Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Τραγική η εξέλιξη των 2 "κλεισμένων" μεταγραφών. Ενώ το επικοινωνιακό κομμάτι δεν με απασχολεί, το αγωνιστικό θέμα που προκύπτει με ανησυχεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, που σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες ήταν λιγοστές, πλέον γίνονται απειροελάχιστες με τις αλχημείες που θα κάνει ο Φερέιρα για να καλύψει το κενό του Λημνιού.
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

renegade έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:20 μέρες απομένουν περίπου και ακόμα δεν έχεις φέρει

-Βασικό τερματοφυλακα όπως βγάζεις εδώ κ καιρό προς τα έξω ότι θες να κάνεις
-Αναπληρωματικο αριστερό μπακ
-βασικό δεξί μπακ χαφ από τη στιγμή που πουλήθηκε ο ο Λημνιός
-το αθλητικό 6-8 που έχει ζητήσει ο προπονητής
-τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο προπονητής
Σνούφελ μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις ποτέ ζήτησε ο προπονητής αθλητικό χαφ
έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ όλες τις συνεντεύξεις του και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο

Δεν έχει ζητήσει.

Νομίζω πως ζήτησε από τη διοικηση να συνεχίσει να παίζει με τον κουτσό,τον στραβό και τον άμπαλο για να τρώει το κράξιμο μόνο αυτός...

Ρε πλάκα μας κάνεις;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πολύ περίεργα νιώθω με το σημερινό ρόστερ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από τους στόπερ, όλες οι άλλες θέσεις καλύπτονται από παίκτες που στο μυαλό μου θεωρούνται αναπληρωματικοί.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μία από τα ίδια κι εγώ. Λείπουν οι προσωπικότητες
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να σου πω ρε τσάπα, δηλαδή ο μικρός 18 ετών που σταμάτησε κοίταξε και έστειλε την μπάλα στις αράχνες δεν βγάζει προσωπικότητα;

Τί εννοείτε προσωπικότητες; Τους παππούδες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους; Η ηλικία δείχνει αν ο άλλος έχει προσωπικότητα ή όχι; Και στην τελική κουμάντο μέσα στην ομάδα πρέπει να κάνει ο προπονητής κι όχι παίκτες και κλικες

Έχει 20 μέρες μας έχετε τρελάνει με τις... προσωπικότητες. Τρώτε την σφαλιάρα με την Μπεσίκτας που παίξαμε χωρίς ούτε μια προσωπικότητα και στο 30 ήταν 3 0 και συνεχίζετε... Ε βάλτε τις προσωπικότητες....
Πέρσι μας είχαν σπάσει τις μπάλες με τα χαρακτηριστικά...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Nikos 74 έγραψε:Πολύ περίεργα νιώθω με το σημερινό ρόστερ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από τους στόπερ, όλες οι άλλες θέσεις καλύπτονται από παίκτες που στο μυαλό μου θεωρούνται αναπληρωματικοί.
Καντούρι, Πέλκας, Ζίφκο, Γιαννούλης, Μίσιτς όταν επιστρέψει, Ζαμπά αν επανέλθει στα στάνταρ του,
αν ήταν αναπληρωματικοί σε μια ομάδά, αυτή η ομάδα θα ήταν ομαδάρα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Δε χρειάζεται να τα βάφει κανείς μαύρα αν κάποια μεταγραφή χαλάει. Αυτό που δε χρειάζεται είναι παρακάλια σε παίκτη. Ποτέ ξανά περίπτωση Βέρνμπλουμ. Παίκτες υπάρχουν. Η Χόφενχαϊμ έχει για παράδειγμα τούτον που δεν τον υπολογίζει για βασικό
https://www.transfermarkt.com/joshua-br ... aison=2019
Μια χαρά θα τον έδινε δανεικό με λογική οψιόν αγοράς και μια χαρά παίκτης είναι μπορώντας να καλύψει τη θέση του φουλ μπακ και δεξιά και αριστερά.
joss

Δημοσίευση από joss »

cellophan έγραψε:Πες το gut feeling, αλλά τον μικρό από τη Νορβηγία αν δεν κλείσει τελικά, θα τον σκεφτόμαστε και θα κλαίμε σε 3-4 χρόνια.
Για καποιο λογο εχω την ιδια αισθηση ( και καταληγει λεει Παναχαικη :mrgreen: )
Παντως υπαρχουν αρκετες αξιολογες περιπτωσεις, ιδιαίτερα στα ending contracts. Νομιζω ομως πως ολοι θελαμε να εχουμε την ελπιδα
οτι θα πηγαιναμε με περισσοτερα μεταγραφικα οπλα
ενοψει Μπενφικα Κατα τ αλλα ουτε κρυο ουτε ζεστη για το Django τον εκδικητη.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καλημέρα σε όλους. Τροφή για σκέψη: φέτος που επιτρέπονται οι 5 αλλαγές ποια στοιχεία είναι πιο απαραίτητα; οι αντοχές και τα ατελείωτα τρεξίματα ή η ποιότητα, η εμπειρία και η προσωπικότητα όταν στραβώσει το ματς και η μπάλα θα κάνει τζιζ;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Τροφή για σκέψη: φέτος που επιτρέπονται οι 5 αλλαγές ποια στοιχεία είναι πιο απαραίτητα; οι αντοχές και τα ατελείωτα τρεξίματα ή η ποιότητα, η εμπειρία και η προσωπικότητα όταν στραβώσει το ματς και η μπάλα θα κάνει τζιζ;
O Μάτος έχει συμβόλαιο και αν θέλει να συμβιβαστεί με την ηλικία του, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του, μια χαρά μπορεί να βοηθήσει συζητώντας με τον προπονητή του με σεβασμό και κατανόηση, βάζοντας τις ανάγκες του συνόλου πάνω από το "εγώ" του. Αν δε θέλει, δε θα του το επιβάλει κανείς με το ζόρι, πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.

