Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Μα δεν ήταν το Πρωκτάθλημα αρχικά στόχο Συρέττο, η εξυγίανση και οι βάσεις ήταν... Απλά η ανικανότητα του gay και ο ενθουσιασμός μας μας έφερε πρώτου και αρχίσαμε να ονειρευόμαστε!!
Και κάπου εκεί και με τη βοήθεια των κορακιών, ξεγυμνωθήκαμε και φάνηκαν οι αδυναμίες μας!!!
Και κάπου εκεί και με τη βοήθεια των κορακιών, ξεγυμνωθήκαμε και φάνηκαν οι αδυναμίες μας!!!
Και αν - παρ' ελπίδα - δεν βρεθούν αποδείξεις, ποιόν λιθοβολούμε;LoverBoy έγραψε:Λογικά, είναι μια θεωρία η οποία κατα τη γνώμη μου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποκλειστεί. Όμως είναι θεωρία. Αν αποδειχθεί ή υπάρξει υπόνοια για κάποιον παίκτη και βρεθούν αποδείξεις, πρέπει να λιθοβοληθεί δημοσίως στο παρκάκι απέναντι απο την Τούμπα.

ΥΓ: Ιβάν, άσε τους άλλους, εμένα θα ακούσεις: Πάρε έναν τεχνικό διευθυντή καλό, έναν προπονητή ξένο καλό, καμιά 20, 30, 100 παικταράδες καλούς, κράτα τις καθαρίστριες (τί σας φταίνε ρε παιδιά, μια χαρά δουλειά κάνουν) και τον Μάκη (νά 'χουμε κι έναν να βρίζουμε) και θα δεις ότι θα πάρεις πρωτάθλημα, κύπελο και τζάμπιολιγκ αέρα. Άμα δεν τα πάρεις, πάει να πει ότι αυτοί που πήρες δέν ήταν καλοί, διώξτους όλους (αυτή τη φορά και τις καθαρίστριες) και ξαναπάρε άλλους καλούς.
Από εμένα περιμένεις να στα λέω;

Δεν ξέρω τι πλάνο έχει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ, 3 χρόνια τώρα δεν βλέπω πλάνο. Το πίεσε πολύ για τα χρέη δεν του βγήκε και συμβιβάστηκε με κάποιες καταστάσεις μέσα στην ΠΑΕ που μας κρατάνε δέσμιους και έχουν άμεσες συνέπειες και στο αγωνιστικό. Μακάρι να ήταν μόνο αγωνιστικό το πρόβλημα, γιατί απλά θα μπορούσε με 2-3 κινήσεις να αλλάξει τα πάντα.
Ξεκόλα με τα πολεμικά ανακοινωθέντα και τα περι πολέμου όλη την ώρα, ειδικά όταν σου είπα ότι την ομάδα την στηρίζω στο γήπεδο. Πάρα πολλά θετικά σχόλια για την ομάδα έχω κάνει και για παίχτες και για όλους όταν νιώθω ότι το αξίζουν. Ψάξε βρες τα αν θέλεις.mpouJr έγραψε:Καρελια,σε οποιαδηποτε εγκληματα κ αν εχει υποπεσει η παε κ π ιβαν 14 βαθμοι δεν χανονται χωρις ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ του αγωνιστικου τμηματος,αμφιβαλεις;Αν θες να κανεις κριτικη καντην αλλα πεστα σωστα....κ δεν απευθυνομουν αποκλειστικα σε εσενα λαθος μου που δεν το διατυπωσα σωστα,κ για ακομα μια φορα ακομα κ σε αυτο το φορουμ κανεις κριτικη (αληθεια ποτε εκανες ενα θετικο σχολιο για την ομαδα;) κ δηλωνεις πολεμιος του μισου ΠΑΟΚ ε αυτη η νοοτροποια σου ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κατα την ταπεινη μου αποψη κ αυτο προσπαθω να σου πω κατα τα αλλα ενα απλο νικνειμ εισαι στο φορουμ αν ειχες κ λυση σε αυτα τα προβληματα κ οχι μονο απαιτησεις για διωγμους κ μεταγραφες θα προσπαθουσες να κανεις κατι ωστε να πετυχεις αυτο που πιστευεις οτι θα κανει καλο στην ομαδα,κ επεξηγω οτι το μοναδικο που μπορουμε να κανουμε αυτη την ρημαδα την στιγμη ειναι να κατσουμε διπλα στην ομαδα κ να την ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είπα ότι δεν έγιναν τραγικά λάθη στο αγωνιστικό, λέω απλά πως το διοικητικό και το αγωνιστικό συνδέονται
γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ η ομάδα 3/1 να είναι πρωτη να έχεις έναν μήνα να την εκτοξεύσεις και να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ
σε όλα τα επίπεδα.
