Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από palok »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
sidpanos έγραψε:
Olorin έγραψε:Και κανεις δε μας εβγαλε δευτερους εδω και 30+ χρονια.
τέταρτοι δηλωθήκαμε για φέτος απο την επο...
τέταρτοι βγήκαμε...
δυστυχώς το πρωτάθλημα τελειώνει ΜΕΤΑ τα πλέι οφς και ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Αδερφέ, sorry που θα βγω off topic, αλλά δεύετροι βγήκαμε, όχι τέταρτοι. 4οι θα είμασταν στην Ολλανδία, όπου παίζει και ο πρώτος play off, και κρίνεται το πρωτάθλημα. Εφόσον τα play off κρίνουν μόνο τη συμμετοχή στην Ευρώπη, δεν επιρεάζουν τη θέση στην τελική κατάταξη. Για να πεις ότι βγήκαμε 4οι σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνεις και τον γκευ (τον 1ο στη συγκεκριμένη περίπτωση), εφόσον όμως δεν έπαιξε play off, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
αγαπητέ γιάννη νομίζω οτι το καταστατικό του πρωταθλήματος είναι συγκεκριμένο το οποίο και συνυπογράψαμε στην αρχή της χρονιάς. αν εσύ θες να παίζει ο gay play off , πάρε τηλέφωνο τον ζαγόρ ή τον γκαγκάτση να του το πει. ωστόσο και εγώ θέλω να οδηγάω από τα αριστερά αλλά δυστυχώς εδώ στην ελλάδα δεν μπορώ!!!! οι ελληνικοί νόμοι (τους οποίους σέβομαι ως πολίτης αυτής της χώρας) δεν μου το επιτρέπουν. Τα playoff κρίνουν τη συμμετοχή στην Ευρώπη??? Και η κανονική περίοδος τι κρίνει??? Δηλ. τα playoff στην ελλάδα είναι ένα side event του World Poker Tour ας πούμε??? Μάλλον πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα τι σημαίνει Play off στα αγγλικά, τι ακριβώς σημαίνουν για τη χώρα που τα εφήυρε (USA) και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα (μην μου πεις οτι κανονικά έπρεπε να παίζει και ο gay playoff όπως Aμερική, να το πεις στον ζαγοράκη που υπέγραψε τη διακήρυξη του πρωταθλήματος!!)...

PS: φανταστείτε το βάζελο στο basket να χει βγει 50 φορές πρώτος στην κανονική περίοδο και να μην είχε πάρει 5 ευρωλίγκες και 10 πρωταθλήματα. ε ρε κάτι χαρές που θα κάνανε!!!!στα παπάρια τους οι τίτλοι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

