Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κλείσε τον Ramirez και άσε τα λόγια. Ακόμη και αυτόν τον μουσουλμάνο του Γιουσουφά...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο δημόπουλος είναι μια περίπτωση μόνος του. Ήτανε κάποτε φονιάς, ήτανε παλικάρι, μα έβαλε τα πράσινα και έγινε π@π@ρι. Και φυσικά μετρά ο τρόπος που τα έβαλε και τον γνωρίζετε όλοι.
Ο Γούναρης είναι άλλη περίπτωση, γλύφτη για τα γκαφρά.
Ο Ορφανός επίσης άλλη, λαμόγιου.
Οι παλαιότεροι θα ξέρουν ότι οι σχέσεις του Φούρτουλα με τους οπαδούς έχουν περάσει από σαράντα κύματα, λόγω της αντίθεσης (των οπαδών) με Παντελάκη. Σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις του είναι παραπάνω από απαράδεκτες. Και στην τελική έχω βαρεθεί παλαίμαχοι να βγαίνουν και να απαξιώνουν τους πάντες, μπας και μασήσει ο Ιβάν και τους δώσει κανά κομμάτι ψωμί. Λίγο υπερηφάνεια ρε καλόπαιδα, στον ΠΑΟΚ παίζατε, κάτι από το dna του ΠΑΟΚ για το οποίο κόπτεστε, δεν σας έμεινε;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εσύ ποιος είσαι φίλε που λες τον ένα "λαμόγιο" και τον 'αλλο "γλύφτη"; Κάποιος "λογαριασμός" που γράφει ανώνυμα σ'ενα φόρουμ...α καλά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς εδώ και τι είσαι εσύ.
Αν δεν γνωρίζεις από ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία να πας να μάθεις.
Απαξιώ να σε πω περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ρε δεν μας παρατανε όλοι αυτοί οι παλαιμαχοι αντε μπράβο μόνο στο ΠΑΟΚ αυτά κάθε τόσο να βγάζουν στα ραδιόφωνα λες και είναι όλοι τους ειδήμονες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παρατηρησε καποιος οτι η συνεντευξη του ΦΑ στον ΣΚΑΙ προβληθηκε με μουσικο χαλι το "our time is running out" (ο χρονος μας τελειωνει) των Muse? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σατανικος μπαφαλο :mrgreen:

Κατα ταλλα, θαθελα πρωτα να ακουσω το κομματι π αναφερεται στις μεταγραφες,
αλλα απτο απομαγνητοφωνημενο
Το θετικό είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι, ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής και εγώ στο ότι δε χρειαζόμαστε άλλους παίκτες στην ομάδα. Εκτός από ένα δεξί μπακ

Αλλά σε γενικές γραμμές είπαμε ότι αν θελήσουμε να κάνουμε μια μεταγραφή θα είναι για κάποιον παίκτη ο οποίος θα μας δυναμώσει αν αυτό είναι πιθανό.
συμφωνω με τζοσουα και το παρακατω του ντεσπε
εγω θα καταλαβω να βγει ο Τ.Δ μου και να μου πει οτι τωρα τον χειμωνα δεν βρεθηκε στα λεφτα που διαθετουμε ο μεσοεπιθετικος που μπορει να κανει την διαφορα και θα την καλυψουμε την θεση το καλοκαιρι.
δεν δεχομαι ομως να μου λενε οτι στη μονη θεση που χρειαζομαστε ενισχυση ειναι αυτη του δεξιου μπακ εξαιτιας του τραυματισμου του δημητρακη...δεν το δεχομαι

Δν το καταλαβαινω αυτο και i'll be damned αν με τις τελευταιες εξελιξεις και βάσει αυτου π λεει,
Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
τελικα παει ν βρυζοποιηθει λογω του οποιου ευνουχισμου απο ιβαν..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Aφού μίλησε και ο Φορτούλα, τώρα βεβαιώθηκα για το πόσο σάπιο είναι το σύστημα που πολεμάει τον ΠΑΟΚ....απέτυχε ο Δανός γιατί δεν του βγήκε κανενας λέει. Μάλιστα, ουτε ο Γκαρυ, ουτε ο Τσιμιροτ. Ας μας βρει ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ έναν ΤΔ παγκοσμίως που του βγαίνουν πάνω από 50%.....ΕΝΑΝ ΟΜΩΣ!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτή η κριτική που σου γίνεται Mr. Frank Arnesen απλά με ξεπερνάει... :( :( :(

Ειδικά όταν είναι :shock: :shock: :shock: τόσο αχρείαστη αλλά το κυριότερο :shock: :shock: :shock: "στείρα" από κάποιους :oops: ξεπερασμένους κι απ τον χρόνο παλαίμαχους :oops: που τα τελευταία 30 χρόνια :shock: δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ :oops: :oops: :oops: στον Π.Α.Ο.Κ. μας, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :( :( :( και που δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε και τώρα τίποτα :cry: :cry: :cry: , αλλά και δεν έχουν τις γνώσεις να κρίνουν το έργο σου !!! :oops: :oops: :oops:

