10.Djalma Campos
- teo4giannitsa
Re: 10.Djalma Campos
Μεγάλη στεναχώρια ρε Τζαλμαδουρα μου. Να ήσουν τουλάχιστον ανυπαντρος να σου έδινα μια από τις αδερφές μου.
Καλή συνέχεια με υγεία.
Καλή συνέχεια με υγεία.
Οτι προσφερες στην ομαδα μου που αγαπαω το προσφερες δυο χρονακια σε θαυμασα με τις ενεργειες σου ολα εχουν αρχη ομως μα κ τελος
Καλη σου συνεχεια στην νεα σου ομαδα
Καλη σου συνεχεια στην νεα σου ομαδα
Ακομα ελπιΩ να μεινει αν κ κατανοητό
Ψαχνει για το τελευταίο καλο πολυετές συμβολαιο
Κ εμεια δε θα το δίναμε
Ψαχνει για το τελευταίο καλο πολυετές συμβολαιο
Κ εμεια δε θα το δίναμε
- episimos73
Τεράστιε Τζάλμα, ελπίζω να αναστραφεί η κατάσταση και να παραμείνεις.
Αν όχι, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά σου στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Αν όχι, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά σου στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Από τα πλέον σημαντικά γρανάζια της μηχανής μας στα 2 αυτά χρόνια. Προσέφερε πολλά περισσότερα στο γήπεδο από αυτά που αποτυπώνονται στα βασικά στατιστικά goals/assists. Θα στενοχωρηθώ πολύ αν φύγει.
Ο πιο σταθερός παίκτης μας μαζί με τον Μάτος τα τελευταία 2 χρόνια. Έπαιζε για 6,5 σταθερά. Μάρκαρε, έκλεινε χώρους , ήταν απρόβλεπτος , είχε την ντρίπλα , δεν έπεφτε με τίποτα κάτω...αλλά ήταν τσαπάς...Ελπίζω να μείνει ...ειδάλλως θα τον θυμάμαι σαν τον Wesley Snipes που πέρασε από την ομάδα μας. Οι αλυσίδες στις νυχτερινές εξόδους του και το υψηλής ραπτικής στυλάκι του για Αγκολέζο θα μας μείνουν αξέχαστα.
-
Aν ολοκληρωθεί και όντως φύγει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τίμιο και κυρίως στον πιο "κυριλέ" μαύρο παίκτη έβερ... Παίκτης ομάδας σοβαρός.... Αν τα έβαζε κιόλας τουλάχιστον Πόρτο θα έπαιζε... Απλά θα ήθελα να μείνει για τα μάτς με Βασιλεία... Καλή συνέχεια
zaffodb έγραψε: από αυτά που αποτυπώνονται στα βασικά στατιστικά goals/assists...
Δεν το λέω για σένα φίλε αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα/χαζομάρα/άχρηστη πληροφορία από αυτό το "στατιστικό" στο ποδόσφαιρο.
Έχω βαρεθεί να το διαβάζω, δε λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν είναι μπάσκετ.
Όσοι τα γράφετε και τα ξαναγράφετε, όταν τα παραθέτουν τα χαζοκάναλα κάντε τη μαγκιά και κοιτάτε τι γίνεται στο γήπεδο για 90' και μόνο
- john4serres
Στην χθεσινή προπόνηση τον είδατε;
Μαλλον εχει άδεια, γιατι παρουσίαζε και κατι σακάκια στην Πορτογαλία τις προάλλες.
Μαλλον εχει άδεια, γιατι παρουσίαζε και κατι σακάκια στην Πορτογαλία τις προάλλες.
- ΑποστόληςΑ
pilotos έγραψε:Πες έναν στην Ελλάδα με καλύτερα νούμερα να δω κάτι
Ενρίκε: 5 γκολ και 4 ασιστ στο 1ο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ
savvastheod έγραψε:Aν ολοκληρωθεί και όντως φύγει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τίμιο και κυρίως στον πιο "κυριλέ" μαύρο παίκτη έβερ... Παίκτης ομάδας σοβαρός....
Αν τα έβαζε κιόλας τουλάχιστον Πόρτο θα έπαιζε... Απλά θα ήθελα να μείνει για τα μάτς με Βασιλεία... Καλή συνέχεια
Αυτά ακριβώς. Σοβαρός και τίμιος στο γήπεδο μέσα κ μην ξεχνάμε πήραμε και κύπελλο με την κατεβασιά του στο Βόλο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- navigator11
Αξιοσέβαστος επαγγελματίας. Τίμησε και σεβάστηκε τη φανέλα μας. Δεν απασχόλησε εξωαγωνιστικά ποτέ και για τίποτα. Ολόψυχα καλή συνέχεια και υγεία να έχει. Στο καλό, Τζάλμαντε!