palok έγραψε:navigator11 έχεις ποτέ σκεφτεί ποιά είναι η σημασία της μειοψηφίας σε αποφάσεις που πρέπει να παίρνει ένας λαός ή ένα έθνος??? νομίζεις οτι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο (και ΛΑΟΣ φυσικά και οικολόγοι και τα πάντα) απλά δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα χωρίς να προτείνουν κάτι σαν αλλαγή?? οτι οι σωστοί είναι μόνο ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ??? Αν είναι έτσι φιλαράκι, μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην ελλάδα γιατί εδώ κάτω στην Αθήνα (που πρακτικά είναι όλη η Ελλάδα) σε θεωρούν ως ΠΑΟΚ πρακτικά τίποτα... οπότε τι σάντος, τι ζαγοράκης τι βρύζας. όλα είναι ατμός που λέει και ο θρασύβουλας...
αν εξελαβες υποτιμητικο το σχολιο μου για τους υποστηριζοντες τους εν λογω σχηματισμους,σφαλεις.δεν το ειπα κατα την εννοια αυτη.οπως και να το κανουμε παντως οι αποφασεις λαμβανονονται με βαση το πρακτικα πραγματοποιησιμο,οχι το στειρο αρνητισμο και την αγονη διαμαρτυρια,το ανεφικτο ιδεατο(4-5 τεμαχια σε καθε αγωνα για να μιλησω ποδοσφαιρικως).πρακτικα βιωσιμη λυση για τον παγκο του ΠΑΟΚ,που θα σας-μας κανει ευχαριστημενους εχεις?και μην κρυβεστε ολοι πισω απο το "που να ξερω γω,εγω ειμαι να στηριζω απο εξεδρας",γιατι μονον αυτο δε συμβαινει.θελετε νικες με μισο μηδεν ή να κενταει μπροστα η ομαδα και απο αποτελεσματικοτητα συγκομιδης βαθμων ο,τι καθεται?ξεκαθαριστε επιτελους τα θελω σας,γιατι παναθεμα με κι αν ξερετε τι θελετε!!!
μιχαλη μπελλη θελετε?σταυρο σαραφη θελετε?αγγελαρα βοηθεια μας θελετε?πριγκηπα θελετε?παρασχο θελετε?τι θελετε επιτελους!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Με την Τρίπολη έπρεπε να παίξει όπως έπαιξε χθες (Κούτσια - Βιερίνια)...
χθες έπρεπε να παίξει με Ίβιτς - Κονσεϊσάο...
την Τετάρτη πρέπει να παίξει όπως εχθές...
Γιατί φοβάμαι ότι τελικά την Τετάρτη θα δούμε Ίβιτς - Κονσεϊσάο;;;;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Τι ίδοι πράμα λέμε ρε Ρονάλντο. Αν κρίνεται και ο πρωταθλητής, τότε ναι. Εφόσον είναι πλευ όφ μόνο για τις θέσεις της ευρώπης, δεν ισχύει το ίδιο. Δηλαδή, βγήκες 4ος στους 3? Και πρώτος ποιος ήταν?

Δεν κρίνω αν είναι σωστά τα πλευ οφ κλπ κλπ, ούτε αν πρέπει να παίζουμε ή όχι. Κοιτάξτε στη σελίδα της κλίκας. 1ος ο γκευ, 2ος ο ΠΑΟΚ κλπ. Στην ειδική βαθμολογία των πλέυ οφ αλλάζει το παραμύθι.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

navigator11 έγραψε:δεν ταιριαζει στη νοοτροπια της ομαδας ο σαντος.νισαφι,στα τσακιδια,να παει αλλου.απαιτω,ως αιμοδοτης του παοκ,ακους ζαγορακη,εγω ΠΛΕΡΩΝΩ εσενα και το παρεακι σου,να φερεις αναστασιαδη προπονητη,ανθιμο τεχνικο διευθυντη και το νεο γηπεδο να χτιστει εν αγιω ορει.φτανει πια με το μιζερο,ηττοπαθη,κακοντυμενο,που μπορει περυσι να εσπασε ολα τα ρεκορ με την ομαδα,υστερα απο μια χρονια εξευτελιστικη,αλλα που παλι δεν ικανοποιησε τον παοκαρα οπαδο που ολα αυτα τα χρονια συνηθισε σε επιβλητικες νικες κατα των αθηναιων και πηγαινε σπιτι του μονο για φαι,κανενα ντουζακι και καπακι αεροδρομιο και λευκο πυργο για να πανηγυριζει τιτλους.

