ημασταν αργοσχολοι της ΠΑΕ που στηριξαμε κατα χιλιαδες απο το εξωτερικο το ΠΑΟΚ τβ και τωρα προσπαθουμε να βρουμε μια λυση εφικτη και με οποιο κοστος να βλεπουμε την ομαδα μας. Εγω εχω ηδη κοσμοτε και θα πρεπει να βαλω αλλη μια συνδρομη 17€ τον μηνα αναγκαστικα.
Εσεις ομως ρε αργοσχολοι που ειστε σε ολο αυτο να μας ενημερωσετε ?
ααααα ξεχασα, κανατε κατι σχολια στο ινστα προχθες, οποτε για αυτο τον μηνα βγηκε το μηνιατικο, τον αλλο μηνα παλι
- invincible
Εχεις δίκιο με όσα τζαμπα vpn δοκίμασα δεν τα δέχεται πάντως εμένα τα sms τα έστελνε μέσα 2 δευτερόλεπτα απλά μου έβγαζε failed μετά.... πάμε για άλλα... εγκαταλείπω...bersekeros έγραψε:Invi το έκανα. Το άλλαξα το πρόθεμα.
Έχεις ενεργοποιημενο το VPN και διαλέγεις παροχο στο EON TV app (στην προκειμένη NetTVPlus).
Μετά βάζεις το email και το password με το οποίον έκανες εγγραφή.
Συνδέεσαι και βλέπεις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά βάζεις το email και το password με το οποίον έκανες εγγραφή.
Συνδέεσαι και βλέπεις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
SportsHDМир έγραψε: Ποια kodi addons δουλεύεται για ποδοσφαιρο παιδια;
Μονο το Seren δουλεύω αλλά ειναι μονο για ταινιες αυτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apex
Rising Tides (μόνο όμως για ευρωπαϊκά, διεθνη και μεγάλα πρωταθλήματα)
- ΑποστόληςΑ
Πέσ' τα παλίκαρε!seaman έγραψε:Τι είναι τα εκατομμύρια Πάρολε, στραγάλια?Parolos έγραψε:Στα 8Μ λέει ο τοσκιτσης.
Που είναι ο Κώστας 19 που έλεγε ότι θα πάρουμε πάνω από βάζελο κουλα?
Τα 8Μ απλά ντροπή.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 2ο μεγαλύτερο συμβόλαιο μετά το γαύρο παίρνουμε, 8-9 εκ στα φιξ ποσά + πριμ στόχων για διετία είναι εξαιρετική συμφωνία.
ΑΕΚ 6, ΠΑΟ 7 είναι τα φιξ που δίνει η Cosmote.
- ΑποστόληςΑ
Πέσ' τα παλίκαρε!seaman έγραψε:Τι είναι τα εκατομμύρια Πάρολε, στραγάλια?Parolos έγραψε:Στα 8Μ λέει ο τοσκιτσης.
Που είναι ο Κώστας 19 που έλεγε ότι θα πάρουμε πάνω από βάζελο κουλα?
Τα 8Μ απλά ντροπή.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 2ο μεγαλύτερο συμβόλαιο μετά το γαύρο παίρνουμε, 8-9 εκ στα φιξ ποσά + πριμ στόχων για διετία είναι εξαιρετική συμφωνία.
ΑΕΚ 6, ΠΑΟ 7 είναι τα φιξ που δίνει η Cosmote.
Από ότι φαίνεται τα κράτησε τα δικαιώματα για την προβολή στο εξωτερικό το PAOKtv. Άλλο ένα συν για τα οικονομικά της εταιρίας και για τα αδέρφια του εξωτερικού και τους τζαναμπέτηδες του εσωτερικού
Η συμφωνία δείχνει πολύ πολύ καλή.
H ανακοίνωση παίζει και στην κεντρική μας.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/196 ... v-reloaded

Η συμφωνία δείχνει πολύ πολύ καλή.
H ανακοίνωση παίζει και στην κεντρική μας.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/196 ... v-reloaded