Δηλαδή πόσο πιο απλά πρέπει να το πει κάποιος δεν μπορώ να καταλάβω.
Τι εννοείς να έχω λύσεις, αν είχα λεφτά να έπαιρνα τον ΠΑΟΚ ή να αγόραζα απ τον Σαββίδη τον ΠΑΟΚ; Πάτε καλά ρε παιδιά; Τι θέλεις να προτείνω μια 10αδα λύσεων του στυλ τι θα έκανα εγώ;
Στην τελική, να σου πω και κάτι;
Εσείς μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με το πως διοικείται η ομάδα στο σύνολό της αυτά τα τρία χρόνια, έχετε κάθε δικαίωμα αλλά το χορτάρι που είναι ο τελικός κριτής όλων των προσπαθειών, δείχνει μηδέν, νουλ ( 0 ) εις το πηλίκον. Σας διαψεύδει οικτρά. Και δεν εννοώ, τίτλους, εννοώ πρόοδο αγωνιστική. Τα ίδια κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, αλλάζουμε προπονητές κι έρχεται ο ΓΧ. Πέσιμο στην προπόνηση, στα γραφεία, παίχτες φεύγουν κι έρχονται και τα ρεπορτάζ, λένε για έναν ''εξαγριωμένο'' Ιβαν που κάνει συσκέψεις και παίρνει μέτρα. Απ το skype. Λούπα και μάλιστα χοντρή, όχι αστεία.
Αυτό, δε, που έγινε στην Κρήτη, αυτός ο αγωνιστικός εξευτελισμός, απ τον Ρεξόνα και κάτι παιδάκια
(αυτός κι αν μας έχει πάρει την ταυτότητα, πάντα με τον ίδιο τρόπο, άπειρες φορές) είναι απ τους χειρότερους
που θυμάμαι και βλέπω μπάλα απ το 1980.
Αυτός ο διασυρμός είναι το αποτέλεσμα ενός τέλματος όχι μόνο αγωνιστικού παρηκμασμού αλλά και μιας
διοικητικής μάχης που είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι γίνεται εντός του ΠΑΟΚ με την, τουλάχιστον, ΑΝΟΧΗ, του Σαββίδη.
Ξαναλέω, δεν είναι δυνατόν να χάνεται σε 1,5 αγωνιστικό μήνα διαφορά 14 πόντων και να δουλεύουν όλα μια χαρά στη διοίκηση, ή εν πάσει περιπτώση να δουλεύουν τόσο καλά ώστε να μην υπάρχει καμία ευθύνη για την βαθμολογική κατρακύλα. Ωραίο παραμύθι, δεν έχει δράκο.
Εντάξει παιδιά, έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Κανένα πρόβλημα. Μακάρι, ειλικρινά, μακάρι το λάθος να το έχω εγώ κι ο ΠΑΟΚ με ''2-3 ποιοτικές προσθήκες του χρόνου'' να πάρει το πρωτάθλημα.
Για την ώρα, του λείπει, όχι ποιοτικά, αλλά ποσοτικά, ένα αριστερό μπακ κι ένα εξτρέμ, αλλά κλάϊν, σιγά, εδώ ένα πρωτάθλημα το έβγαλε η ομάδα με ένα εξτρέμ, μια παγκόσμια πρωτοτυπία, στο μπακ θα κολλήσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Παρ 06 Φεβ 2015, 12:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είναι Απόλλων Αθηνών::LoverBoy έγραψε:Γιατί γράφεις Μπλέ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ήξερα ακριβώς θα το έλεγα. Η φαντασία μου τρέχει, αλλά δεν νομιμοποιούμαι να μιλήσω, γιατί πιθανόν να φταίει το μυαλό μου το φτωχό. Επιμένω όμως ότι αρνούμαι να δεχθώ ότι η ομάδα μετά το Καραϊσκάκη και το +5 δεν τρέχει, δεν κόβει, κάνει πάμπολλα αβίαστα λάθη επειδή το ρόστερ είναι ανεπαρκές.
Αν θέλετε εσείς πιστέψτε το.

- kataramenos5
Ρε σ βανια.. ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν..
Ομαδα με τα ψεματα .. με στρατιωτικες εσσο στον παγκο.. με τους αλλους να εχουν πιασμενα μεχρι και τα σημαιακια του κορνερ... και λες οτι τους το χαρισαμε.. Ποσα θες να μας τρελανεις ;
Tα μυαλα μας πονανε..