ποσο επιλησμονες μπορει να ειμαστε.ΧΑΙΡΙ δεν προκειται να ιδουμε οσο διατηρουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι τετοια κομπλεξ μεσα μας.κανουμε,ας βαλω κι εμενα,σαν αγαμητες γκομενες.ο,τι και να κανει ο σαντος,και 2 διπλα καπακι να παρουμε,θα κατευναστουν λιγο τα πνευματα και στην πρωτη στραβη παλι τα ιδια.ειμαστε αξιοθρηνητοι πραγματικα.και παρτακηδες,εγωιστες του κερατα,που βαζουμε πανω απ'ολα και μονον το αποτελεσμα.ναι,ειμαστε μονο για τα ευκολα.καλομαθαμε απο περυσι και θεωρησαμε ολοι ως κεκτημενη την περσινη πορεια,περιμενοντας το παραπανω.με μια αριστη χρονια που καναμε.τί,δε θα κατακτησουμε φετος το πρωταθλημα?οχι ρε παοκαρες της επιλεκτικης στηριξης,δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα να το παρουμε.και δε φταει γι'αυτο ουτε το δερματινο του σαντος,ουτε η μιζερια του σαντος,ουτε οι δηλωσεις του σαντος,ουτε τα μουτρα του σαντος.φταιει η κωλονοοτροπια μας του "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ,αν δε γαμησεις και φετος αυτο τον ολυμπιακο με μιση ομαδα(ενω ειχε 2 μονον απουσιες και λιγοτερο σημαντικες σε σχεση με τις δικες μας),τοτε ποτε?".βρηκατε την καραμελα τωρα ολοι και νομιζετε οτι η φυγη του σαντος θα επαναφερει το καλο περσινο κλιμα,που πρωτοι απο ολους φροντισαμε να το γαμησουμε μονοι μας με γκρινια,γκρινια,γκρινια,προτου αρχισει καν η προετοιμασια!!ε,λοιπον,εγω προτεινω να παιζουμε κεκλεισμενων των θυρων εφεξης,με σαντος προπονητη.και θα παμε πολυ καλυτερα.πεφτετε ολοι θυματα της προπαγανδας τοπικων κατευθυνομενων αμπαλοδημοσιογραφων,που με "αγνα " κινητρα τριβελιζουν συνεχως το μυαλο του κοσμου περι ατολμιας,ηττοπαθειας κι ενα σωρο αλλες μπουρδες γαι το σαντος.φτανει πια το καφενειο.αν δεν αντεχετε,θεμιτο να μη συνεισφερετε τις υπηρεσιες σας στην ομαδα,ουδεις θα σας παρεξηγησει.μην της προξενειται ομως αλλο κακο.αγαπατε με λαθος τροπο.και η λαθος εκδηλουμενη αγαπη πολλες φορες λειτουργει χειροτερα ακομα κι απο την πληρη απαθεια και αδιαφορια.
ειμαι πραγματικα εξοργισμενος,βλεποντας την ιδιοτελεια ορισμενων κακιστως εννοουμενων επαγγελματιων,ειτε αυτοι λεγονται αθλητικογραφοι,ειτε οπαδοι,να γινεται ρευμα εναντια σε μια πρωτοφανως σωστη προσπαθεια που γινεται σε αυτο το συλλογο και πολλοι εξ ημων να γινομαστε συμμετοχοι.κι ολα αυτα επ'αφορμης ενος ατυχου αποτελεσματος σ'ενα ντερμυ,που χαθηκε στις καθυστερησεις,οντας εμφανως πιο καλοι του αντιπαλου.κι ειμαστε πλεον 3η μολις αγωνιστικη.σοβαρευτειτε κυριοι.
Αυτο για ολους τους αλαζονες και ανοητους προπονητοπροεδροπαικτες της κερκιδας, που κρινουν ολους τους αλλους εκτος του εαυτουλη τους.

