14. Andrija Zivkovic
-
Re: 14. Andrija Zivkovic
Καλός, ανασταλτικα, με πάθος, με τσαμπουκά.. αλλά για εξτρέμ είναι ακινδυνος.
- O Teleutaios Savourai
τσιριγωτης έγραψε:Καλός, ανασταλτικα, με πάθος, με τσαμπουκά.. αλλά για εξτρέμ είναι ακινδυνος.
Υπάρχουν λάθη και λάθη, αυτό που έκανες ήταν από τα αψυχολόγητα, αυτά που κάνουν κάτι αμυντικοί της πλάκας και γελάω.
Για να κάνεις εκεί χέρι μάλλον έβλεπες παραπάνω από μία μπάλες... λογικό είναι
-
Είχε ζαλουρα από το ζζεϊμπέκικο του κουλιερακη.. Καθώς βαρουσε παλαμάκια και τον έβλεπε να κάνει σβούρες. Οπότε ζαλιστηκεrenegade έγραψε:Για να κάνεις εκεί χέρι μάλλον έβλεπες παραπάνω από μία μπάλες... λογικό είναι
-
Χθες σε εκείνο το σουτ που κάνει και το βγάζει ο Πασχαλάκης, μπαίνει στην περιοχή ολομόναχος ο Σάστρε και δεν του δίνει. Έχει γίνει αρκετές φορές φέτος. Βέβαια στη φάση του γκολ την έδωσε την πάσα αλλά στη φάση του σουτ του ήταν ακόμα καλύτερες οι προϋποθέσεις για τον Σάστρε.
Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε νούμερα και από τη θέση του εξτρέμ..
Ο Νάρεϊ έχει κάποια νούμερα αλλά συνήθως εξαφανίζεται στα ντέρμπι και γενικότερα έχει καιρό που κινείται σε ρηχά νερά. Ούτως ή άλλως όμως αποκτήθηκε για αναπληρωματικός του Αντρίγια.
Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάμε σε μια αλλαγή του Αντρίγια και να αποκτήσουμε κάτι με έφεση στο κατά μέτωπο ένας με έναν και φυσικά με νούμερα.
Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε νούμερα και από τη θέση του εξτρέμ..
Ο Νάρεϊ έχει κάποια νούμερα αλλά συνήθως εξαφανίζεται στα ντέρμπι και γενικότερα έχει καιρό που κινείται σε ρηχά νερά. Ούτως ή άλλως όμως αποκτήθηκε για αναπληρωματικός του Αντρίγια.
Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάμε σε μια αλλαγή του Αντρίγια και να αποκτήσουμε κάτι με έφεση στο κατά μέτωπο ένας με έναν και φυσικά με νούμερα.
- Kabamaru11
https://www.enikos.gr/sports/petaei-ent ... t/1950673/
Παει κ αυτος,εγινε ελληνας,μετα τον Αντελινο.
Παει κ αυτος,εγινε ελληνας,μετα τον Αντελινο.

- WeWillRockYou
Μακάρι το παλικάρι να είναι καλά στην προσωπική του ζωή και να αγωνίζεται με επιτυχία με τα ασπρόμαυρα για πολλά χρονιά ακόμα
Ο Αντρίγια είναι 26 χρονών, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, νιώθει τι εστί ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα όταν αγωνίζεται για την ομάδα.
Αγωνιστικά μπορεί να υπάρχουν παράπονα ανά διαστήματα, αλλά είναι σε φυσιολογικά πλαίσια νομίζω.
Αν είναι ευχαριστημένος οικονομικά, με το τοπ συμβόλαιο που έχει στην ομάδα, μπορεί να αποτελέσει σταθερά για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο Αντρίγια είναι 26 χρονών, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, νιώθει τι εστί ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα όταν αγωνίζεται για την ομάδα.
Αγωνιστικά μπορεί να υπάρχουν παράπονα ανά διαστήματα, αλλά είναι σε φυσιολογικά πλαίσια νομίζω.