Δεν μπορει ολοι εκει μεσα στην ΠΑΕ να ειναι τοσο γκαζμαδες.. ΕΛΕΟΣ
Ομαδα με τα ψεματα .. με στρατιωτικες εσσο στον παγκο.. με τους αλλους να εχουν πιασμενα μεχρι και τα σημαιακια του κορνερ... και λες οτι τους το χαρισαμε.. Ποσα θες να μας τρελανεις ;
Tα μυαλα μας πονανε..
Δεν μπορει ολοι εκει μεσα στην ΠΑΕ να ειναι τοσο γκαζμαδες.. ΕΛΕΟΣ
Toν κρατησατε που τον κρατησατε τον τρελο,μια ανακοινωση στηριξης δεν θα βγει εστω για τα ματια του κοσμου;
Δεν ξερω τι να πιστεψω για σενα,εισαι ενα αλυτο μυστηριο.
Προπονητής που στο ημίχρονο δηλώνει στους παίκτες ότι θα φύγει και την επομένη τους τη λέει που δεν τον στήριξαν.
Διοίκηση που ούτε κάνει δεκτή την παραίτητη αλλά ούτε και στηρίζει -έστω και τυπικά- τον προπονητή.
Με ωραία ατμόσφαιρα πάμε στο παιχνίδι την Κυριακή. Ούτε ο Αμαφούλε δεν ήταν τόσο μπερδεμένος.
Διοίκηση που ούτε κάνει δεκτή την παραίτητη αλλά ούτε και στηρίζει -έστω και τυπικά- τον προπονητή.
Με ωραία ατμόσφαιρα πάμε στο παιχνίδι την Κυριακή. Ούτε ο Αμαφούλε δεν ήταν τόσο μπερδεμένος.
Οταν ξυπνήσουν θα βγάλουν και ανακοίνωση,,,μην τους χαλατε τον ύπνο.
- kataramenos5
Εκει ειναι το μεγαλο ζήτημα.Ολα τα αλλα ,ΤΔ,προπονητης κλπ ειναι δευτερευοντα και θα μπορουσε να τα λυσει αν ήθελε αστραπιαία.Τρια χρονια ειναι πολλα για να μην εχει καταλάβει τι δε παει καλά εντος των τειχών.Τρια χρονια να διαιωνίζεται μια τετοια κατάσταση σε μια "επιχείρηση" ειναι θανατος και το ξερει καλά.Τι σκ.... τρεχει?obanebane έγραψε:Toν κρατησατε που τον κρατησατε τον τρελο,μια ανακοινωση στηριξης δεν θα βγει εστω για τα ματια του κοσμου;
Ειναι δεσμιος συμφεροντων. Αν δεν ξακαθαρίσει το θέμα των χρεών σε λιμπο θα είμαστε.
κατ5 εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να εχει πει στον αγγελιδη οτι τρεξε το πρωτο χρονο, δες τα κενα, κανε την κριτικη που θες να κανεις και μετα δωσε μου ενα ορθο πλανο 3-4ετιας ωστε επιτελους να μπει μια σειρα;
λεω εγω τωρα που ζω και καμια 80αρα χλμ μακρια.....
και ενα τελευταιο... για να μαθεις να περπατας, πρεπει να φας πολλες, παρα πολλες σαβουρδες.
λεω εγω τωρα που ζω και καμια 80αρα χλμ μακρια.....
και ενα τελευταιο... για να μαθεις να περπατας, πρεπει να φας πολλες, παρα πολλες σαβουρδες.
Ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ποιοι τον δουλευουν τοσο καιρο, χρειαζεται να προσλάβει τον Αγγελίδη να του το πει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 06 Φεβ 2015, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ιβάν έστω ότι κράτησες τον Άγγελο προσωρινά και παράλληλα ψάχνεις για προπονητή(λέμε τώρα)
Ποιός τον ψάχνει? Γιατί αν τον ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής σου,του χρόνου τέτοια εποχή μια από τα ίδια θα έχουμε.
Και φυσικά ελπίζω να μην τον ψάχνεις εσύ...δεν νομίζω ότι το έχεις το θέμα.
Διώξε την κλίκα πρώτα και μετά ψάξε για προπονητή.
Δεν θέλω να πιστέυω ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει στην ομάδα...θα είναι απλά τραγικό
Ποιός τον ψάχνει? Γιατί αν τον ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής σου,του χρόνου τέτοια εποχή μια από τα ίδια θα έχουμε.
Και φυσικά ελπίζω να μην τον ψάχνεις εσύ...δεν νομίζω ότι το έχεις το θέμα.
Διώξε την κλίκα πρώτα και μετά ψάξε για προπονητή.
Δεν θέλω να πιστέυω ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει στην ομάδα...θα είναι απλά τραγικό