Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Γκουερινο »

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:Γκαρσία, περασμένος από Ρεάλ, Μίλαν, κ.τ.λ. ...
Κοντρέρας, ενεργός διεθνής με την Εθνική Χιλής...
Βιεϊρίνια, Πορτογάλος διεθνής με την Νέων και φυντάνι του Σάντος...

Όλοι αυτοί απ τα αζήτητα, μάλιστα... :oops: :(

Άστο Νέτο, μ αυτά και με το ότι ο Κάτσε είναι το καλύτερο χαφ του Π.Α.Ο.Κ., λέω να μην σε ξαναρωτήσω τίποτα, για να μην έχουμε και τζάμπα δράματα που έσπευσε να τονίσει κι ο προσωπικός μου Α.Μ. @barlow4!!!! :lol: :lol: :lol:
αλλαζοντας το νοημα αυτων που διαβαζεις αναρωτιεμαι τι θελεις να πετυχεις.
Δεν ειπα καπου οτι ηταν κακοι παικτες. το αντιθετο ειπα οτι επαιξαν μεγαλη μπαλα. Σαφως και ηρθαν απο τα "αζητητα". κοντραριστηκες με καποιους για να τους παρεις η εδωσες εκατομμυρια για να τους αγορασεις? Τσαμπα δεν τους πηρες?
Οσο αφορα τον κατσε οταν το εγραψα σαφως και ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Μηπως ηταν ο Χαρισης? ο σαμπο? ο γκολασα? ο τσιμιροτ που οποτε επαιζε χαναμε? ποιος? μηπως θες να κοιταξεις τα αποτελεσματα οταν επαιζε ο κατσε και οταν δεν επαιζε?
οταν θελησεις να κανουμε σοβαρη συζητηση χωρις να αλλοιωνεις τα γραφομενα θα σου απαντησω ξανα
Κι εγώ προσπαθώ πολύ να δω τι θέλεις να πετύχεις γράφοντας με ατυχείς εκφράσεις, των οποίων το νόημα σίγουρα δεν αλλάζω του λόγου μου ρε Νέτο...Αν χρειαζόμαστε δυο τρία ποστς ο καθένας για να μου εξηγήσεις τι εννοείς ενώ γράφεις κάτι άλλο (είναι πολλοστή φορά άλλωστε), τότε ας το αφήσουμε ρε αδερφέ...Κουράζει πολύ...
Δεν χρησιμοποιησα καμμια ατυχη εκφραση και ξερω παρα πολυ καλα τι γραφω και πως το γραφω.
Ποια ηταν ατυχης εκφραση? το οτι καποιες μεταγραφες μας ειναι μετριοι και δεν εχουν προσαρμοστει πληρως σε σχεση με τον Ματος και τον κρεσπο ας πουμε ? δεν σε ειδα να εχεις την ιδια ευαισθησια οταν γραφονται χαρακτηρισμοι οπως "αχρηστοι ανικανοι" κλπ αλλα σε πειραξε το μετριοι η το οτι εχουμε παρει μεγαλους παικτες που τους ειχαν παροπλισει οι ομαδες τους.
Απο οτι καταλαβα δεν εχεις και σε μεγαλη εκτιμηση τον Ιβαν κι επειδη τον υπερασπιστηκα σημερα την φυλαγες για να μου την πεις γιατι αλλιως δεν εξηγειται
και οχι μονο αυτο. Μου αρεσει που την λες και στον Gospi οτι παρεκτρεπεται ενω εχεις χωθει στην συζητηση και αλλοιωσες τα ΠΑΝΤΑ
παμε παλι μπας και καταλαβεις. Μου λεει λοιπον οτι δυσκολα θα αφησουν οι ομαδες τους γεναρη μηνα παικτες τους ενεργους να φυγουν. και πολυ σωστα το ειπε
του απαντω οτι συμφωνω αλλα οι μεταγραφες ειναι ΛΑΧΕΙΟ
και οτι σχεδον ολοι οι παικτες που επαιξαν μπαλαρα σε μας τους πηραμε απο τα "αζητητα" δηλαδη δεν ηταν ενεργοι εκεινη την στιγμη στις ομαδες τους. Και εννοω σαφως οτι μπορουμε να βρουμε και παικτες που δεν θα εχει προβλημα να τους δωσει η ομαδα τους και θα παιξουν μεγαλη μπαλα σε μας. Aν εχουμε κανει καλο ψαξιμο βεβαια.
κι εκει χωνεσαι και αλλοιωνεις αυτο που ειπα και μου αναφερεις την αξια τους και τι ειχαν κανει στο παρελθον λες και ειπα οτι ηταν αμπαλοι
Σου απανταει παλι οτι ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ οταν τους πηραμε (Γκαρσια κοντρερας, Γκαρυ κρεσπο) η χωρις ιδιαιτερο παρελθον αφου ηταν πιτσιρικια (Μακ βιερινια ) και του την ξαναλες
Κριμα να ψαχνεις κοντρες τετοια μερα. καλη σου νυχτα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

