Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από navigator11 »

omerta76 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Ο μοναδικός λόγος για να επαναληφθεί το παιχνίδι ειναι να εχει κανει παπάρια ο Αρετοπουλος, δηλαδή να μην εχει γράψει για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Επειδη ομως εχουμε γίνει ολίγον δικαστές, ολίγον δικηγόροι, ολίγον ιατροδικαστές,σας λεω το εξής: οτι κ να λέμε αν ήταν δηλωμένος η οχι ο Γκαρσια, το αν χτύπησε πολυ λίγο η καθόλου, αν έφυγαν πριν πει ο διαιτητής, αν πήγαν σε ιδιωτικό η κρατικό, αν άφησαν τον γιατρό η οχι, αν οι ιατροδικαστές λένε αν ήταν σοβαρό το χτύπημα η οχι
Το μονο που θα μετρήσει ειναι το τι έγραψε στο τελος ο Αρετοπουλος
Και επειδη το Φ.Α το έχουν κ οι δυο ομάδες, ειναι περίεργο που δεν εχει κυκλοφορήσει!!!

Θεωρώ οτι το -3 ειναι σίγουρο, το γκολ του Ουαρντα σημάδι απο τον Θεό και να το κλείσουμε το ρημάδι: εχουμε αγώνα αύριο που πρεπει να τελειώνουμε την πρόκριση και την Κυριακή τον πρώτο μεγάλο τελικό!!!
Σόρρυ κιόλας, δίχως να έχεις γνώση του φύλλου αγώνα, όπως λες, πώς έχεις σίγουρο το -3; Βάσει εικασιών του τι ΘΑ έχει γράψει;
Επειδη υπονοείς οτι κανω εικασίες, σου επαναλαμβάνω οτι όσο θέατρο κ να εχει κανει, οτι κ να εχει γίνει, αυτα που διαβάζουμε δεν έχουν βάση. Πιο πολυ για να γίνει τζέρτζελο στα μ.μ.ε
Ας κοιτάξουμε να επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά γιατι η υπόθεση θα τραβηξει κ δεν πρεπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα. Στόχος το 7/7
Ο στόχος είναι αυτός, όντως! Τώρα το τι λες εσύ, να με συμπαθάς κιόλας, ούτε σε γνωρίζω ούτε με γνωρίζεις, με αφήνει αδιάφορο ως προς την ουσία της (μη) επιχειρηματολογίας σου. Ενδεχομένως να γνωρίζεις κάτι παραπάνω από την πλειονότητα όσων γράφουν εδώ. Δεν το ξέρω. Ούτε θα πιέσω για να το μάθω, αν ισχύει. Εγώ εστιάζω στο οτι επί της ουσίας αγνοείς τι έγραψε το κοράκι στο φύλλο αγώνα, το οποίο διατείνεσαι ότι είναι το απόλυτα κρίσιμο έγγραφο για την κατάληξη της ιστορίας. Εν τούτοις δηλώνεις βέβαιος για -3. Αν εσύ δε βρίσκεις να μπάζει αυτή η δήλωση, οκ, μάλλον έχω κάποιο σφάλμα εγώ στο πώς την προσεγγίζω νοητικά.

Εντιτ
Επειδή στο μεταξύ διάβασα την εσωτερική σου πληροφόρηση, ο εκπαιδευτής διαιτητών αυτός το έχει διαβάσει το συγκεκριμένο φύλλο αγώνα; Καλοπροαίρτα ρωτάω!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

omerta76 έγραψε:Την ειρωνεία άλλου ....και εγω ΠΑΟΚ ειμαι κ τυχαίνει να ξερω φίλο εκπαιδευτή διαιτητή έμπειρο που ξέρει τα πράγματα εκ των έσω. Τεσπα δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν, ολα καλα!

Edit: το σχόλιο πήγαινε στον rizla

Την ειρωνια που την είδες; Στην σφύριξε κανένας μέσα απ την βρομιά του ποδοσφαίρου;
Εγω πάντως αν γνωριζα τέτοιο ατομο θα τον ελεγα να με χώσει και μένα πουθενα...
Τζαμπα γνωριμιες; Αμαρτια...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

omerta76 έγραψε:Την ειρωνεία άλλου ....και εγω ΠΑΟΚ ειμαι κ τυχαίνει να ξερω φίλο εκπαιδευτή διαιτητή έμπειρο που ξέρει τα πράγματα εκ των έσω. Τεσπα δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν, ολα καλα!

Ο γνωστός σου μπορεί να θέλει να κάνει και τον έξυπνο και να μην ξέρει τίποτε σίγουρο. Από γνωστούς τέτοιους έχουμε όλοι φιλαράκι. Ειδικά τώρα που είμαστε δύναμη, δεν είμαστε πλέον στην απέξω και για να παρθεί απόφαση θα γίνει από ψηλά, εκεί που εμείς δεν ξέρουμε κανέναν προσωπικά, αλλά και να ξέραμε δεν θα μαθαίναμε τίποτε. Δεν ανέβηκαν στα πόστα τσιλιμπουρδίζοντας δεξιά και αριστερά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

axristeas έγραψε:
omerta76 έγραψε:Ο μοναδικός λόγος για να επαναληφθεί το παιχνίδι ειναι να εχει κανει παπάρια ο Αρετοπουλος, δηλαδή να μην εχει γράψει για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Επειδη ομως εχουμε γίνει ολίγον δικαστές, ολίγον δικηγόροι, ολίγον ιατροδικαστές,σας λεω το εξής: οτι κ να λέμε αν ήταν δηλωμένος η οχι ο Γκαρσια, το αν χτύπησε πολυ λίγο η καθόλου, αν έφυγαν πριν πει ο διαιτητής, αν πήγαν σε ιδιωτικό η κρατικό, αν άφησαν τον γιατρό η οχι, αν οι ιατροδικαστές λένε αν ήταν σοβαρό το χτύπημα η οχι
Το μονο που θα μετρήσει ειναι το τι έγραψε στο τελος ο Αρετοπουλος
Και επειδη το Φ.Α το έχουν κ οι δυο ομάδες, ειναι περίεργο που δεν εχει κυκλοφορήσει!!!

Θεωρώ οτι το -3 ειναι σίγουρο, το γκολ του Ουαρντα σημάδι απο τον Θεό και να το κλείσουμε το ρημάδι: εχουμε αγώνα αύριο που πρεπει να τελειώνουμε την πρόκριση και την Κυριακή τον πρώτο μεγάλο τελικό!!!
To φυλλο αγωνα εχει κυκλοφορησει εδω και 24 ωρες,τι μας τσαμπουνας?

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... yllo-agona
Αν ειναι αυτό ολόκληρο, αύριο το πρωί θα τον ρωτήσω τι ισχύει με βάση τους κανονισμούς κ να μάθει απο κανά Κουκουλάκη η Μπριακο η ακομη κ τον Τεβεκέλη του ΠΑΟΚ
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Θα το γραφω εδω μεχρι το τελος του κοσμου.
ΑΝ υπαρξει οποιαδηποτε ποινη αφαιρεσης βαθμων στον ΠΑΟΚ και ειτε δεν κατοχυρωθει υπερ μας το παιχνίδι ειτε δεν πραγματοποιηθει επαναληψη αγωνα -
(αποφασεις που για διαφορετικους λογους στηριζονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ και οι δυο στο υπαρχον πλαισιο των κανονισμων και των νομων) - θα μιλαμε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στο ποδοσφαιρο.
Ταυτόχρονα, αν πραγματοποιηθει αυτό και οι ΠΑΟΚτσηδες το αποδεχτούμε διχως να κινησουμε γη και ουρανο ωστε να δικαιωθουμε, ακομη και αν χρειαστεί να κοπει η χωρα στα δυο, στα τεσσερα ή στα οκτω, τότε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ θα ειναι ακομη μεγαλυτερο και θα προκυπτει απο την γα.... μοιρολατρία μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 100% ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
Άβαταρ μέλους
omerta76

