Ο στόχος είναι αυτός, όντως! Τώρα το τι λες εσύ, να με συμπαθάς κιόλας, ούτε σε γνωρίζω ούτε με γνωρίζεις, με αφήνει αδιάφορο ως προς την ουσία της (μη) επιχειρηματολογίας σου. Ενδεχομένως να γνωρίζεις κάτι παραπάνω από την πλειονότητα όσων γράφουν εδώ. Δεν το ξέρω. Ούτε θα πιέσω για να το μάθω, αν ισχύει. Εγώ εστιάζω στο οτι επί της ουσίας αγνοείς τι έγραψε το κοράκι στο φύλλο αγώνα, το οποίο διατείνεσαι ότι είναι το απόλυτα κρίσιμο έγγραφο για την κατάληξη της ιστορίας. Εν τούτοις δηλώνεις βέβαιος για -3. Αν εσύ δε βρίσκεις να μπάζει αυτή η δήλωση, οκ, μάλλον έχω κάποιο σφάλμα εγώ στο πώς την προσεγγίζω νοητικά.omerta76 έγραψε:Επειδη υπονοείς οτι κανω εικασίες, σου επαναλαμβάνω οτι όσο θέατρο κ να εχει κανει, οτι κ να εχει γίνει, αυτα που διαβάζουμε δεν έχουν βάση. Πιο πολυ για να γίνει τζέρτζελο στα μ.μ.εnavigator11 έγραψε:Σόρρυ κιόλας, δίχως να έχεις γνώση του φύλλου αγώνα, όπως λες, πώς έχεις σίγουρο το -3; Βάσει εικασιών του τι ΘΑ έχει γράψει;omerta76 έγραψε:Ο μοναδικός λόγος για να επαναληφθεί το παιχνίδι ειναι να εχει κανει παπάρια ο Αρετοπουλος, δηλαδή να μην εχει γράψει για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Επειδη ομως εχουμε γίνει ολίγον δικαστές, ολίγον δικηγόροι, ολίγον ιατροδικαστές,σας λεω το εξής: οτι κ να λέμε αν ήταν δηλωμένος η οχι ο Γκαρσια, το αν χτύπησε πολυ λίγο η καθόλου, αν έφυγαν πριν πει ο διαιτητής, αν πήγαν σε ιδιωτικό η κρατικό, αν άφησαν τον γιατρό η οχι, αν οι ιατροδικαστές λένε αν ήταν σοβαρό το χτύπημα η οχι
Το μονο που θα μετρήσει ειναι το τι έγραψε στο τελος ο Αρετοπουλος
Και επειδη το Φ.Α το έχουν κ οι δυο ομάδες, ειναι περίεργο που δεν εχει κυκλοφορήσει!!!
Θεωρώ οτι το -3 ειναι σίγουρο, το γκολ του Ουαρντα σημάδι απο τον Θεό και να το κλείσουμε το ρημάδι: εχουμε αγώνα αύριο που πρεπει να τελειώνουμε την πρόκριση και την Κυριακή τον πρώτο μεγάλο τελικό!!!
Ας κοιτάξουμε να επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά γιατι η υπόθεση θα τραβηξει κ δεν πρεπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα. Στόχος το 7/7
Εντιτ
Επειδή στο μεταξύ διάβασα την εσωτερική σου πληροφόρηση, ο εκπαιδευτής διαιτητών αυτός το έχει διαβάσει το συγκεκριμένο φύλλο αγώνα; Καλοπροαίρτα ρωτάω!