Υ.Γ. "Φούκι", σε είχα για πολύ σοβαρότερο άνθρωπο πλέον, απ όταν γνωριστήκαμε στο μαγαζί του αείμνηστου Παντελάκη και κουβεντιάσαμε 2-3 φορές θυμούμενοι τα παλιά...Λυπάμαι πολύ αν "λιγουρεύεσαι" τυχόν την θέση του "team manager" (με τον "κολητό" σου τον "Γιώργαρο" άλλωστε "χρηματίσατε" μαζί σ αυτήν την θέση την χρονιά του 2ου Πρωταθλήματος του Π.Α.Ο.Κ. επί Καλαφάτη, αλλά και έχετε μεγάλη ευθύνη :shock: :shock: :shock: για την φυγή-έγκλημα του "φονιά" στον βάζελο τότε, που μας στέρησε το νταμπλ με τον τρόπο :twisted: που το χειριστήκατε :o :o :o ) ή καμιά άλλη θεσούλα (ξανά μαζί με τον :shock: :shock: :shock: Κούδα) στην επιτροπή μεταγραφών... :o :o :o
Άντε "κάνε στην μπάντα" λοιπόν που βγήκες και να κρίνεις κάτι για το οποίο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ και μην οξύνεις τα πνεύματα γιατί αυτό σε παρακινεί πιθανά να κάνεις κανένας κολητός σου :shock: :shock: :shock: -κάποτε ιδιαίτερα κραταιός αλλά τώρα πια γηραλέος - μεγαλοΑΡΔγράφος... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. 2...ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο :pano: ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ "ΒΟΛΕΨΙΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ "ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ", ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ "ΜΥΣΤΑΚΙΟΦΟΡΟΥ" ΣΚΟΥΛΗΚΚΟΑΡΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ" Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΣΟΥΣΑΝΕ ΛΟΓΟΠΡΟ" !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΑΪΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΜΠΙΖΙΜ" :pano: !!! ΒΡΩΜΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 12:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με αυτο που χεστηκαν οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις ειναι πως εμαθε να μιλαει με τον Σαββιδη οπως θελει ο Σαββίδης.

Δεν περιγραφω αλλο καθως μετα απο αυτήν τη συνεντευξη απορω με αυτους που πριν 15 μερες τον ειχανε τελειωμενο.

Αλλα ναι, βγηκαν να τον τελειωσουν με πρωτοσελιδα γατας και ακόμη τους διαβαζουν καποιοι ως ΠΑΟΚτσακια και καλα...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Κάνουμε πολλές φορές κριτική χωρίς να ακούμε και βασισμένη στο συναίσθημα και όχι τόσο στη λογική. Ο Φρανκ Άρνεσεν γνωρίζει τα πάντα στον τομέα του και είμαστε τυχαιροί που έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο. Ότι χρειάζεται αυος και ο προπονητής θα γίνουν και όχι ότι θέλουμε εμείς. Γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε 1000000 οπαδοί και έχουμε αλλές τόσες διαφορετικές απόψεις.

Οι βετεράνοι θέλουν τον Κούδα, μόνο μέσω Κούδα θα πάψει αυτή η τακτική τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ABALAEA2 έγραψε:Όσο βγαίνουν στα ραδιόφωνα κάτι κοπριές παλαίμαχοι σαν τον Φούρτουλα και σε λοιδορούν, τόσο πιο πολύ σε γουστάρω και σε στηρίζω Δανέ...

Βγήκε ο γελοίος, όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ στην κεντρική σελίδα και είπε ότι το 100% των μεταγραφών είναι αποτυχημένο. Ούτε μία ρε άχρηστε? Ούτε ο Γκάρυ? Ούτε ο Τσίμιροτ? Ζώα, μόνο να τρώτε έχετε μάθει...
Αυτός ο φορτουλα έχει παίξει μπάλα; τι ηλιθιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανε ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Εσύ ποιος είσαι φίλε που λες τον ένα "λαμόγιο" και τον 'αλλο "γλύφτη"; Κάποιος "λογαριασμός" που γράφει ανώνυμα σ'ενα φόρουμ...α καλά.
Καλά σου λέει ο "The_Stalker"...Αλλά σιγά να μην γνωρίζεις από Π.Α.Ο.Κ. εκτός απ ό,τι διαβάζεις εδώ μέσα... :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ABALAEA2 έγραψε:Ναι ρε φίλε. Κάποιοι από το παρελθόν του ΠΑΟΚ είναι κοπριές τέλος. Και μεταξύ αυτών και ο Φούρτουλα. Όπως και ο Γούναρης και ο Δημόπουλος και ο Ορφανός και και και... Εκτός αν δεν έχεις παρατηρήσει το ρόλο του από το 2001 μέχρι σήμερα...
Αλλο το αγωνιστικό και άλλο πώς λειτουργούν σαν παλαίμαχοι η λέξη γραφικοί είναι η επιεικεστερη για αρκετούς από αυτούς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Asimos έγραψε:Με αυτο που χεστηκαν οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις ειναι πως εμαθε να μιλαει με τον Σαββιδη οπως θελει ο Σαββίδης.

Δεν περιγραφω αλλο καθως μετα απο αυτήν τη συνεντευξη απορω με αυτους που πριν 15 μερες τον ειχανε τελειωμενο.

Αλλα ναι, βγηκαν να τον τελειωσουν με πρωτοσελιδα γατας και ακόμη τους διαβαζουν καποιοι ως ΠΑΟΚτσακια και καλα...
Μιλα ρε συγκεκριμενα και ασε τους αοριστους/πλάγιους πληθυντικους και τα γελοία περί "ΠΑΟΚτσακια και καλα"..
Πες τη διαφωνια σου, πες και την αποψη σου κιολας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”