Rizla έγραψε:

Την ειρωνια που την είδες; Στην σφύριξε κανένας μέσα απ την βρομιά του ποδοσφαίρου;

Συνεχίζεις την ειρωνεία ......δουλεια εχω κ πολυ καλή μάλιστα, ούτε γλειψίματα χρειάζομαι ούτε τιποτα αλλο, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Το ΦΑ έχει κυκλοφορήσει από χθες.
Οι εκθέσεις των παρατηρητών και αυτές είναι διαθέσιμες.
Ο γαυρετόπουλος το έπαιξε Πόντιος Πιλάτος, αλλά δεν έχει καταφέρει να στοιχειοθετήσει ΤΙΠΟΤΑ εναντίον του ΠΑΟΚ στο ΦΑ.

Ο Γκαρσία δεν ήταν δηλωμένος - γεγονός.
Ο γιατρός του αγώνα έκρινε πως ο Γκαρσία μπορούσε να συνεχίσει - γεγονός.
Ο γκέη αποχώρησε χωρίς την άδεια του διαιτητή - γεγονός.
Ο Γκαρσία δεν πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο - γεγονός.

Έχει και άλλα, που βαριέμαι να τα γράφω.

Ομερτά, ο διαιτητοπατέρας φίλος σου ας βάλει τις εκτιμήσεις του εκεί που ξέρει.

Υ.Γ.: Και άλλοι έχουμε υπάρξει διαιτητές. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τρί 27 Φεβ 2018, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Αντε παλι....θελετε να πιασουμε το φύλλο αγώνα ??
Επειδη εφαγα αρκετες ωρες χθες πανω στον ΚΑΠ και μιλησα και με νομικους εχω ξεκαθαρη αποψη.
Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει να τιμωρηθει για τον τραυματισμο Γκαρσια.
Εκπροθεσμη δηλωση δεν υπαρχει. Δεν οριζεται απο πουθενα.
Αντ' αυτου υπαρχει η προθεσμια των 75 λεπτων πριν την εναρξη του αγωνα.
Στο δικαστηριο δεν υπαρχει ανοχη στις προθεσμιες. Θα τιμωρηθει ο διαιτητης
γιατι τον εγραψε στο Φύλλο Αγώνα και ο γαύρος γιατι δεν τραυματίστηκε αξιωματούχος και δεν
βγήκε στο γήπεδο να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

omerta76 έγραψε:
Rizla έγραψε:

Συνεχίζεις την ειρωνεία ......δουλεια εχω κ πολυ καλή μάλιστα, ούτε γλειψίματα χρειάζομαι ούτε τιποτα αλλο, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;
Γιατι ταράζεσαι ρε φίλε; Δεν γνωριζα οτι έχεις καλή δουλειά.
Εγώ πάντως μια εξυπηρέτηση θα την ζητούσα.
Προσωπικά μίλησα και το τι θα έκανα εγω στην θέση σου, αμα διαφωνεις ολα καλά, πάλι φίλοι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άρα δεν το έχει διαβάσει ο γνωστός σου, φιλε ομερτα, το φα. Συνεπώς η πληροφόρηση που σου έδωσε ήταν το θεωρητικό πλαίσιο με μάλλον ολίγη από εικασία του τι θα έγραψε βάσει ... εθιμικού δικαίου ο Αρετοπουλος. Συνεννοηθήκαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 27 Φεβ 2018, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Ολα καλα τοτε, θα μάθω αύριο πρωί πρωί
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