Εκτός του Μάτος, για κανέναν κύριο δεν πρέπει να ασχοληθεί πλέον ο ΠΑΟΚ-καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Πέμ 10 Σεπ 2020, 07:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν θελει πολύ σκέψη, χρειαζονται οι εμπειροι τουλαχιστον ως αλλαγές. Εννοειται με το αναλογο συμβολαιο, οντας αναπληρωματικοι.
Στην περιπτωση του Ματος εναντι του Βιειρι, μιλαμε για παικτη που εχει συμβολαιο μονοετες νομιζω, που δεν εχει τραυματισμό. Για μενα στην παρουσα φαση ειναι πιο πολυτιμος και απο τον Γιανκο. Την ισορροπία του στο παιχνιδι και τις προωθησεις του δεν τα εχει ο Γιανκ
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

gpap έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Πολύ περίεργα νιώθω με το σημερινό ρόστερ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από τους στόπερ, όλες οι άλλες θέσεις καλύπτονται από παίκτες που στο μυαλό μου θεωρούνται αναπληρωματικοί.
Καντούρι, Πέλκας, Ζίφκο, Γιαννούλης, Μίσιτς όταν επιστρέψει, Ζαμπά αν επανέλθει στα στάνταρ του,
αν ήταν αναπληρωματικοί σε μια ομάδά, αυτή η ομάδα θα ήταν ομαδάρα.
Πολλά όταν και αν. Καντουρι, Πέλκας και Γιαννούλης δεν βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι σε 10 μέρες θα είναι στο ρόστερ καθώς υπάρχουν σενάρια για όλους. Ο Ζαμπά εδώ και ενάμιση χρόνο αγνοείται. Ο καλλιτέχνης ο Μίσιτς, δεν γνωρίζουμε αν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει κάποιο πλάνο αλλαγής στον σχεδιασμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν το γνωρίζουμε, επειδή η παε δεν το έχει ανακοινώσει. Εγώ προσωπικά νιώθω ένα " φρεναρισμα" στον ενθουσιασμό που είχα τις προηγούμενες χρονιές και μάλλον δεν είμαι ο μόνος. Εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι ένας ΠΑΟΚ που όλοι θα χαιρόμαστε και θα καμαρώνουμε.
kos

Δημοσίευση από kos »

Από την μία ο ρεμπε δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω αν δεν τελειώσει την δουλειά.
Από την άλλη χαλάνε δύο μεταγραφές την ίδια μέρα.

Όσο για το φφπ αν δεν κάνω λάθος πρώτα βγήκε ο ιός στον Λημνιό και μετά τα ονόματα των Μπακ.
Γνώριζαν δηλαδή ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής λημνιου και θα μπορούσαν να κρατήσουν τα ονόματα για μερικές ημέρες.

Εγώ λέω να μην βιαστούμε να κατηγορήσουμε τους αρδ για τα σενάρια περί ασυμφωνίας των υπευθύνων μας.
Δεν έχουν δεί λίγα τα μάτια μας. Δυστυχώς. Ελπίζω ο ρεμπε να μην καταλήξει Μπράνκο.... παρών απών με την παραίτηση του να μην γίνεται αποδεκτή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αν ήταν μια από τις δύο περιπτώσεις να πεις οκ συμβαίνουν. Δύο στα δύο??????
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κάποιοι λένε για τρεις στις τρεις υπολογίζοντας και τον πιτσιρικά της Λίβερπουλ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pilotos έγραψε:Να σου πω ρε τσάπα, δηλαδή ο μικρός 18 ετών που σταμάτησε κοίταξε και έστειλε την μπάλα στις αράχνες δεν βγάζει προσωπικότητα;

Τί εννοείτε προσωπικότητες; Τους παππούδες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους; Η ηλικία δείχνει αν ο άλλος έχει προσωπικότητα ή όχι; Και στην τελική κουμάντο μέσα στην ομάδα πρέπει να κάνει ο προπονητής κι όχι παίκτες και κλικες

Έχει 20 μέρες μας έχετε τρελάνει με τις... προσωπικότητες. Τρώτε την σφαλιάρα με την Μπεσίκτας που παίξαμε χωρίς ούτε μια προσωπικότητα και στο 30 ήταν 3 0 και συνεχίζετε... Ε βάλτε τις προσωπικότητες....
Πέρσι μας είχαν σπάσει τις μπάλες με τα χαρακτηριστικά...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους κάποιος τα είπε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”