Άντε μπράβο Χωρικε, να αρχίσει να δένει το πράγμα για την μεταγραφή.Χωρικός έγραψε:οχι δεν εχω δώσει καμια πληροφορία παλαιότερα! το μόνο που εχω κανει είναι να τρολαρω καποιες φορές, εξόφθαλμα φυσικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτό που σας λεω όμως είναι καραντί. Στη Σάνη επινε καφέ ο Μίχελ το μεσημέρι. και τον ρώτησε ο σερβιτόρος.
, 1,7 ούτε για πλάκα 1,3 ναιzepos4 έγραψε:Μπορεί να είναι η μεγάλη μου καψούρα,αλλά αν είναι αλήθεια ότι ζητάει 1,7 καθαρά τότε ας κάτσει εκεί που είναι. Με αυτά τα λεφτά αντελινο πρέπει να πάρω χαφ και όχι φουλ μπακ.
Απο αυτο που εγραψα εσυ καταλαβες οτι ειπα εσας χαιβανια?zepos4 έγραψε:Χαλάρωσε φιλαράκο. Ούτε χαιβανια είμαστε, και εγώ προσωπικά δεν έχω στραφεί ποτέ κατά της διοίκησης. Τα υπόλοιπα για διχόνοια, και μιζέρια είναι ότι να'ναι. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά και αν είναι να τα δώσω προτιμω να πάρω χαφ που έχω μεγαλύτερη ανάγκη. Αν εσύ πιστεύεις ότι θα δώσουν 15 μύρια για μεταγραφές τότε ονειροβατεις. Πρέπει πρώτα να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της ομάδας.Dimg4 έγραψε:Ρε λογιστες ολοι γαμω το φελεκι μου, ποιος σας ειπε και το μεταφερετε ως δεδομενο πως αν δωσει π.χ 1.7 στον βιερινια αυτοματα σημαινει πως θα πεσει το μπατζετ για το χαφ??? Ρε μην τα τρωτε αμασητα, αυτο θελουν τα χαιβανια να μας βαζουν διχονοια και να μας στρεφουν εναντιον της διοικησης αφου η διχονοια και η μιζερια πουλαει ακροαματικοτητα
Μπίσε και Πρίγιο είναι μόνιμα στον Αχινό στο Χανιώτη... Μπίσε μεγάλος χαβαλετζής και ανεβασμένος και σωματικά φέτεςHermann έγραψε:Ακυρο: Γιατί όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάνε στο SANI;
sic-4 έγραψε:δηλαδη αν καλογερεψεις γιναμε!danirifle έγραψε:μην αγχώνεστε
κάθε χρόνο πάω 3 μέρες άγιο όρος
πρόπερσι όταν πήγα, ήρθε ο μπερμπάτωφ
πέρσι ενώ ήμουν εκεί, ήρθε ο βαρέλας
από δευτέρα μέχρι τετάρτη θα μαι εκεί, οπότε αυτές τις μέρες θα κλείσουμε παίχτη
και πως σου παει το μουσι...
Αλβανο τουριστα ο πετρωτος καλυτεραeorptol1 έγραψε:Βλέπω τον κολκα μεταμφιεσμενο σε γκαρσόνι και τον πετρωτο Σουηδό τουρίστα να την πέφτουν στον Μιχελ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk