Δεν χρησιμοποιησα καμμια ατυχη εκφραση και ξερω παρα πολυ καλα τι γραφω και πως το γραφω.goran 64 έγραψε:Κι εγώ προσπαθώ πολύ να δω τι θέλεις να πετύχεις γράφοντας με ατυχείς εκφράσεις, των οποίων το νόημα σίγουρα δεν αλλάζω του λόγου μου ρε Νέτο...Αν χρειαζόμαστε δυο τρία ποστς ο καθένας για να μου εξηγήσεις τι εννοείς ενώ γράφεις κάτι άλλο (είναι πολλοστή φορά άλλωστε), τότε ας το αφήσουμε ρε αδερφέ...Κουράζει πολύ...Γκουερινο έγραψε:αλλαζοντας το νοημα αυτων που διαβαζεις αναρωτιεμαι τι θελεις να πετυχεις.goran 64 έγραψε:Γκαρσία, περασμένος από Ρεάλ, Μίλαν, κ.τ.λ. ...
Κοντρέρας, ενεργός διεθνής με την Εθνική Χιλής...
Βιεϊρίνια, Πορτογάλος διεθνής με την Νέων και φυντάνι του Σάντος...
Όλοι αυτοί απ τα αζήτητα, μάλιστα...![]()
![]()
Άστο Νέτο, μ αυτά και με το ότι ο Κάτσε είναι το καλύτερο χαφ του Π.Α.Ο.Κ., λέω να μην σε ξαναρωτήσω τίποτα, για να μην έχουμε και τζάμπα δράματα που έσπευσε να τονίσει κι ο προσωπικός μου Α.Μ. @barlow4!!!!![]()
![]()
Δεν ειπα καπου οτι ηταν κακοι παικτες. το αντιθετο ειπα οτι επαιξαν μεγαλη μπαλα. Σαφως και ηρθαν απο τα "αζητητα". κοντραριστηκες με καποιους για να τους παρεις η εδωσες εκατομμυρια για να τους αγορασεις? Τσαμπα δεν τους πηρες?
Οσο αφορα τον κατσε οταν το εγραψα σαφως και ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Μηπως ηταν ο Χαρισης? ο σαμπο? ο γκολασα? ο τσιμιροτ που οποτε επαιζε χαναμε? ποιος? μηπως θες να κοιταξεις τα αποτελεσματα οταν επαιζε ο κατσε και οταν δεν επαιζε?
οταν θελησεις να κανουμε σοβαρη συζητηση χωρις να αλλοιωνεις τα γραφομενα θα σου απαντησω ξανα
Ποια ηταν ατυχης εκφραση? το οτι καποιες μεταγραφες μας ειναι μετριοι και δεν εχουν προσαρμοστει πληρως σε σχεση με τον Ματος και τον κρεσπο ας πουμε ? δεν σε ειδα να εχεις την ιδια ευαισθησια οταν γραφονται χαρακτηρισμοι οπως "αχρηστοι ανικανοι" κλπ αλλα σε πειραξε το μετριοι η το οτι εχουμε παρει μεγαλους παικτες που τους ειχαν παροπλισει οι ομαδες τους.
Απο οτι καταλαβα δεν εχεις και σε μεγαλη εκτιμηση τον Ιβαν κι επειδη τον υπερασπιστηκα σημερα την φυλαγες για να μου την πεις γιατι αλλιως δεν εξηγειται
και οχι μονο αυτο. Μου αρεσει που την λες και στον Gospi οτι παρεκτρεπεται ενω εχεις χωθει στην συζητηση και αλλοιωσες τα ΠΑΝΤΑ
παμε παλι μπας και καταλαβεις. Μου λεει λοιπον οτι δυσκολα θα αφησουν οι ομαδες τους γεναρη μηνα παικτες τους ενεργους να φυγουν. και πολυ σωστα το ειπε
του απαντω οτι συμφωνω αλλα οι μεταγραφες ειναι ΛΑΧΕΙΟ
και οτι σχεδον ολοι οι παικτες που επαιξαν μπαλαρα σε μας τους πηραμε απο τα "αζητητα" δηλαδη δεν ηταν ενεργοι εκεινη την στιγμη στις ομαδες τους. Και εννοω σαφως οτι μπορουμε να βρουμε και παικτες που δεν θα εχει προβλημα να τους δωσει η ομαδα τους και θα παιξουν μεγαλη μπαλα σε μας. Aν εχουμε κανει καλο ψαξιμο βεβαια.
κι εκει χωνεσαι και αλλοιωνεις αυτο που ειπα και μου αναφερεις την αξια τους και τι ειχαν κανει στο παρελθον λες και ειπα οτι ηταν αμπαλοι
Σου απανταει παλι οτι ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ οταν τους πηραμε (Γκαρσια κοντρερας, Γκαρυ κρεσπο) η χωρις ιδιαιτερο παρελθον αφου ηταν πιτσιρικια (Μακ βιερινια ) και του την ξαναλες
Κριμα να ψαχνεις κοντρες τετοια μερα. καλη σου νυχτα