αγαπητέ γιάννη νομίζω οτι το καταστατικό του πρωταθλήματος είναι συγκεκριμένο το οποίο και συνυπογράψαμε στην αρχή της χρονιάς. αν εσύ θες να παίζει ο gay play off , πάρε τηλέφωνο τον ζαγόρ ή τον γκαγκάτση να του το πει. ωστόσο και εγώ θέλω να οδηγάω από τα αριστερά αλλά δυστυχώς εδώ στην ελλάδα δεν μπορώ!!!! οι ελληνικοί νόμοι (τους οποίους σέβομαι ως πολίτης αυτής της χώρας) δεν μου το επιτρέπουν. Τα playoff κρίνουν τη συμμετοχή στην Ευρώπη??? Και η κανονική περίοδος τι κρίνει??? Δηλ. τα playoff στην ελλάδα είναι ένα side event του World Poker Tour ας πούμε??? Μάλλον πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα τι σημαίνει Play off στα αγγλικά, τι ακριβώς σημαίνουν για τη χώρα που τα εφήυρε (USA) και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα (μην μου πεις οτι κανονικά έπρεπε να παίζει και ο gay playoff όπως Aμερική, να το πεις στον ζαγοράκη που υπέγραψε τη διακήρυξη του πρωταθλήματος!!)...yiannisPAOKitalia έγραψε:Αδερφέ, sorry που θα βγω off topic, αλλά δεύετροι βγήκαμε, όχι τέταρτοι. 4οι θα είμασταν στην Ολλανδία, όπου παίζει και ο πρώτος play off, και κρίνεται το πρωτάθλημα. Εφόσον τα play off κρίνουν μόνο τη συμμετοχή στην Ευρώπη, δεν επιρεάζουν τη θέση στην τελική κατάταξη. Για να πεις ότι βγήκαμε 4οι σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνεις και τον γκευ (τον 1ο στη συγκεκριμένη περίπτωση), εφόσον όμως δεν έπαιξε play off, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.sidpanos έγραψε:τέταρτοι δηλωθήκαμε για φέτος απο την επο...Olorin έγραψε:Και κανεις δε μας εβγαλε δευτερους εδω και 30+ χρονια.
τέταρτοι βγήκαμε...
δυστυχώς το πρωτάθλημα τελειώνει ΜΕΤΑ τα πλέι οφς και ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
PS: φανταστείτε το βάζελο στο basket να χει βγει 50 φορές πρώτος στην κανονική περίοδο και να μην είχε πάρει 5 ευρωλίγκες και 10 πρωταθλήματα. ε ρε κάτι χαρές που θα κάνανε!!!!στα παπάρια τους οι τίτλοι...