αν ερθουν προτασεις για αυτους που λες θα εχει πιασει το τζοκερ η ομαδα. κρατας τον Ματος και στους υπολοιπους βαζεις κορδελιτσα. ο Ιβιτς ειπε οτι θα παρει 2-3. οποτε λογικα το 2-3 αν φυγει ο γκαρυ γινεται 3 και ειναι 8αρι φορ και εξτρεμ. και αν εχεις κανει τοσες πωλησεις λογικα θα ειναι παικταραδες. καλυτερη θα ειναι η 11αδα μετα

Γλυκος
λεοβατς - βαρελα - μαλεζας - Ματος
κατσε - 8αρι παικταρας - πελκας η σαχοφ
εξτρεμ παικταρας- φορ παικταρας - και μυστακιδης η περειρα η δεληγιανιδης
Ωραια σκεψη αλλα για μεταγραφικη περιοδο καλοκαιριου...
Οσους παιχταραδες και να παρεις τωρα χημεια δεν θα αποκτησουν πριν τον Μαρτη...
Οταν θα εχεις χασει δλδ ολους τους στοχους π εχεις!
Ειναι μεγαλο κριμα για αυτην την ομαδα να κατσει τετοιο σκηνικο!Μακαρι να ερθουν προτασεις για ολους το καλοκαιρι να δεις τι ομαδαρα κανεις μετα!Αλλα αν το καλολαιρι δεν εισαι στο γιουροπα και εχεις μεινει εκτος πλει οφφ λογω καινουριων προσωπων στα μεσα της χρονιας τοτε δυσκολα θα πεισεις καλα ονοματα το καλοκαιρι!
Την κατσαμε εν ολιγοις!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να χασεις τα πλει οφ δεν γινεται ακομα κι αν παιξω εγω. για τα ματς με την σαλκε συμφωνω αλλα εκει ουτως η αλλως αουτσαιντερ εισαι. οσο για την προσαρμογη οι μεγαλοι παικτες με μυαλο προσαρμοζονται σε μια εβδομαδα.
οι μετριοι αργουν. θες να μου πεις οτι καμπος βαρελα και μπισεσβαρ εχουν προσαρμοστει? εγω λεω οχι κι ας ειναι εδω 5 μηνες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Να και το ποιος "χώθηκε" ενώ μέχρι τότε απαντούσα σε σένα και στον Νάσο... :oops: :(
Gospi έγραψε:κατσε ρε Goran για να καταλαβω... απο ποια ομαδα πηρες τον κοντρερας?τι θεση ειχε στην βαθμολογια?απο ποια ομαδα πηρες τον Γκαρσια?Απο ποια και με ποιο βιογραφικο τον Μουσλι?ή ποια ακριβως ηταν η μεχρι τοτε πορεια του βιειρινια που τον καθιστουσε παιχταρα?Αλλο το τι καριερα ειχε κανει καποτε ο Γκαρσια και ο Κοντρερας και αλλο η κατασταση στην οποια βρισκονταν οταν ηρθαν σε σενα!