Το ποστ σου αυτο με εκφραζει 100%, navigator. Μπραβο!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

"Alex Ferguson arrived from Aberdeen in 1986. Although his first match in charge, against Oxford United on 8 November 1986, resulted in a 2–0 defeat, Ferguson guided the club to an 11th place finish in the league. A second place finish in 1987–88, may have given fans a tiny glimpse of the future, but they soon returned to mediocrity with another 11th-place finish in 1989. Many of Ferguson's signings did not reach the expectations of the fans, and the manager was reportedly on the verge of being sacked at the beginning of 1990."
Μετάφραση:
"Ο Αλεξ Φεργκιουσον έφτασε απ την Αμπερντην το 1986. Αν και στο πρώτο ματς κέρδισε την Οξφορντ 2-0 οδήγησε την ομάδα στην 11η θέση. Η 2η θέση την περίοδο 1987-88 μπορεί να έδωσε στους οπαδούς μια μικρή ματιά για το τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σύντομα επέστρεψαν στην μετριότητα με μια ακόμα 11η θέση το 1989. Πολλά από τα δείγματα του Φέργκιουσον δεν έφταναν τις προσδοκίες των οπαδών και ο προπονητής ήταν σύμφωνα με τα ρεπορταζ στα όρια του να απολυθεί στις αρχές του 1990."
Ο Φέργιουσον δεν απολύθηκε. Και η Μάντσεστερ πήρε πρωτάθλημα μετά από 3 χρόνια, το 1993. Πριν δε από την πρόσληψη του Φέργκιουσον είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 1967!!! Κι ο Φέργκιουσον χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια για να την οδηγήσει στον τίτλο!!! Τη συνέχεια της ομάδας την γνωρίζετε!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Πέστα βρε navigator....
θα βγάλουμε καρκίνο από τη γκρίνια. Ελεος πιααααααααα !!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

navigator11 έγραψε:
palok έγραψε:navigator11 έχεις ποτέ σκεφτεί ποιά είναι η σημασία της μειοψηφίας σε αποφάσεις που πρέπει να παίρνει ένας λαός ή ένα έθνος??? νομίζεις οτι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο (και ΛΑΟΣ φυσικά και οικολόγοι και τα πάντα) απλά δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα χωρίς να προτείνουν κάτι σαν αλλαγή?? οτι οι σωστοί είναι μόνο ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ??? Αν είναι έτσι φιλαράκι, μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην ελλάδα γιατί εδώ κάτω στην Αθήνα (που πρακτικά είναι όλη η Ελλάδα) σε θεωρούν ως ΠΑΟΚ πρακτικά τίποτα... οπότε τι σάντος, τι ζαγοράκης τι βρύζας. όλα είναι ατμός που λέει και ο θρασύβουλας...
αν εξελαβες υποτιμητικο το σχολιο μου για τους υποστηριζοντες τους εν λογω σχηματισμους,σφαλεις.δεν το ειπα κατα την εννοια αυτη.οπως και να το κανουμε παντως οι αποφασεις λαμβανονονται με βαση το πρακτικα πραγματοποιησιμο,οχι το στειρο αρνητισμο και την αγονη διαμαρτυρια,το ανεφικτο ιδεατο(4-5 τεμαχια σε καθε αγωνα για να μιλησω ποδοσφαιρικως).πρακτικα βιωσιμη λυση για τον παγκο του ΠΑΟΚ,που θα σας-μας κανει ευχαριστημενους εχεις?και μην κρυβεστε ολοι πισω απο το "που να ξερω γω,εγω ειμαι να στηριζω απο εξεδρας",γιατι μονον αυτο δε συμβαινει.θελετε νικες με μισο μηδεν ή να κενταει μπροστα η ομαδα και απο αποτελεσματικοτητα συγκομιδης βαθμων ο,τι καθεται?ξεκαθαριστε επιτελους τα θελω σας,γιατι παναθεμα με κι αν ξερετε τι θελετε!!!
μιχαλη μπελλη θελετε?σταυρο σαραφη θελετε?αγγελαρα βοηθεια μας θελετε?πριγκηπα θελετε?παρασχο θελετε?τι θελετε επιτελους!!
προφανώς και δεν εξέλαβα ως υποτιμητικό το σχόλιο γιατί στα 34 μου έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που με καθιστούν απόλυτα ικανό να εκτιμήσω εύκολα τις καταστάσεις και τα γεγονότα.απλά...
από εκεί και πέρα τσαντίζομαι απίστευτα με αυτή τη μαζικοποίηση των Posts, και εννοώ να σου πω "ΕΓΩ και οι ΟΜΟΙΟΙ μου" ποιόν προπονητή θέλουμε. το τι έχω εγώ στο δικό μου μυαλό τι νιώθω πόσο πονάω,πόσο ποδόσφαιρο ξέρω τελικά για να κρίνω τον προπονητή σάντος είναι κάτι καθαρά δικό μου. Προσωπικό 100%. Και για να το πάμε παρακάτω εγώ δεν είπα ποτέ φύγε προπονητή σάντος. ούτε στην τούμπα πάω μη φοβάσαι και κάνω τραμπουκισμούς έξω από τα αποδυτήρια (δεν έχω καμμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη). Και ποδοσφαιρικά να το πω (αν και δεν με τρελαίνει το άθλημα για να είμαι ελικρινής). Φυσικά και ξέρω τι θέλω. Να παίζει η ομάδα μου περήφανα, με πάθος, με ψηλά το κεφάλι και τον αετό στον αέρα (ποιός μίλησε για νίκη ή ήττα??? ποιός είπε οτι δεν είναι ατυχία να τρως ένα goal στο 90 ενώ είσαι καλύτερος??). Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Να μπαίνει να γουστάρει ο Σαλονικιός... (αν περίμενα στα 34 μου οτι θα αλλάξει κάποτε η προδιαγεγραμμένη μοίρα της ομάδας μου και θα πάρω 10 σερί πρωταθλήματα θα μουνα at least ...).