Αν είναι ευχαριστημένος οικονομικά, με το τοπ συμβόλαιο που έχει στην ομάδα, μπορεί να αποτελέσει σταθερά για αρκετά χρόνια ακόμα.
- ΑποστόληςΑ
Να μπορούσαμε κιόλας να εκμεταλλευτούμε όλες τις πτυχές του ταλέντου του τι καλά που θα ήταν...
Έχω εκφράσει αρκετές φορές παρελθόν τις ενστάσεις μου για τον Αντρίγια.
Πίστευα ότι χρειαζόμαστε μια αναβάθμιση στη θέση του. Έναν παίκτη με νούμερα σταθερά και αξιόπιστα.
Μετά το χθεσινό έχω την πεποίθηση πλέον ότι η αλλαγή του είναι επιβεβλημένη.
Χθες βρέθηκε 3 φορές σε θέση βολής. Τη μία χωρίς να έχει ισορροπία, ενώ είχε χώρο και χρόνο να σουτάρει κάνει ένα άτσαλο σουτ και η μπάλα φεύγει 10 μέτρα ψηλά. Την άλλη μόνος του από το ημικύκλιο κάνει ένα αναιμικό πλασεδάκι. Το αποκορύφωμα όμως είναι στη φάση του πρώτου ημιχρόνου που είναι μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή, η μπάλα έρχεται από ψηλά με καμπύλη και ενώ έχει χρόνο να στρίψει το κορμί και απλά να ακουμπήσει τη μπάλα με τη μία τη μπάλα με το αριστερό, αυτός βάζει πλάτη κάνει ερασιτεχνικό κοντρόλ με το δεξί, η μπάλα φεύγει προς τα πίσω, βρίσκει το χρόνο ο Μπρινιόλι να βγει και σχεδόν να καπακώσει το ψευτοψαλιδάκι που κάνει.
Τα πέναλτι που δίνει είναι ασχολίαστα. Και δεν φταίει το ότι έπαιζε αριστερό μπακ. Με τον ολυμπιακό έπαιζε αριστερό εξτρέμ όταν το έκανε. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης.
Πίστευα ότι χρειαζόμαστε μια αναβάθμιση στη θέση του. Έναν παίκτη με νούμερα σταθερά και αξιόπιστα.
Μετά το χθεσινό έχω την πεποίθηση πλέον ότι η αλλαγή του είναι επιβεβλημένη.
Χθες βρέθηκε 3 φορές σε θέση βολής. Τη μία χωρίς να έχει ισορροπία, ενώ είχε χώρο και χρόνο να σουτάρει κάνει ένα άτσαλο σουτ και η μπάλα φεύγει 10 μέτρα ψηλά. Την άλλη μόνος του από το ημικύκλιο κάνει ένα αναιμικό πλασεδάκι. Το αποκορύφωμα όμως είναι στη φάση του πρώτου ημιχρόνου που είναι μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή, η μπάλα έρχεται από ψηλά με καμπύλη και ενώ έχει χρόνο να στρίψει το κορμί και απλά να ακουμπήσει τη μπάλα με τη μία τη μπάλα με το αριστερό, αυτός βάζει πλάτη κάνει ερασιτεχνικό κοντρόλ με το δεξί, η μπάλα φεύγει προς τα πίσω, βρίσκει το χρόνο ο Μπρινιόλι να βγει και σχεδόν να καπακώσει το ψευτοψαλιδάκι που κάνει.
Τα πέναλτι που δίνει είναι ασχολίαστα. Και δεν φταίει το ότι έπαιζε αριστερό μπακ. Με τον ολυμπιακό έπαιζε αριστερό εξτρέμ όταν το έκανε. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης.
Όσο και να με εκνευρίζει, όταν ηρεμώ σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κράξω παίκτη που 2 χρόνια δεν έχει πάρει ανάσα.
Ο ορισμός του ξεζουμισμένου. Μου αρκεί που δεν είναι ποτέ αδιάφορος
Ο ορισμός του ξεζουμισμένου. Μου αρκεί που δεν είναι ποτέ αδιάφορος