Τελικά ο Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς, ο Κοντρέρας, αυτοί που παίξανε μεγάλη μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ., το έκαναν σε μία μόλις εβδομάδα φίλε μου Νέτο??? Αν αυτό νομίζεις, σεβαστή η γνώμη σου αλλά είμαι κάθετα αντίθετος...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:Δυσκομα βρισκεις γεναρη μηνα μεγαλους σε αξια παιχτες και με μυαλο!καμια ομαδα δεν θα δωσει μεσουσης της αγωνιστικης περιοδου εναν τετοιο παιχτη.
Αν βρεις θα βρεις μονο παροπλισμενο, ο οποιος μπορει να μην εχει προβλημα προσαρμογης αλλα φυσικης καταστασης και αγωνιστικου ρυθμου.
Γενικοτερα οι μεταγραφες τον γεναρη εχουν συμπληρωματικο και πολυ περιορισμενο ρολο και αφορουν κυριως σε 1-2 κινησεις και δεν ενδεικνυνται για τοσο ευρειας κλιμακας αλλαγες.

δυσκολα ειναι παντα. και τον γεναρη ακομα δυσκολοτερα δεν διαφωνω, αλλα οι μεταγραφες ειναι λαχειο.

ολοι οι παικτες που επαιξαν μεγαλη μπαλα σε μας απο τα αζητητα ηρθαν και ελευθεροι η με ελαχιστο αντιτιμο (Μακ Γκαρυ Ματος κρεσπο Γκαρσια κοντρερας Βιερινια κλπ)
Αντιθετα καποιοι που διαφημιστηκαν πολυ πατωσαν ολοι (μπερμπα μαντουρο μαρτενς νετσιντ κλπ)

παρε παραδειγμα φετος. Μπισεσβαρ Τζαλμα ηρθαν ως οι μεγαλες μεταγραφες και ο κρεσπο ως η πατατα της χρονιας. δεν νομιζω να συγκρινεται η προσφορα του κρεσπο μεχρι στιγμης με των αλλων δυο. οποτε??
το μονο που χρειαζεται η ομαδα ειναι καλο κλιμα. Αν υπαρχει καλο κλιμα ακομα και τελικο ουεφα πας κι ας παιζεις με τον δεληγιανιδη και τον κουλουρη.
Αυτή δεν την θεωρείς ατυχή έκφραση Νέτο μου??? :? :roll:

Και μόνο που βάζεις στην ίδια κατηγορία Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια, με τους άλλους που δεν τους είδαμε ακόμα ούτε μια χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ., είναι όχι απλά ατυχές, αλλά πιθανά και εντελώς αποπροσανατολιστικό ταυτόχρονα!!!! :o

Αν πάλι αυτή είναι η άποψη σου, το σέβομαι αλλά διαφωνώ κάθετα!!!! :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 02 Ιαν 2017, 04:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως δεν περιγραφω αλλο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ξέρω ξέρω...Ignore και καθάρισες...Το έχουν κάνει κι άλλοι... ;)
Καληνύχτα κι όταν γίνω επιδεκτικός μαθήσεως τα ξαναλέμε... :D
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

http://www.transfermarkt.com/pieros-sot ... ler/182392

Ο οποίος δεν μπορεί να παίξει Γιουρόπα ...
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Δεν βλέπω σωτηρία με τον Σωτηρίου και δεν καταλαβαίνω και τι έχει ο παίκτης να δώσει στον ΠΑΟΚ ?
Μια ανταλλαγή Κουλούρη / Κοροβέση για σμικρυνση του ροστερ Οκ αλλά για βασικός φορ ούτε ως αστείο δεν εκλαμβάνεται. (Η χαρά του Κλάους θα είναι)
Παντώς όπως την κόβω την μεταφγραφική περίοδο ποιο κοντα από ποτέ είμαστε στην διακοπή δανεισμού του Ζαιρο παράστην απόκτηση ποιοτικών παικτών. Μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλημέρα,Χρονια Πολλα και καλή Χρονια.
Εγω λεω οτι η ομάδα χρειάζεται: τερματοφύλακα καλύτερο απο τους υπάρχοντες, δεξι μπακ για τον πάγκο ισάξιο του Ματος, αρ.μπακ (ποιος Λεοβατς μωρε), στόπερ αριστερό για να αντικαταστήσει τον τεράστιο MVP, αμ.χαφ καλύτερο και πιο ψηλό του Κανιας, εναν μεσοεπιθετικό καλύτερο και πιο ψηλό απο τον Μπισεσβαρ, δεξι και αριστερό εξτρέμ (να κρατήσουμε και τον Ροντριγκεζ για τον πάγκο με συμβόλαιο τουλαχιστον 2 εκ. ευρω) και 2 επιθετικούς (εναν στυλ Μιραλας αλλα για τον πάγκο και εναν στυλ Μιετσελ). Μονο ετσι θα πάμε για το Europa League....Και για να το κανω πιο κατανοητό: 1,2,3,5,6,8,9,10 και 11αρι. Το καλοκαιρι που θα πάμε κατευθείαν ομίλους Champions League, παίρνουμε και ενα 7αρι και αλλάζουμε και κανά στόπερ γιατι παλιωσανε οι άλλοι.