PS1: πριν απαντήσεις οτι εμείς φτιάχνουμε ομάδα για τίτλους και επιτέλους δε θέλουμε να βλέπουμε απλά μπάλα και να χάνουμε και άλλα τέτοια, ας βάλουμε ένα στοίχημα: αν πάρουμε τα προσεχή 30 χρόνια πάνω από ένα πρωτάθλημα (με ζαγόρ, με γκαγκάτση, με σαββίδη με τουρσουνίδη, με ...) εγώ σου υπόσχομαι οτι θα πάω να αγοράσω το ίδιο καφέ σακάκι του σάντος για τον χειμώνα που ρχεται...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

keep_paokizein έγραψε:"Alex Ferguson arrived from Aberdeen in 1986. Although his first match in charge, against Oxford United on 8 November 1986, resulted in a 2–0 defeat, Ferguson guided the club to an 11th place finish in the league. A second place finish in 1987–88, may have given fans a tiny glimpse of the future, but they soon returned to mediocrity with another 11th-place finish in 1989. Many of Ferguson's signings did not reach the expectations of the fans, and the manager was reportedly on the verge of being sacked at the beginning of 1990."
Μετάφραση:
"Ο Αλεξ Φεργκιουσον έφτασε απ την Αμπερντην το 1986. Αν και στο πρώτο ματς κέρδισε την Οξφορντ 2-0 οδήγησε την ομάδα στην 11η θέση. Η 2η θέση την περίοδο 1987-88 μπορεί να έδωσε στους οπαδούς μια μικρή ματιά για το τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σύντομα επέστρεψαν στην μετριότητα με μια ακόμα 11η θέση το 1989. Πολλά από τα δείγματα του Φέργκιουσον δεν έφταναν τις προσδοκίες των οπαδών και ο προπονητής ήταν σύμφωνα με τα ρεπορταζ στα όρια του να απολυθεί στις αρχές του 1990."
Ο Φέργιουσον δεν απολύθηκε. Και η Μάντσεστερ πήρε πρωτάθλημα μετά από 3 χρόνια, το 1993. Πριν δε από την πρόσληψη του Φέργκιουσον είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 1967!!! Κι ο Φέργκιουσον χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια για να την οδηγήσει στον τίτλο!!! Τη συνέχεια της ομάδας την γνωρίζετε!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

Καλά αδερφέ....
αυτό το παράδειγμα είναι τουλάχιστον γελείο.

Αν θες να σου βγάλω εγώ 5.000 παραδείγματα..... εντελώς αντίθετα με το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Το γελοίο αδερφε γράφεται με "οι"
και θα παρακαλούσα πολύ να αποφευγονται οι χαρακτηρισμοί, γιατί θα μπορούσα να τους επιστρέψω πίσω πολλαπλάσιους μ αυτά που διαβάζω.
Το παράδειγμα ειναι μια πραγματικότητα για το πως δρουν οι μεγάλες ομάδες και είναι απολύτως χαρακτηριστικό και ενδεικτικό της αρρωστημένης νοοτροπίας που μας διακατέχει ως οπαδούς της μέτριας εδώ και χρόνια ομάδας μας που προσπαθεί να γίνει μεγάλη αλλά σκοντάφτει στους παραλογισμούς και στη μιζέρια μας.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αφήστε χαρακτηρισμούς κατά μέρος...πιάστε χαρτιά και μολύβια...και πάντε το τόπικ φαντασμαγορικά συστήματα και αρχίστε....

ράβετε και ξυλώνεται.... :opaokara: :opaokara:
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Καλός γενικά σαν προπονοτής γενικά αλλά ...χέστης! Και αυτή είναι η αλήθεια. Φέτος πάει να το διορθώσει αλλά οι εμμονές του υπάρχουν. Α! και όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του παιχνιδιού τον παίρνει ο ύπνος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

palok έγραψε:
navigator11 έγραψε:
προφανώς και δεν εξέλαβα ως υποτιμητικό το σχόλιο γιατί στα 34 μου έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που με καθιστούν απόλυτα ικανό να εκτιμήσω εύκολα τις καταστάσεις και τα γεγονότα.απλά...
από εκεί και πέρα τσαντίζομαι απίστευτα με αυτή τη μαζικοποίηση των Posts, και εννοώ να σου πω "ΕΓΩ και οι ΟΜΟΙΟΙ μου" ποιόν προπονητή θέλουμε. το τι έχω εγώ στο δικό μου μυαλό τι νιώθω πόσο πονάω,πόσο ποδόσφαιρο ξέρω τελικά για να κρίνω τον προπονητή σάντος είναι κάτι καθαρά δικό μου. Προσωπικό 100%. Και για να το πάμε παρακάτω εγώ δεν είπα ποτέ φύγε προπονητή σάντος. ούτε στην τούμπα πάω μη φοβάσαι και κάνω τραμπουκισμούς έξω από τα αποδυτήρια (δεν έχω καμμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη). Και ποδοσφαιρικά να το πω (αν και δεν με τρελαίνει το άθλημα για να είμαι ελικρινής). Φυσικά και ξέρω τι θέλω. Να παίζει η ομάδα μου περήφανα, με πάθος, με ψηλά το κεφάλι και τον αετό στον αέρα (ποιός μίλησε για νίκη ή ήττα??? ποιός είπε οτι δεν είναι ατυχία να τρως ένα goal στο 90 ενώ είσαι καλύτερος??). Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Να μπαίνει να γουστάρει ο Σαλονικιός... (αν περίμενα στα 34 μου οτι θα αλλάξει κάποτε η προδιαγεγραμμένη μοίρα της ομάδας μου και θα πάρω 10 σερί πρωταθλήματα θα μουνα at least ...).

