9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Για τον τυπο επιθετικου που ειναι και για το επιπεδο του αντιπαλου, μια χαρα ειναι εκτος περιοχης. Γιαυτο ρωταο "τι περιμενεις?" Εγω δεν ειδα αυτα τα λαθως κοντρολ στα οποια αναφερεσε.rainmaker έγραψε:Σιγά ρε σσπ κόψε και κάνα σκατό να πούμε.
Στην Ελβετία έκανε πολλά λάθη σε κοντρόλ και σήμερα μ φάνηκε επίσης ότι δεν είναι στα φόρτε του.
Γενικά άποψη έχουμε όλοι σχηματίσει δεν είναι καινούριος.
Προσωπικά τον βρίσκω καλό αλλά μέτριο στο παιχνίδι εκτός περιοχής.
- Παλαιολόγος
εχει εξαιρετικα τελειωματα,ειναι καταπληκτικος παστελωτης,αλλα οντως εξω δεν ειναι και πελκας να τρεχει να πιεζει
το προσπαθει ομως
σημερα παλι γκολ,εστω πεναλντι
το προσπαθει ομως
σημερα παλι γκολ,εστω πεναλντι
Τι περιμένετε να κάνει ρε παιδιά να παίρνει την μπάλα από το κέντρο να περνάει 5-6 αντιπάλους και να τα καρφώνει;;; Οκ είπαμε... Το πως βοηθάει την ομάδα εκτός περιοχής δεν θα σας πάω μακριά.... στον τελικό Κυπέλλου... Σήμερα οκ πέτυχε ένα κρίσιμο πέναλτι, έχασε μια καλή ευκαιρία με ασίστ του Πέλκα που στην αρχή νόμιζα ότι κλώτσησε το χόρτο δεν κατάλαβα τι σουτ έκανε, στον αέρα επιθετικά και ύστερα από τα βολέ έχασε πολλές μονομαχίες τον έκλειναν σωστά και δυνατά, αλλά καθάρισε και 3 κόρνερ των αντιπάλων... Ξέρετε τι βοήθεια είναι και αυτό;;;
Θα με κάνετε να αμφιβάλω για τις όποιες γνώσεις έχομε πάνω στο θέμα τόπι ...
Και επειδή δεν νομίζω να κάνω λάθος όποιος έχει όρεξη βλέπει το ματσάκι σε επανάληψη. Αμέτρητες οι φάσεις συμμετοχής του στο παιχνίδι εκτός περιοχής ...
καταρχήν είναι ο παίχτης που πήδηξε σχεδόν σε όλες τις μακριές μεταβιβάσεις μας σε φάση επίθεσης οι οποίες σήμερα ήταν πάρα πολλές λόγω πίεσης που ασκούσε ο αντίπαλος ...
κάνει το γκολ
συμμετέχει στο 3ο γκολ πιέζοντας τον τερματοφύλακα που κάνει το λάθος
και είναι γενικά σε όλες τις φάσεις μέσα.
Το πιο σημαντικό είναι όμως η πίεσή του σε φάση άμυνας ... Δεν σταμάτησε καθόλου μέχρι το τέλος ... μου έκανε εντύπωση η νοοτροπία του ...
τέτοιους παίχτες θέλει ο ΠΑΟΚ ... ο τυπος έχει μεγάλη αξία ... τα δέκα είναι πολύ λίγα για πάρτη του ...
Και επειδή δεν νομίζω να κάνω λάθος όποιος έχει όρεξη βλέπει το ματσάκι σε επανάληψη. Αμέτρητες οι φάσεις συμμετοχής του στο παιχνίδι εκτός περιοχής ...
καταρχήν είναι ο παίχτης που πήδηξε σχεδόν σε όλες τις μακριές μεταβιβάσεις μας σε φάση επίθεσης οι οποίες σήμερα ήταν πάρα πολλές λόγω πίεσης που ασκούσε ο αντίπαλος ...
κάνει το γκολ
συμμετέχει στο 3ο γκολ πιέζοντας τον τερματοφύλακα που κάνει το λάθος
και είναι γενικά σε όλες τις φάσεις μέσα.
Το πιο σημαντικό είναι όμως η πίεσή του σε φάση άμυνας ... Δεν σταμάτησε καθόλου μέχρι το τέλος ... μου έκανε εντύπωση η νοοτροπία του ...
τέτοιους παίχτες θέλει ο ΠΑΟΚ ... ο τυπος έχει μεγάλη αξία ... τα δέκα είναι πολύ λίγα για πάρτη του ...
- Μπαρκαρούτσος
2018-2019
Alexandrar Prijovic: 3 Champions League goals
Cristiano Ronaldo: 0 Champions League goals
Leo Messi: 0 Champions League goals
Neymar: 0 Champions League goals
Aris Papanastasiou: 0 Champions League defeats
Alexandrar Prijovic: 3 Champions League goals
Cristiano Ronaldo: 0 Champions League goals
Leo Messi: 0 Champions League goals
Neymar: 0 Champions League goals
Aris Papanastasiou: 0 Champions League defeats
- Notorious4
Φέτος θα ξεπεράσει τα 30 γκολ.Αν έκανε και αυτά που ζητάτε ούτε για διακοπές θα ερχόταν στην Ελλάδα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 09 Αύγ 2018, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
rainmaker έγραψε:Δε μ αρέσεις φέτος
Συνελθε και βελτιωσου
Πολλά λάθη σε πάσες, λίγες κόντρες κερδισμένες.
Ναι έβαλε κι άλλο γκολ αλλά δεν είναι μόνο αυτό η δουλειά του.
Φέτος δε σου αρέσει ρε συ rain που ξεκίνησε να παίζει με τα ίδια στοιχεία που είχε στον τελικό; Φέτος δε σου αρέσει; Αλήθεια τώρα; Δηλαδή πριν τον τελικό και τη βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού τι τον θεωρούσες, Κλάους; Ο Πρίγιο τα δίνει ΟΛΑ για την ΟΜΑΔΑ πια, όχι για τον εαυτό του...
Πολυ θετικος ηταν μαγκες, εκτελεσε οταν επρεπε, παλεψε οσο μπορουσε, ειχε σωστες μεταβιβασεις. Μην κολλατε στο κακο σουτ με το αριστερο. Δικαιως ακουστηκε και το ονομα του. Ο τυπος ειναι παιχταρας.
Κάνε ρε (συν)κοτσίδα το όνειρο μου πραγματικότητα και σκότωσε την στιγνά την ρώσικη αρκούδα...

- thanos-xanthi
- painkiller4