Υ.Γ. Ο προπονητής μίλησε εκτος αν κουμάντο κάνουν οι οπαδοί που παίζουν και FM και τα ξέρουν ολα: 2-3 παίχτες θέλει η ομάδα , 2-3 ΟΧΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ. :evil: :evil:
Υ.Γ.2 Τελείωσαν οι διακοπές των Ρώσων η ακόμα;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το καλύτερο πλεον ειναι να τελειώνει το θεμα μέχρι αυριο μεθαύριο αν τραβήξει ειναι μλκ που θα παμε χωρίς γκαρι

Πραγματικά εξαρτόμαστε κατα πολυ απο αυτον για να μην πω πιο πολυ

Σωτηρίου δεν τον νερω εχει εικονα κανεις ;

Νοκιζω Δεκέμβρη αν θες παικτη στυλ Ροντρίγκες δλδ ενεργό κ καλο τα σκας χοντρά σχεδον το αποκλείω να το κανουμε

Πρεπει να παμε σε καλο που δεν παιζει για διάφορους λογους στοχ , βιερι

Αλλιως νεο εξελίξιμο που παιζει αλλα σε μικρότερο πρωταθλημα

Καλο ειναι να φυγουν οι κομμένοι επιτέλους μιλάμε μαζεύεται ποσο καλής μετεγγραφής με αυτους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σωτηριου και Ματεους γραφει ο αλλος με τα λεφτα μαλιστα του Ροντριγκεζ,να το παθω τωρα το εμφραγμα η να περιμενω? Δηλαδη χωρις τα λεφτα του,ποιους θα εφερνα,τον Μαντζιο και τον Μπριτο?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μλκ, ταξίδι για τον Πιέρο... Θα μας τρελάνουν
Εγώ λέω να πάμε στο πιερος...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σ αυτη τη χωρα οπου ολοι ειναι καλυτεροι πρωθυπουργοι,προπονητες προεδροι και ΤΔ ολα μας φαινονται ευκολα κι απλα καθοτι εξω απ το χορό .Απο μεσα ομως δεν ειναι ετσι,παλευεις με οικονομικα ,νομικα,με μεγαλα αλλα κατα βαση ΠΑΙΔΙΑ,γυναικες παιδιων(Σορλεν),μανατζαρεους.Δεν ειναι ευκολο να τα φερεις ολα βολτα με τον καλυτερο τροπο και να πετυχαινεις παντα το ιδανικο.Ακομα κι εμεις που "κοβει το ματι μας" :P ψιλοπαλτο τον βγαλαμε περσι τον Γκαρυ.Ποιος το περιμενε περσι οτι θα γινοταν αναντικατασταστος?Ποιος το περιμενε για το Βιειρινια?Που φταιει η ΠΑΕ στο θεμα ρητρα και στο οτι ο παικτης θελει να φυγει?
Το ποιος θα ερθει ποιος θα φυγει,αν ειναι πουλεν αν δεν ειναι δεν εχει τοση σημασια.Μην βλεπετε μονο τη μαυρη πλευρα καθε ζητηματος και τρελαινεστε.Σημασια εχει οτι η ομαδα δειχνει να μεγαλωνει σα μεγεθος χρονο με το χρονο και να ξεπερναει παικτες οπως ο Τζιολης ,ο Κλαους ,ο Κατσε.Το ιδιο θα γινει με τον Γκαρυ.Ας το παρουμε λιγο πιο ΧΑΛΑΡΑ κι ας απολαυσουμε το ταξιδι .
Καλά τα λες ρε συ kat σε γενικές γραμμές, δεν έχω τίποτα μεγάλες αντιρρήσεις επί αυτών...