PS1: πριν απαντήσεις οτι εμείς φτιάχνουμε ομάδα για τίτλους και επιτέλους δε θέλουμε να βλέπουμε απλά μπάλα και να χάνουμε και άλλα τέτοια, ας βάλουμε ένα στοίχημα: αν πάρουμε τα προσεχή 30 χρόνια πάνω από ένα πρωτάθλημα (με ζαγόρ, με γκαγκάτση, με σαββίδη με τουρσουνίδη, με ...) εγώ σου υπόσχομαι οτι θα πάω να αγοράσω το ίδιο καφέ σακάκι του σάντος για τον χειμώνα που ρχεται...
φιλε μου συγγνωμη αν σε κατεταξα στη μαζα οπως αναφερεις.η πραγματικοτητα ειναι οτι επιχειρειται ενα νεο ξεκινημα με καποιες προοπτικες μετα απο πλειαδα χαμενων χρονων.το ποσες πιθανοτητες θα του δωσουμε να συνεχιστει ειναι στο δικο μας χερι αποκλειστικα.δε γινεται ομως κι ο ζαγορακης να νοιωθει πως οποιαδηποτε επιλογη του βρισκεται συνεχως στο μικροσκοπιο του καθενος.δε γινεται ανθρωπος να λειτουργει παραγωγικα υπο τετοιες συνθηκες.βεβαιως,αποδοση σεβασμου στις τοσες χιλιαδες κοσμου που στηριζουν οικονομικα την ομαδα,ωστοσο οι ρολοι επιβαλλεται να'ναι ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ!δε γινεται σε καθε αναποδια ο ζαγορακης να λαμβανει στρατηγικες αποφασεις για την ομαδα υπο τη μεγγενη του τι επιθυμει ο οχλος.καλως ειτε κακως τα ποδοσφαιρικα σωματεια πανε μπροστα μονο υπο καθεστως μιας και μονον αρχης,που κανει κουμαντο.εδω εκδηλωνονται πλεον ορεξεις συνδιοικειν.ε αυτο το πραγμα δε γινεται.κι οπου εγινε τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.
τελος,δεδομενης της χθεσινης εικονας δε νομιζω πως η ομαδα σ'εκανε να αισθανεσαι ατιμωμενος.πικραμενο σε αφησε σιγουρα,οπως κι ολους.αλλα κι αν ολα αυτα που θελεις να βλεπεις απο την ομαδα αγωνιζομενη αδυνατει να της τα προσδωσει ο σαντος,δωσε μια κεντρικη ιδεα του τι στυλ προπονητης μπορει κατα σε.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Slade έγραψε:Αποψη μου , η δευτερη θεση περσι στην κανονικη διαρκεια δεν ηταν ταβανι του Σαντος , ηταν ταβανι δικο μας και μαλιστα πολυ ψηλο , τοσο που ζαλιστηκαμε ολοι μας πολυ ασχημα και δεν ξερουμε τι μας γινεται τωρα
+1
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Συγχαρητηρια. Μπραβο μας.
Ειμαστε τεραστιος λαος. Με τρομερα χαρισματα. Που στηριζουμε στα δυσκολα. Που βοηθαμε την ομαδα με οποιο τροπο μπορουμε. Που εχουμε πιστη στον προεδρο μας και στην ποδοσφαιρικη του κριση. Που ξερουμε και καταλαβαινουμε το ρολο μας σαν οπαδοι.