BigBaby έγραψε:Αντε παλι....θελετε να πιασουμε το φύλλο αγώνα ??
Επειδη εφαγα αρκετες ωρες χθες πανω στον ΚΑΠ και μιλησα και με νομικους εχω ξεκαθαρη αποψη.
Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει να τιμωρηθει για τον τραυματισμο Γκαρσια.
Εκπροθεσμη δηλωση δεν υπαρχει. Δεν οριζεται απο πουθενα.
Αντ' αυτου υπαρχει η προθεσμια των 75 λεπτων πριν την εναρξη του αγωνα.
Στο δικαστηριο δεν υπαρχει ανοχη στις προθεσμιες. Θα τιμωρηθει ο διαιτητης
γιατι τον εγραψε στο Φύλλο Αγώνα και ο γαύρος γιατι δεν τραυματίστηκε αξιωματούχος και δεν
βγήκε στο γήπεδο να παίξει.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ale έγραψε:Το ΦΑ έχει κυκλοφορήσει από χθες.
Οι εκθέσεις των παρατηρητών και αυτές είναι διαθέσιμες.
Ο γαυρετόπουλος το έπαιξε Πόντιος Πιλάτος, αλλά δεν έχει καταφέρει να στοιχειοθετήσει ΤΙΠΟΤΑ εναντίον του ΠΑΟΚ στο ΦΑ.

Ο Γκαρσία δεν ήταν δηλωμένος - γεγονός.
Ο γιατρός του αγώνα έκρινε πως ο Γκαρσία μπορούσε να συνεχίσει - γεγονός.
Ο γκέη αποχώρησε χωρίς την άδεια του διαιτητή - γεγονός.
Ο Γκαρσία δεν πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο - γεγονός.

Έχει και άλλα που βαριέμαι να τα γράφω.
b

Ομερτά, ο διαιτητοπατέρας φίλος σου ας βάλει τις εκτιμήσεις του εκεί που ξέρει.

Υ.Γ.: Και άλλοι έχουμε υπάρξει διαιτητές. ;)
Για το λογο αυτο ο αρετοπουλος θα εξαφανιστει απο τον χαρτη...γιατι με πουστικο τροπο πηγε να τους καλυψει..
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η κουλα ζητάει από τον υπουργό να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια.
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Παιδιά από αυτά που διαβάζω, επίσημα το φύλλο αγώνα δεν έχει δημοσιευθεί. Αυτά που διαβάζουμε είναι διαρροές. Πιθανολογώ ότι είναι σε μεγάλο ποσοστό σύμφωνο με αυτά που λέει το άρθρο του sdna μιας και φαίνεται να έχει καλή ενημέρωση σε τέτοια θέματα το συγκεκριμένο site.
Το τι είναι σκάνδαλο και το τι δεν είναι λήγει σημασία έχει, το θέμα είναι αν η απόφαση βγει βάσει συγκεκριμένων στοιχείων. Χρόνια τώρα ζούμε τη λογική του παραλόγου. Η αλήθεια είναι επίσης ότι όλα τα στοιχεία αν πιστέψουμε τις διαρροές είναι υπερ μας. Ο γαύρος το μόνο που έχει είναι το κλίμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα την οποία φρόντισαν να διαμορφώσουν αμέσως τα μέσα που ελέγχει σχεδόν στο σύνολό τους ο χοντρός.
Όσο για το τι θέλω, το παιχνίδι στα χαρτιά, ξεκάθαρα. Σηκώθηκαν και έφυγαν μόνοι τους, χωρίς καμία απόφαση διαιτητή, έγραψαν στα @@ ένα γήπεδο γεμάτο και τη φιλαθλη κοινή γνώμη και θα τους πούμε οκ μάγκες γυρίστε αφού δεν σας έκατσε η φάση;
Η παε σωστά, αν ισχύει το ρεπορτάζ, ζήτα το παιχνίδι χωρίς αγώνα και καταδίκη γαυρου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”