Το signature σου όμως, μην ξεχνάς ότι, πάνω σε κάτι τέτοιες κωλοστιγμές τρέλας-απογοήτευσης το άλλαξες, κάνοντας το αυτό που είναι τώρα, κάνω λάθος???
Οχι σα κι αυτη Γρηγορη.Εδω ακομα δε ξερουμε με τι ποσο φευγει (πολυ δυσκολο να χαλασει) ο Γκαρυ και τα ριχνουμε στην ΠΑΕ.Βγηκαν αυτοι και ειπαν ΠΩΛΕΙΤΑΙ ελατε να τον παρετε?Οχι νομιζω.ΑΠ τη στιγμη που υπαρχουν συμβολαια κλπ αλλα κυριως θελει ο παικτης να φυγει δε μπορεις να κανεις κατι.
Πολλα μπορει να του χω συρει του Βανια και δε τα παιρνω πισω γιατι ακομα βλεπω περιεργες καταστασεις ,ομως δε θα του φορτωσω και πραγματα για τα οποια θεωρω οτι δε φταιει.Αν τον δωσουν με 1 χαρτι αντι για 3-4 αλλαζει το πραγμα.Το τι γραφουν οι αρδ δε το πιστευω .
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ψαχνουμε απο το καλοκαιρι σεντερ φορ και θα παμε για τον Πιερο; Δεν το πιστευω. Στην τελικη καλυτερα να στηριξουμε Κουλουρη λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ron-swanson έγραψε:Eιναι απιστευτο αυτο που συμβαινει παντως. 5 χρονια ειναι ο Σαββιδης στην ομαδα και δεν εχουμε πετυχει τιποτα.
Μας βγαινουν 4-5 καλοι παιχτες και δεν κραταμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ανανεωνουμε μονο τους μετριους! Και αφου φετος φτιαξαμε μια καλη ομαδα που ηθελε 2-3 καλους παιχτες για να κανει το επομενο βημα, παλι πουλαμε, ενω δεν εχουμε φερει κανεναν!

Δυστυχως βλεπω οτι η διαθεση του Σαββιδη να αλλαξουμε επιπεδο ειναι μονο στα λογια. Μια ζωη στα ιδια, απλα με πληρωμενους παιχτες σε αυτην την βερσιον.
Αυτή, δυστυχώς, είναι η καθημερινότητα μια μεσαίας ομάδας. Να πουλάει τους καλούς της παίκτες. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην πουλήσει. Αν δεν πουλάει σημαίνει ότι δεν έχει καλούς παίκτες, ή ότι έχει μεγάλους σε ηλικία, για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Όπως είπε και ένα αδελφός παραπάνω το πρόβλημα δεν είναι να πουλάς, αντίθετα αυτό είναι που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της ομάδας (επιχείρησης). Το πρόβλημα είναι όταν για κάθε καλό παίκτη που μπορεί να πουληθεί δεν έχεις ήδη μια έτοιμη λύση. ΑΥΤΟ πρέπει να διορθώσει η ομάδα και νομίζω ότι με την πρόταση της Γαλατά μας έγινε αντιληπτό για τα καλά.
Και δεν είχε γίνει αντιληπτό μέχρι τώρα γιατί, απλά, δεν είμασταν καλή αγορά αυτά τα χρόνια. Χρειάζονται οι καλοί Ευρωπαϊκοί αγώνες για να φτιάξουμε το προφίλ μας κάτι που ευτυχώς καταφέραμε φέτος, αν και περάσαμε δια πυρός και σιδήρου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”