Ετσι ειναι δυστυχως ειμαστε για τον ΛΟΥΤΣΟ
Κερδιζει η ομαδα γιατι εβαλε το Σερτζιο, γιατι αφγσε τον Κουτσια εξω, γιατι δε βαζει Γκαρσια, γιατι στηριζει το Μουσλι γιατι γιατι γιατι.
- Γιατι ο Σαντος και ο Ζαγορακης ξερουν πολλα περισσοτερα Μ@λ@κ@ οπαδε, ξερολα και πανηγυρτζη, απο σενα. Γιατι εχθες ο Σαντος εστησε μεσοεπιθετικα την ομαδα ΑΡΙΣΤΑ και κυριως οπως του φωναζεις εδω και καιρο εσυ ρε μ@λ@κ@ και ειχε κλασικες ευκαιριες να πατησει το γαυρο αλλα δυστυχως το ντεφορμαρισμα του Τσιριλο κ η αδυναμια αμυντικα του λινο ηταν τα σοβαρα λαθη του που τον προδοσαν. Και λοιπον τελειωσε το πρωταθλημα και δεν καταλαβα?
- Μα αυτον το γαυρο με τοσες ελλειψεις χωρις προπονητη δεν καταφερες να τον κερδισεις.
- Και λοιπον? Αυτο εχω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ στοχο να κερδισω τον γαυρο?
- Οχι αλλα, να, 13 χρονια ειναι πολλα ρε φιλε.
- Και τα 20 χωρις πρωταθλημα τι ειναι ρε μπαγλαμα? Ποιος ειναι ο στοχος σου επιτελους?Μηπως να σπασουμε την παραδοση με γαυρο και να διευρυνουμε οσο παει την αλλη με την κατακτηση του πρωταθληματος? ΕΕΕΕΕ?
- Ασε μας ρε φιλε στον πονο μας ειναι δυνατον να γινονται αυτα στον ΠΑΟΚ? Εγω πληρωνω για να βλεπω θεαμα για να κανω ευκαιριες για να παταω το γαυρο μεσα στην Τουμπα
- Ολα αυτα τα 13 χρονια δεν πληρωνες ρε λακαμα? Περσι ηταν η πρωτη χρονια που δεν ειδες το στοχο του πρωταθληματος να εξαφανιζεται καμια 15 βαθμους απο τις πρωτες 7 αγωνιστικες και τολμας και κρινεις αποτυχημενη την περσινη χρονια? Γιατι? Γιατι δεν ηρθες δευτερος στα πλαιη οφ?
- Εγω στηριζω Ζαγορ ρε φιλε με το αιμα μου
- Και σου ειπε κανεις οτι επεδη πληρωνεις μπορεις και να διοικεις ή να κανεις τον προπονητη? Και οι χορηγοι δινουν λεφτα για την ομαδα να τους βαζουμε να μας κατεβαζουν ενδεκαδα ή να πουνε τη γνωμη τους για το Σαντος αν ειναι.
- Και τι να κανουμε ρε φιλε αφου το βλεπουμε η ομαδα δεν τραβαει, ο Σαντος ειναι ηττοπαθης να μη μιλαμε? Να μην κανουμε κριτικη ρε φιλε δηλαδη, να κανουμε μωκο?
- Να κανεις βεβαια αλλα να ξερεις τι θα πει κριτικη. Κριτικη δε σημαινει εχασα πρεπει να αρχισω να λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι. Κριτικη = κριση... Εσυ εχεις κριση? Εχεις λογικη σε αυτα που λες? Ή φωναζεις σαν την αμαμητη χηρα που ψαχνει συνεχεια το λουτσο και δεν τον βρισκει?
- Ναι ρε μαγκα αλλα εγω βγαζω το λαρυγγι μου στην εξεδρα...
- Το ποιο? Γιατι αμα ειναι αυτη κερκιδα εγω ειμαι ο Παβαροτι.

- ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ρε φιλε να μη βλεπω την ομαδα να παιζει επιθετικα και να μην κανει πρωταθλητισμο.
- Ναι και ο Ζαγορακης γουσταρει να σαι σιγουρος για αυτο και κραταει το Σαντος. Γιατι ειναι τοσο μλκας μα τοσο μλκας που ολοι το βλεπουν ενω εκεινος επιμενει να τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ. Μαλλον ολοι οσοι κραζουνε εχουν παιξει 18 χρονια μπαλα σε επαγγελματικο επιπεδο, εχουν παιξει στο Αγγλικο πρωταθλημα, εχουν σηκωσει ευρωπαικη κουπα με την εθνικη τους ομαδα και μαλλον εχουν ψηφιστει ΜVP σε ΕURO. Αρα ξερουν ολοι αυτοι καλυτερα απο το Ζαγορακη ε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”